Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.454.538
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
9 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC

Ili kontaktiraj Rockstar Support.

14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Izasao novi update, ali nigdje ne mogu naci o cemu se radi

Darko

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Izasao novi update, ali nigdje ne mogu naci o cemu se radi

http://techfaqs.net/news/new-update-for-gta-online-version-1-16/

Eto drugovi. 

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Traditionally patch version 1.16 also includes an update for Valentine’s Day, which includes an updated version of Roosevelt vehicle and new clothes.

Valentine’s Day 2016 Update will be unlocked until February 12. Read more: http://techfaqs.net/news/new-update-for-gta-online-version-1-16/

Vidim da slušaju community, to je dobro, puno ljudi je htjelo nazad Roosevelt-a (bio je limited edition na PS3)...

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 14:01 (AngryBird).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Moze mi netko reci zasto mi stalno pise lijevo na ekranu kada dodem u neku sesiju da su svi igraci leftali???ali zasto to radi...budem 2 min i onda kao svi otidu a zapravo ja otidem i stalno tako a zbog interneta nije sigurno jer imam 15mbps

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mozes probat forwardat portove. Guide.

Takodjer mozes probat upalit UPnP u postavkama routera(nisam siguran koliko je ovo rizicno, ja ga imam upaljenog)

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Da li ima netko nekakav All in One Patch da premjesti sva vozila u originale (npr. Obey 9F u Audi R8 itd.)

Znači nešto tipa kao i kod Pro Evolution Soccer-a, Next, Next, Next, I Agree, Finish

EDIT: i da, bilo bi super kad nebi bilo 7 Audi-a, 5 BMW-a, 4 Lamba, 6 Ferraria itd., nego realne zamjene...

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 18:53 (David87).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Grand Theft Auto V PC

kakva je igra? se isplati nabavljati?

0 0 hvala 0
14 godina
exer1234 kaže...

kakva je igra? se isplati nabavljati?

Singleplayer odličan, story odličan, grafika odlična, gameplay time preko 50 sati lagano ..

Multiplayer dno dna ...

14 godina
Grand Theft Auto V PC

SP me i zanima, ok hvala. Vidim igra je bolesno velika. Nisam bio u gaming svijetu dosta dugo, i sad gledam sve igre preko 20gb. WTF, ova ima skoro 40?? omg

0 0 hvala 0
16 godina
60 GB točnije
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

66 jos tocnije!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

bolest :D , skines 3 igre i popunis hard maltene, plus instalacija

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

SP me i zanima, ok hvala. Vidim igra je bolesno velika. Nisam bio u gaming svijetu dosta dugo, i sad gledam sve igre preko 20gb. WTF, ova ima skoro 40?? omg

Ako nisi dugo gejmao ovo ce ti bas biti dozivljaj ako imas masinu da pokrenes,SP je superioran,likovi,zajebancije,misije i pljacke predobro.

16 godina
neaktivan

...I mjesta na kojima nađeš Trevora kada se prebaciš na njegov lik A i odjeća u kojoj nekad bude (ili ne bude)

16 godina
Grand Theft Auto V PC

0 : 44 pa nadalje,doslovno WTF 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Wack kaže...
exer1234 kaže...

Ako nisi dugo gejmao ovo ce ti bas biti dozivljaj ako imas masinu da pokrenes,SP je superioran,likovi,zajebancije,misije i pljacke predobro.

igra mi stalno izbacuje,, na prvoj misiji.. wtf

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kako mogu pokrenuti deathmatch tako da budem host? Na primjer ja bi pokrenuo 1000000 $ 1000000 RP, gdje imam tu opciju? Do sad sam samo preko mob-a iso na join event...

Pot piss

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Kak vam radi igra nakon ovog novog updatea? Meni je počela štuckati, neznam dali je do novog update ili možda jer sam instalirao i neki Win10 update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Instalirao GTA ponovno nakon više od pola godine da isprobam neke modove, ali nope, jednostavno mi igra nije zanimljiva.

Btw, nakon svih tih patcheva, igra radi više-manje isto kao i na dan izlaska. Primjetio sam da framerate manje opada kada upalim duga svjetla dok su shadows na Very High.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Jesus kaže...

Instalirao GTA ponovno nakon više od pola godine da isprobam neke modove, ali nope, jednostavno mi igra nije zanimljiva.

Btw, nakon svih tih patcheva, igra radi više-manje isto kao i na dan izlaska. Primjetio sam da framerate manje opada kada upalim duga svjetla dok su shadows na Very High.

Pada naravno sto nije sama boljka igre vec nagli pad frameova izaziva stvaranje sjena na svakom mogucem objektu,stavi na High i neces imati te nocne sjene te shodno tome pad frejmova.

Dok su kratka nema toliko objekata na sceni koji mogu "bacati"sjenu kad upalis poveca se duljina svjetlosnog snopa i naravno poveca se broj objekata koji bacaju sjenu od pjesaka,drveca,automobila,zgrada itd,drugim rijecima nista cudno.

13 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Pada naravno sto nije sama boljka igre vec nagli pad frameova izaziva stvaranje sjena na svakom mogucem objektu,stavi na High i neces imati te nocne sjene te shodno tome pad frejmova.

Dok su kratka nema toliko objekata na sceni koji mogu "bacati"sjenu kad upalis poveca se duljina svjetlosnog snopa i naravno poveca se broj objekata koji bacaju sjenu od pjesaka,drveca,automobila,zgrada itd,drugim rijecima nista cudno.

Nisam rekao da je to boljka igre ili da se čudim da framerate opada, nego sam rekao da MANJE opada nakon patcheva (bolja optimizacija, barem kod mene), do te mjere da se jedva primjeti da ne koristim frame counter.

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Singleplayer je zakon, totalno sam uživao i riješio 100%. Ali Online se nemogu nasilit, koji potencijal ima GTA za online, a oni napravili ovo sto je vise manje kao u četvorci samo upgradeano, loading za sve živo. Kad se sjetim SAMPa balkanski server po 500 igraca vikendom je znalo bit, utrke, misije, free roam sve živo je u realtimeu na serveru, a ne da moraš za sve živo loading i na novi "server/game mod" i to nije rockstar napravio vec moderi. Šteta za V, nadam se da ce neko napravit neki dobar RP mod ili nešto jer ovo trenutno je zabavno prvih nekoliko h dok riješiš heistove i slicno, ostalo je samo ponavljanje i grindanje da moš kupit armored kantu za smece sa 3 miniguna i da ti neko spawna kitove po glavi i baca pare svima...

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ja sam preordao igru jos aprilu, a tek sam 18. level. Stano mi izbacuje loading player data ili unknown error i nisam nikad uspio naci rijesenje. Uradio sam cak i port forward, ali nista ne pomaze. 

Darko

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
Grand Theft Auto V PC

čekam da kupim novi komp pa konačno krećem igrati gta 5, i sretnem neki dan jednog prijatelja koji mi kaže da je igra puna bugova i da uopće ne radi dobro, crashovi i kojekakve gluposti, a svuda po internetu čitam da je port za PC odličan, šta je onda ovaj konj mogao igrati da mu bude igra u tak lošem stanju? prilično sam siguran da je igrao piratsku verziju, i ne znam kakav ima PC možda je i do toga, kakva ste vi imali iskustva s igrom što se tiče toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cansee kaže...

čekam da kupim novi komp pa konačno krećem igrati gta 5, i sretnem neki dan jednog prijatelja koji mi kaže da je igra puna bugova i da uopće ne radi dobro, crashovi i kojekakve gluposti, a svuda po internetu čitam da je port za PC odličan, šta je onda ovaj konj mogao igrati da mu bude igra u tak lošem stanju? prilično sam siguran da je igrao piratsku verziju, i ne znam kakav ima PC možda je i do toga, kakva ste vi imali iskustva s igrom što se tiče toga?

Original igra radi bezprijekorno. Online je pun cheatera.

10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja takode imam original na steamu,a te unknown server probleme imam jednom tjedno otprilike,ali imam problem da mi svi igraci odjednom izadu sa servera,znaci ostanem sam u serveru i to me zivcira

Konfiguracija mi je FX 8350 I HD 7970 sto znaci da do PC-a nije a ipak se ucitava i do 40sekundi bilo to kada se prebacivam na drugi server,kada ulazim u igru

NE SVIDA MI SE TO NIKAKO S OBZIROM DA SAM URADIO PREORDER I POSTENO PLATIO,hocu da posteno i igram...

Onda sam dobio upozoroenje,skoro pa ban iz razloga sto je doletio neki citer na mene i poceo mi bacati pare,puno cheatera...

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice