Ma to je to da, kad je svaka tekma drugacija od one prijasnje ili od one koja slijedi.. Osjetim te pizdarije na tipa tekmi koju moram pobjedit da udem u gold 3, na tekmi koju moram pobjedit da udem u gold2 i tako.. A division rivals mi je opet drugaciji od FUT Championsa, njega mi je jos teze igrat.. Najgore je kad te raspizdi igrica i ti dalje igras, nisi skoncentriran dovoljno nego forsiras neke gluposti i igra te dokrajci.. vidjet cemo iduci vikend, pricekati nagrade u kojima se uvijek dobije kurcina i tako u krug..
Moram priznat da sam u pocetku imo srece sa nagradama. Crveni Mane i Scezny. Igro sam dosta, otvorio par solidnih paketa i slozio ekipu. Do prije par dana nista, dok nije uletio Ramos i prije njega Pogba. Ne mogu se ljutit na to. Makar od otvorenih preko 200 paketa mozda i mogu... Ko zna.
Division rivals ni ne igram previse. Rank III Div 4 mi je sasvim pristojno, sa dobrim nagradama. Jer je ocito da bi doso do div 3, moram ostavit guzicu na fotelji i zivce podrobit. Tak da mi to nema smisla.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24