Nista ne dira. Po meni je ovo super za sad. Sad samo igraj.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Ekipa imam oko 110k coinsa..
Koji upgrade da napravim.
ovo je sto trenutno koristim..
Jel se moze nekakav dobar hybrid slozit ?
ne svida mi se kao ST niti Icardi niti Immobile jos mi je tu Firmino bio najbolji iako je on zapravo CF/CAM
Firmino je genijalan kako na ST tako i na Cam.
Evo napravio sam ovaj mix.
ulazio bi mi u budget..
sto kazes vs onaj trenutni, tamo bi mogo hamsika ugrabit i kouluballya i mozda jos neku sitnicu.
koje ti je super.
immobile mi je drvo, icardi mi se ne cini nista bolji..
Velim u ovoj formaciji kad sam imao Firmina bio je daleko najbolji imao je fenemenalan shot iz daljine znao je zabiti i glavom, super se nudio... itd..
Sto kaze Krasi cheap players all over the field. :D Meni bi Allan bio u postavi, najbolji jeftini cdm. Od spiceva verovatno Mertens.
Ekipa imam oko 110k coinsa..
Koji upgrade da napravim.
ovo je sto trenutno koristim..
Jel se moze nekakav dobar hybrid slozit ?
ne svida mi se kao ST niti Icardi niti Immobile jos mi je tu Firmino bio najbolji iako je on zapravo CF/CAM
Firmino je genijalan kako na ST tako i na Cam.
Evo napravio sam ovaj mix.
ulazio bi mi u budget..
sto kazes vs onaj trenutni, tamo bi mogo hamsika ugrabit i kouluballya i mozda jos neku sitnicu.
Ovo je po meni najbolje. Na svim pozicijama imas najbolje kaj ti coinsi dopustaju.
koje ti je super.
Velim u ovoj formaciji kad sam imao Firmina bio je daleko najbolji imao je fenemenalan shot iz daljine znao je zabiti i glavom, super se nudio... itd..
Koji je najbolji chem. za Firmina ako je na ST u 4231 ?
P.S. Ne da mi zena da igram Fifu cak i za NG ! Propast . :)
koje ti je super.
Koji je najbolji chem. za Firmina ako je na ST u 4231 ?
ja sam ga imao u 4 3 3 lijevo martial desno mi je bio sterling a iza allan igrao je odlicno gol min po tekmi
Zena ti je pametna slusaj je. Po meni mislim da je najbolji Hunter
Zena ti je pametna slusaj je. Po meni mislim da je najbolji Hunter
Pozdravlja te moja zena i zeli ti sve najbolje u Ng . Hahahahaha
U kojoj ste diviziji?
Ja sam u petoj i nemoguce je igrat pogotovo protiv ekipa od par milja... Razmisljam da pocnem namjerno gubit tak da igram protiv normalnijih protivnika...
U kojoj ste diviziji?
Ja sam u petoj i nemoguce je igrat pogotovo protiv ekipa od par milja... Razmisljam da pocnem namjerno gubit tak da igram protiv normalnijih protivnika...
Sretna nova ja sam u sedmoj jer sam tek nedanvo krenuo ali za tekmu ili dvije penjem se na 6 i onda idem prema gore..
Mene zapravo cudi sto u sedmoj diviziji ima jako puno igraca s preskupim ekipama a ne igraju nista posebno.
Sretna nova ja sam u sedmoj jer sam tek nedanvo krenuo ali za tekmu ili dvije penjem se na 6 i onda idem prema gore..
Mene zapravo cudi sto u sedmoj diviziji ima jako puno igraca s preskupim ekipama a ne igraju nista posebno.
Mene zapravo uvijek čude takva pitanja. Zar igrač u sedmoj ili osmoj diviziji ne smije u packu dobiti recimo ronalda? Pa nije snaga momčadi vezana uz diviziju koju igraš već uz sreću u packu, umješnost na marketu ili jednostavno uz kupovinu pointsa ili coinsa. Meni možeš dati 11 icona i teško da ću dalje od 4 divizije. No to ne znači da ne mogu imati takvu momčad i s njom uživati igrati u 4 diviziji.
U kojoj ste diviziji?
I ja sam u 7. div. Namjerno igram sa ekipom od 12 k .Mogao bih sastaviti nesto od 150 k ali i ako sastavim igracu samo SB sa njom.
Rivalse namjeravam da igram sa sto losijom ekipom. :)
Ne znam ni kako me smjestio u 7. kad sam izgubio sve kvalifikacione .
Gledam ovog lika ,rank 1 ,wl 30-0 ekipa mrak.
U kojoj ste diviziji?
I ja sam u 7. div. Namjerno igram sa ekipom od 12 k .Mogao bih sastaviti nesto od 150 k ali i ako sastavim igracu samo SB sa njom.
Rivalse namjeravam da igram sa sto losijom ekipom. :)
Ne znam ni kako me smjestio u 7. kad sam izgubio sve kvalifikacione .
Gledam ovog lika ,rank 1 ,wl 30-0 ekipa mrak.
Ma svi igraju neki ultra presing sa ikonama i pickama materinama, a igraci nikako da im se umore. Pocne tekma i igrac mu ima pola stamine, 80.min moj igrac ima manje stamine od njegovog, a poceo je tekmu sa 99 fitnesom.
To mi pojede zivce, kao da na te skupe igrace pol pravila ne vrijedi, a da ne govorim za raketni pogon itd.
Razmisljam da budem picka i padnem sto nize da mogu igrat sa gustom, a ne se preznojavat svaku tekmu. Nov sam u ovoj fifi pa se nervam bzv oko tih nelogicnih stvari.
Mene zapravo uvijek čude takva pitanja. Zar igrač u sedmoj ili osmoj diviziji ne smije u packu dobiti recimo ronalda? Pa nije snaga momčadi vezana uz diviziju koju igraš već uz sreću u packu, umješnost na marketu ili jednostavno uz kupovinu pointsa ili coinsa. Meni možeš dati 11 icona i teško da ću dalje od 4 divizije. No to ne znači da ne mogu imati takvu momčad i s njom uživati igrati u 4 diviziji.
Nije samo Ronalno nego cijela momcad.
Evo moja sad vrijedi oko 300ku div 7. jucer sam igrao protiv lika koji je imao pola momcadi scream kartice.
Jedna Scream vrijedi pola moje momcadi a da ne pricam koliko likova u diviziji ima ekipu vrijednu vise od milju..
No eto sad sam presao konacno u 6 diviziju pa cu vidjeti kako tamo kotiram
Proslu fifu je samo Ryja osvoio div 1. Ove godine vam jos gore ide . :)
Sinko moj ja osvajam svaku fifu. Jebala te div 1, ko da je to neki uspjeh.
Sinko moj ja osvajam svaku fifu. Jebala te div 1, ko da je to neki uspjeh.
Kolikoje znam samo se Ruja pohvalio da je u fifi 18 uzeo 1.div u futu ?!
Znaci i ti si ali se nisi pohvalio ?! :)
Evo moja sad vrijedi oko 300ku div 7. jucer sam igrao protiv lika koji je imao pola momcadi scream kartice.
Jedna Scream vrijedi pola moje momcadi a da ne pricam koliko likova u diviziji ima ekipu vrijednu vise od milju..
Nisam previše trgovao na marketu. Evo zadnja dva tjedna nisam prismrdio igri no dovoljno sam zaradio na marketu da bih mogao imati takvu momčad o kojoj govoriš. Ne smatram to nikakvim uspjehom jer je stvarno lagano zaraditi coinse, pogotovo ove godine. Samo na bezveznom Nachou sam zaradio više nego ti momčad vrijedi. Kažem, nije to nikakav uspjeh. Samo malo truda i sam možeš imati takvu momčad o kojoj pričaš.
Nisam previše trgovao na marketu. Evo zadnja dva tjedna nisam prismrdio igri no dovoljno sam zaradio na marketu da bih mogao imati takvu momčad o kojoj govoriš. Ne smatram to nikakvim uspjehom jer je stvarno lagano zaraditi coinse, pogotovo ove godine. Samo na bezveznom Nachou sam zaradio više nego ti momčad vrijedi. Kažem, nije to nikakav uspjeh. Samo malo truda i sam možeš imati takvu momčad o kojoj pričaš.
A vjerujem..kuzim sto zelis reci.
Evo moj skill i je realan izmedu div 7 i 6.. sad sam odigrao prvu tekmu u 6 i bio je remi.. Tak da sam tu negdje. Bit cu valjda bolji dok mi u naviku prede izvodenje finesa
Neki potvrđeni IFovi ovaj tjedan, ljudi ih dobijaju u sacuvanim pickovima. Tu je jos i Rashford ST 84 i Ricardo Pereira 84
Za kaj bi anderson trebao dobiti IF? Zadnje dvije tekme su izgubili. Je li to neka zajebancija ili sam ja nekaj propustio?
Neki potvrđeni IFovi ovaj tjedan, ljudi ih dobijaju u sacuvanim pickovima. Tu je jos i Rashford ST 84 i Ricardo Pereira 84
Za kaj bi anderson trebao dobiti IF? Zadnje dvije tekme su izgubili. Je li to neka zajebancija ili sam ja nekaj propustio?
Felipe Anderson
It’s happening again, the Felipe Anderson hype train is full steam ahead! West Ham were away to Southampton for their midweek fixture, and despite a match lasting 90 minutes, this fixture required just 10 to wrap up all the action. Southampton took the lead in the 50th, Felipe replied in the 53rd and then put West Ham ahead in the 59th to secure the points for his side, alongside a possible third Inform too.
Btw EA dao svima na FIFI 18 Laudrupa, Van der sara, Shevu i Desaillya... wtf
Očajnički potez pokušaja navlačenja ljudi da kupe 19 ako nisu vec
Felipe Anderson
It’s happening again, the Felipe Anderson hype train is full steam ahead! West Ham were away to Southampton for their midweek fixture, and despite a match lasting 90 minutes, this fixture required just 10 to wrap up all the action. Southampton took the lead in the 50th, Felipe replied in the 53rd and then put West Ham ahead in the 59th to secure the points for his side, alongside a possible third Inform too.
Btw EA dao svima na FIFI 18 Laudrupa, Van der sara, Shevu i Desaillya... wtf
Sad našao, tekma od 27.12. Jedino su oni igrali taj dan. Nisam bio doma dva tjedna pa nisam u toku a preko sofascorea nisam primjetio da su igrali.
Kako će me na taj način navući da kupim fifu 19 ako stalno održavaju fifu 18 živom? Dali su ekipi 4 icone. Zamisli veselja. Tko će se sada prebaciti na fifu 19 i igrati s lijevim karticama kada ovdje imaju 4 icone? Po meni je ovo nelogičan potez jer time produžuju život i interes za starom igrom.
Stvarno im treba ocajnicki jos ljudi u FIFAi 19.
Vi kaj namjerno ispadate iz visih divizija, kako mislite naucit igrat ako si trazis stalno lagane protivnike kako bi uzival u igri. Onda igraj protiv kompa SB i uzivaj.
Vi kaj namjerno ispadate iz visih divizija, kako mislite naucit igrat ako si trazis stalno lagane protivnike kako bi uzival u igri. Onda igraj protiv kompa SB i uzivaj.
Nemas tu sta uciti igrat fifu 19 ako hoces napredovati igru moras koristiti glitcheve ako zelis igrat nogomet i da ti protivnik igra nogomet onda je jedina solucija da uzivas u igri da sam sebe rusis u nize divizije. Jer u nizim divizijama su igraci koji se donekle trude igrat nogomet i ljudi koji pokusavaju iskoristavati glitcheve ali su losi u tome. Ja koji se trudim igrat realan nogomet uvijek mi je bila muka igrati u diviziji 3 jer su svi igraci koristili glitcheve niti jedan se nije trudio napraviti neku akciju samo su pucali finese sa 30m i meni to nije bilo zabavno zato sam se rusio svaki put u 4. diviziju i bilo je ljudi poput mene i ljudi koji su dosta losi sa iskoristavanjem glitcheva pa ih se moze nadigrati.
Nemas tu sta uciti igrat fifu 19 ako hoces napredovati igru moras koristiti glitcheve ako zelis igrat nogomet i da ti protivnik igra nogomet onda je jedina solucija da uzivas u igri da sam sebe rusis u nize divizije. Jer u nizim divizijama su igraci koji se donekle trude igrat nogomet i ljudi koji pokusavaju iskoristavati glitcheve ali su losi u tome. Ja koji se trudim igrat realan nogomet uvijek mi je bila muka igrati u diviziji 3 jer su svi igraci koristili glitcheve niti jedan se nije trudio napraviti neku akciju samo su pucali finese sa 30m i meni to nije bilo zabavno zato sam se rusio svaki put u 4. diviziju i bilo je ljudi poput mene i ljudi koji su dosta losi sa iskoristavanjem glitcheva pa ih se moze nadigrati.
Kako nemas sta ucit. Ne razumijem kako mozes to napisat. Naravno da moras ucit kako igrat. Kao i svaka igra top level igraci koriste meta taktike + ono kaj se najvise abjusa... uvijek tako bilo i bit ce. Uvijek je neka mehanika jaca od druge i profitabilnija tebi kao igracu.
to da su u nizim divizijama igraci koji se donekle trude igrat nogomet nije istina uopce. Nize divizije su pune noobova protiv kojih ti je isto igrat koda si upalio tekmu protiv kompa na najlaksoj razini.
Ne znam da li si probao igrati sa dvije taktike kroz utakmicu. 5221 kod njegovog napada pa promijeniti na nesto ofenzivnije kad ulovis loptu. Da li koristis jockey dovoljno i trudis se citat protivnikovu igru? Samo neke od stvari koje se moraju savladat kako bi bio dovoljno kompetetivan.
Ako ne zelis igrati Top rank, onda ne znam cemu tvoj rage nakon svake druge tekme...
Namjerno ispadanje iz divizija je koda pucas sam sebi u nogu pa se ljutis zakaj nemres trcat.