Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.715
|
čitano: 1.462.573
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
Re: Grand Theft Auto V PC

Ponavljam, SP odličan i ako uzmeš igru na steamu sada kad je popust, nećeš požaliti. Vrijedi svake lipe. Puno sati zabave zagarantirano. 

MP je sasvim druga priča. Moja preporuka, popuniti friend listu i igrati samo sa ljudim koje znaš. Privat session, bez random ekipe. Sve ostalo je trošenje vremena i živaca.

Ako imaš normalan i dobar PC te ako je igra original neće biti krešanja, smrzavanja i bugova. Garantirano! Loading time na online-u je užasan ali tako je to. Pomiriš se i igraš dalje. 

11 godina

Slažem se da je MP katastrofa ak nećeš igrat privatni session sa frendovima. Frend i ja stalno solo igramo u našem sessionu, evo i skup smiješnih trenutaka. 

12 godina
Grand Theft Auto V PC

Bok, moze neko da posta postavke na kojima igra, a da ima graficku r9 390. 

0 0 hvala 0
14 godina
eliah84 kaže...

Grafa je dovoljno jaka da na full hd rezi vrti gta na max, imaš neki problem?

12 godina
Ma nije bas problem ali ne izgleda mi to bas 100% glatko. Imaju li bar neke stvari za pogasit koje su vise naklonjene zelenom taboru. Inace igram na fhd rezi.
13 godina
protjeran
Remzi kaže...
eliah84 kaže...

Grafa je dovoljno jaka da na full hd rezi vrti gta na max, imaš neki problem?

Evo i ja napokon kupio.

I5 4460

Asrock h81m hds

Sapphire r9 390

Kingston hyperx 8gb

Kingston hyperx fury 120gb ssd

Fsp hyper 700w

Zalman Z3 plus

najvjerojatnije cpu

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Onaj antialias MSAA ili kaj već mi je najviše utjecao na fluidnost. Reflection quality isto ne na ultra..

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

Ako neko ima bas istu grafu nek se javi. Jos pitanje moze li utjecati hdd na fluidnost jer je igra na disku koji je vec u poznim godinama. 

16 godina
eliah84 kaže...

Ako neko ima bas istu grafu nek se javi. Jos pitanje moze li utjecati hdd na fluidnost jer je igra na disku koji je vec u poznim godinama. 

Za pocetak si skini MSI afterburner i prati koliko ti je CPU usage,a koliko GPU usage,takor updateaj drivere na najnovije.

Drugo,disk moze utjecati na microstuttering,zakasnjelo ucitavanje objekata ono na trenutak moze naglo pasti fps,ali overall ne moze utjecati na sami fps.

Trece,defragmentiraj ( defragment i fully optimize ) u Auslogics disk defrag,meni je radila oke igra na starijem HDD-u.

12 godina
eliah84 kaže...

Ja imam 390 i lockam 60 FPS s max postavkama + advanced postavke, jedino je msaa na x4. Hdd ne utjece na fps (ne bi trebao), eventualno na loading...

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Po meni je najbolji benchmark graficke otici u gusto raslinje i voziti se,tko tamo ima 60 fps lock skidam kapu.

Padao mi je fps sa R9 280x,R9 280 i to bez MSAA,sa MSAA 2x je slideshow...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

jel mi može netko preporučiti mods za realne aute 

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Trava ti ubi performanse, meni na ultra sve leti samo trava very high umjesto ultra. Ako stavim Ultra travu cim odem u neko raslinje jao majko nije ne igrivo ali padne ispod 60

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 21:23 (D3lBoy).
16 godina
D3lBoy kaže...

Trava ti ubi performanse, meni na ultra sve leti samo trava very high umjesto ultra. Ako stavim Ultra travu cim odem u neko raslinje jao majko nije ne igrivo ali padne ispod 60

To kazem,meni ubija na Very High cim dodem u sumu ili tako gusto raslinje jer naravno GPU nije predviden bas za takvu razinu detalja ,jednostavno to je next gen trava,mislim da na Ultri svaki busen trave baca sjenu tako da nista cudno 

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 21:28 (doky01akablava).
12 godina
Grand Theft Auto V PC

"Drugo,disk moze utjecati na microstuttering,zakasnjelo ucitavanje objekata ono na trenutak moze naglo pasti fps,ali overall ne moze utjecati na sami fps."

Mislim da mi se nesto ovako i dogada. 

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Stavi onda na high meni je skroz dobro radio GTA V sa 280X

Battlelog: D3lBoy-00
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Imam pitanje za gta IV, je li moguce da ja i friend igramo zajedno, prazan server, samo ja i on ? 

Ne mogu otvarati novu temu zbog ovog pitanja, a i da postavim u gta iv temu, vjerovatno niko ne bi odgovorio. 

Darko

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ako netko zna ili je imao slican problem...

stvar je u tome da igra radi skroz ok prvih 5 minuta, nakon toga pocne trzat za poludit, nije vise igrivo, samo se nazivciram

stavio novi driver graficke, update v5, kazem, na pocetku je sktroz ok... u postavkama sam stavio sve na normal samo da bi islo lakse i opet isto.... a moralo i raditi solidno, bar mislim...

konfiguracija je u My PC....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Kako ja znam piraterija je zabranjena na forumu. pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
051fiume kaže...

ako netko zna ili je imao slican problem...

stvar je u tome da igra radi skroz ok prvih 5 minuta, nakon toga pocne trzat za poludit, nije vise igrivo, samo se nazivciram

stavio novi driver graficke, update v5, kazem, na pocetku je sktroz ok... u postavkama sam stavio sve na normal samo da bi islo lakse i opet isto.... a moralo i raditi solidno, bar mislim...

konfiguracija je u My PC....

Imam isti problem. Doduše nebi baš rekao da nakon 5-10 min počne trzat za poludit, ali bogami nije ugodno. Ja sam u međuvremenu reinstalirao Windowse ali nije pomoglo. BTW original na Steamu...

10 godina
neaktivan
PiDzI kaže...

Kako ja znam piraterija je zabranjena na forumu. pozz

i spam je isto tako zabranjen na forumu, koliko ja znam....

12 godina
neaktivan
Reinstalirao sam win, odnosno prešao sa 7 na 8.1.Od tada kad uđem u igru imam problem sa nestajanjem tekstura, vjetovatno već poznat problem. Na sedmici nisam imao problema s tim. Ni jedan video na yt mi nije pomogao.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Daj jeli imo neko isti problem, nije valjda da je ova tema toliko ne aktivna
13 godina
protjeran
Jimmy Lenard kaže...
Daj jeli imo neko isti problem, nije valjda da je ova tema toliko ne aktivna

a igras na cemu ono? atariju? popuni moj pc....

12 godina
neaktivan
Meni se ista stvar događala na Windows 10,kad sam vratia na Windows 7 sve je normalno
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ima tko preporuku modova za fiziku i model štete? Da se približi četvorci što više.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Ima tko preporuku modova za fiziku i model štete? Da se približi četvorci što više.

Bas danas instalirao ponovo IV, model stete je po mom ukusu mnogo nerealan, auto izgleda kao da je istopljeno. Po meni je petica mnogo bolja, a sto se fizike tice, u petici je previse arkadno i na svaki kamencic auto skoci 30m u vis, a u cetvorci ne mozes smotati 90 krivinu 10km na sat  sto je takodje nerealno. Opet u cetvorci mi je fizika bolja, ali moglo je to bolje.

Darko
13 godina
protjeran
DarkoKwon kaže...
chutac kaže...

Bas danas instalirao ponovo IV, model stete je po mom ukusu mnogo nerealan, auto izgleda kao da je istopljeno. Po meni je petica mnogo bolja, a sto se fizike tice, u petici je previse arkadno i na svaki kamencic auto skoci 30m u vis, a u cetvorci ne mozes smotati 90 krivinu 10km na sat  sto je takodje nerealno. Opet u cetvorci mi je fizika bolja, ali moglo je to bolje.

ma fizika nije nis bolja u četvorci dajte molim vas, isti drek(citaj engine) samo su u 5 to malo upeglali da je ipak donekle realnija za danasnje standarde, u četvorci je bila zabavnija( da tako nazovem) jer su se auti nenormalno naginjali, cibali itd pa je to sveukupno  izgledalo dosta zabavnije za igrati, tad ste i bili mladi ne?!..lp

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Meni je četvorka super po tom pitanju.

Dan danas kad odem kod frenda i igram to super mi je ulaziti sa Sabre GT u zavoj ili se zaletiti u bočnu stranu taksija i razvaliti ga 

Znam da niti jedan nije realističan, ali četvorka je bolja.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel možete reći koliko vam je trebalo za instalirat GTA, digitalno izdanje i još ako je netko isprobao na G3258 to bi bilo super pošto meni piše da treba 4:30h za instalaciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice