Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.567
|
čitano: 1.634.663
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pecaš. Jednom uneseni kod ostaje u tvoj Social club računu (accountu), bez obzira na reinstalacije igre itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Ono kad kazu da je i5 dovoljan za GTA 5 

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC

Eto, o tom sam pricao neki dan, GTA V i BF4 su teški za cpu, tako da ako staviš jace kartice na makar nabrijani i7 usage nece bit konstantan na obje kartice.

Battlelog: D3lBoy-00
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Istina. Moj i5 4690k je clockan na 4,2 GHz i u igri imam pretežito 70-75-80 % cpu usage. Još kad upalim Self Radio, ode cpu usage na 89-90 %, makar ne šteka :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Sad idem pokrenut GTA V, i launcher mi skida neki update od 54mb i svaki put kad zavrsi download, dobim Gta V has stopped working... Apsolutno random, zna li tko kakvo rijesenje (ne radi onaj "fix" sa disableanjem grafe u device manageru)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 23:25 (D3lBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

predpostavljam da imas win10?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da al nije do windowsa, vec do debilnog gta koji se nerijetko ukenja nakon updatea, rijesio sam tako da sam obrisao launcher i skinuo setup tool koji je ponovno instalirao launcher, pa eto ako nekom bude isto...

14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Frend ima isti problem na win 10 pa zato pitam! Daj mi link kaj trebam skinut?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Download for windows, ako mu se igra crasha nakon loada onda nek obrise modove, meni je FOV mod znao crashat https://socialclub.rockstargames.com/activate

17 godina
DarkoKwon kaže...

Pozz ekipa.

Racunar mi je bio na reklamaciji, medjutim kada je dosao sa reklemacije steam verzija mi je na ruskom iz cista mira. Je li to moguce promjeniti ? Bio mi je engleski jezik prije. Isao sam pod languages i pise samo ruski. GtA mi je skinut na tom servisu, je li mozda on skinuo krekovanu verziju ? 

Probaj ovdje promijeniti prije toga properties i iskljuci da read-only,napravi ovako i opet ukljuci read-only.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 17:05 (doky01akablava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

di je najpovoljnije (a da je sigurno) uzeti steam key za gta5?

ja osobno vec imam igru kupljenu na steam salle, no medjutim trebao bi jos 1 kopiju igre.

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DarkoKwon kaže...

Nemam taj fajl, tj. imam slican, ali je .dll, a .ini nemam, imas li neke ideje ?

Pretpostavljam da samo trebaš uključiti opciju da vidiš skrivene datoteke kao ovdje na slici.

Hajduk živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ekipa,vidim sancta domenica ima trenutno GTA V,box edition naravno, na akciji za 299,99kn

planiram si uzeti ali me zanima mogu li ga aktivirati na steamu nakon kupnje?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Ekipa,vidim sancta domenica ima trenutno GTA V,box edition naravno, na akciji za 299,99kn

Ako ti se ne žuri možda ti je bolje da sačekaš ljetne rasprodaje kako na steamu tako i drugdje. Mogao bi proći dosta jeftinije. Kupio sam ga na zimskoj rasprodaji na steamu kad je bio na 40% popusta što je već nešto jeftinije nego što si ti našao. A mogao bi biti i na 50% popusta preko ljeta.

Nije sretan onaj koji puno ima, sretan je onaj kome malo treba
14 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

To je Retail version. Nemreš aktivirati na steamu

14 godina
odjavljen
Hvala na odgovorima,nasao sam informacije u meduvremenu na netu tako da sam odustao od kupnje.
Nekako bi najradije htio box edition,ali pricekat cemo neke akcije pa mozda cijena prevagne u odnosu na kutiju ☺️

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

pozz ekipa, muku mucim s torentima za gta v..nikako da mi se neki skine do kraja nego mi stane uvijek...ima li netko neki dobar torent moze i tu a i na PM bio bih jako zahvalan, hvala puno :))

0 2 hvala 0
14 godina
Ne kupujem cesto igre, i sam ih dosta skinem. Ali vjeruj mi da GTA 5 i sad nakon dosta godina od izlaska vrijedi tih 300 kn u SD. Ide ti i na rate. Imas igru ko covjek, kad se naigras SP krenes u MP. Ja ju igram intenzivno vec preko pola godine u multi player. Imao sam prije fizicku verziju, ali sam ju nakon prolaska SP prodal. Pa sam kupil prek Steama opet :)
16 godina
champion20 kaže...
Ne kupujem cesto igre, i sam ih dosta skinem. Ali vjeruj mi da GTA 5 i sad nakon dosta godina od izlaska vrijedi tih 300 kn u SD. Ide ti i na rate. Imas igru ko covjek, kad se naigras SP krenes u MP. Ja ju igram intenzivno vec preko pola godine u multi player. Imao sam prije fizicku verziju, ali sam ju nakon prolaska SP prodal. Pa sam kupil prek Steama opet :)

Potvrđujem ovo, V je jedna od rijetkih igara koju sam kupio i nije mi žao ni kune. Iako ne igram toliko koliko sam prije igrao i dalje povremeno odem online i napravim koji heist tako da isplati se.

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

danas sam kupio gta 5 preko instant gaminga za 25e. cd key dobijete odmah pa ako netko zeli kupiti igru definitivno preporucam tu stranicu (btw cini mi se da je na IG gta 5 najjeftiniji). 

ako netko hoce moze me dodati na social club pa da zajedno igramo multiplayer 

social club: Mateo96_CRO

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Pozdrav istetovirao sam sva tri lika i zanima me kako da ih skinem to jest kako da ostanu u kratkim hlačama ?nikako ne mogu nastemati

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Prvo sto uradim svaki put kada intaliram GTA V je, sredim Trevora da fino izgleda. Inace on mi ima naljepsu fiziku od ostalih, Franklin je crnac sto nije po mom ukusu, a Michael je previse sirok :)

a jesi ga i sredia

6 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Pardon kaj upadam kao padobranac, al odlučio sam iskeširat za orginal GTA V, pa me zanima gdje je najjeftinije kupit key? Tnx

EDIT: pronašao ovo, al nebi htio bit prevaren

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 20:29 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stolnik kaže...

Pardon kaj upadam kao padobranac, al odlučio sam iskeširat za orginal GTA V, pa me zanima gdje je najjeftinije kupit key? Tnx

Već sam kupovao sa te stranice, nije bilo problema. Uplatio i kroz nekoliko minuta stigao ključ na mail.

14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

na vrhu stranice sam napisao :) 

ja sam key dobio odmah, a do sad sam uzeo par igara i sve je bilo ok bez ikakvih problema tako da preporucujem IG jer mi se cini da je najjeftiniji :)

17 godina
Grand Theft Auto V PC

matija.vugi, dodajte te me, kolokviji su završili, sad samo jako pičimo po hajstovima :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

-

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 19:39 (dexxa86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

imam problem. kada igram gta 5 nekad mi zna "zastekat" pa me izbaci iz igre i dode mi ova poruka. to se dogada i u singleplayeru i u multiplayeru. igra je aktivirana preko social cluba..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CROBOY kaže...

imam problem. kada igram gta 5 nekad mi zna "zastekat" pa me izbaci iz igre i dode mi ova poruka. to se dogada i u singleplayeru i u multiplayeru. igra je aktivirana preko social cluba..

Relativno normalan error ovisno o tvojoj konfi. Ako imas overclock na grafi, makni ga i probaj opet. Skini nove drivere za gpu. Ako koristis neke modove, makni ih.

14 godina
protjeran
CROBOY kaže...

https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203454867-How-to-fix-ERR-GFX-D3D-INIT

mozda ti se neka aplikacija "kolje" s gta5..lp

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice