Jel ima di za kupiti steam key ili ako ocu steam verziju moram bas sa stema uzeti?
Biti će vjerojatno sutra kada igra izađe
Jel ima di za kupiti steam key ili ako ocu steam verziju moram bas sa stema uzeti?
Biti će vjerojatno sutra kada igra izađe
da i engine je radjen od xbox1 ps4 enginea (amd optimizacija)
Nvidia driveri su izasli
http://www.geforce.com/whats-new/articles/geforce-350-12-whql-driver-released
jel netko zna jel igra regijski zakljucana ? Ako nije otisao bi malo u latinsku mericu dok je jos preorder moguc. Nazalost nisam mogao naci nigdi live support ili nesto slicno.
Download mi zavrsava za 5 sati tocno na izlazak igre, mora da je sudbina... Sad dali ostat budan i probat igru a u 7 se radi hh
Download mi zavrsava za 5 sati tocno na izlazak igre, mora da je sudbina... Sad dali ostat budan i probat igru a u 7 se radi hh
Blago vama ja jos nisam skidao...strah me da krenm na 60+gb Posalji mi link gde skidas kako ide brzina?
na partisu se skida max brzinom, samo se regajte, ima full unlocked, retail verzija, 60gb, pa kad se skine, mozete se prijaviti sa rgsc accountom i cekati izlazak
Sreća što imam sestru u Srbiji... Na Kinguinu stavio da sam iz Srbije da izbjegnem tih 25% poreza, oni me tražili broj mobitela kao da potvrdim. Ja se mislim jebote šta ću sad kad se sjetim sestre. Zvrcnem na brzinu, riješimo sve za minut i bum, cca 120 kn manje :D
Meni se preko R* Social Club-a jedva skida, skinulo nekako 27/60 gb i jedva ide. Moglo su to malo bolje sredit. Umjesto da kad se probudim sutra da igram, ja cu cekat da se skine... Strasno...
Meni se preko R* Social Club-a jedva skida, skinulo nekako 27/60 gb i jedva ide. Moglo su to malo bolje sredit. Umjesto da kad se probudim sutra da igram, ja cu cekat da se skine... Strasno...
Torrent > RSC
jel igra regijski zakljucana za PC ? jer u brazilu kosta 200 kn
Koliko ja znam nije, uzeo sam preko Nuuvem-a za 210 kn, zasad zadovoljan, jedino taj prokleti download speed...
Koliko ja znam nije, uzeo sam preko Nuuvem-a za 210 kn, zasad zadovoljan, jedino taj prokleti download speed...
jel ima engleski, ne da mi se uciti portugalski. :D
Ja sam imao srece, za 9:30 sati skinuo igru,platio ju 214kn,a danas sefu podvalio foru da iskoristavam 2 slobodna dana jer idem ba put ali dobro imam ih jos 5 :D
jel ima engleski, ne da mi se uciti portugalski. :D
Meni je zasad (trenutno se igra skida) sve na engleskom :)
Ima engleski, talijanski, njemacki itd
Nego da pitam? Sto ce te prvo single player ili online? Ja sam se strpio da ne gledam nikakve gameplay-a samo trailere tako da neznam jos sto me ceka :),znaci pivica tj pivice se hlade za 1 am :P
Ja sam imao srece, za 9:30 sati skinuo igru,platio ju 214kn,a danas sefu podvalio foru da iskoristavam 2 slobodna dana jer idem ba put ali dobro imam ih jos 5 :D
sad kad je i sef tu i ceka igru pa te skuzi kad procita.
Bome ne skida full na partisu. Jedva 100 kb/s
Meni lijepo skidalo 1 MB/s sad je palo na 20 KB/s
sad kad je i sef tu i ceka igru pa te skuzi kad procita.
razumio bi :P
Ja sam odustao od kupovine GTA V jer više mi idu na živce te third party DRM zaštite. Bez obzira ako ste kupili GTA V preko steam-a morat cete radit rockstar social club acocunt i aktivirat igru tamo. Znaci prvo je pokrenete sa steamom i onda se još morate ulogirat. Pretvorili su se u EA i ubisoft.
evo upravo skinia gta sa partisa pa cekamo crack ali ako igra bude isla glatko nema razloga zasto da je ne kupim pa ako ima ko da mi otp rece ocu moc ikako na 60 fps na bilo kojim postavkama jer nestrpljiv sam pa ako mi mozete sada otp rec sta me ceka :)
CPU: PHENOM II X4 B55
GPU: AMD R9 270 DIRECT CU II OC 2GB
RAM: 12 GB
hvala unaprijed
Uuu bas tih 12gb rama ce te zezati,igra ti radi samo na 8gb :P
ugl glupo ti pitanje imas 10 stranica i cijeli google ali posto si lijen malo prosurfati,da moci ces igrati igru ali cekaj prvo da izade pa ces znat na koju rezoluciju i postavke ces imati najbolji fps
Ja sam odustao od kupovine GTA V jer više mi idu na živce te third party DRM zaštite. Bez obzira ako ste kupili GTA V preko steam-a morat cete radit rockstar social club acocunt i aktivirat igru tamo. Znaci prvo je pokrenete sa steamom i onda se još morate ulogirat. Pretvorili su se u EA i ubisoft.
Ne vidim u čemu je problem, meni se auto-logina na social club i uđe za par sekundi.
jeli moze pomoc? jeli moze neko reci je li na steamu se moze platiti sa visa karticom?
Može, ja plaćam Visom (electron).
ok hvala puno. kad bih sad to isao kupiti, kad bi key dosao? posto je kasno.
Key? Pa ako kupuješ na steamu, igru ti doda u library i možeš odmah skidati.