FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 732.690
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Osvojio 3 diviziju i to najvise zahvaljujuci Riberyu :)

Imao sam Costu, ista cifra je za jednog i drugog, oko 30k. 

Ukratko, za sve koji bi slozili Bundesligu, Ribery je 3 klase bolji od Coste. Ja sam ga najvise kupio zato jer je imao Hunter karticu a bio je ispod cijene i odusevio sam se. 

Sad sam u lovu na Mullera, jedan me lik razmontirao sa njim, jebo sam mu sve :)

[19xx]C3c1l
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 9:24 (C3c1l).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 17
Gstone kaže...

e super.
Znaci nece, i prosli put je dao 2 gola :D
hvala na objasnjenju! 

Moglo bi ga se onda i prodati za 200k posto ne vjerujem da ce vise dati 3 gola, iako ne znam koga boljeg staviti na tu poziciju RM hmm mozda williana 

Evo ti predviđanja za novi totw

http://news.futhead.com/posts/totw-predictions/34457-fifa-17-totw-predictions-week-8

probaj IF Shaqiria

13 godina
Costa s marksmanom je čudo.

Vezano uz prošle komentare, cheateri su dobrodošli ako si prije izlaska zabiju gol. Na temelju njih od 10 draftova osvojim 8 ili 9, a ovako bi 5 6.
13 godina
Ali naravno, opet dobijem usrane nagrade.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jpantalon kaže...
Costa s marksmanom je čudo.

Vezano uz prošle komentare, cheateri su dobrodošli ako si prije izlaska zabiju gol. Na temelju njih od 10 draftova osvojim 8 ili 9, a ovako bi 5 6.

Meni ne odgovara, dao sam mu priliku 15tak utakmica, jako jako lose mi se ponasao.

Ribery me odusevio tako da me Costa vise ne interesira, plus sam jos zaradio na njemu.

[19xx]C3c1l
10 godina
FIFA 17

Meni izg ne lezi Higuain, ima covek finising 91, ali svaki 3. sut pogodi.

Poceo sam slagati Spance, dvoumio sam se izmedju Marsela i Albe, ali ipak sam na kraju izabrao Albu zbog brzine, mada znam da je i Marselo zverka, sad ne znam u vezi koga izmedju Modrica i Rodrigeza, mada mislim da cu pre Modrica zbog boljeg pasa... Ima li ko kakva iskustva sa Bezemom?

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 13:45 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Prodajem Fifa 14-17 acc pa ako je netko zainteresiran, cijena 200kn.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

mogao bih, shaqiri mi je veoma drag igrac, a dobre su mu ocjene.

salah zasluzeno, al se opet potajno nadam Maneu umjesto Balea :D 
ista im je statistika :D 

17 godina
Gstone kaže...

Bale donosi novce, tko pita za Manea? U ovoj igi imaš pet igrača zbog kojih se otvaraju packovi. Mane nije jedan od njih..

15 godina
movie kaže...
Gstone kaže...

Bale donosi novce, tko pita za Manea? U ovoj igi imaš pet igrača zbog kojih se otvaraju packovi. Mane nije jedan od njih..

ja tražim samo modrića :P još kojih 30k

nemam za potpis
12 godina
protjeran
FIFA 17

Evo ovako...Krenio sam igrati 4-1-2-1-2 (2) i jako sam zadovoljan sa njom...Odmah sam ostavio povratak u 2.diviziju u 6 utakmica 6 pobjeda.

E sad imam oko 70k i mislim pojačati momčad.Mislio sam uzeti Ben Arfu jer izgleda odlično po statsima.

On je oko 55k na ps3.

E sad me zanima ima li koje bolje rješenje na bilo kojoj poziciji da pojačam momčad...A pogotvo za napad mi je potrebno jer nisam baš zadovoljan.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 17

moze neki tips kako na brzinu zaradit coinse na ultimate? da igram sp kupove ove ili? kad god imam love preprodajem igrace al slabo to sve zarada 200coinsa rijetko vise.. mada sam tek poceo (osma divizija 10-6-2).. imam par tisuca coinsa pa me nervira to sto nemam para xd.. igram na ps4

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

ben arfa ti je brutalan igrac slobodno ga pazari.probaj meneza u napadu, ne kosta nista a bukvalno sve ima.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Upravo sam dobio 2 lika za redom s igracima koje ja necu imati do fife 28.. ne kuzim odakle im tako brutalni squad, s obzirom da to vrijedi debelo preko milju coinsa.. ugl, razvalio sam i jednog i drugog s hrvaCkom 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Evo ovako...Krenio sam igrati 4-1-2-1-2 (2) i jako sam zadovoljan sa njom...Odmah sam ostavio povratak u 2.diviziju u 6 utakmica 6 pobjeda.

E sad imam oko 70k i mislim pojačati momčad.Mislio sam uzeti Ben Arfu jer izgleda odlično po statsima.

On je oko 55k na ps3.

E sad me zanima ima li koje bolje rješenje na bilo kojoj poziciji da pojačam momčad...A pogotvo za napad mi je potrebno jer nisam baš zadovoljan.

I meni se svidjela. No sad me ebe kaj sam neki dan prodao Pogbu a htio bih ga u ovoj formaciji jer imam filing da bi se sjajno uklopio. No cijena mu je trenutno takva da ga ne želim kupiti. No čim malo padne odmah uletava tako da bih si složio ovo. Da, još mi Gundogan nedostaje i to je to. Ne mogu nikako iskombinirati da ubacim Lewa i da ima full che. Jedino da ga mijenjam s Mullerom. Svakom dam po poluvrijeme..

13 godina
neaktivan
If Van Persie na camu,preporuka definitivno.Messi je odlican,if Sanchez takodjer..
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ReventoN kaže...

Upravo sam dobio 2 lika za redom s igracima koje ja necu imati do fife 28.. ne kuzim odakle im tako brutalni squad, s obzirom da to vrijedi debelo preko milju coinsa.. ugl, razvalio sam i jednog i drugog s hrvaCkom 

Svaka čast! Šta isco radi u prvom sastavu ? :D

Jel postoje u FUT-u naši dresovi ili barem neki slični našima (crveno-bijeli ili plavi gostujući), mogo bi i ja složiti vatrene :D

13 godina
CrazyMan kaže...

Jel postoje u FUT-u naši dresovi ili barem neki slični našima (crveno-bijeli ili plavi gostujući), mogo bi i ja složiti vatrene :D

Postoji i još je besplatan.

Stisneš desnu gljivu i otvorit će ti se meni.

U njemu potraži stare dresove i od nekog njemačkog tima je dres na crvene kockice unutra.

[19xx] 4ntraks
15 godina
FIFA 17

Igram na PS4, i jučer sam naletio na sumnjivog lika. Svi igrači su mu bili ultra brzi ultra agilni.
poveo je 1-0
ja sam izjednačio na 1-1
on je zabio neki bezveze odbijanac i poveo 2-1
odmah s centra je krenuo prema svom golu i zabio autogol za 2-2
ubrzo odmah je zabio za 3-2
zabio je za 4-2
i u 80. minuti napravio je prekršaj u šesnaestercu i dobio crveni ja dobio penal, zabio sam penal. E sad tu se dogodila čudna stvar.
trebalo je nakon zabijenog penala biti 4-3, no bilo je 4-4. i tekma završi normalno, gledam poslje statse sve upućuje na 4-3 ali rezultat je 4-4.
dobio sam normalno 1 bod.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...
CrazyMan kaže...

U njemu potraži stare dresove i od nekog njemačkog tima je dres na crvene kockice unutra.

a gostujući imaš od rangersa, xD

nemam za potpis
16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
CrazyMan kaže...

Jel znaš možda kako se zove klub ?

15 godina
CrazyMan kaže...

Ovaj http://www.futhead.com/17/items/kits/244/

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
CrazyMan kaže...

Ovaj http://www.futhead.com/17/items/kits/244/

Eeeee to je to, hvala!

@ReventoN jesi probao možda staviti Vrsaljka lijevo ? Nije ljevak ali mi ima puno bolje ocjene... Kakv je pjaca, jesi njega probao možda lijevo ili desno ?

9 godina
neaktivan
CrazyMan kaže...

Kakv je pjaca, jesi njega probao možda lijevo ili desno ?

Pjaca ti spada u kategoriju "Beasts", a možeš ga kupiti za siću...

14 godina
neaktivan
CrazyMan kaže...
ReventoN kaže...

Svaka čast! Šta isco radi u prvom sastavu ? :D

Kovacic je zakazao, pa sam morao ubaciti Isca..

Imao sam Pjacu na RW i nije bio nista posebno ( Kalinic ga pojede :D ).. Problem su mi samo defenderi kad igram protiv likova koji imaju Aguera, Ibru i takve zvijeri jer ih je uzasno tesko zaustaviti..

11 godina
neaktivan
movie kaže...
Gstone kaže...

e super.
Znaci nece, i prosli put je dao 2 gola :D
hvala na objasnjenju! 

Moglo bi ga se onda i prodati za 200k posto ne vjerujem da ce vise dati 3 gola, iako ne znam koga boljeg staviti na tu poziciju RM hmm mozda williana 

Evo ti predviđanja za novi totw

http://news.futhead.com/posts/totw-predictions/34457-fifa-17-totw-predictions-week-8

probaj IF Shaqiria

otisao Mane za 230K
Dosao IF Shaqiri za 90k
Zadovoljan sam

Sad imam 140k, i kontam kupiti sancheza lijevo, ali nije vise 120k kao sto je bio prije tjedan, vec mu je sad cijena od 180-200k cccc 
Nikad na zelenu granu :D 

12 godina
protjeran
FIFA 17

Kupio Ben Arfu i stavio ga na CAM-a i mogu reći jako se dobro snalzim sa njim.Produžio sam niz na 11 pobjeda u nizu odkad sam počeo brojati.Stvarno je obrambeno odlična ova postava koju sam stavio ranije u postu.

Jednostavno Kante i Diarra su prebrzi uz to imaju odličan PHY i solidan pas pa to izgleda kompaktno u sredini.

Imam 12 bodova trebaju mi još 2 ili 3 pobjede iz 6 utakmica za plasman u 1. diviziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

meni je u engleza Yaya na DMC, jel bolje ga mjenjati onda s kanteom? cijena im je tu negdje, ista, cak je mislim Yaya i skuplji?
Ja ga nisam htio jer je niži, 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2016 13:23 (Gstone).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Neznam koliko ti je to bitno barem meni nije,ali sammaloprije sa Knateom dao gol golavom iz kornera hahah...

Iskreno imao sam Cana,Hendersona,Koyatea i ostale sikiretine iz PL ali Kante je za klasu bolji.

Yayu Tourea nisam probao pa nemogu reći.

11 godina
neaktivan
FIFA 17

primio sam par super golova, kad bi mi netko s kanteom presao 2 igraca i onda opuao s ruba 16, tad sam i poceo razmisljati da ga uzmem

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice