FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 706.850
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
The_K kaže...

Ja sam svoga otw uspio prodat prije par tjedana za 90k

Na čemu? Prije koji dan je na PS4 bio ispod 40k coinsa. Još si razmišljam da uzmem još kojeg no kako sam pun s tim otw karticama odustao sam. Uvijek imam kriv odabir. Imam njega i sanea i neću ih prodavati. Ako dobiju super ako ne dobiju neću previše izgubiti. Ionako nemam ideju kaj bi mogao uzeti od igrača. Sve sam imao osim španjolaca a njih tradicionalno nikada nemam otkako sam počeo igrati fut još tamo negdje 2012.

12 godina
movie kaže...
The_K kaže...

Ja sam svoga otw uspio prodat prije par tjedana za 90k

Na čemu? Prije koji dan je na PS4 bio ispod 40k coinsa. Još si razmišljam da uzmem još kojeg no kako sam pun s tim otw karticama odustao sam. Uvijek imam kriv odabir. Imam njega i sanea i neću ih prodavati. Ako dobiju super ako ne dobiju neću previše izgubiti. Ionako nemam ideju kaj bi mogao uzeti od igrača. Sve sam imao osim španjolaca a njih tradicionalno nikada nemam otkako sam počeo igrati fut još tamo negdje 2012.

Ja sam njega svaki dan stavljao na prodaju 1 dan i 90k na buy now,cijena mu se stalno vrtila oko 60k i 70k.I tako prije par tjedana ja onako skuzim da imam 100k mislim si otkud,odem na market i vidim da je prodan,pogledam na transfer marketu koja mu je cijena mislio sam si mozda je dobro igrao pa su ga zato kupili kad ono na marketu je bio 65k.Samo sam se poceo smijat i zahvaljivat onoj budali koji ga je kupio hahahahaha

17 godina
The_K kaže...

Ja sam njega svaki dan stavljao na prodaju 1 dan i 90k na buy now,cijena mu se stalno vrtila oko 60k i 70k.I tako prije par tjedana ja onako skuzim da imam 100k mislim si otkud,odem na market i vidim da je prodan,pogledam na transfer marketu koja mu je cijena mislio sam si mozda je dobro igrao pa su ga zato kupili kad ono na marketu je bio 65k.Samo sam se poceo smijat i zahvaljivat onoj budali koji ga je kupio hahahahaha

Gle stari, ljudi se zajebu. Prate nekoliko igrača i zaborave na kojem su i stisnu. Ja sam prošle godine pratio par igrača i nisam skužio da sam na sif lahmu i stisnem ga za 600k coinsa a išao je za 400k coinsa. Infarkt sam dobio kada sam shvatio gdje sam. Tako sam i ove godine pratio st sancheza i nisam skužio da mi je prebacio na lw sancheza i stisnem lw sancheza za 140k coinsa a ide za 70k coinsa. Jebi ga, brzina, ne gledaš, sjeban market i lako pogriješiš. Trebalo bi staviti na web app prilikom kupnje potvrdu kupnje a ne da od prve kupiš igrača i sjebeš se u brzini.. no, valjda je i to čar igre...

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Na kraju ove vikend lige ipak mogu reci da sam zadovoljan.

16 pobjeda na kraju, mjesecna sam ipak zavrsio u Gold 2 makar mi je za dlaku pobjegla Gold 1.

Za kraj, ulovio sam novog IF Piszczek za 50k :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Dakle ja ovo fakat ne kužim. odigrao sam danas desetak tekmi i išlo me fino, nekih osam pobjeda. Polako se vraćam nakon duge pauze ali ovakve situacije me i dalje ubijaju. Ne znam je li to glitch, momentum ili neko treće sranje niti me interesira ali nije normalno da se moj igrač kojem lopta dolazi na glavu sagne kako bi protivnički igrač odmah iza njega mogao zabiti nogom? Znači dobro sam se postavio ispred napadača i očekujem da ću izbiti čistu loptu a ne primiti gol?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17
gledam sad, imam 1100 ugovora...nekom grubom procjenom, kad bih prodao sve mogao bih zaradit oko 400 000 coinsa, ako ne i više, ali brate, tko će 100o i kusur ugovora slagat na market lol

0 0 hvala 0
17 godina
dr4zh3n kaže...
gledam sad, imam 1100 ugovora...nekom grubom procjenom, kad bih prodao sve mogao bih zaradit oko 400 000 coinsa, ako ne i više, ali brate, tko će 100o i kusur ugovora slagat na market lol

Na kojoj to platformi?  Ja sam danas na PS4 kupovao po 150 coinsa obične a po 250  rare contractse. Ja to stalno radim ali s fitness karticama. Preko web appa to ide jako brzo. Kada staviš 100 kartica za redom onda si sam formirao cijenu. Ljudima se ne lista nekoliko stranica i kupuju skuplje nego što kartice trenutno jesu na marketu. Koliko prodaš toliko dodaš. Bitno je da imaš uvijek 100 kartica.

9 godina
neaktivan
na PC-u, evo baš gledam sad, rare gold su oko 500-600, a ovi obični gold oko 300...tako da sam oke i računao, prosjek nek je 400, to je oko 400 000 coinsa, ali ono, treba to poslagat sve
17 godina
dr4zh3n kaže...
na PC-u, evo baš gledam sad, rare gold su oko 500-600, a ovi obični gold oko 300...tako da sam oke i računao, prosjek nek je 400, to je oko 400 000 coinsa, ali ono, treba to poslagat sve

Na PS4 nemaju trenutno nikakvu vrijednost i to je dobro. Svi se mogu opskrbiti s contractsima do kraja igre po najnižoj cijeni. Ma nije ti to neki posao. Brzo ide preko web appa. No ja bih na tvom mjestu pričekao kraj ovog rođendana kada će se sve vratiti u normalu, jer po logici trebali bi poskupjeti. Neće niti na PS4 stalno biti po početnoj cijeni. Ja sam ih sve prodao po 350 coinsa i rarae po 450 coinsa prije ovog a sad sam ih nazad uzeo po 150 i 250 coinsa. Ove rarae opet ću prodati po 450 coinsa za tjedan dva.

Inače danas sam si složio dvije momčadi s kojima sam igrao. Nijemce i Engleze. Nisam htio uzimati Lahma jer je trenutno preskup zbog ovih sbc pa je nijemca glumio francuz. No sve ostalo su nijemci. Vratio sam se staroj formaciji 4-3-3(4) i kao i uvijek kada složiš nove momčadi sve ide lijepo. Tu i tamo pokoji glupi gol kao što sam postao ali zadovoljan sam kako su igrali. Podolski iako na papiru ima nekih mana u igri se ne primjete. Sada mi ga žao prodati. Budem pričekao, već je porastao cijenom za skoro 30k u odnosu na cijenu po kojoj sam ga uzeo..

9 godina
neaktivan

Frendu, u tvojim momcadima uvjek se dalo vidjeti interesantnih igraca, ali jos nikako da vidim Sona koji je jebena masina za golove...Ja imam ovog 86 i vise sam nego zadovoljan.

Croatian Football Club Mavericks
11 godina
protjeran
FIFA 17

Icardi 16 utakmica 31 gol. Neki dan sam poghrješio u statistici ovo je prava brojka.

Ali nisam zadovoljan sa obranom.Evo na slici kako to izgleda.

A i primjetio sam da mi vezni znaju puno odlutati naprijed kad gradim napad a kad konjine napadaju sa hig pressom teško je izvući se.

Koga da kupim,imao sam Koulablya čovijek mi je bio kiksara žešća uz H/H...

Znači stoper i zadnji vezni.

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.4.2017 21:32 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Icardi 16 utakmica 31 gol. Neki dan sam poghrješio u statistici ovo je prava brojka.

A i primjetio sam da mi vezni znaju puno odlutati naprijed kad gradim napad a kad konjine napadaju sa hig pressom teško je izvući se.

Meni bi parolo igrao prije hamšika. Taj hamšik mi nije legao niti jednu godinu do sada. Khedira mi je bio odličan na CM. Obrana ti je odlična. Ne znam kaj bi tu mijenjao. Jedino da imaš coinsa za chiellinia i bonuccia. To bi bio neki pomak ali i ne mora biti. Ja bih mijenjao vezni red. Ostavio bih nainggolana.uz dva nova veznjaka. U sredini mi igra obavezno de rossi a lijevo bi bilo lijepo kada bi mogao staviti marchisia. Ako ne ide onda parolo.

11 godina
protjeran
Isprobat ću De Rossija.
A Khedira bi mogao naći također svoje mjesto...Ma imam dosta igrača u klubu i imam na klupi dosta onih koje ne koristim pa bi mogao povueći za Bonnucia ili Vhielinija ali ću još vidjeti...

Igram dosta ofanzivno a Hamšik zna završiti akciju pa zbog toga.
17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Isprobat ću De Rossija.
A Khedira bi mogao naći također svoje mjesto...Ma imam dosta igrača u klubu i imam na klupi dosta onih koje ne koristim pa bi mogao povueći za Bonnucia ili Vhielinija ali ću još vidjeti...

Igram dosta ofanzivno a Hamšik zna završiti akciju pa zbog toga.

Kažeš da ti pati obrana a da je hamšik ofenzivan i da ti to odgovara. Nemoj se onda čuditi rupama u obrani. Inače, meni je de rossi često završavao akcije u toj formaciji a istovremeno drži sredinu terena. Od kako igram fut de rossi je jedan od igrača koji kod mene imaju uvijek zagarantirano mjesto u momčadi.

11 godina
protjeran

ma mislim na to da mi trebaju dva ofanzivna vezna i jedan da stoji...trenutno igram ovako jer nemam drugih rješenja a i koga god da stavim ode naprijed zbog work ratea.

11 godina
protjeran
FIFA 17

evo maloprije opet rage quit...Nisam gasio playstation nego sam ga samo izčupao od kabela malo mi je falilo da ga na komade razbijem.

3 prečke pogodim u jednoj utakmici , zatim sa Icardijem za 16 metara golman mi brani udarac koji ide pod 90.

A izgubim od likova koja 2 puta pretrču po strani u ubace....

Pa je*em li vam majku sotonsku koga varate znam da sam bolji 3x od njih.Da se po potenom igra ne bi mi prošli centar nikad.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Boixus sve mi se više čini da si mi neki daljnji rod :D

Izdrndao nešto preko radeon-pro apk da bi dobio nekakav ajmo reć igriv gameplay , šteka ali nešteka toliko mrtvo kao dosad

Već sam mislio da će me jebat što je i počeo (vidi se u priloženom,poveo govnar nakon ničeg 2:0) na 2:2 penal mašim reko gotovo , na kraju utrpao jos 2 i sprdao se s njim

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.4.2017 0:11 (ved23).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17
ovaj birthday Ogbonna mi se čini kao zvijer u obrani, sa paceom preko 80

0 0 hvala 0
17 godina
dr4zh3n kaže...
ovaj birthday Ogbonna mi se čini kao zvijer u obrani, sa paceom preko 80

U ovoj igri pace je najmanje bitan. Igram s Hummelsom koji ima pace 66 pa ga nitko nije pretrčao. Bitnije su fizikalije i statsi igre u obrani te pravilan odabir che kartice.

8 godina
neaktivan
Pace nije bitan ako igras sa niskim pritiskom u custom tactics. Ako ti obrana stoji visoko onda itekako osjetis nedostatak brzine kod stopera

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Meni se ne sviđa ova tvoja ekipa nikako, odnosno za male pare se može pojačati dosta na skoro svim pozicijama. Koja si trenutno liga i da li igraš WL i kolko tamo imaš pobjeda od koliko(od 25 ili od 40). DA krenemo od golmana, zamjenio bi ga za Handanoviča. RB obavezno promjeniti, mora neko dosta brži na toj poziciji Florenzi ili Bruno , ovog drugog koriste neki od najvećih proova. Što se tiče sredine prodaj Naingolana od 85 i kupi Naingolana od 84, tu ćeš nekih 40k profitirati barem što će ti biti dovoljno za neka pojačanja. U mjesto Allana uzmi Khediru i obavezno mu stavi stay Back while attacking, koristio sam IF paroloa od 150k, a Khedira od 6,7k se pokazao kao bolji. Poslije mu odmah obavezno stavi SHadow chemistry. Zamjenio bi i Hamsika, nit ima neki dobar pas, n idribling nit sut, pa ni odbrana, sve u svemu ispod prosjeka. Perisica mozes zadrzati mada bi Mertens bolji bio (85) . A na RW ne mozes nikako imati nekog ko ima pace ispod 85, osim ak ga ne misliš poslije staviti kao CAMa kad počne utakmica. Imati gold igrača sa 77 pace na RW je ravno tome da staviš nekog sa 60 defending na CB. Ovaj bi bio dosta bolji na toj poziciji.

10 godina
FIFA 17

Handanović je zvjer , bolji mi je od Buffona a čupa sve i svašta + bacanje rukom kad ideš u kontru mu je odlično..Khediru obavezno umjesto ovog ali Radju nikako ne dirat lik je zvjer.

Perisica sam probao i običnog i onog IF nikako nisam mogao s njim iako ima dobar pace čini se nekako trom stoga Mertensa uzimaj kao što kolega kaže ak moš.

Bruno Peres pace pace pace ali ni ovaj Lichsteiner nije za bacit.

Tko igra na PC-u nek proba instalirat RadeonPro za nvidiu sam zaboravio kak se zove program.Meni igra s time radi pun k bolje , i dalje laga al mi kontrole ne kasne toliko.

http://prntscr.com/esaj3h

http://prntscr.com/esajib

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Prvo hvala na odogovru...

Nažalost igram na ps3 i ne mogu igrati WL.
Inače sam u prvoj ili drugoj diviziji ali sada sam ispao u treću.

Slažem se za Hamšika dosta mi je loš.Nainggolana mislim da ću prodati svakako jer mi ne donosi prevagu na terenu niti vidim da je puno bolji od ostalih mojih veznih igrača..

Inače Khediru sam imao ali sam sada kratak sa coinsima jer sam pokupovao oko 200 igrača iz bundeslige za sbc koji bude...

Inače Metens mi je bio nikakav dok recimo Gomes mi je bio puno nolji gdje je imao par golova i 8 asistencija u 7-8 utakmica.A mertensa ni na mapi...

A Bruna immam na klupi ali ga ne volim jer se ja neznam braniti kad mi idu preko krila i tu uvijek ispadnem , a on mi leta naprijed previše sa H/M tako da sam zato uzeo Lichstenera.

A inače cilj na ovoj FIFA-i mi je isprobat što više igrača i zato stalno mjenjam postave formacije i lige...Uvijek imam jednu ekipu i kad mi dojadi sve prodam pa krenem ispočetka...

Ali mogao bih napraviti promjene i zadržati momčad do vikenda sa tvojim preporukama.
11 godina
protjeran
Aa9 skillz sa onom glupom formacijom 4231 sa 3 CAMa i 2 CDMa imao 50-0 ovaj vikend i 1 na tablici bio.

Stavio je agresiju na 90 i to mu je
pomoglo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Boixus Nois PS kaže...
Prvo hvala na odogovru...

Nažalost igram na ps3 i ne mogu igrati WL.
Inače sam u prvoj ili drugoj diviziji ali sada sam ispao u treću.

Slažem se za Hamšika dosta mi je loš.Nainggolana mislim da ću prodati svakako jer mi ne donosi prevagu na terenu niti vidim da je puno bolji od ostalih mojih veznih igrača..

Inače Khediru sam imao ali sam sada kratak sa coinsima jer sam pokupovao oko 200 igrača iz bundeslige za sbc koji bude...

Inače Metens mi je bio nikakav dok recimo Gomes mi je bio puno nolji gdje je imao par golova i 8 asistencija u 7-8 utakmica.A mertensa ni na mapi...

A Bruna immam na klupi ali ga ne volim jer se ja neznam braniti kad mi idu preko krila i tu uvijek ispadnem , a on mi leta naprijed previše sa H/M tako da sam zato uzeo Lichstenera.

A inače cilj na ovoj FIFA-i mi je isprobat što više igrača i zato stalno mjenjam postave formacije i lige...Uvijek imam jednu ekipu i kad mi dojadi sve prodam pa krenem ispočetka...

Ali mogao bih napraviti promjene i zadržati momčad do vikenda sa tvojim preporukama.

Kad ce otprilike izaci taj lewa sbc?

11 godina
protjeran
Neznam ni da ce izaci ovo sam pokupovao davnih dana u nadi da ce izaci...zar se prica o lewi?
13 godina

Pa valjda ce biti lewa jer je zabio najvise golova u 2016. godini kao sto je praksa s igracima u svim ligama?

11 godina
protjeran
To i ja mislim ali tko zna kad ce biti...Jesi ti ista vidio o tome...
13 godina

Nisam bas od bundeslige pa nisam gledao, ali me zanima kad ce biti da uzmem srebrne kartice da stogod zaradim.

13 godina
FIFA 17

Ima li itko ideju zasto nalazim hulka u trazilici na fut marketu? 86 mu je rating, je li moguce da ce izbaciti jos fut birthday igraca?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice