Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.455.978
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
12 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
RuskeGTT kaže...

vi cete igrati nocas, a ja cu cekati 30.4. infomark (tj njegov dobavljac) nas shebo

Kupi negdije drugdije santa domenica, algoritm, sophos lab, a u infomarku odkazi prednarudzbu.

13 godina
protjeran
Zin8 kaže...
RuskeGTT kaže...

vi cete igrati nocas, a ja cu cekati 30.4. infomark (tj njegov dobavljac) nas shebo

Same here..ak nis drugo bar cemo se naspavat nocas 

Upravo zvao sophoslab sa upitom kada ce stici GTA V , receno mi je da je tek u Srijedu u Zagrebu a u cetvrtak u Rijeci . Stoga ja necu igrat do Srijede a veceras cu se posteno naspavati . 

15 godina
Iwan7SeVeN kaže...
RuskeGTT kaže...

Kupi negdije drugdije santa domenica, algoritm, sophos lab, a u infomarku odkazi prednarudzbu.

ja bas zelim medij i onaj bonus 1300000 ili koliko vec...ako sad narucim negdje drugdje, ocu dobiti taj bonus?

Adict kaže...
Zin8 kaže...
skeGTT kaže...

Same here..ak nis drugo bar cemo se naspavat nocas 

Upravo zvao sophoslab sa upitom kada ce stici GTA V , receno mi je da je tek u Srijedu u Zagrebu a u cetvrtak u Rijeci . Stoga ja necu igrat do Srijede a veceras cu se posteno naspavati . 

i sta ako ja se uputim cetv u sophos sa parama, kupujem igru ali bez bonusa je tako? i pitanje je dal ce imati za prodaju ili je sve rezervirano

tek sad otkrio ovu temu, gledam zasto se u prvoj GTA V temi nista ne pise danima, a vi ovdje :D

nego, imam mali problemcic, a to je procesor X3...ima li itko za prodati X6 phenom II sto jaci moguce? nije da mi se daje 3000 kn za procesor i maticnu, a moram jos i rama uzet :D

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Da li ima netko problema logiranja tj. registriranja na Nuuvem. Ja dobivam 404 error, radim po ovom postupku LINK

Koristim Firefox umjesto Chrome-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

jel igdi potvrdjeno da ce se mjenjati handling auta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

taman dođem iz noćne dok se skine 1. day update i onda 2 dana slobodan hehe :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Spoji se na Venezuela VPN, a ne brazilski. Sve će biti ok.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Iwan7SeVeN kaže...

Znam da je vec bilo ovo pitanje nego sto cete raditi kada se igra aktivira ici igrati singleplayer ili onlain?

Ja cu sat-dva baciti singleplayera da malo skuzim gameplay i da si namjestim grafiku i opcije a nakon toga idem na online do 12 levela da mogu hostati heist misije da igram sa frendovima.

Iako sam presao igru vec 2 puta na PS3,ne diram online dok ne predjem SP opet,prica je zabavna,likovi nikad ludji,misije isto tako,nema razloga da ponovo sve to ne odigram na puno ljepsim detaljima i +60FPS-a.

16 godina
Grand Theft Auto V PC

ja sam ju na ps3 vec prosao 100% i sad cu to odma i na pcu, a onda online, i moram samo vidit kako prenjet lika i to sve s ps3 na pc verziju, nije da sam neki pretjerano velik level(moza 17-18) ali imam dobar stan i aute.

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Idem prekucati EFCL do nocas.

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
guls kaže...

Spoji se na Venezuela VPN, a ne brazilski. Sve će biti ok.

Super, tnx, kupljeno i kod je aktiviran. Vidimo se online

17 godina
Grand Theft Auto V PC

Došli su nvidia GTA V driveri

Ako ne nalazi u linku gore, kliknuti na Beta and Older Drivers dio te će tada doći iako će tokom dana biti dostupni i na normalnoj tražilici

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2015 15:05 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ja sam ju na ps3 vec prosao 100% i sad cu to odma i na pcu, a onda online, i moram samo vidit kako prenjet lika i to sve s ps3 na pc verziju, nije da sam neki pretjerano velik level(moza 17-18) ali imam dobar stan i aute.

Online sam vrlo malo igrao na PS3,ali spojit cu accountove ili kako vec ide zbog returning player bonusa koji je odlican.

14 godina
trolljegeren kaže...

Ekipa moze se proci jos jeftinije (170kn)

Sve je na ovom linku:

http://www.hotukdeals.com/deals/grand-theft-auto-v-rockstar-pc-16-05-gmg-chinese-vpn-2184973

Moze se koristiti i hola naravno :)

Posto nemam kartice zamolio bi nekoga ako moze kupiti za mene (naravno uplatio bi nove prije na racun), hvala unaprijed! :)

Jel piknuo ko ovdje GTA ?

14 godina

Meni prikazuje 347.88 kao najnoviji?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
odjavljen
KiCo77 kaže...

Meni prikazuje 347.88 kao najnoviji?

Ovo je vjerojatno beta...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...

Dodo sam u post gore...

Nije beta nego WHQL, ali pronalazi ih samo po Beta and Older Drivers tabom šta će se promjenit tokom dana

11 godina
neaktivan
David87 kaže...

Da li ima netko problema logiranja tj. registriranja na Nuuvem. Ja dobivam 404 error, radim po ovom postupku LINK

Koristim Firefox umjesto Chrome-a.

Uloguj se bez sa svojom IP adresom pa se posle prebaci na Brazilsku

11 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Friday kaže...

Dodo sam u post gore...

Nije beta nego WHQL, ali pronalazi ih samo po Beta and Older Drivers tabom šta će se promjenit tokom dana

za moju graficku nema, GTX 960

15 godina
Grand Theft Auto V PC

ništa odoh spavat, pa se budim u 1 :D da derem do 5 pa na poso :P

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
Iwan7SeVeN kaže...
RuskeGTT kaže...

ja bas zelim medij i onaj bonus 1300000 ili koliko vec...ako sad narucim negdje drugdje, ocu dobiti taj bonus?

Koliko sam ja ubućen samo digital verzije dobivaju bonus od 1200000$ pa naviše svi box-evi dobivaju 1000000$ (500k sp i 500k mp) bar kako sam vidio po onom unboxing videu od onoga njemca.

12 godina
neaktivan

Tako i ja idem odspavati pa se budim 15 do 1h.

17 godina
jovan111p kaže..

KLIK

*64 bitni OS

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2015 15:15 (doktor1).
17 godina
odjavljen
Iwan7SeVeN kaže...

Iskreno se nadam da si se sjetio danas na poslu/školi žaliti kako ti nešto želudac nije dobro. I onda cepanje cijelu noć, a sutra bolovanje.

Freak Show Inc.
15 godina
Iwan7SeVeN kaže...

Koliko sam ja ubućen samo digital verzije dobivaju bonus od 1200000$ pa naviše svi box-evi dobivaju 1000000$ (500k sp i 500k mp) bar kako sam vidio po onom unboxing videu od onoga njemca.

Ja sam uzeo sa Zavvi-a boxed verziju i dobiva se 700 000 Online i 500 000 Offline. Što se tiče dotične trgovine to mi je prvi i zadnji put da sam od njih nešto naručivao. Poslao im upit u subotu što je s igrom, kad će ju poslati i zašto još uvijek stoji ta viša cijena u košarici i odgovaraju da će odgovor stići u roku 24 sata. I od onda ništa, košarica stoji kako je i bila prije 2 mjeseca kad sam prednaručio. A kad treba promo mailove slati nije im problem poslati ih i 10 dnevno.

---Life is ours, we live it our way---
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
Iwan7SeVeN kaže...

Iskreno se nadam da si se sjetio danas na poslu/školi žaliti kako ti nešto želudac nije dobro. I onda cepanje cijelu noć, a sutra bolovanje.

Petko,sta da ja na poslu kazem? 

Najbolje da ih steram i da kazem da odmah otkazni odradujem doma dok ne nadem posao na radiju,ha? 

17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Najbolje da ih steram i da kazem da odmah otkazni odradujem doma dok ne nadem posao na radiju,ha? 

Ti se zajebavaš dok te ja jedan dan ne budem za uho odvukao u neku redakciju... Onda ćeš mi zahvaljivati cijeli život. Magarac jedan!

Freak Show Inc.
11 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
jovan111p kaže..

KLIK

*64 bitni OS

http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us  Nema za moju graficku

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2015 15:26 (jovan111p).
11 godina
protjeran

hehe amd omega driveri imaju setup za gta5 vec par mjeseci .)))

17 godina
jovan111p kaže...

Klikni ovdje i skini drivere;

Operating System: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit, Windows 8 64-bit, Windows Vista 64-bit

A tu se vidi za koje je sve grafičke kartice; pa skoro za sve...

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2015 15:34 (doktor1).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice