FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.060.754
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
FIFA 19

Klasični šugavi potez EA da se riješimo igrača, budite pametniji od njih, ne trpajte tradeable igrače u ove upgrade i TOTW packove, stavite radije obične rare igrače na market sa 1.5k coinsa a ove 83+ rated na 3-4k buy now i zaradite jer od ovih upgradeova nema ništa, bar je takva situacija kod mene, sad sam dao 300-njak untradeable igrača i tešku kurčinu dobio, otvorio sam 40-ak packova i kurčina, boarda nisam dobio, otvorio i 4 TOTW, isto sranja. 

Zadnji put sam bio budala, više neću, nek se jebu, kao pašče kojeg netko trza da će mu bacit hranu a ništa ne baci, samo trza, tako i oni sa ovim SBC-evima, idiotarija.

1 0 hvala 0
12 godina
Re: FIFA 19
SimeKZ kaže...

Lik je dobio 3 puta za redom iste igrace... ja ne vjerujem jbt... 

Meni je vece cudo sto je dobio lampu i sat za Bozic i sto je najtuznije to je najbolje sto je dobio za Bozic

7 godina
neaktivan
Iniesta21 kaže...

Klasični šugavi potez EA da se riješimo igrača, budite pametniji od njih, ne trpajte tradeable igrače u ove upgrade i TOTW packove, stavite radije obične rare igrače na market sa 1.5k coinsa a ove 83+ rated na 3-4k buy now i zaradite jer od ovih upgradeova nema ništa, bar je takva situacija kod mene, sad sam dao 300-njak untradeable igrača i tešku kurčinu dobio, otvorio sam 40-ak packova i kurčina, boarda nisam dobio, otvorio i 4 TOTW, isto sranja. 

Zadnji put sam bio budala, više neću, nek se jebu, kao pašče kojeg netko trza da će mu bacit hranu a ništa ne baci, samo trza, tako i oni sa ovim SBC-evima, idiotarija.

I ja tako uvek kazem, ali proradi taj kockarski poriv, zelja da se nesto dobije za manje novca. Ja sam otvorio 7,8 tredable TOTW, naravno dobio kurcinu, posle toga jos 4,5 paketica, sve dok nisam skroz potrosio novac i ostao bez igraca. Sto je najgore ceo dan radim bronze pack metod, gledam svaki koin, napravio sam preko 100k danas, i sve sjebem za cas. 

8 godina
neaktivan
FIFA 19

Na PC-u je sve veći broj ljudi koji koriste legacy defending cheat. Koja bljuvotina. Nakon svakog meča odem se ispovraćat.

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 19

Otvorim 3 gold packa i max rated igrac 75... Super...

Kada namjestate instrukcije za pojedinu poziciju u taktici, da li se to moze nekako zalijepit za pojeding igraca ili to moram rucno prepravljat? Npr. kad imam jednog veznjaka (CM), zelio bi da ide naprijed i na skok, a kad ga zamijenim u drugoj tekmi, da ostane iza i drzi poziciju. Koliko zasada vidim svaki put moram ulazit u taktiku i to mijenjati

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

Dobijem 4x gerrard Morreno ucl road to the final i to 1x tradable i 3x ne i busquetsa untradable. Potrosio 100k plus hrpu igraca za manje vise nista. Igra je sve vece smece sto imam bolji team gubim od gorih. Zabijaju mi finese sa 30m sa igracima od 800coinsa ja sa ikonama se mogu hebat ako igra tako odluci. Ako ne onda ulazi sve da sa gola na gol pucam uslo bi. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Shivi kaže...

Otvorim 3 gold packa i max rated igrac 75... Super...

Kada namjestate instrukcije za pojedinu poziciju u taktici, da li se to moze nekako zalijepit za pojeding igraca ili to moram rucno prepravljat? Npr. kad imam jednog veznjaka (CM), zelio bi da ide naprijed i na skok, a kad ga zamijenim u drugoj tekmi, da ostane iza i drzi poziciju. Koliko zasada vidim svaki put moram ulazit u taktiku i to mijenjati

Moras namjestiti taktike u onom izborniku futa gdje su ti igraci u formaciji,klupi i rezervi. Stisnes trokut i na taktike koliko se sjecam onda si namjestis i to bi ti trebalo spremiti taktike za svaku utakmicu

7 godina
neaktivan
Ima netko iskustva sa igranjem if Pepea i if Pleae na poziciji CAM ili ST,zanima me kako bi ovo funkcioniralo kada bi promjenio formaciju u in gejmu

0 0 hvala 0
12 godina
Demozz kaže...
Ima netko iskustva sa igranjem if Pepea i if Pleae na poziciji CAM ili ST,zanima me kako bi ovo funkcioniralo kada bi promjenio formaciju u in gejmu

Na cam-u bi ti bio bolji Plea jer ima bolju viziju dodavanje i longshoots ali ja bi svejedno trazio pravog veznjaka playmakera koji zna dodati loptu a i opaliti udarac iz daljine jer to je u ovoj fifi najvazanije jer je najlaksi nacin za postici gol

17 godina
Black and white kaže...

Na PC-u je sve veći broj ljudi koji koriste legacy defending cheat. Koja bljuvotina. Nakon svakog meča odem se ispovraćat.

o cem se ovdje radi? Ja igram na pc-u i nisam uocio nista neregularno.

BTW Pjanić je teška bljuvotina na CM-u pa bolje mi igra Kessie koji je kartica od 78 nego ovaj od 86... nije ni cudo sta mu cijena pada da to nisu istine.

12 godina
neaktivan
FIFA 19

Oh well. Očistio klub od 82-83-84 rated kartica i nakon petnaestak packova sa smećem, uletio ovaj sinčić 

2 0 hvala 0
10 godina
FIFA 19

Da li ima smisla kupovat skupe kartice (osim osobnog gusta igrat npr. sa Aguerom) kada sa chemistry karticama ove jeftinije mozes pojacat i dode ti prakticki na isto?

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
15 godina

Realno nema smisla posto ako igra hoce da izgubis izgubit ces u 99posto slucajeva i obratno. Subjektivno ima smisla jel je ljepse igrati sa boljim igracima. Taj momentum mi nije jasan znaci pucam sa rivaldom 99shoting nece uci nikako nakon izgubljen 4 tekme ulazi sve... Ovo mi je zadnja wl neko vrijeme imam hrpu SP igara sto sam kupio na popustima 

13 godina
Shivi kaže...

Da li ima smisla kupovat skupe kartice (osim osobnog gusta igrat npr. sa Aguerom) kada sa chemistry karticama ove jeftinije mozes pojacat i dode ti prakticki na isto?

Naravno da ima smisla. Chemistry style meni nikad neku znacajnu razliku nije donio, stavljam ih vise radi psihe.

Aguero je cudo kartica. Uz aubu najjaci napadac PLa. Ako imas coinsa, uzmi. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
neaktivan

Odradio jucer 3 Premium PL upgrade packova i jutros 11 (ovih 11 me kostalo 80k), radio sam ih da popunim klubove iz Premier lige, da ih imam spremne kad izade SBC za premier ligu. 

Popunio sam 15 klubova, i od ostalih 5 imam 50%-80% igraca. Generalno sam zadovoljan, no cudi me da niti jedan walkout nisam dobio. Dobio sam jednog 85 rateanog igraca (Sterling) i 5x84 rateanih igraca.

Mislim da smanje pack weight tokom ovakih promoa. 

12 godina
FIFA 19

Ja sam napravio tri totw tradable packa i mislim ih otvoriti kad zavrsi promo na mom mobitelu ne pise za koji totw su to packovi. Ako ja te packove otvorim sljedeci cetvrtak hocu li dobiti totw od ovog tjedna ili cu dobiti totw od sljedeceg tjedna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Ja sam napravio tri totw tradable packa i mislim ih otvoriti kad zavrsi promo na mom mobitelu ne pise za koji totw su to packovi. Ako ja te packove otvorim sljedeci cetvrtak hocu li dobiti totw od ovog tjedna ili cu dobiti totw od sljedeceg tjedna?

Piše u opisu da packove možeš otvarati kasnije pa pretpostavljam da vrijede za TOTW koji buda aktualan u vrijeme otvaranja.

[19xx] 4ntraks
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Voleo bih da vidim skill rating igraca protiv kojih igram u WL. Opet krenem dobro, 5 pobeda i onda krece brodolom, 9 poraza bez sanse da dam gol, ljudi me razbiju jednostavno. Cak nije ni bitno da li imaju bolju ili losiju ekipu. Ja znam da nas u pocetku spaja sa ljudima koji su nesto losiji, ali me cudi tolika razlika. Ja imam skill izmedju 1500 i 1600, retko padnem ispod 1500, ali ljudi sa kojima igram su toliko bolji da je to strasno. 

0 0 hvala 0
15 godina
TStefan91 kaže...

Voleo bih da vidim skill rating igraca protiv kojih igram u WL. Opet krenem dobro, 5 pobeda i onda krece brodolom, 9 poraza bez sanse da dam gol, ljudi me razbiju jednostavno. Cak nije ni bitno da li imaju bolju ili losiju ekipu. Ja znam da nas u pocetku spaja sa ljudima koji su nesto losiji, ali me cudi tolika razlika. Ja imam skill izmedju 1500 i 1600, retko padnem ispod 1500, ali ljudi sa kojima igram su toliko bolji da je to strasno. 

Ja od 5 dobio 1 samo to je momentum na strani suparnika nije normalno nemozes nista gol zabiti nemoguce znaci ja sa rivaldom 99 shoting nemogu zabiti unutat 16m obrani mi 84 rated golman. Puca Bale obrani. Puca IF Aspas obrani nebitno dali finesa ili normalno sve brani on pukne sa branicem sa 20m kroz moj blok zabije bez prob. Zato mi ovo i je zadnji wl samo se nazivciram svaki put bezveze. Bolje igrati GOW na playeki ili bf 5 koji je isto strgan ali ne toliko

7 godina
neaktivan

I ja odustajem od WL, nagrade nisu nesto, igracu Division rivals samo. Meni Mahrez sa 5m pogadja precku a sa druge strane Mesi daje golove glavom, Lukaku pogadja finesse desnom nogom...

13 godina
FIFA 19

Kad tip rokne s manolasom odbijanac od kornera sa 30m i pogodi eurogol, meni dodje da se isamaram i razbijem sam sebe kolko sam glup da to jos igram, al nekako izdrzat do nove godine pa se nadati da ce u 2019. biti bolje... MALO MORGEN!

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
TStefan91 kaže...

Ja od 5 dobio 1 samo to je momentum na strani suparnika nije normalno nemozes nista gol zabiti nemoguce znaci ja sa rivaldom 99 shoting nemogu zabiti unutat 16m obrani mi 84 rated golman. Puca Bale obrani. Puca IF Aspas obrani nebitno dali finesa ili normalno sve brani on pukne sa branicem sa 20m kroz moj blok zabije bez prob. Zato mi ovo i je zadnji wl samo se nazivciram svaki put bezveze. Bolje igrati GOW na playeki ili bf 5 koji je isto strgan ali ne toliko

11 godina
protjeran
FIFA 19

Ma ajde lako je kad primim gol nego kad debili igraju i izvode poteze i dodvanja sto u stvarnosti ne prolazi pa razbio bi ps.

Kad vidim da cijelo vrijeme rabi jockey a ja ga ne mogu proci j**** bi mu cijelu zensku familiju.

Gledao sam i jucer one profesionalce pa to je strahota da likovi jedino driblaju kada dodu do 16 metara i to ako je pravca kornera.

Inače samo finese shot sa 20-30 metara.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

Znaci ide lik sa sturridgom prema mom ucl hummelsu ja stiscem O pa i Kocku on tek krene uzimati loptu kad me ovaj prosao ili dode i seta se po vrhu 16m mozes radit sta hoces al nece igraci nista. Najgore kad vodim 1 0 nemogu loptu preko centra izbaciti zrakom po podu kako god odbija se protivniku dok ne zabije na 1 1 i tu se opet da igrat normalno do iduceg gola. Nekuzim kako su mogli toliko sjebat igru znaci ok kad netko igra bolje vidim i sam da je bolji i hebat ga. Ali kad je bolji pa mu jos igra pomaze ili ste tu negdje a svaki odbijanac njemu se odbije onda nema pomoci. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 19

Koliko vidim ni PACE nema ulogu kad se momentum ubaci. Stones vodi loptu, trcim iza njega sa Vardyem koji jos ima chem karticu i samim time brzinu 99. Ono sto je smijesno je to da Stones pobjegne mom Vardyu, znaci nije ga odgurnuo ili nesto nego je pobjegao, ostavio ga koji metar. O dodavanjima necu ni pricat...

Takoder ne znam na koju foru kada protivnik proigra krilo, taj igrac juri ko da ima motor u guzici? Ne mogu ga stic da me jebes, ne bitno koga imao, cak kad sam ispred igraca, on projuri kraj mene ko da me nema dok su moji igraci ko tankeri... Jel ima neka caka oko postavki ili kojeg kurca za krila? U pocetku nekak predes preko toga, ali je postalo iritantno do te mjere da izgubis volju za igranje...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
15 godina

Moj Bale ima isto Pace 99 a nemogu pobjeci nikome ako predem 1 branica njegov 2. Dobije raketni pogon i zaustavi me. 

12 godina
Shivi kaže...

Koliko vidim ni PACE nema ulogu kad se momentum ubaci. Stones vodi loptu, trcim iza njega sa Vardyem koji jos ima chem karticu i samim time brzinu 99. Ono sto je smijesno je to da Stones pobjegne mom Vardyu, znaci nije ga odgurnuo ili nesto nego je pobjegao, ostavio ga koji metar. O dodavanjima necu ni pricat...

Takoder ne znam na koju foru kada protivnik proigra krilo, taj igrac juri ko da ima motor u guzici? Ne mogu ga stic da me jebes, ne bitno koga imao, cak kad sam ispred igraca, on projuri kraj mene ko da me nema dok su moji igraci ko tankeri... Jel ima neka caka oko postavki ili kojeg kurca za krila? U pocetku nekak predes preko toga, ali je postalo iritantno do te mjere da izgubis volju za igranje...

Stavi u postavkama da ti obrana dublje stoji i kada vidis da ce nabaciti dugu loptu preko krila pocni sa obranbenim trati iza prije nego on uopce doda

17 godina
FIFA 19

evo ovo sam nakon duzeg lutanja slozio i def cu prema tome graditi igru i uzimate eventualno bolje igrace

Npr perisic iako je "bolja" kartica mi igra puuuno losije od npr Martiala isto tako na desnoj strani Cuardado je dosta losiji od Sterlinga bar meni..

Nekada sam imao dojam da Perisic nije niti dosao na tekmu :9

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 19

Dobio sam u champ player picku crvenog Lalu, i sad iako je Pogba tu da se linka s njim ne znam kako bih ga ubacio a da ne izgubim na kvaliteti

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

Realnost fife 19 dobijes protiv 4 ikone od kojih je jedna pele plus Messi u napadu. Izgubis protiv gabriela jesusa i ostale 83 rated ekipe... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice