FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 706.903
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: FIFA 17
Nemam puno coinsa a kamoli toliko...do 100k
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Boixus Nois PS kaže...
Nemam puno coinsa a kamoli toliko...do 100k

Meni je If lallana solidan, snazan je za cama, dobar skok i heading, solidan pas šut i dribling. 5* wf. Sad kosta oko 95k, prije upgradea je bio 50k. Preporucam

Zasto mrzis Firmina? Meni jedan od najdrazih igraca u stvarnom zivotu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.4.2017 22:17 (jpantalon).
12 godina
FIFA 17

Probaj rooneya

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jpantalon kaže...

Meni je If lallana solidan, snazan je za cama, dobar skok i heading, solidan pas šut i dribling. 5* wf. Sad kosta oko 95k, prije upgradea je bio 50k. Preporucam

Zasto mrzis Firmina? Meni jedan od najdrazih igraca u stvarnom zivotu.

Nemam neke posebne simpatije prema firminu ali u igri je prava zvijer, pogotovo kao lažna devetka. Stvarno močan.

13 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...

Ono što mi je interesantno je to..., što sam znao u wl sresti protivnike sa  vrhunskim igračima, koje su dobili kao nagradu od wl, te se sa njima bez veći muka obračunati tj., odnijeti pobjedu. Ništa mi nije bilo jasno? Kako netko može dobiti tako dobre igrače iako djeluju da ne mogu dalje od silver 1 rank-a?tRENUTNO

naletavao sam i ja na te crvene ali nisam znao od kuda im, jedan je imao pol Premier lige crvene, Pogba, Ibro i ostala gamad, dobio me na snagu i silu tih igraca..  

16 godina
neaktivan
FIFA 17

imam problem zadnjih par dana samo se spaja s igracima kojima uzas steka,iako prije tekme latency bar je na zelenom,posumnjao sam na svoju vezu i odigrao par tekmi sa frendom i kaze sve 5 uredno nema stekanja nista,ponekad dobim igraca kojem nesteka ali u pravilu od 5 tekmi 4 ih steka a 1 ide kao po loju ni jedan trzaj,pa dali ja nesto radim krivo ? to mi se pocelo dogadjat poslije zadnjeg updatea,inace igram na ps4

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17
Jučer igram i lik ima korner.
Ubaci u sredinu, skačemo na loptu i moj izbije na nekih 20m od gola.
Tu je bio moj igrač koji uzima loptu i kreće u kontru i trči on par metara - odjednom se čuje fućkalica - mislim se: koji kurac sad svira kad je moja lopta i idem u kontru?!
Penal za protvnika!!!

ALT+F4 - I got no time for dat!!!
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...
Jučer igram i lik ima korner.
Ubaci u sredinu, skačemo na loptu i moj izbije na nekih 20m od gola.
Tu je bio moj igrač koji uzima loptu i kreće u kontru i trči on par metara - odjednom se čuje fućkalica - mislim se: koji kurac sad svira kad je moja lopta i idem u kontru?!
Penal za protvnika!!!

ALT+F4 - I got no time for dat!!!

Budi muško i podnesi sudačku odluku! PSG nije imao tastaturu pri ruci pa su na terenu ostali do kraja tekme...

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Igram jučer kvalifikacije za vikend ligu, jedna ekipa hrvati, druga man city. Došao do finala, 3 tekme dobio sve po 2:1. U finalu me lik ubio 4:0, iako smo na terenu bili podjednaki, 10 šuteva ja, 10 on, njemu ušlo sve, meni ništa. A 2 gola što je dao su bila presmješna, takve odbijance nisam dugo dugo vidio... Ćorluka prvi na lopti, mali napadač iza njega na leđima, Čarli padne, razbije se o pod, ni f od faula, i ovaj sam na golmana i da gol. Također, svaka dvojbena situacija pripadne njemu, svaka odbijena lopta također ode njemu, kornere bolje da ne izvodim, svaki korner kontra/polukontra, ma užas...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.4.2017 14:14 (CrazyMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
442 formacija dwfanzivno nema mane
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Otvorim pack od 7500 i dobijem FUT Birthday Torresa. Jednom i meni da skuplji igrač od 100k dođe u packu i to baš u ovom jeftinom. Na PC-u se sad na njemu može uzet nešto više od 300k. Da li da ga sad prodajem ili sačekam dok izađe iz packova, hoće li mu cijena malo da poraste ?

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Uđem u fut i idem odigrati koju tekmu. Vidim mogu igrati kvalifikacije za WL bez obzira kaj sam se prekjučer kvalificirao. Dođem do finala i odem ručati. Kaj to sada nije bezveze? U finalu možda dobijem lika kojem je to zadnja šansa da se kvalificira? Koliko ima ljudi koji su se kvalificirali i sada otežavaju kvalifikacije onima koji se nisu kvalificirali? Skužio sam da isti dan nakon kvalifikacija više ne mogu igrati ali drugi dan opet sve normalno. To je bezveze. Tko se kvalificirao ja bih mu blokao daljnje igranje u kvalifikacijama. Najvjerojatnije neću to finale niti odigrati.

Kaj se Torresa tiče, danas i sutra će mu biti najniža cijena. Dolaze najveći packovi, ljudi će otvarati, ponuda velika cijena mala. Ja bih pričekao sljedeći tjedan. Manje od ovog sada nećeš dobiti. No možda se varam, ove godine su srušena sva pravila koja su vrijedila prošlih godina. Uzeo sam emenikea i essweina, legende futa. Neka stoje u klubu ionako nisu skupi a možda im cijena poraste. Sada sam na 6k coinsa i oko milju na marketu koja stoji jer cijene još idu gore dolje a nije mi sila pa ću pričekati oporavak marketa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...

Uđem u fut i idem odigrati koju tekmu. Vidim mogu igrati kvalifikacije za WL bez obzira kaj sam se prekjučer kvalificirao. Dođem do finala i odem ručati. Kaj to sada nije bezveze? U finalu možda dobijem lika kojem je to zadnja šansa da se kvalificira? Koliko ima ljudi koji su se kvalificirali i sada otežavaju kvalifikacije onima koji se nisu kvalificirali? Skužio sam da isti dan nakon kvalifikacija više ne mogu igrati ali drugi dan opet sve normalno. To je bezveze. Tko se kvalificirao ja bih mu blokao daljnje igranje u kvalifikacijama. Najvjerojatnije neću to finale niti odigrati.

Kaj se Torresa tiče, danas i sutra će mu biti najniža cijena. Dolaze najveći packovi, ljudi će otvarati, ponuda velika cijena mala. Ja bih pričekao sljedeći tjedan. Manje od ovog sada nećeš dobiti. No možda se varam, ove godine su srušena sva pravila koja su vrijedila prošlih godina. Uzeo sam emenikea i essweina, legende futa. Neka stoje u klubu ionako nisu skupi a možda im cijena poraste. Sada sam na 6k coinsa i oko milju na marketu koja stoji jer cijene još idu gore dolje a nije mi sila pa ću pričekati oporavak marketa.

1. Možeš igrati 8x ponedjeljak i utorak, i 8x srijeda i četvrtak. Tako je od početka WL. Uveli su samo da kada jednom osvojiš jednu od ovih kombinacija, istu više ne možeš igrati. Ti si osvojio turnir prekjučer, tako da si u ovom turniru sri-čet opet imao šansu 8x igrati.

2. Ja sam jedan od tih. Na tim turnirima su mi uvijek bili jači igrači nego u div1, pa mi je to uvijek bilo zanimljivije + sitne nagrade za pobjedu u finalu, pack ili tako nešto.

17 godina
soft kaže...

1. Možeš igrati 8x ponedjeljak i utorak, i 8x srijeda i četvrtak. Tako je od početka WL. Uveli su samo da kada jednom osvojiš jednu od ovih kombinacija, istu više ne možeš igrati. Ti si osvojio turnir prekjučer, tako da si u ovom turniru sri-čet opet imao šansu 8x igrati.

2. Ja sam jedan od tih. Na tim turnirima su mi uvijek bili jači igrači nego u div1, pa mi je to uvijek bilo zanimljivije + sitne nagrade za pobjedu u finalu, pack ili tako nešto.

Ma znam to ali nije ok. Kvalificirao si se i sada neka šansu dobije netko drugi. Imam šansu nekog izbaciti a meni ništa ne znači a opet možda u finalu igram s nekim tko je isto već nutra pa smo obojca u polufinalu oduzeli prigodu nekome da se kvalificira.

Definitivno treba mijenjati mogučnost korištenje pauze. Možeš je pozvati kada hoćeš a koristiti je kad je lopta van igre. Danas liku pucam po golu on kratko odbije, moj natrčava na loptu i prazan gol, lik stišće pauzu i kada ponovno pušta igru golman mu čudesno s crte izbacuje loptu, no ima boga, lopta opet odbijena na noge mome trećem igraču i konačno gol. Korištenje pauze na ovakav način je čisti pederluk i ea bi to konačno trebala onemogučiti na način na koji sam to opisao. To bi bilo najpoštenije. Čak i pes koristi pauzu na takav način. Kaj je to problem napraviti?

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Došle nagrade za WL ali nisam dobio pakete za mjesecni ranking, kada to dolazi?

btw. u paketima sam dobio NULU, a ja jos snimao u nadi da bi me moglo puknut nesto jako 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

Malo gledam ove protivnike od tassa,aa9 skillza pA to je 90 posto loših igrača u vikendl ligi...Ljudi imaju mega momčadi a i neznam kakvi su im to protivnici pa ja bih pola pobjedio da igram na sa mišem i tipkovnicom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Malo gledam ove protivnike od tassa,aa9 skillza pA to je 90 posto loših igrača u vikendl ligi...Ljudi imaju mega momčadi a i neznam kakvi su im to protivnici pa ja bih pola pobjedio da igram na sa mišem i tipkovnicom.

Svi oni igraju na xboxu. Izgleda da je tamo slabija konkurencija nego na PS4 što je i logično kada je tri puta manje igrača.

11 godina
protjeran

Da jednostavno se vidi razlika...Bezvezne akcije prolaze im bez problema...A

9 godina
neaktivan
FIFA 17
Jel vam radi sve normalno? Već pola sata se ne mogu spojiti ni na Origin ni na web app

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...
soft kaže...

Ma znam to ali nije ok. Kvalificirao si se i sada neka šansu dobije netko drugi. Imam šansu nekog izbaciti a meni ništa ne znači a opet možda u finalu igram s nekim tko je isto već nutra pa smo obojca u polufinalu oduzeli prigodu nekome da se kvalificira.

Definitivno treba mijenjati mogučnost korištenje pauze. Možeš je pozvati kada hoćeš a koristiti je kad je lopta van igre. Danas liku pucam po golu on kratko odbije, moj natrčava na loptu i prazan gol, lik stišće pauzu i kada ponovno pušta igru golman mu čudesno s crte izbacuje loptu, no ima boga, lopta opet odbijena na noge mome trećem igraču i konačno gol. Korištenje pauze na ovakav način je čisti pederluk i ea bi to konačno trebala onemogučiti na način na koji sam to opisao. To bi bilo najpoštenije. Čak i pes koristi pauzu na takav način. Kaj je to problem napraviti?

Odigraj finale i namjerno izgubi, možda nekome uljepšaš dan :) i uništiš vikend :D

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Jaki smo kao armirani beton http://www.futhead.com/17/squads/5628734/

Prodao sam Aubu, jer mi nije donio pobjedu u 89. min. kada je na rubu peterca promašio cijeli gol, uz nevjerovatno traljav udarac. Igrač od 180k i hunter karticom si to nemože dozvoliti, tj., to neću trpiti...Ovaj Hahn je zvjer za Aubu a košta nekih 15k i to ovaj brkati.

Nakinđurili one packove za nagradu wl a najjači igrač Muslera. Mislim ti šupci kanadski ni za svoj rođendan da počaste ekipu. Ništa mi nisu dali od kada sam prešao na konzolu. P*cka materina...

Croatian Football Club Mavericks
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.4.2017 8:41 (TheMaverick).

1 0 hvala 0
17 godina
TheMaverick kaže...

Jaki smo kao armirani beton http://www.futhead.com/17/squads/5628734/

Prodao sam Aubu, jer mi nije donio pobjedu u 89. min. kada je na rubu peterca promašio cijeli gol, uz nevjerovatno traljav udarac. Igrač od 180k i hunter karticom si to nemože dozvoliti, tj., to neću trpiti...Ovaj Hahn je zvjer za Aubu a košta nekih 15k i to ovaj brkati.

Nakinđurili one packove za nagradu wl a najjači igrač Muslera. Mislim ti šupci kanadski ni za svoj rođendan da počaste ekipu. Ništa mi nisu dali od kada sam prešao na konzolu. P*cka materina...

Nisam nikada skuzio zakaj ekipa na igrača pacea 97 stavlja hunter karticu? Brzi ne moze biti. Mislim da bi primjerenije bila finisher, marksman ili maestro? Ja na aubi nemam nikakvu che karticu. Probao sam ga u dosta formacija i najbolji mi je u 4-3-3(4).

No sve to je subjektivan stav. Nekome jednostavno neki igrač ne odgovara i to je tako.

9 godina
neaktivan

Slazem se da bi tri navedene chem. style kartice bile logicnije za osjetno manje coinsa, ali ja sam ga kupio kao trenutno najjeftinijegkao huntera. Zao mi bilo mjenjati bilo sta u slucaju prodaje, jer kad netko vidi da ima hunter karticu, prije ce ga kupiti, jer lako je zamjeniti...

Uglavnom kod mene mu nesto nije odgovaralo i od 11 tekmi koliko je odigrao, nije zabio gola, sto do sada nisam dozivio.

Croatian Football Club Mavericks
13 godina
FIFA 17

Krenuo sam raditi sbc lacazette na ovom novom accountu sa 140k uz otvaranje paketica i sve, i jos mi je ostalo 75 igraca, sto gold sto silver na transfer listi i 30k coinsa. Pa eto ako tko ima i želi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.4.2017 13:34 (jpantalon).

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

Evo ljudi moji došao je kraj mojem nerviranju protiv idiota koji igraju ko muhe bez glave i napadaju sa 6 igrača i agresijom od 99...

Jendostavno rješenje.Formcija 433-2 koju je Guardiola koristio.

Costum taktiku izmjenio skroz.

Brzine onih dodavanja sve na 20 i 25 pa reko napadajte ko stoka i dalje...5 laganih pobjeda zasada a još se učim kakvi mi igrači trebaju za ovu formaciju a Lukaku u napadu to sigurno nije.

Uglavnom terapija živaca je igrati sporo a vidiš da stoka ukizuje ko luda kad ne može ništa.Ne igram kukavički niti zadržavam vrijeme da ne bi mislili da sam jedan od tih.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
TheMaverick kaže...

Slazem se da bi tri navedene chem. style kartice bile logicnije za osjetno manje coinsa, ali ja sam ga kupio kao trenutno najjeftinijegkao huntera. Zao mi bilo mjenjati bilo sta u slucaju prodaje, jer kad netko vidi da ima hunter karticu, prije ce ga kupiti, jer lako je zamjeniti...

Uglavnom kod mene mu nesto nije odgovaralo i od 11 tekmi koliko je odigrao, nije zabio gola, sto do sada nisam dozivio.

Pretpostavljao sam da nisi sam stavljao che karticu jer uglavnom su ti igrači na basic. I mogu reći da je to u većini slučajeva najbolje rješenje. Kao što je i najbolje rješenje hunter kartica na igraču kod prodaje. Komentirao sam općenito kako mi nije jasno zakaj ljudi stavljaju che karticu s kojom neće dobiti najoptimalnijeg igrača.

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Brzine onih dodavanja sve na 20 i 25 pa reko napadajte ko stoka i dalje...

Dobro, nikad nisam o tome razmišljao ali interesira me kaj to znači kada staviš recimo pass na 30, cross na 50 ili shot na 45? Koristim ovvy postavke i nisam tome pridavao neku pažnju. Vidim da mi sve štima i to je to. No kaj je to, to, točno?

11 godina
protjeran
Pa recimo imas biuld up playu koliko se sjecam ovako napamet prvih par stavki je pozicioniranje igrača u biuld u playu...Ako staviš veću brojku odmah će ići u kontru i raditi kretnje....A imaju i neke za pas gdje niža brojka znači dodavanje na sigurno tojest bližem igraču a veća brojka riskantniji pas...Isto tako i za shooting i crossing igraći će više ići na centaršuteve i više dolaziti na šut na 20-25 metara...Tako bi trebalo biti uako sam ja jedino primjetio razliku i prvim stavkama kad otvoriš taktiku a ovo ostalo je slično.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
jpantalon kaže...

Krenuo sam raditi sbc lacazette na ovom novom accountu sa 140k uz otvaranje paketica i sve, i jos mi je ostalo 75 igraca, sto gold sto silver na transfer listi i 30k coinsa. Pa eto ako tko ima i želi.

Pardon, 30k od packova i igraca, doslo na 48k kad se sve prodalo + 30k na kraju sto dobijes. 78k imam. Ne znam jesam li imao srece ali ispada da sam u minusu samo 70k otkad sam krenuo raditi sbc? Laganini

9 godina
neaktivan
FIFA 17
znači prva utakmica vikend lige i odmah na startu zablokira i pol sata već stoji njegova momčad, ne znam zašt se živciram više oko ove glupe igre

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice