FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 706.769
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
igrao sam sa icardijem 88 i na 110 utakmica 106 golova prva divizija i vikend liga...sada igram sa sbc suarezom i na 200 tinak tekmi 150-ak golova .icardi je prejeftin za ono sto daje na terenu.

1 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Jednostavno bi uzeo ovaj joystick tj. ovo što je ostalo od njega, a onda toj hrpetini idiota rasturio facu dokle god bi j od joysticka postojalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Pri ulasku u UT me trazilo da skinem najnoviji squad update i samo se pojavi downloading latest updates i stoji na mjestu.
Probao sam repairat igru, obrisao par squadova iz profila međutim i dalje stoji.
Zna netko soluciju možda?

Siky1234
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

kad će ta sranja za rođendan?evo ja koliko vidim nema ništa n ps3-u to jest na mobilnoj aplikaciji.

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.3.2017 0:47 (Boixus Nois PS).
17 godina
vaskeas kaže...
igrao sam sa icardijem 88 i na 110 utakmica 106 golova prva divizija i vikend liga...sada igram sa sbc suarezom i na 200 tinak tekmi 150-ak golova .icardi je prejeftin za ono sto daje na terenu.

Icardi ima skill dvije zvijezdice i zbog toga ima takvu cijenu i kod pravih igrača nije na cijeni. Nema niti idealan w/r za napadača. Meni nikada nije bio na pravom mjestu u 4-3-2-1 formaciji. Tu i tamo je zabijao ali je uredno asistirao svaku tekmu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.3.2017 7:18 (movie).
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

kad će ta sranja za rođendan?evo ja koliko vidim nema ništa n ps3-u to jest na mobilnoj aplikaciji.

Rekli su danas, znači poslije 19h kada se i inače događaju tj. mijenjaju stvari na marketu

https://www.ultimateteam.co.uk/2016/08/15/fifa-17-fut-birthday-8th-anniversary-offers/

Inače ovog lika pratim duže vrijeme jer je lik veći baksuz i od mene. Pogledajte statse i rezu. Ovo mu se često događa..

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.3.2017 7:47 (movie).
15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ima li neka preporuka za igrača to jest napadača sličnog Luisu Suarezu?

Pošto ga vjerovatno nikad neću sa njim  zaigrati van drafta, a tu mi se pokazao kao daleko najbolji napadač u igri zanima me kakav je Mauro Icardi 88 IF?

Izgleda kao ekstra kartica treba mi napadač koji pravi onakve kretnje i koji je dosta jak da se odhrva jer mi je dosta Dybale i takvih koji mi ne rade u sustavu 433-4

SBC Al Soma. Brutalan igrač. Kakvu god momčad da imaš, uvedi ga kao zamjenu na početku utakmice.

11 godina
neaktivan
FIFA 17

Svaki put kad ulazim u igru,tamo kad biramo dresove,latency mi je na crvenome,kod svakog opponenta,no međutim u igri uopće ne lagguje i kao da je savršena konekcija.Opet neki bug kod EA? Upitao sam i opponenta nakon utakmice i rekao je da je i kod njega tako i da je problem kod EA.

0 0 hvala 0
17 godina
nidjoPro kaže...

Svaki put kad ulazim u igru,tamo kad biramo dresove,latency mi je na crvenome,kod svakog opponenta,no međutim u igri uopće ne lagguje i kao da je savršena konekcija.Opet neki bug kod EA? Upitao sam i opponenta nakon utakmice i rekao je da je i kod njega tako i da je problem kod EA.

O tome sam pričao prije par dana. Taj problem se pojavio nakon zadnjeg patcha. Sada više nisi ziher kaj će te dočekati kada krene tekma.

13 godina
FIFA 17

Vikend liga 1-3, odličan početak!!!

Prve dvije izgubim jer je igra tako odlučila.

Onda dobijem nekog lika jedva u produžetku i zadnju disconect odmah na početku.

Majku im jebem, kako to naprave smrdljiva gamad?!

Prije bi makar izašli van ili autogol zabili, a ovo je šupački da šupačkije ne može.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Prije bi makar izašli van ili autogol zabili, a ovo je šupački da šupačkije ne može.

znam kak ti je,11 tekmi od toga 4 puta me izbacilo,katastrofa

EUNE LOL: frenkySTYLE
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

ostao si na godisnjem da mozes igrati wl? stvarno si popizdio

11 godina
protjeran
Ma Icardi mi je ekstra zasada.

Imao sam Ben yeddera 84 5*weak foot 4*skill moves lik je bio nevidljiv.
Uz to skuplji od Icardija.

Kog preporučate u sredini Seria a teama a imam već Nainggolana i Hamšika kao sigurne startere...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Boixus Nois PS kaže...
Ma Icardi mi je ekstra zasada.

Imao sam Ben yeddera 84 5*weak foot 4*skill moves lik je bio nevidljiv.
Uz to skuplji od Icardija.

Kog preporučate u sredini Seria a teama a imam već Nainggolana i Hamšika kao sigurne startere...?

If parolo ako hoces allaroundera.

13 godina
C3c1l kaže...

Neplanirano mi je uletila vikend liga.

Jučer sam osvojio 2. diviziju pa sam upao, a nisam se ni nadao.

Sad kad sam već unutra moram to odigrati.

Kombiniram malo krečenje i nogomet :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

Neplanirano mi je uletila vikend liga.

Jučer sam osvojio 2. diviziju pa sam upao, a nisam se ni nadao.

Sad kad sam već unutra moram to odigrati.

Kombiniram malo krečenje i nogomet :)

košenje jos uvijek nista'??

13 godina
C3c1l kaže...

košenje jos uvijek nista'??

Još malo, jebalo majku svoju :P

[19xx] 4ntraks
10 godina
FIFA 17

Ekipa, jel postoji crack za Fifu 17?
Hvala :)

0 0 hvala 0
17 godina
mata94 kaže...

Svatko tko igra fifu je na cracku. Drukčije ne ide...

10 godina
FIFA 17

Jel ima netko dovoljno lud da će ić odradit potm lukaku ? :/

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Jeste vidjeli fut birthday ekipu? Mogao bi drmnuti ogbonnu i colea za bpl tim.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.3.2017 18:25 (jpantalon).

0 0 hvala 0
13 godina
ved23 kaže...

Nije ni meni jasna ta politika?!

Za karticu koju ne možeš prodat da ideš davat preko milijun coinsa je suludo.

Da imam toliko para bi kupio Ronalda ili nekog od te garde, a ne jebenog Lukakua.

To sa SBC-om je dobro smišljeno, ali realizacija im je nikakva.

Takve kartice bi trebale biti brat-bratu max 100-150k coinsa.

[19xx] 4ntraks
12 godina
Skilledžija kaže...
ved23 kaže...

Nije ni meni jasna ta politika?!

Za karticu koju ne možeš prodat da ideš davat preko milijun coinsa je suludo.

Da imam toliko para bi kupio Ronalda ili nekog od te garde, a ne jebenog Lukakua.

To sa SBC-om je dobro smišljeno, ali realizacija im je nikakva.

Takve kartice bi trebale biti brat-bratu max 100-150k coinsa.

Ma Lukaku ove godine OP svaki put kad sam igrao protiv inform lukakua sam popusio utakmicu jer ja njega nisam mogao zaustavit frajer mi samo baci obranbenog na pod i puca i gol.

10 godina
FIFA 17

Teško je igrat protiv njega ali ovaj SBC se ne isplati nikako.Možeš za 700k uzet 89 Lukakua a njega ako ti dopizdi možeš prodat i vratit dio coinsa u najgorem slučaju.

Trebaš TOTW Lukakua kojeg nema ispod 500k,ona crna neznam koja je verzija ali mislim da nije totw dakle ne računa se.o.

Za belgijsku ligu trebaš jednog TOTW igrača a ja sam gledao čim je izašao sbc nije bilo nijednog (ostale samo motm kartice i jedna iz cl) netko je pokupovao i sad cijene idu u nebo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...
mata94 kaže...

Svatko tko igra fifu je na cracku. Drukčije ne ide...

Hahaha :')
Ajd sad ozbiljno - jel ima crack koji funkcionira za Fifu 17? Svake godine igram samo career mode ili exhibiton pa zato igram samo piratske verzije.
Pitam ko ljubitelj Fife:)

9 godina
neaktivan
FIFA 17
krenuh otvarat ove jumbo premium po 15 000 sa 160 000 coinova, potrošim do 75000, i reko, ma ne isplati se idem još jedan i to je to, i bum - Griezmann, ide za malo više od 200 000, sad se ne isplati dalje okusavat srecu jer nema sanse da opet nešto da

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Opet nema bundesliga sbca...majku li im...dobio 250 coinsa za log in čini se da je to sve ove godine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Kako sam bacio preko milju na dva igrača, Thiaga i Piszczeka? Pa koji sam ja idiot. Kada ću to prodati i za koliko? Cijene nisu ove godine još toliko padale. Kad je thiago pao na 140k mislio sam to je to i kupim par komada. Onda padne na 130k pa opet kupim par komada. S Piszcekom ista stvar. Kada je kartica pala na 75k uzmem par komada. Onda padne na 68k i opet uzmem da se pokrijem. Uglavnom coinsa više nemam i sada neka mi je onaj gore na pomoći da vratim što sam uložio. Valjda neće dalje cijene padati a morat će počet i nešto rasti jer svi kupuju da bi prodavali. Noć mi je jedina šansa kada je ponuda manja pa se postigne neka cijena...

Da nisu mogli kao i svake godine uvaljati neki besplatni pack? Opet ništa kao niti za Božić.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.3.2017 20:15 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
dr4zh3n kaže...
krenuh otvarat ove jumbo premium po 15 000 sa 160 000 coinova, potrošim do 75000, i reko, ma ne isplati se idem još jedan i to je to, i bum - Griezmann, ide za malo više od 200 000, sad se ne isplati dalje okusavat srecu jer nema sanse da opet nešto da

Ja sam 5 packova od po 15k otvorio i dobio apsolutno ništa vrijedno. Valjda će se uspjet vratit što je više moguće. Prije toga sam imo tim spreman za SBC tradable TOTW i tu sam dobio Piszczeka, nije toliko loše, na tome ću imat profit pa na neki način pokrit rupu od otvaranja packova. Ja mislim otvaranje packova na suho sa coinsima je najgora moguća stvar koju možemo uradit inače, a posebno tokom FUT rođendana.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice