FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 706.903
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
batiste kaže...
Pace nije bitan ako igras sa niskim pritiskom u custom tactics. Ako ti obrana stoji visoko onda itekako osjetis nedostatak brzine kod stopera

Ovisno o formaciji koju igram varira mi od 45 do 55.

Nego, danas nakon dužeg vremena odigram kvalifikacije za wl, uđem u wl i za pola sata iskoči mi srce iz ritma. Ništa od vikend lige. Ako se ne vrati do jutra opet na hitnu. Pas mater... baš sam se počeo vraćati i opet sranje.

Edit: upravo se vratilo u ritam. Možda i odigram nesto tekmi wl.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.4.2017 6:31 (movie).
13 godina

Movie ti si s*eban covjek. Zivit ces 10 godina krace nego sto bi trebao zbog ove igrice, ostavi se ovoga uzmi rade nesto stress free pa igraj.

12 godina
movie kaže...
batiste kaže...
Pace nije bitan ako igras sa niskim pritiskom u custom tactics. Ako ti obrana stoji visoko onda itekako osjetis nedostatak brzine kod stopera

Ovisno o formaciji koju igram varira mi od 45 do 55.

Nego, danas nakon dužeg vremena odigram kvalifikacije za wl, uđem u wl i za pola sata iskoči mi srce iz ritma. Ništa od vikend lige. Ako se ne vrati do jutra opet na hitnu. Pas mater... baš sam se počeo vraćati i opet sranje.

Nemoj ni pokusavat igrat wl nemoguce da se ne nazivciras ja je jedan tjedan igram drugi tjedan ne bas zbog toga da smanjim zivciranje.Mislim si tek mi je 21god glupo mi je nekako da sve zivce unistim radi igrice hahahaha

11 godina
protjeran
FIFA 17

evo nešto sam ovako mislio napravit plus kasnije se prebaciti na neku drugu formaciju tipa 4231...Što mislite možete li ovo fumcionirati.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

jel danas bio kakav update za fifu? dodjem s posla i reko idem odigrat tekmu il dvije,kad ono gameplay poludio,kao da sam u postavkama stavio fast,igraci kao pcele lete po terenu nemos nista pohvatat koliko se sve brzo odvija,u te 2 tekme zabio 11 golova a primio 9,sto se to dogadja ako zna itko

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Boixus Nois PS kaže...

evo nešto sam ovako mislio napravit plus kasnije se prebaciti na neku drugu formaciju tipa 4231...Što mislite možete li ovo fumcionirati.

Uzmi in form lukakua

11 godina
protjeran

nemma coinsa a i ne mogu zaraditi puno jer ne mogu igrati WL.

13 godina

Meni je kane smece u bilo kojoj verziji, probao sam sbc verziju kod prijatelja, po meni ne valja.

11 godina
protjeran
FIFA 17

Imam ga u klubu kao untredable pa...Njega i Defoa...Mogao bi ih obojicu u za ovaj tradable TOTW...Ionako ih neću koristiti...

Jel tko imao ikakve sreće?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.4.2017 23:35 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Pozdrav svima, evo trebao bih vasu pomoc. Dakle da odmah kazem kako sam uzeo konzolu ps4, nisam igrao ps otkako sam ima ps2.
Dosta toga se promjenilo jer ni fifu nisam igrao.
Igram fifu malo jace od mjesec dana, dok sam se ushemio i to, krenuo sam igrati ultimate team, al sad problem, sastavio sam neku ekipu iz La Lige, vrtio razne formacije i cackao po custom formaciji poslije al problemi.
Inace sam u onoj online league vrtim po 6-7, ali kad odem na kvalifikacije za champion nikako se uspjeti kvalificirati vecinom izgubim odmah prvu, isto tako probao sam igrati ono za 15k coina gdje isto redovito prvu gubim (online mod)
Sad molio bi vas za neki savjet, nacin kako igrati i to. Neki sastav da mi slozite sa chemistry karticama, koju formaciju igrati i ono custom tactics.
Inace ne koristim skill movies jer nekako nisam navikao na to i samo me jos vise sjebe, pretezno igram pass igru, malo preko krila, malo se gradim kad idem kroz sredinu i tako, pa evo svaki savjet i pomoc je dobrodosla.
Hvala svima

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

rješio se onih kartica i igrača koje sam imao u klubu uz 50k što sam potrošio i dobio IF Pizsczeka 86...Ide za 60k...Neću ga prodavati još cijena bi mu trebal porasti iza ovih sranja sa packovima i rođendanom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

ja se nemogu nikako kvalificirat za WL meni je to nedostizno igram ubijam se ali uvijek se nade neki lik koji u klubu ima 860 puta bolje igrace samo zato sto kupuje coinse i igra uzasno ali kad se moji igraci malo umore ja mu ne mogu nista dobije me na klasicni pay2win način jer je to ipak EA 

lol123Ipe77HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

4 igrača ti nemaju full che. Mislim da nema smisla trošiti coinse na ovo.

10 godina
FIFA 17

Krenem sa Division2 4 pobjede i iducih 5 meceva mi zapinje na screenu s postavama i imam 5 DNFova -.- 

Dabogda propali više

http://prntscr.com/esnkr3

Ovo nisam znao

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.4.2017 10:49 (ved23).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TheMaverick kaže...

Frendu, u tvojim momcadima uvjek se dalo vidjeti interesantnih igraca, ali jos nikako da vidim Sona koji je jebena masina za golove...Ja imam ovog 86 i vise sam nego zadovoljan.

A imam u BPL dva skupa ST i nema smisla kupovati trećeg. Imam Hazarda na ST i OTW Jesusa. Hazard mi je godinama drag igrač i sada još na ST a sviđa mi se i Jesus jer ga koristim i u brazilskoj momčadi.. eto, to je razlog.

Inače često pišeš o raznim taktikama protiv pojedinih momčadi i situacija u kojima se nađeš. Ja sam po prvi put malo mozgao i složio si taktiku za penale. Do ove godine sam od deset tekmi na penale dobivao sedam a u ovoj fifi od deset dobijem tri i to me jebalo. Malo gledam pucače. Znači 90% pucača ima ovvy fore kao i većine youtubera. Pucaju po zemlji na pola puta između golmana i stative jer se golman uvijek baci tako da mu lopta prođe ispod ruke. U ovoj fifi se zato ne isplati bacati već jednostavno napraviti korak u stranu, sagnut se i pokupiti loptu u ruke. Sada na tu foru branim bar dva penala.

Kod pucanja pomaknem igrača i postavim ga tako da je jedino moguće i realno pucati recimo u lijevu stranu. No ovo je fifa i kontra zakona fizike puknem i to jako u desnu i zabijem. Drugi penal ne radim ništa već pucam u istu stranu isto jako. Kod trećeg penala igrača opet pomičem kao kod prvog gola. Protivnik sada ima dvojbu hoću li pucati isto ili logično u tu lijevu stranu. Uvijek bira jednu stranu a ja pucam po sredini i to opet jako. Kod četvrte serije većina igrača mi ostaje na sredini. Biram jednu stranu i pucam jako. Otkako ovako izvodim penale nisam još izgubio a pucao sam bar deset puta. Odem na prijateljske tekme i ako vidim da mogu kontrolirati tekmu i odvesti je u penale uvijek to napravim. Trening ne škodi...

12 godina
movie kaže...
TheMaverick kaže...

Frendu, u tvojim momcadima uvjek se dalo vidjeti interesantnih igraca, ali jos nikako da vidim Sona koji je jebena masina za golove...Ja imam ovog 86 i vise sam nego zadovoljan.

A imam u BPL dva skupa ST i nema smisla kupovati trećeg. Imam Hazarda na ST i OTW Jesusa. Hazard mi je godinama drag igrač i sada još na ST a sviđa mi se i Jesus jer ga koristim i u brazilskoj momčadi.. eto, to je razlog.

Inače često pišeš o raznim taktikama protiv pojedinih momčadi i situacija u kojima se nađeš. Ja sam po prvi put malo mozgao i složio si taktiku za penale. Do ove godine sam od deset tekmi na penale dobivao sedam a u ovoj fifi od deset dobijem tri i to me jebalo. Malo gledam pucače. Znači 90% pucača ima ovvy fore kao i većine youtubera. Pucaju po zemlji na pola puta između golmana i stative jer se golman uvijek baci tako da mu lopta prođe ispod ruke. U ovoj fifi se zato ne isplati bacati već jednostavno napraviti korak u stranu, sagnut se i pokupiti loptu u ruke. Sada na tu foru branim bar dva penala.

Kod pucanja pomaknem igrača i postavim ga tako da je jedino moguće i realno pucati recimo u lijevu stranu. No ovo je fifa i kontra zakona fizike puknem i to jako u desnu i zabijem. Drugi penal ne radim ništa već pucam u istu stranu isto jako. Kod trećeg penala igrača opet pomičem kao kod prvog gola. Protivnik sada ima dvojbu hoću li pucati isto ili logično u tu lijevu stranu. Uvijek bira jednu stranu a ja pucam po sredini i to opet jako. Kod četvrte serije većina igrača mi ostaje na sredini. Biram jednu stranu i pucam jako. Otkako ovako izvodim penale nisam još izgubio a pucao sam bar deset puta. Odem na prijateljske tekme i ako vidim da mogu kontrolirati tekmu i odvesti je u penale uvijek to napravim. Trening ne škodi...

Meni nikad ti penali nisu iisli u niti jednoj fifi a neda mi ih se trenirat hahhaha.Lakse mi je staviti u 110 min svi u napad i pokusat zabit gol i izvuc se od penala

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Ima netko da je zavrsio u Gold 2 na mjesecnoj razini?

Sutra bi trebao dobiti prvi put nagrade za to, sta se dobije? Coinsi? paketi? 

Citao sam da su neki dobivali IF igrace :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Dobijes 3 untradeable crvena IF igraca iz tog mjeseca

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Bilo koja?
Pas mater još kad mi uvali neke srebrne i broncane, već vidim što me ceka, snimat ću otvaranje :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ne mozes dobiti bilo koja, dobijes zlatne if. Mozda dobijes ronalda, messija i neymara, tko zna. 

17 godina
FIFA 17
Ha, ha... Niti jednog OTW Mustafija na PS4 marketu. Svi čekaju 19h...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Dalo bi ga se snajpat ali ne vjerujem da ce biti nesto posebno dobar i da ce cijena if kartice biti visoka. 184cm, 72 pace, nije nešto posebno jak. Nadam se da ne grijesim.

17 godina
jpantalon kaže...

Dalo bi ga se snajpat ali ne vjerujem da ce biti nesto posebno dobar i da ce cijena if kartice biti visoka. 184cm, 72 pace, nije nešto posebno jak. Nadam se da ne grijesim.

Za visinu se slažem, stoper treba biti viši. No koristio sam otw karticu do sada i uz otw hummelsa u njemačkoj momčadi igra jako dobro. Znači imam relativno spore stopere ali to se u igri ne primjećuje. Hummels se fenomenalno postavlja a niti mustafi nije za baciti. Pogotovo IF kartica koja ima lijepe statse. Veselim se probati IF karticu. Dobra liga, dobra nacija i dobri statsi sigurno će mu pogurati malo cijenu jer će ga se moći kombinirati na dosta načina. Za 38k koliko sam dao za karticu mislim da ću dobiti dobru protuvrijednost.

Sada samo da mi još OTW Bailly i Sane dobiju nadogradnju pa su mi sve OTW karice nadograđene..

Interesira me i Benteke. Izgleda močno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.4.2017 16:57 (movie).
13 godina
movie kaže...
jpantalon kaže...

Za visinu se slažem, stoper treba biti viši. No koristio sam otw karticu do sada i uz otw hummelsa u njemačkoj momčadi igra jako dobro. Znači imam relativno spore stopere ali to se u igri ne primjećuje. Hummels se fenomenalno postavlja a niti mustafi nije za baciti. Pogotovo IF kartica koja ima lijepe statse. Veselim se probati IF karticu. Dobra liga, dobra nacija i dobri statsi sigurno će mu pogurati malo cijenu jer će ga se moći kombinirati na dosta načina. Za 38k koliko sam dao za karticu mislim da ću dobiti dobru protuvrijednost.

Sada samo da mi još OTW Bailly i Sane dobiju nadogradnju pa su mi sve OTW karice nadograđene..

Za 38 svakako, ali za 120 za koliko sada ide tesko. Retardirano je sto Benteke dobije treci inform sa gol i asistom, a zaha sa gol i asistom i samo jednom if karticom ne a bio je motm.

15 godina
movie kaže...
jpantalon kaže...

Više se ne isplati kupovat OTW igrače, još 7-8 kola do kraja, i taman onda dođe TOTS...

Evo mustafi danas na XB išao za preko 90k, sad se ne prodaje za 62k.

Ja sam danas u 16 stavio Isca 88 na prodaju za 145k (sad ide za 112k) i sad kupio Isca 89 za 130k, u 19h je počelo opasno spuštanje cijena.

9 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

Ima netko da je zavrsio u Gold 2 na mjesecnoj razini?

Sutra bi trebao dobiti prvi put nagrade za to, sta se dobije? Coinsi? paketi? 

Citao sam da su neki dobivali IF igrace :) 

Kada sam završio u gold 3 (mjesečni rank) dobio sam Casemira, Gomeza i Ben Yeddera, koji su btw dobili upgrade tj. njihove IF kartice.

Kada sam dohvatio mjesečni gold 2 rank za veljaču, dobijem Gabbiadinia, Mcgeady-a i Vercoutre (GK). Jebeni užas u odnosu na gold 3 rank za siječanj.

Ono što mi je interesantno je to..., što sam znao u wl sresti protivnike sa  vrhunskim igračima, koje su dobili kao nagradu od wl, te se sa njima bez veći muka obračunati tj., odnijeti pobjedu. Ništa mi nije bilo jasno? Kako netko može dobiti tako dobre igrače iako djeluju da ne mogu dalje od silver 1 rank-a?tRENUTNO

Btw.,

Trenutno pržim sa ovim igračima i više sam nego zadovoljan https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=ijjdbkbknMAxN:FFA17PS4

, samo me Auba razočarao i u 9 tekmi koliko sam odigrao sa njim, nije zabio gola. Jbt., ne mogu vjerovati i planiram ga prodati.

Croatian Football Club Mavericks
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.4.2017 20:05 (TheMaverick).
17 godina
TheMaverick kaže...

samo me Auba razočarao i u 9 tekmi koliko sam odigrao sa njim, nije zabio gola. Jbt., ne mogu vjerovati i planiram ga prodati.

Auba ti je za 4-3-3(4) formaciju rođen. Kad sam ga stavio u 4-3-2-1 nije bio niti sjena. Očito ima neka fora da neki igrači manje daju u nekim formacijama ili si samo tako umišljamo. No rezultati govore svoje..

17 godina
jpantalon kaže...

Za 38 svakako, ali za 120 za koliko sada ide tesko. Retardirano je sto Benteke dobije treci inform sa gol i asistom, a zaha sa gol i asistom i samo jednom if karticom ne a bio je motm.

Nekad se je točno znalo kako se dobijaju informi. Hazard zabije gol iz penala i evo if kartice. Onda za par kola zabije opet jedan gol koji o ničemu ne odlučuje i opet dobije if karticu? To nema smisla niti je tako ikada bilo do ove godine. Messi zabije dva gola i dva asista i ne dobije if karticu samo zato kaj ga imaju na piku.  Smiješno.. sada kada gledam mogao sam mustafia prodati za 120k i kupiti ga ponovno za 70k za koliko se sada može kupiti. Jebi ga, kada bi sve znao već bih i na lotu nekaj dobio. Znao sam da neće vrijediti 150k ali nisam se nadao da će tako brzo pasti ispod 100k. S ovim statsima mislim da vrijedi izdvojiti 50k za if karticu  a kako stvari stoje još će dodatno pasti cijenom..

11 godina
protjeran
FIFA 17

Koga na CAM-a staviti...Ne bi Firmina ni mrtav stavio lik mi se gadi u stvarnom životu rađe silvera nego njega...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Koga na CAM-a staviti...Ne bi Firmina ni mrtav stavio lik mi se gadi u stvarnom životu rađe silvera nego njega...

TIF Eriksena, SIF Hazarda...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice