Koliko vidim ni PACE nema ulogu kad se momentum ubaci. Stones vodi loptu, trcim iza njega sa Vardyem koji jos ima chem karticu i samim time brzinu 99. Ono sto je smijesno je to da Stones pobjegne mom Vardyu, znaci nije ga odgurnuo ili nesto nego je pobjegao, ostavio ga koji metar. O dodavanjima necu ni pricat...
Takoder ne znam na koju foru kada protivnik proigra krilo, taj igrac juri ko da ima motor u guzici? Ne mogu ga stic da me jebes, ne bitno koga imao, cak kad sam ispred igraca, on projuri kraj mene ko da me nema dok su moji igraci ko tankeri... Jel ima neka caka oko postavki ili kojeg kurca za krila? U pocetku nekak predes preko toga, ali je postalo iritantno do te mjere da izgubis volju za igranje...
Stavi u postavkama da ti obrana dublje stoji i kada vidis da ce nabaciti dugu loptu preko krila pocni sa obranbenim trati iza prije nego on uopce doda
Ironija je u tome sto mi obrana stoji duboko, tj.bar je tak u postavkama ali ponekad igraci ne slusaju.
Sto su to "prime player pack"? Da li se to odnosi samo na ikone ili na sve igrace?
Isto tako sto su to "electrum player pack"? Koliko sam guglao u electrumu se dobije pola zlatnih igraca i pola srebrnih sto mi se ovak na prvu ne svida, ne vidim isplativost.
Pitam radi fut rivals nagrada. Dosao sam do najveceg ranka i ne znam kad dode vrijeme za biranje nagrada, koju opciju da odaberem. Najvise me vuku novcici, al ne mogu rec da mi paketici nisu primamljivi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.