Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.567
|
čitano: 1.578.284
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
17 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Treba ponovni ulazak i kod namjestanja grass quality i tekstura.
Meni piše 2600 mb,a troši 2100-2200 mb ingame tako da bez brige.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

di je trenutno najjeftinije za kupiti igru? nasao asm za 27€ jel ima sta jeftinije od toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Igram na 1920x1080 + sve maximalni detalji i na advanced graphics isto, jedino je MSAAx4. radi prosjećno na 50 fps-a. Vidim da mi jezgre procesora na windows 7 bile iskorištene do 90 % a na windows 10 najviše malo iznad 50 %. AL kada vozim po travi izvan grada onda fps padne do 20-25 fpsa jel to normalno za moju konfu ? Jer grass deatail je isto stavljen na ultra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

S tom grafom ugasi advanced options, samo high streaming when flying stavi ON.  I Ultra trava ti ždere svaku grafu. Nekad zna i past fps na 30 i manje u travi, ali to je zbog nekog glitch-a. Probaj ALT + TAB pa ćeš znat do čega je. 

17 godina
DarkoKwon kaže...

Zanimljivo je da meni trava nije gutala mnogo FPS, a igrao sam na svim ultra settingsima. Naravno MSAA off, jer ja nikakvu razliku nisam vidio.

Hajd ukljuci fraps ili MSI Afterburner i odi u sumu ili gustu vegetaciju kao mocvara pa gledaj kako ti fps pada,pada na GTX 970 jer sam gledao gameplay videe na YouTube,a GTA V je jos Nvidia optimiziran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Zanimljivo je da meni trava nije gutala mnogo FPS, a igrao sam na svim ultra settingsima. Naravno MSAA off, jer ja nikakvu razliku nisam vidio.

Misli se na travu van grada, ono u gradu gotovo ni nije trava. Ja imam također na dosta preko 60fpsa svuda, ali cim odem van grada tamo di je baš visoka trava - gotovo. Tak je na svim karticama

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da. Između grada i pustinje dok recimo voziš po brdima sa gustom travom tamo pada fps. A ovo sve ostalo dosta dobar fps.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

ja imam gtx 970 i mogu potvrditi da sam morao smanjivati postavke bas zbog te trave, inace svugdje drugdje je islo apsolutno glatko na full postavkama, ali na gustoj travi je doslovno bilo ubojstvo... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Jučer sam ugasio MSAA i imam 60lock svugdje, i u travi najgušćoj, ali je grass quality na high. Što se tiče starih postavki bilo je na very high grass i mssa 2x + nvidia txaa. Ali i dalje nisu bili dropovi veći od 10fps-a. Opet ponavljam dešavalo se lock na 30 u gustišu, ali alt tab je rješio stvar uvijek, to je nekakav glitch. Eto bez msaa+txaa i grass na high s ovakvom konfom možete vrtit 60lock što je super.  

P.S. Mogu okačit i nvidia 3D settingse koje koristim, ako koga  zanima.

17 godina
Magibagi kaže...

Jučer sam ugasio MSAA i imam 60lock svugdje, i u travi najgušćoj, ali je grass quality na high. Što se tiče starih postavki bilo je na very high grass i mssa 2x + nvidia txaa. Ali i dalje nisu bili dropovi veći od 10fps-a. Opet ponavljam dešavalo se lock na 30 u gustišu, ali alt tab je rješio stvar uvijek, to je nekakav glitch. Eto bez msaa+txaa i grass na high s ovakvom konfom možete vrtit 60lock što je super.  

P.S. Mogu okačit i nvidia 3D settingse koje koristim, ako koga  zanima.

Trava na High je ekvivalentna skoro PS4 postavkama dok na Very High krece bacati sjenu i u interakciji je sa okolinom i puno je gusca :D ali mi je ispod very high nedopustivo igrati 

11 godina

Ups, mislio sam na very high, ne high. Mislio sam da je very high max postavka, pa je ispod nje high. Spustio sam jedan stupanj ispod ULTRA, znači very high. Moje isprike 

17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

6 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
ovaj sta mi je thumb downoao bice policajac
https://gfycat.com/CharmingFixedHoneyeater

5 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Dali su ovdje dobro došli i pirati ili samo oni s dubljim džepom?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Dali su ovdje dobro došli i pirati ili samo oni s dubljim džepom?

Samo situirana gospoda 

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Šuška se o nekakvom DLC-u...šta mislite? Patka ili?

Pot piss

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ima ih svako malo. Ali story dlc ce sigurno biti, pogle starije GTA skoro svi imaju nastavke

Battlelog: D3lBoy-00
11 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

treba mi netko da igramo heistove i slicno, mada sam ih vec sve presao ali mi trebaju pare, level sam 62. 

nick : HeavyRainn

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Imam jedno pitanjce, naime u SP nakon misije Big One kada Lester isplati lovu od zlata?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozdrav zapeo sam u SP na onoj misiji kad Trevor krade avion iz vojne baze .I probao sam 100 puta i ne mogu proći uvijek me obore.Moze li mi neko preko team viewera proći tu misiju jer sam 3 mjeseca zapeo ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mozes recimo na youtubu vidjeti kako netko prolazi tu misiju i vidjeti gdje grijesis....
marroncevic
11 godina
#wot#vk.0h kaže...
Pozdrav zapeo sam u SP na onoj misiji kad Trevor krade avion iz vojne baze .I probao sam 100 puta i ne mogu proći uvijek me obore.Moze li mi neko preko team viewera proći tu misiju jer sam 3 mjeseca zapeo ?

3 mjeseca? Majko isusova hahaha 

15 godina
neaktivan
#wot#vk.0h kaže...

Kad koristiš onaj Trevorov ability power si besmrtan pa ne bi trebao biti problem pobit ih sve.

11 godina
neaktivan
Ma znam ali se avion eksplodira
11 godina
neaktivan
13 godina
#wot#vk.0h kaže...

Ako govoriš o

misiji taj avion nemožeš spasit šta god napravio zato šta je vjerojatno skriptirano da te lovac pogodi u rep i motor, jedina opcija je iskakanje van i tu misija završava.

12 godina
neaktivan
siick_bubble_gumm kaže...

treba mi netko da igramo heistove i slicno, mada sam ih vec sve presao ali mi trebaju pare, level sam 62. 

Ja sam dojma da su heistovi gubljenje vremena. Ok ako imaš svoju ekipu, ali na randomu nikak ih skupit i uloženo vrijeme se daleko bolje iskoristi solo sa Kurumom i Contact missionima. Plus svaki put kad se ulogiraš pravac u LSC i prodas kantu za 9k, u povratku strpaš novu u garažu za drugi put i začas se skupe pare

9 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ljudi, pozdrav. Imam jedno pitanje. Inače ne igram video igre, pogotovo ne pc igre, ali u bespućima dosade i nedostatka društva odlučim si kupiti originalnu igricu gta 5 za laptop. Igra mi je došla na 7 DVD-ova te sam ju instalirao i igrao neko vrijeme. Sada, nakon pola godine došla mi je želja da ga opet zaigram, međutim izgubio sam pakiranje od igrice sa DVD-ovima i što je još bitnije, CD Key za aktivaciju.
Sada me opet traži da unesem CD Key, ali ja nemam originalno pakiranje koje sadrži taj isti.
Zna li možda netko gdje da se domognem tog koda za aktivaciju ?

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
marino111111 kaže...

Ljudi, pozdrav. Imam jedno pitanje. Inače ne igram video igre, pogotovo ne pc igre, ali u bespućima dosade i nedostatka društva odlučim si kupiti originalnu igricu gta 5 za laptop. Igra mi je došla na 7 DVD-ova te sam ju instalirao i igrao neko vrijeme. Sada, nakon pola godine došla mi je želja da ga opet zaigram, međutim izgubio sam pakiranje od igrice sa DVD-ovima i što je još bitnije, CD Key za aktivaciju.
Sada me opet traži da unesem CD Key, ali ja nemam originalno pakiranje koje sadrži taj isti.
Zna li možda netko gdje da se domognem tog koda za aktivaciju ?

odeš u dućan i kupiš,ima stvarno ljepih kodova za aktivirati gta V

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice