vi cete igrati nocas, a ja cu cekati 30.4. infomark (tj njegov dobavljac) nas shebo
Steam master race
Nouveem master race (220 kn)
vi cete igrati nocas, a ja cu cekati 30.4. infomark (tj njegov dobavljac) nas shebo
Steam master race
Nouveem master race (220 kn)
Pa nije bilo :)
Planiram danas kupiti key na Nuveemu i platiti sa Paypalom pa me zanima dali ću key dobiti odmah ili moram čekati nekoliko dana i dali mi može netko od Vas koji ste kupovali ukratko objasniti postupak kupovine?
Pa nije bilo
Nije bilo. Zeleno je. Aždaha.
Joj jbm te živote..... :p
Planiram danas kupiti key na Nuveemu i platiti sa Paypalom pa me zanima dali ću key dobiti odmah ili moram čekati nekoliko dana i dali mi može netko od Vas koji ste kupovali ukratko objasniti postupak kupovine?
Ja dobio momentalno, prije nego sto je dosao mail od paypala da su pare skinute. :)
Ekipa, ja kupio igru preko Nuuvema, a skinuo s torrenta. Sad me zanima kamo da kopiram fajlove da mi ne skida ponovo? TNX
pokreni luncher iz tog foldera (i napravi si shortcut na desktop) on ce nesto skinuti i tu upises usr pass od tvog
rockstar social cluba gdje si registrirao kljuc
i to je to ,netrebas nista vise raditi osim cekati da se pokrene day 1 patch u 1 am sutri :)
Da vidim koliko nas ovdje s foruma misli dočekati release u 01:00 večeras?
čisto da vidim brojku, ako nas bude dosta možemo organizirati neko druženje na ts-u i smijati se lošim Rockstarovim serverima
24 | Dočekujem sigurno |
---|---|
21 | Nebude dočekao sigurno |
3 | Neznam još |
3 | Dočekujem, špelcu u inat |
Da vidim koliko nas ovdje s foruma misli dočekati release u 01:00 večeras?
čisto da vidim brojku, ako nas bude dosta možemo organizirati neko druženje na ts-u i smijati se lošim Rockstarovim serverima
Stavio sam ja jednu anketu na 86. stranici pa vidi, przo prolaze stranice sada kada smo blizu releasa.
Jel bi mogao netko radit ono sto se po redditu radi vec par dana? Uzmete svoj PS3, logirate se na PSN od nekog tko nije imao prilike igrati last gen GTA V i odigrate mu uvod + prvu misiju (Franklin and Lamar) i onda kad linka accove moze dobiti returning player bonuse.
Ja sam se javio tipu na redditu al izgleda da ne radi vise jer je imao preko 200 requestova. Ako je netko toliko dobar, molim da mi se javi u PM da mu dam podatke od PSNa.
Ako naručim taj kod, jel ću morat baš preko Steam-a igrat il mogu i bez njega?
Jel bi mogao netko radit ono sto se po redditu radi vec par dana? Uzmete svoj PS3, logirate se na PSN od nekog tko nije imao prilike igrati last gen GTA V i odigrate mu uvod + prvu misiju (Franklin and Lamar) i onda kad linka accove moze dobiti returning player bonuse.
Ja sam se javio tipu na redditu al izgleda da ne radi vise jer je imao preko 200 requestova. Ako je netko toliko dobar, molim da mi se javi u PM da mu dam podatke od PSNa.
ako to uradi bilo tko on ce ujediniti ta 2 acc u jedan
znaci jedan od vas nece moci biti ulogiran
Pozdrav ljudovi!
Di mogu najjeftinije proc za GTA 5 i Jel ovo preko vpna sigurno s obzirom da mogu region lockat igru?
nuuvem (26eura), registruj se bez VPN-a te nakon registracije upali hola ekstenziju, izaberi brazil stavi gta V u korpu te plati paypalom i to je to.
edit: može link bug crew-a?
P.S: Ne znam jel prije postano ali cheatovi su potvrđeni
evo registriro se prije 1 sat na nuuvem ali nikako da mi dode mail za potvrdu jesi i ti ceko dugo ?
16 odabranih već igra :)
evo registriro se prije 1 sat na nuuvem ali nikako da mi dode mail za potvrdu jesi i ti ceko dugo ?
Meni je odmah sve došlo, mail za potvrdu i cim sam platio i key.
Igral bi i ja od 1, ali mi grafička dolazi tek sutra. First world problems
Pitanje za AMD korisnike:
Koje drivere imate instalirane?
20 | Omega 14.12 |
---|---|
10 | Beta 15.3 |
0 | Ostalo |
Znaci dosao mi upravo mail rego se konacno stavio brazilski vpn izabrao placanje pay pal i javlja mi ovaj error
Kod mene sve spremno,ceka se 01:00h.
Nadam se samo da ce RSC serveri sljakati.
Znaci dosao mi upravo mail rego se konacno stavio brazilski vpn izabrao placanje pay pal i javlja mi ovaj error
Al evo bio sam uporan i prošlo plaćanje :D
Jel ima di za kupiti steam key ili ako ocu steam verziju moram bas sa stema uzeti?
I AMD će danas izbacit GTA V drivere...
Taj amd roy je do sada dosta toga slago tako da ovu vijest prihvatite rezervisano. GTA V je amd gaming evolved title tako da očekujem solidnu optimizaciju i bez driver update-a.
može link za neki brži setup.exe? ovo preko njihovog downloada je užas.
GTA V je amd gaming evolved title tako da očekujem solidnu optimizaciju i bez driver update-a.
Nebi baš reko...
Puno pažnje je na službenoj nvidia stranici posvećeno amd gaming evolved naslovu Gaming evolved nebi u sebi imao Nvidia PCSS i Nvidia TXAAGTA V je amd gaming evolved title tako da očekujem solidnu optimizaciju i bez driver update-a.
Nebi baš reko...
Puno pažnje je na službenoj nvidia stranici posvećeno amd gaming evolved naslovu
Gaming evolved nebi u sebi imao Nvidia PCSS i Nvidia TXAA
Gaming evolved nije ekskluzivna stvar kao što je nvidia gameworks te je više partnership između amd-a i rockstara. Za razliku od nvidije amd ne zaključaje developere na optimizaciju/feačurse za "1 proizvođača" grafičkih kartica.
http://www.amd.com/en-us/markets/game/featured/gaming-evolved
Stisnes na "ALL GAMES" i vidjet ćeš GTA V
http://www.amd.com/en-us/markets/game/featured/all-games
I AMD će danas izbacit GTA V drivere...
amd ima drivere za gta5 vec 2 mjeseca sa zadnjom omegom
pa vec je receno xxx puta da se skida torent ,preload verzija
onda se pokrene gta5 loader u tom folderu i pici