Moze mi netko sloziti da igram na kalkulatoru??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pitaj u nekoj od tema za sastavljanje konfiguracija, nemoj tu zamarat ljude glupim pitanjima.
jel rockstar ne planira nista da popravlja zbog ovog izbaciavanja iz session-a ili alone in session, connection lost i sl.. bas cejf pokvari za igranjem
jel rockstar ne planira nista da popravlja zbog ovog izbaciavanja iz session-a ili alone in session, connection lost i sl.. bas cejf pokvari za igranjem
Menščini da to na zapadu uopće nije problem jer bi inače, da se to npr. amerikancu događa non stop kao nama, reddit i forumi bili puni bijesnih ljudi.
P2P u ovoj igri kad radi radi ok, a to droppanje je možda zbog naših zastarjelih instalacija, centrala, konfiguracija mrežne opreme operatera itd. Ne znam što bih drugo pretpostavio.
Dobar je video,ali ipak mi je draza voznja u GTA V nego GTA IV,u GTA IV je puno realisticnija,vozila imaju tezinu,realistican zaustavi put,oversteer i understeer se cesto dogada dok u GTA V je cista arkada,za uzivanciju.
Sa modom priblizis dosta osjecaj voznje iz GTA 4 u GTA 5 ako te to muci...
GTA IV je bolji GTA od V, a V je bolja igrica(po današnjim standardima) od IV.
Samo da je port bolji.
Jel postoji neki mod koji popravlja optimizaciju i izgled?
Ima Icenhancer 3.0 mozda je i neki noviji izašao neznam, ugl. taj mod totalno promjeni grafiku za IV a za V je isto izašlo nešto, ali ne želim stavit zbog multiplayera da nebi ban popio
Ja sam stavio Icenchancer, ali užasno je trzalo(a nemam nešto pretjerano slab kompjuter).
Budem opet probao kad budem imao igru.
Nakon 4 mjeseca neigranja, danas sam se suočio sa pokušajem, valjda, hakiranja svog profila na Social Clubu od strane nekog Rusa. Još uvijek ne znam razmjere tog čina al izgleda da je kompletno resetiran moj progres (prešao cijeli story mode i bio negdje oko 10. nivoa na Onlineu), to ću vidjet kad igra preuzme sva ažuriranja. Ali slučajno pogledam mail i ono na ruskom poruka da je promjenjem mail na Social Clubu, pa majke ti koliko je to onda bilo jednostavno da me hakira...
Nakon 4 mjeseca neigranja, danas sam se suočio sa pokušajem, valjda, hakiranja svog profila na Social Clubu od strane nekog Rusa. Još uvijek ne znam razmjere tog čina al izgleda da je kompletno resetiran moj progres (prešao cijeli story mode i bio negdje oko 10. nivoa na Onlineu), to ću vidjet kad igra preuzme sva ažuriranja. Ali slučajno pogledam mail i ono na ruskom poruka da je promjenjem mail na Social Clubu, pa majke ti koliko je to onda bilo jednostavno da me hakira...
Bilo je dosta takvih slučajeva (da Rusi kradu profile), neš sam čitao. Kak ti se to dogodilo, jesi negdje dijelio svoj Social Club email ? Jesi možda skidao nekakav noname sumnjivi mod za GTA V singleplayer ?
Frendu su haknuli acc. Ista stvar. Kako si ti dobio natrag? Preko supporta?
Kako uzeti pare iz onog bijelo zelenog kamiona(grouppe6), pucam u zadnja vrata i nista???
Kako uzeti pare iz onog bijelo zelenog kamiona(grouppe6), pucam u zadnja vrata i nista???
Sticky bomb na zadnja vrata.
e tx! i jos jedno pitanje dali ima kakav deponij ili sl. za ostavljati malo bolje auto tj dobiti lovu za njih? kao sto je bio onaj deponij u gta 3!lp
U story mode-u nemozes prodavat aute u Los Santos Customsu ali mozes kupit junkyard i tamo dobivat novac za unistene auto, ali mislim da se to isplacuje po tjednu ili tako nesto.
U online-u ti Simeone salje text poruke sa listom auta koje moras resprayat i dovest do Docks-a.
Prosao sam singleplayer tako da su mi svi ostali zivi...i sada me jedno zanima...npr zelim sa michaelom kupiti ono kino koje stoji 50M a ja imam 15M...kako samo doći do 50 milja a igra je gotova?
Ja sam sa michaelom pokupovao ovako ove jeftinije mislim da mi je ostalo kino i golf klub, ali cijelo vrijeme ces dobivat pare od tih klubova, svakih ingame tjedan dana ja mislim. Također možeš zavrsiti Epsilon misije pa pobjec sa 2M, ja sam zavrsio 100% igru, pa sam odustao al mogao bi jos kupiti taj golf klub da budem na cisto :D
Ja sam završio igru sa 25M sa svakim igračem (+2M sa Michaelom koji je ukrao onim sektašima
)
Možda više para dobiješ ako ubiješ nekoga
znam da možeš zarađivati na ostalim nekretninama ali to je sića.
gledao sam guide na gta v wiki po kojem, poslje završenog main storya i lesterovih misija, moguće je imati 2.1 milijardu po osobi.... a kod mene svatko ima po 50 mil 
Jel netko kupovao GTA V sa ove stranice http://www.nuuvem.com/item/grand-theft-auto-v
I jel mi može netko reći jel igra zaključana samo na brazilsku regiju, ako je, jel ikako moguće aktivirati na našem području?
lp.
Jel netko kupovao GTA V sa ove stranice http://www.nuuvem.com/item/grand-theft-auto-v
I jel mi može netko reći jel igra zaključana samo na brazilsku regiju, ako je, jel ikako moguće aktivirati na našem području?
lp.
Zaključano. Možeš aktivirat samo preko VPN-a, i kad igraš mora ti biti stalno uključen.
Pitanjca....
Da li igra cuva save game na cloud serverima ili kako da to vec zovem. Formatirao sam disk i sve nanovo instalirao pa me cudi da sam izgubio save game. Nisam daleko dosao pa mi nije bed igrati opet, samo da znam za ubuduce...
Drugo... da li postoji neki gumb za mapu bezveze mi je svaki put esc stiskati. (Pogotovo kad znam brzo stiskati pa onda izadem automatski iz menija. Quick menu mi nije za to.
Evo pogledao sam video, jao sta uradise od petice, jad i bjeda.
Sto se hardvera tice fino je ona optimizirana, ali nema valjda 50% fizike i AI-a koja je bila u cetvorci...
Blinkanje svjetlima kad ides u krivom smjeru sam vidio i u petici, ne znam zasto je to stavio kao primjer....
Singleplayer se sprema na tvoj PC, a Online na cloud server.
Gumb za povecanu mapu je Y po defaultu ako se ne varam.
Bilo je dosta takvih slučajeva (da Rusi kradu profile), neš sam čitao. Kak ti se to dogodilo, jesi negdje dijelio svoj Social Club email ? Jesi možda skidao nekakav noname sumnjivi mod za GTA V singleplayer ?
Ma ništa od toga, mail se ne djeli, modovi me ne zanimaju jer u većini slučajeva nemožeš igrat Online. Tak da zbilja neam pojma, kao grom iz vedra neba.
Frendu su haknuli acc. Ista stvar. Kako si ti dobio natrag? Preko supporta?
Da, javio sam im se na twitter, dobio link za support i za dan-dva mi vraćen i profil i nickname. Al fora je da sam odmah po primitku maila reagirao jer natucam nešto ruskog pa sam vidio gdje treba stisnut za povrat maila, i uspio sam tako dobit kontrolu na accountu samo nisam mogao vratit natrag neke stvari.
Ekipa moze pomoc ako itko zna u cemu je ovdje problem,nisam GTA igrao nekoliko mjeseci ali tu i tamo cesto uskocim da se vozikam malo i ludujem.
I kada se logiram trazi mi CD key da unesem (koji sam unio kada je igra izasla za PC i od tada uredno i bez problema igrao) ok nadjem Email nadjem key kopiram ga tamo gdje trazi i dobijem poruku da se CD koristi,sta sada pisac zeli da kaze sa time ne razumijem.
Jedino mi pada na pamet kupljen je na g2p pa mozda su bannali te kljuceve ili nesto slicno,ako je netko imao slican problem i rijesio bio bih zahvalan na bilo kakvome infu.
Ekipa moze pomoc ako itko zna u cemu je ovdje problem,nisam GTA igrao nekoliko mjeseci ali tu i tamo cesto uskocim da se vozikam malo i ludujem.
I kada se logiram trazi mi CD key da unesem (koji sam unio kada je igra izasla za PC i od tada uredno i bez problema igrao) ok nadjem Email nadjem key kopiram ga tamo gdje trazi i dobijem poruku da se CD koristi,sta sada pisac zeli da kaze sa time ne razumijem.
Jedino mi pada na pamet kupljen je na g2p pa mozda su bannali te kljuceve ili nesto slicno,ako je netko imao slican problem i rijesio bio bih zahvalan na bilo kakvome infu.
Kad si ga unio prvi puta onda si ga i iskoristio. Koliko ja znam 2 puta ne možeš aktivirati isti key.
Ja mislim da bi ti bija dovoljan jedan Raspberry PI, po mogućnosti 2
meni nekoliko puta se to dogodilo,kupia sam fizicki medij...nakon 24h proradi samo od sebe