FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.060.201
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 19
playertwo kaže...

Ma to je to da, kad je svaka tekma drugacija od one prijasnje ili od one koja slijedi.. Osjetim te pizdarije na tipa tekmi koju moram pobjedit da udem u gold 3, na tekmi koju moram pobjedit da udem u gold2 i tako.. A division rivals mi je opet drugaciji od FUT Championsa, njega mi je jos teze igrat.. Najgore je kad te raspizdi igrica i ti dalje igras, nisi skoncentriran dovoljno nego forsiras neke gluposti i igra te dokrajci.. vidjet cemo iduci vikend, pricekati nagrade u kojima se uvijek dobije kurcina i tako u krug..

Moram priznat da sam u pocetku imo srece sa nagradama. Crveni Mane i Scezny. Igro sam dosta, otvorio par solidnih paketa i slozio ekipu. Do prije par dana nista, dok nije uletio Ramos i prije njega Pogba. Ne mogu se ljutit na to. Makar od otvorenih preko 200 paketa mozda i mogu... Ko zna.

Division rivals ni ne igram previse. Rank III Div 4 mi je sasvim pristojno, sa dobrim nagradama. Jer je ocito da bi doso do div 3, moram ostavit guzicu na fotelji i zivce podrobit. Tak da mi to nema smisla. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
neaktivan

Ja sam ovaj tjedan usao u Div3 na krilima Ruia Coste, a trenutno igram najlosiju vikend ligu dosada...

Jedini igrac koji se "pojavi" na svakoj tekmi je Neymar, ostali kako vjetar puse.

11-5 zasad,mislim da cu odigrati do 14 pobjeda i to je to. 

13 godina
FIFA 19

Prvi puta se slazem s njim. Ista stvar se i meni dogada. Kontrole kasne, dok sa druge strane vidim cudo dodavanja iz prve. Najvise je ocito na timed finishingu. Tocno znam kad tapnem drugi put, znam da je savrseno... al jednostavno uvijek dobijem bijelu oznaku, dovoljno govori o stanju servera za vrijeme WL. Pretuzno. 

Uopce nije problem priznat poraz od boljeg igraca, najmanja stvar. Al da me neka njubara napuni zato jer ja ne mogu odigrati dupli pas kak treba, to nema smisla nikakvog. Izgubit par tekmi za redom jer me konekcija hebe... a imam 50/10 vezu. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2018 16:01 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Odigrao svih 30 dosao do gold 2 nakraju cudno je to sve ili kad pocne liga dobijam sve tekme ili zadnji dan krenem dobijat... Neznam uglavnom necu skoro igrati wl tu i tamo rivali i sb za wl nemam vremena ni zivaca vise...Bale sa kemijom ima finishing i volley 99 profula 3 mrtve na tekmi. Iducu tekmu sta god dirne ulazi cudo jedno... 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
FIFA 19

Valjda su bolji igrači otišli na skijanje jer sam uspio doći do 11 pobjeda :)

Imam još 7 utakmica za odigrat, ali mislim da ću to preskočit jer sumnjam da bih uspio još te 3 pobjede izvući.

Pogotovo nakon ove zadnje što sam sad igrao.

Prvo mi lik izjednači na 2-2 u 92:06', a produžetak je bio 2 min. i onda mi u produžecima izjednači na 3-3 u 120'.

Kad sam dobio taj gol, mislio sam da je to kraj jer sam već jednu sličnu jutros izgubio nakon što sam vodio 2-0, ali mi se igra smilovala i dobijem ga na penale.

Nego, kad smo kod penala.... danas sam pucao dosta penala jer sam igrao 2 produžetka i u igri samoj... par puta mi se dogodilo da lopta ide tamo gdje ju nisam uputio - ja lijevo - lopta u sredinu i slično.

Jedina fora je što sam svaki put zabio gol kad bi lopta išla pogrešno pa se nisam jako ljutio :)

Momentum me nagradio ovaj vikend, očito.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CroVandal kaže...

Odigrao svih 30 dosao do gold 2 nakraju cudno je to sve ili kad pocne liga dobijam sve tekme ili zadnji dan krenem dobijat... Neznam uglavnom necu skoro igrati wl tu i tamo rivali i sb za wl nemam vremena ni zivaca vise...Bale sa kemijom ima finishing i volley 99 profula 3 mrtve na tekmi. Iducu tekmu sta god dirne ulazi cudo jedno... 

Bale je cudo igrac. Mada ta promjena forme nije normalna. Jer ocekujes od igraca koji je top igrac da svaki puta odradi posao... a ne da mi dode pred gol, finess + timed fnishing zeleni + savrsena pozicija i on ju pukne u aut sa 14m od gola. Doslovno u aut, da je barem u korner... on zdrma aut.

7 godina
neaktivan
zagid3 kaže...

Ja sam ovaj tjedan usao u Div3 na krilima Ruia Coste, a trenutno igram najlosiju vikend ligu dosada...

Jedini igrac koji se "pojavi" na svakoj tekmi je Neymar, ostali kako vjetar puse.

Jesi zadovoljan Rui Costom? Imam De Bruynea na CAM, razmisljam da uradim Rui Costu i da igram sa obojicom+ iza njih Rijkaard. 

13 godina
FIFA 19

Da me pitate da ovo ponovim, ne bih mogao jer ne znam kako sam to izveo :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Hahaha dobar, tako sam ja imao mbappe loan i igram se sa onim kad stisnes desni stick da lopta skaca po zraku i picim tako kroz cijelu obranu i na kraju skaricama zabije. Kako neznam ni sam Fifa je htjela pa je islo haha

11 godina
neaktivan
FIFA 19

Da vam opišem šta mi se sad desilo u WL. Znači igram protiv nekog i povedem 1:0 iz penala i njemu isključi igrača. Do kraja poluvremena on se brani ali meni nema šanse da uđe u gol. Drugo poluvrijeme mi sve reakcije igrača uspore i nemogu apsolutno ništa, znači nije do interneta, nema trzanja nego svi igrači imaju 3 puta sporiju reakciju. Lik mi na kraju izbije balun s golmanom i ja sa Van Dijkom stisnem za dodat glavom u vezni red a on ide dodat Edersonu koji gleda kako lopta ulazi u mrežu. Igram ja dalje, kad opet sve usporeno i na kraju lik pretkraj 2 produžetka zabije i 2 gol iz gužve. Mislim njemu svaka čast, ali on ima igrača manje a moji sporiji duplo. Stvarno nebi nikom povjerova da ovo nisam doživio. Tako da ja se ostavljam WL i ove godine. PItanje je jeli se to još nekom desilo?

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TStefan91 kaže...
zagid3 kaže...

Jesi zadovoljan Rui Costom? Imam De Bruynea na CAM, razmisljam da uradim Rui Costu i da igram sa obojicom+ iza njih Rijkaard. 

Rui je solidna ikona, dobar na lopti, dobar sut, izdrzi duele. Ja sam ga napravio jer mi nije djelovao skupo SBC za takvog igraca, a kasnije ce mi trebati ikone za bolje SBC ikone. Mene je izasao nakon sto sam prodao sto sam dobio iz paketica 400k. Sve igrace za SBC sam kupio.

Evo me na 14-6. Stao sam zasad jer je konekcija sve losija, valjda ljudi krecu igrat. Mozda nastavim navecer, nadam se da cu bit mudar i ipak pogledat neki film. 

15 godina

Desava se svima u tome i je problem i skriptani golovi gdje lopta obilazi 2 branici i dode protivniku koji i ako fula odmah dobije odbitak koji ulazi

13 godina
balky1911 kaže...

PItanje je jeli se to još nekom desilo?

Svima se to događa, ne brini ništa.

Recimo situacija kad mi protivnik igra presing od prve minute i onda pred kraj utakmice ili kad igramo produžetke, a njegovi igrači imaju 0 stamine - moji se ponašaju isto kao da su krepali, kao da imaju 0 stamine, a ja igram bez presinga i trebali bi imati staminu i prepišati svakog protivničkog igrača.

Ali FIFA tada odluči da neće ovaj biti zakinut za staminu pa zajebe obojicu.

A kad povedem 1 ili najgore 2-0, gotovo, moji odjednom nestanu s terena.

Evo jučer primjer iz WL... prvo poluvrijeme 2-0 za mene uz 56% posjeda, udarci 9-5, a protivnik udarci 1-0.

Kraj utakmice 2-3, udaci na gol 10-5 ja, a on 11-7.

Pa kako jebo mu pas mater???

Prvo poluvrijeme ga nije bilo nigdje, kao da igram protiv kompjutera SB na amater, a drugo kao da je Boras uzeo kontroler maltene.

Kužim ja da je on stisnuo presing i možda promijenio formaciju, ali da to može takvu razliku napraviti mi nije jasno.

I naravno, mojih nema nigdje, 2 pasa ne mogu napravit bez greške, a njegovi kao da je 11 Ronalda izašlo na teren.

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 19

Zavrsio sa 19 pobjeda. 4 pobjede od elite, jedna od gold 1. Uzas. Uz DC u 83min na 3-0 za mene. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Ja sam dobio mozdani udar vec na tvoja dodavanja iz prve . Nije ova igra za mene , previse gledam utakmice i igram nogomet da bih se mogao u ovom sranju natjecat.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
FIFA 19

Svima neka sranja danas, evo ponadao sam se barem g1, kad ono vodim 2-1, izbaci van sa porukom da ce EA "pogledati rezlultat"...Normalno, izgubim iduci game.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 19

Da li moze da se recimo pocne sa 4321 a da se u game plan ,recimo namjesti na attacking formacija 4231 i da automatski prelazi na nju kad se

postavi attacking stim da ne budu svi pomaknuti prema napred ?

Znaci da se to odradi automatski bez pauziranja igre ?

Ovi to objasnjava u videu ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2018 10:34 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

A bjte taman sam u fazi prebacivanja na PES kad ono upadne mi u jambo pack Toni Kroos :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
goust78 kaže...

Da li moze da se recimo pocne sa 4321 a da se u game plan ,recimo namjesti na attacking formacija 4231 i da automatski prelazi na nju kad se

Moze. Onako kako si ti namjestio u attacking planovima tako ce i biti. Moze se odraditi da zamjena formacija bez pauziranja igre samo sa strelicama na joysticku promijenis taktiku

9 godina
neaktivan
The_K kaže...
goust78 kaže...

Moze. Onako kako si ti namjestio u attacking planovima tako ce i biti. Moze se odraditi da zamjena formacija bez pauziranja igre samo sa strelicama na joysticku promijenis taktiku

Ok a da to znaci da mogu da namjestim da mi bude attacking u smislu da mi promjeni form. a da u stvarii bude balanced  u smislu polozaja igraca na terenu ?

Dubina zadnjeg reda i sl ?

8 godina
FIFA 19

Kolko je ovo bitno, vjerojatno i nije, ali ja sam skoro potpuno prestao igrati.

Zadnji put sam prije dva tjedna odigrao Rivalse, usao u D3 ali ekipa, nije ovo govno vrijedno zivaca koje pojede. Dok sam igrao fifu rezultat nije bio bitan ali sam bio zivcan ko pas. Igram Overwatch competitive sa tri retarda u mojem timu i i dalje se ne nerviram ni priblizno tolko.
Stanite igrati na dva - tri tjedna, nece igra nikuda pobjeci ali cete se osjecati daleko bolje jer to sto ova igra radi od ljudi nije normalno.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 19

Imam 150 k coinsta da li mi moze neko predloziti tim do te cifre 4312 ili 433 neki sa krilima pa da posle predjem u 4231 ?!

Da li valja  ovaj sto je neki kolega predlozio ranije ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2018 11:10 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ja sam dobio mozdani udar vec na tvoja dodavanja iz prve . Nije ova igra za mene , previse gledam utakmice i igram nogomet da bih se mogao u ovom sranju natjecat.

I ja kad sam gledao prvi put snimku sam iznenadio sam sebe, ali jebat ga, to je FIFA i tako se to igra :)

Nego, počastio sam se za Novu godinu s Ronaldom :)

Sad bih mogao iskemijat neki hibrid s njim i Neymarom za vikend ligu pa da jedanput i ja do golda dođem?

[19xx] 4ntraks
13 godina
goust78 kaže...
The_K kaže...
goust78 kaže...

Ok a da to znaci da mogu da namjestim da mi bude attacking u smislu da mi promjeni form. a da u stvarii bude balanced  u smislu polozaja igraca na terenu ?

Kako si namjestis u taktickom screenu prije tekme tako ce ti bit. Ti mozes prebaciti na attacking unutar igre a primjerice tebi je attacking 5221 defanzivna taktika. Dakle, nema veze jel attacking, ultra def ili balanced... igraci ce stajati onako kako si ih ti postavio. 

Ne znam kak da ti drugacije objasnim.

9 godina
neaktivan
FIFA 19

Jel ima netko onog League SBC Depaya? Kakva je kartica? Treba mi neki super sub pod hitno.. najvise zalim za Martinezom iz MLS kojeg nisam uspio dobiti preko objectivea, a mislim da je odlicna kartica trenutno za super suba.. ako ima netko mozda neki drugi prijedlog neka slobodno kaze..

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
playertwo kaže...

Jel ima netko onog League SBC Depaya? Kakva je kartica? Treba mi neki super sub pod hitno.. najvise zalim za Martinezom iz MLS kojeg nisam uspio dobiti preko objectivea, a mislim da je odlicna kartica trenutno za super suba.. ako ima netko mozda neki drugi prijedlog neka slobodno kaze..

Mozda Werner IF. Strasno je brz, nije nizak, ne guraju ga u duelu, meni je bio dobar. Probaj pa ako ti ne odgovara lako ces promeniti. Otvorio sam 10 tredable TOTW paketica i dobio Fostera. Tooooo. Jebem im mater alavu i bahatu nisu u stanju igru da naprave, izbacuju nedovrseno sranje i umesto da daju ljudima makar vece sanse kod paketica oni i tu kradu. 

17 godina
FIFA 19

Ekipa imam oko 110k coinsa..

Koji upgrade da napravim.

ovo je sto trenutno koristim..

Jel se moze nekakav dobar hybrid slozit ?

ne svida mi se kao ST niti Icardi niti Immobile jos mi je tu Firmino bio najbolji iako je on zapravo CF/CAM

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
goust78 kaže...
The_K kaže...
goust78 kaže...

Kako si namjestis u taktickom screenu prije tekme tako ce ti bit. Ti mozes prebaciti na attacking unutar igre a primjerice tebi je attacking 5221 defanzivna taktika. Dakle, nema veze jel attacking, ultra def ili balanced... igraci ce stajati onako kako si ih ti postavio. 

Ne znam kak da ti drugacije objasnim.

Objasnio si . Hvala  :)

13 godina
toxic kaže...

ne svida mi se kao ST niti Icardi niti Immobile jos mi je tu Firmino bio najbolji iako je on zapravo CF/CAM

Firmino je genijalan kako na ST tako i na Cam. 

17 godina
SimeKZ kaže...
toxic kaže...

Firmino je genijalan kako na ST tako i na Cam. 

Evo napravio sam ovaj mix.

ulazio bi mi u budget..

sto kazes vs onaj trenutni, tamo bi mogo hamsika ugrabit i kouluballya i mozda jos neku sitnicu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice