Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.715
|
čitano: 1.474.333
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC

kupio sam na g2a-u prekjucer igricu, jos uvijek se downloada, 73 gb sve skupa (zasad)
-.-

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2016 17:45 (1337Code_breaker).
12 godina
neaktivan
Battlelog: D3lBoy-00
14 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

Vraga su kraća učitavanja, igra je još gora nego prije update-a. Sad me non stop izbacuje iz sessiona, samo odjednom svi leftaju, ja ostanem solo. Nema što nisam probao, od otvaranja portova, DMZ, itd.

Arhitektura igre je jednostavno smeće, nisu htjeli kupit servere za igru (i na taj način štede stotine tisuća dolara), već je sve P2P, kao hebeni torrent -.-

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

kako igrat neki private lobby gdje mozes modificirat igru i igrat online sa ostalima....ima li takvo sta

0 0 hvala 0
16 godina
samsvoj kaže...

kako igrat neki private lobby gdje mozes modificirat igru i igrat online sa ostalima....ima li takvo sta

Nope.

14 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...
samsvoj kaže...

Nope.

Ima. U singleplayer-u klikneš pauzu - Online - Invite Only Lobby. To ti je privatan lobby i može poslat invite prijateljima da ti se pridruže.

Ako želiš pak "modificirat igru", onda moraš skinuti mod meni, i dobit ban nakon nekog vremena.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2016 18:07 (AngryBird).
16 godina
AngryBird kaže...
Vkm996 kaže...
samsvoj kaže...

Nope.

Ima. U singleplayer-u klikneš pauzu - Online - Invite Only Lobby. To ti je privatan lobby i može poslat invite prijateljima da ti se pridruže.

Ako želiš pak "modificirat igru", onda moraš skinuti mod meni, i dobit ban nakon nekog vremena.

Pod "neki private lobby" sam mislio da zna otvorit običan, ali gdje smiješ moddat igru nema.

Baš šteta, bilo bi dobro da se može otvorit lobby u kojem radiš šta god želiš i da ti to ne utječe na statse (novac, level i tak).

12 godina
Grand Theft Auto V PC

mijenjam za  gta v ako netko ima viska ne znam nudim li premalo...ako je itko zainteresiran moze PP

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozzz...pokusavan skuzit zasto mi gta v stalno izbacuje ( windows has stopped working) mozda 5 min nakon pocetka igranja. Kad me izbaci u task manageru pod performance pokazuje mi da mi je procesor  (i5 5200 2.2 ghz turbo boost 2.7) dosega 100 % pa pretpostavljan da me zato i izbacuje. U settings san vecinu toga postavio na medium, a posto san na yt vidio da se sa 940 grafickon + i5 5200 moze igrat, pa cak i sa high, molio bih vas da mi recete kako da pokusan rjesit ovaj problem da vidim je li uopce do laptopa. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MrRango kaže...

Da li se isplati OC procesor za GTA V i da li cu osjetiti neki napedak u FPS.

Konfiguracija je sljedeca:

Intel DP55WG
Intel i5 760 2.8 Ghz, cooler CM Hyper TX3 EVO)
RAM 8 GB 1600 Mhz (Elixir)
HD 6870 Powercolor

Na 1080p postavke sve moram spustiti na Normal, pojedine opcije mogu podignuti koje ne uticu puno na performanse za donekle ugodno igranje na 30+ fps. Dok sa manjim rezolucijama mogu fino izvuci 35+ fps sa High svim postavkama, na 720p mogu solidno odvrnuti postavke na High + dotatne graficke postavke imam oko 45+ fps.

Trenutno nisam u mogucnosti da graficku mijenjam, a procesor nikada nije OC niti mi je bilo kakve potrebe da to radim, nikada nisam nesto prezahtjevno radio, ali eto reko da vidim dali cu dobiti nesto sa OC u GTA V.

Mislim da tebi nešto ne valja, jer ja sa i3 imam bolji fps na fhd rezi i ista grafa (moj pc) kad su naniže postavke i teksute high imam 40 ili više fps-a jedino mene muči stuttering zbog 2 jezgre, clockni taj proc što više da jezgre budu jače pojedinačno.....

Chill Now And Forever
14 godina
odjavljen
keky911 kaže...
MrRango kaže...

Da li se isplati OC procesor za GTA V i da li cu osjetiti neki napedak u FPS.

Konfiguracija je sljedeca:

Intel DP55WG
Intel i5 760 2.8 Ghz, cooler CM Hyper TX3 EVO)
RAM 8 GB 1600 Mhz (Elixir)
HD 6870 Powercolor

Na 1080p postavke sve moram spustiti na Normal, pojedine opcije mogu podignuti koje ne uticu puno na performanse za donekle ugodno igranje na 30+ fps. Dok sa manjim rezolucijama mogu fino izvuci 35+ fps sa High svim postavkama, na 720p mogu solidno odvrnuti postavke na High + dotatne graficke postavke imam oko 45+ fps.

Trenutno nisam u mogucnosti da graficku mijenjam, a procesor nikada nije OC niti mi je bilo kakve potrebe da to radim, nikada nisam nesto prezahtjevno radio, ali eto reko da vidim dali cu dobiti nesto sa OC u GTA V.

Mislim da tebi nešto ne valja, jer ja sa i3 imam bolji fps na fhd rezi i ista grafa (moj pc) kad su naniže postavke i teksute high imam 40 ili više fps-a jedino mene muči stuttering zbog 2 jezgre, clockni taj proc što više da jezgre budu jače pojedinačno.....

Prije bih rekao da imas stutering zbog 1gb graficke, jer teksture traze mnogo VRAMA, mozda ako stavis teksture na low, budes imao bolje performanse. Takodje nije ni iskljuceno da imas stutering zbog dvije jezgre sa i3 procesorom. 

Darko
12 godina
DarkoKwon kaže...

Prije bih rekao da imas stutering zbog 1gb graficke, jer teksture traze mnogo VRAMA, mozda ako stavis teksture na low, budes imao bolje performanse. Takodje nije ni iskljuceno da imas stutering zbog dvije jezgre sa i3 procesorom. 

ja sam sa gtx 550ti 1gb imao postavljene teksture na very high i ostale postavke prilagođene po uputama na forumu, nešto medium, nešto high i neke stvari potpuno isključene

ukupno je igra pokazivala da mi treba 2,2 gb vrama za to, no odigrao sam igru do kraja bez ikakvog trzanja i problema na 50-60fps-a (doduše tad sam imao 1280×1024 monitor)

14 godina
odjavljen
picajzla0707 kaže...
DarkoKwon kaže...

ja sam sa gtx 550ti 1gb imao postavljene teksture na very high i ostale postavke prilagođene po uputama na forumu, nešto medium, nešto high i neke stvari potpuno isključene

ukupno je igra pokazivala da mi treba 2,2 gb vrama za to, no odigrao sam igru do kraja bez ikakvog trzanja i problema na 50-60fps-a (doduše tad sam imao 1280×1024 monitor)

Moguce, ja sam racunao na 1080p, sigurno je ogromna razlika na 360p.

Darko
12 godina
DarkoKwon kaže...

malo si se zabunio, 360p je 640×360, a moj stari monitor je bio 1280×1024 što je više od HD rezolucije - 720p, odnosno to je negdje između 720p i 1080p

u osnovi, riječ je za oko trećine manje piksela nego na 1080p, tako da razlika nije baš ogromna

u svakom slučaju, iste postavke su i sad na novom 1080p monitoru, grafička je gtx 570 sa 1,28 gb vrama i opet nemam nikakvih problema sa trzanjem, tako da pretpostavljam kako je kolegama gore problem u procesoru koji kod mene nije upitan

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 13:22 (picajzla0707).
14 godina
odjavljen
picajzla0707 kaže...
DarkoKwon kaže...

malo si se zabunio, 360p je 640×360, a moj stari monitor je bio 1280×1024 što je više od HD rezolucije - 720p, odnosno to je negdje između 720p i 1080p

u osnovi, riječ je za oko trećine manje piksela nego na 1080p, tako da razlika nije baš ogromna

u svakom slučaju, iste postavke su i sad na novom 1080p monitoru, grafička je gtx 570 sa 1,28 gb vrama i opet nemam nikakvih problema sa trzanjem, tako da pretpostavljam kako je kolegama gore problem u procesoru koji kod mene nije upitan

U pravu si, pogrijesio sam kod 360p, nije mi bio bas jasan termin, no hvala na obrazlozenju. Takodje sam provjerio graficku gtx 570, mislio sam da je starija graficka, ali ispostavilo se da je cak snaznija od moje stare graficke 750ti na kojoj sam bez problema igrao GTA V. 

Darko
12 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...
DarkoKwon kaže...

nikad nisam imao problema sa procesorski nezhtjevnim igrama jedino sada u gta v se osjeti i dosta je iritantno a grafička ja mislim da gura to bez brige....u svim novijim igrama grafička nije ta koja mi postavlja prvu granicu do koje mogu nego procesor jer je stalno iznad 80,90% i onda dođe zahtjevnija scena i eto ti lagga, u siegeu se to također vidi u malo jačim scenama popne se cpu usage al ne padne tolko fps nema takvog lagga, padne na 40 fpsa tako da se previše ne osjeti

Al evo vjerojatno čemo staviti i7 860 malo ga kloknut ako bude potrebno pa nek onda laga ;)

Chill Now And Forever
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 14:17 (keky911).
13 godina
Grand Theft Auto V PC

da li treba i graficka i procesor na 100% loada da su prilikom igranja npr. GTA V.

U mom slucaju je graficka na 98-99%, a procesor 95-98%, msm da ne bi puno izvukao OC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
MrRango kaže...

da li treba i graficka i procesor na 100% loada da su prilikom igranja npr. GTA V.

U mom slucaju je graficka na 98-99%, a procesor 95-98%, msm da ne bi puno izvukao OC.

Da.

Za graficku nisam 100% siguran, ali za processor jesam.

Darko
12 godina
neaktivan
MrRango kaže...

Obratno, graficka treba biti na 99% jer znaci da radi u full potencijalu, dok procesor je poželjno da što niže radi (i.e. da ima više slobodnog mjesta za ostale aplikacije i cijeli sistem), ali ako ti je oboje na 100% nije dobro ali nece nista ni bit, znaci da ti se procesor tesko nosi sa tom igrom. Ako procesor ima veci usage nego grafa (npr. proc 99% a grafa 70%) znaci da ti cpu stvara bottleneck tj. pre slab je za tu graficku.

Battlelog: D3lBoy-00
13 godina

Malo sam pretjerao gore u prosloj objavi gdje sam napisao da procesor ide do 95-98%.

Ne znam odakle mi te cifre u glavi, ali ni blizu toga nije, na nekih 65-75% odprilike mi je CPU Usage.

Ali graficka je je uglavnom u navedenom rangu.

13 godina
Grand Theft Auto V PC

GTA ima toliko postavki da ne možete pričati "nešto na high, nešto low,..." i očekivati da ćete nešto zaključiti. Ja sam igrao gta isprva sa gtx560 1GB i tu je tvoj problem. To je granična količina vrama na starijoj arhitekturi i svaka postavka je bitna. I da, razlika u opterećenju između 1280*1024 i 1080p je značajna, osim ako cca 30% veće opterećenje smatrate nevažnim.

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozdrav,isplati li se kupiti fizičku verziju igre preko ove akcije u sancta domenice za 299 kn ili ima jeftinije preko steama (radije bih htio kupiti preko steama da mogu uvijek i svugdje igrat)

0 0 hvala 0
13 godina
#wot#vk.0h kaže...
Pozdrav,isplati li se kupiti fizičku verziju igre preko ove akcije u sancta domenice za 299 kn ili ima jeftinije preko steama (radije bih htio kupiti preko steama da mogu uvijek i svugdje igrat)

Pricekas neku akciju i ugrabis za 30 eura na steamu. Sad samo ovisi jel ti bolje odgovara fizicka ili steam verzija, ja osobno sve preko steama uzimam.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
12 godina
GamerX9 kaže...
#wot#vk.0h kaže...

Pricekas neku akciju i ugrabis za 30 eura na steamu. Sad samo ovisi jel ti bolje odgovara fizicka ili steam verzija, ja osobno sve preko steama uzimam.

Zašto steam,a ne social? opet i ako kupi za steam ide preko social,a cijena igre je 27 eura i ne treba čekat nikakvu akciju, cijena je takva vec duze vrijeme.

11 godina
neaktivan
Ne razumijem kako se kupuje preko Social cluba od rockstara.da li ta igra funkcionira kao i steam da mogu kad GOD hoću skinuti na vise računala i igrati ? Samo mi prikaze ovu sliku kad uđem na tu stranicu ali ne i cijene.Igru kupujem samo zbog multiplayera jer već imam piratsku verziju i fali mi mp

0 0 hvala 0
12 godina
#wot#vk.0h kaže...
Ne razumijem kako se kupuje preko Social cluba od rockstara.da li ta igra funkcionira kao i steam da mogu kad GOD hoću skinuti na vise računala i igrati ? Samo mi prikaze ovu sliku kad uđem na tu stranicu ali ne i cijene.Igru kupujem samo zbog multiplayera jer već imam piratsku verziju i fali mi mp

odeš na g2a i tamo kupis gta 5 cd key za social i aktiviras na socialu.

9 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozz momčine , mozete me dodati na social clubu : Tomy999zg , ako je netko za neki DeathMatch i to ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Poz. MOLIM POMOĆ HITNO!!!

Kupio sam GTA V PC na MONDO.hr.(dakle fizička igra sa 7 cd-eja.)

Nakon instalacije automatski me prebacuje na rockstar social club. 

Tamo se registriram i upisujem aktivacijski kod ali mi ne prihvaća (activation code is invalid...)

Bez toga ne mogu pokrenuti igru jer me svaki put prvo traži aktiv.kod.

Čekao sam igru 3tjedna i sad ovo!!??!

0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran
thomba kaže...

Poz. MOLIM POMOĆ HITNO!!!

Kupio sam GTA V PC na MONDO.hr.(dakle fizička igra sa 7 cd-eja.)

Nakon instalacije automatski me prebacuje na rockstar social club. 

Tamo se registriram i upisujem aktivacijski kod ali mi ne prihvaća (activation code is invalid...)

Bez toga ne mogu pokrenuti igru jer me svaki put prvo traži aktiv.kod.

Čekao sam igru 3tjedna i sad ovo!!??!

čini se da ti je možda neko popalio key, zovi mondo jbg

9 godina
neaktivan

sad sam dobio mondo.hr. Njihov dobavljač je santa domenica a oni pak su povukli taj proizvod jer su čuli za taj problem i vele da će to riješit PLaystation Hrvatska. 

živi bili pa vidjeli

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice