FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 707.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
FIFA 17

Spičkao coinse da bi dobio nekog INF čeha iz totw guaranteed pack..nemam ni za fitnes

joystick letio nakon 4 prečke i lik mi da gol tako da je dybala razbio na dijelove manolasa sa standing tackle - to je to

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 17
Skilledžija kaže...
ved23 kaže...

Jel ima netko dovoljno lud da će ić odradit potm lukaku ? :/

Nije ni meni jasna ta politika?!

Za karticu koju ne možeš prodat da ideš davat preko milijun coinsa je suludo.

Da imam toliko para bi kupio Ronalda ili nekog od te garde, a ne jebenog Lukakua.

To sa SBC-om je dobro smišljeno, ali realizacija im je nikakva.

Takve kartice bi trebale biti brat-bratu max 100-150k coinsa.

I na kraju budu uvijek sjabane kartice kao potm Kane, u kurac.

17 godina
ved23 kaže...

Jel ima netko dovoljno lud da će ić odradit potm lukaku ? :/

Pa gledam ima ljudi koji su do sada okrenuli preko 70 milijuna coinsa. Kaj da rade s tolikim coinsima? Njima je ovo šala mala...

No generalno gledajući ovaj novi mod sbc i potm je genijalan način za stalno smanjivanje coinsa u opticaju..

17 godina
ved23 kaže...

Spičkao coinse da bi dobio nekog INF čeha iz totw guaranteed pack..nemam ni za fitnes

joystick letio nakon 4 prečke i lik mi da gol tako da je dybala razbio na dijelove manolasa sa standing tackle - to je to

I ja sam ih spičkao ali bar u klubu sada imam pet kartiica thiaga i pet piszczeka. Golmana imam i eto kompletne momčadi...

12 godina
FIFA 17

Ja sam radio onaj sbc 82+ 5 puta i dobio sam 84 rated igraca,3puta 82 i onda sam dobio 89rated villu steta sto je untradable jer nezz sto cu snjime.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Icardi 88 je stroj...znaci ja mogu igrati samo sa napadacima sa 90 plus stamina i jumping...
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Auuu odkad nisam nista pisao na ovoj temi. Ja sam se ljudi skinuo sa futa verovali ili ne, nisam igrao mesec dana ne racunajuci danas dve tekme posle kojih necu uci u fut jos ko zna koliko dugo. Odkad igram sezonu uospte se ne nerviram, uzivam u gejmpleju. Hteo sam samo da se javim i da vas poz sve. Zivi bili!

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17
jel probao netko IF Cana? Vuče me, ali ne znam dal se isplati dat 400 000 za njega

0 0 hvala 0
17 godina
dr4zh3n kaže...
jel probao netko IF Cana? Vuče me, ali ne znam dal se isplati dat 400 000 za njega

Ako imaš coinsa i ako ti treba te ako te veseli, uvijek se isplati. Ja imam sbc cana i bez njega ne mogu zamisliti bpl team. Sredina mi sbc can, fernandinho i otw kante. Ne znam može li se bolje od ovoga složiti u bpl?  Po toj nekoj mojoj logici if bi trebala biti još bolja kartica. Bilo mi ga glupo kupovati jer bi onda ovaj sbc trunio u klubu. Osim toga kada ti dosadi možeš ga prodati jer će uvijek držati cijenu tako da nećeš previše izgubiti. Teško če do još jednog ifa iako nije nemoguće. Taj dio je lutrija.

Nego gdje su ti online turniti bogati nagradama povodom rođendana? Ima offline a i taj je bezveze. Prvi put 5k coinsa, drugi put 3k coinsa. Odigrat ću ga da vidim kaj je poslije toga. Niti tu nema najavljenih bogatih nagrada. Ovi sbc opet sjebali cijene nif kartica koje nisu pale. Jedino su pale cijene totw kartica i sada mi blokano preko milju coinsa. Pitanje je koliko ću spljugati na toj igri.

Za sada pljugam 150k coinsa. Valjda će se sljedeći tjedan cijene stabilizirati pa bar da vratim uloženo. No problem će biti velika ponuda na marketu. Hoće to kada si brzoplet i ne možeš procijeniti market. Jedan dio poraste, jedan dio ostane isti a jedan dio ekstremno padne.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.4.2017 8:06 (movie).
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

košenje jos uvijek nista'??

Još malo, jebalo majku svoju :P

ja sam to odradio za ovu godinu na drugi nacin, vidi sliku

BTW. snimio video kako mi je pocela Weekend Liga sa Neuerom na golu 

sa tim golom sam izgubio tekmu 

12 godina
C3c1l kaže...
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

košenje jos uvijek nista'??

Još malo, jebalo majku svoju :P

ja sam to odradio za ovu godinu na drugi nacin, vidi sliku

BTW. snimio video kako mi je pocela Weekend Liga sa Neuerom na golu 

sa tim golom sam izgubio tekmu 

Fino si uredio dvorište..

13 godina
Ja sam ga prekjucer uzeo za 290k na mass bidding na ps4, da ga stavim umjesto dembelea, meni se ne svida. Neki ljudi su kiksali i stavljali preniske cijene pa sam uboo ashley colea za 12k i ogbonnu za 30k i odlicni su mi oboje, ali me vuce da sve prodam i odradim sbc luiza. Jucer sam uspio dignuti nesto coinsa, if kante za 215k i obicni pogba 390k, otisli za 275k, i 470k. Sif firmino za 170k. Nikad me ovako sreca nije posrala kao jucer, ali zato sam u tri tradeable totw packa dobio subasica, piszczeka i forsberga.
11 godina
protjeran
Na redditu pronađeno...fino su to osmislili da nam zivce lome i da noobare mogu igrati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
To ti je za karijeru, kickoff i te offline modove. O tom se na redditu razglabalo jos u listopadu, ne zna se postoji li to na futu.
11 godina
protjeran
Ako postoji tamo i vamo ima nešto.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Ako postoji tamo i vamo ima nešto.

Ma nema... samo loše igramo 

11 godina
protjeran
Ovi sbc-ovi gdje su igrači tipa suarez,higuain itd...Ima dobrih klubova za sastavit za jumbo premieum gold pack a sastavi se za skroz malo...do sada sam vraćao coinse ....

Sevilla ima dobre nagrade to bi trebalo napraviti...
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Treba mi 27 pobjeda za elite 3 monthly. Jucer zavrsim dan na 14-6, trenutno sam na 18-14. Svaka, al doslovno svaka utakmca speed up lag, gameplay spor da ne moze sporiji, i u svemu tom sam trebao dobiti 2,3 utakmice vise al kostale me moje glupe greske koje sam radio od zivcanosti. Vidim da je meni gold 1 limit na ovoj fifi, toliko je gameplay drugaciji u FUT champsu,a pogotovo subotom da mi je to nevjerojatno. Zato i mogu dobiti gotovo svakog u divizijama a tu gubim od ispodprosjecnih igraca... tako da mi je ovo bilo zadnje zivciranje oko tog sranja, nije mjerodavno jednostavno

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ovaj naingolan mi nije nešto za 80k.
Lik mi je izgubio dosta duela a to sam najmanje od njega očekivao...
Stavit ću mu Shadow pa cemo vidjeti.

Možda ga prodam pa kupim Joaoa Maria pa igrati sa 3 ofanzivnija vezna igrača.Ili mozda cak i if parola.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Boixus Nois PS kaže...
Ovaj naingolan mi nije nešto za 80k.
Lik mi je izgubio dosta duela a to sam najmanje od njega očekivao...
Stavit ću mu Shadow pa cemo vidjeti.

Možda ga prodam pa kupim Joaoa Maria pa igrati sa 3 ofanzivnija vezna igrača.Ili mozda cak i if parola.

Joao mario je cak manje ofanzivan jer mu je wr high/medium, dok je radji high/high.  Probaj radji staviti anchor, ako vec nemas to na njemu jer ti u duelima shadow nece pomoci.

Ja sam sve prodao i slozio ovo https://www.futbin.com/17/squad/2822625 .  Svi su na 10 osim die na 8. Iznenadio me taj die jer je dobro krade lopte, u napadu je uvijek na pravom mjestu. Pise da mu je shooting 60 ali svaki low driven zabije. U 15 utakmica u div 1 ima 7 golova i 4 asista. Samo razmisljam da stavim handanovica umjesto sirigua zbog onog gk one on one traita da malo pomogne u wl. Najzabavnija momcad s kojom sam igrao dosad.

9 godina
neaktivan
FIFA 17
pitanje - igram sa premiership ekipom, i sad - ako u zamjenama imam igrača iz engleske lige i nekog lijevog koji se ne uklapa, jel prilikom zamjene chemistry bude jednak i jednom i drugom, ak me kuzite sto hocu rec

0 0 hvala 0
13 godina

Negdje sam procitao da sve zamjene igraju na 7 chem ove godine, iako youtuberi kazu da ako je na tom mjestu igrac imao 10 chem imat ce i taj s kojim ga mijenjas.

8 godina
neaktivan
Zamjene igraju na 6,25 ;)

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
14 utakmica icardi 26 golova.
Brozivic if i perisic su ekstra za sada.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

88 rated Icardi

Dosta dobra kartica

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.4.2017 19:08 (Black and white).

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Također i kod mene...On i brozović IF 83 RW su mi top kombinacija iako nikad nisam igrao sa takvim krilima ispod 85 pace...

11 godina
protjeran
FIFA 17

Btw kako su retardirani igrač za FUT rođendan?

Torres nema ga na mapi odavno ne daje golove očajna sezona,El Sharawy također...Ove godine bundesliga totalno zapostavljena.

AKo ne dođe Lewa ili Aubameyang sbc nekl se ubiju...A može i osumane dembele.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

ljudi danas mi se pojavio problem u igri....naime tokom igranja kao da mi se upali sleep mod na kompu i ugasi mi se monitor e sad kako u online modu igra to registrira kao (alt+tab) ja automatski izgubim meč.....taj problem mi se danas pojavio prije nisam imao problema s tim....da li netko zna kako popraviti ovo

lol123Ipe77HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Ako sada otw mustafi ne dobije nadogradnju neće nikada. Gol i asistencija trebali bi biti dovoljni ali to je ea pa nikada nisi ziher..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...

Ako sada otw mustafi ne dobije nadogradnju neće nikada. Gol i asistencija trebali bi biti dovoljni ali to je ea pa nikada nisi ziher..

Ja sam svoga otw uspio prodat prije par tjedana za 90k

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice