FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 732.775
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 17
goust78 kaže...

Odigrao 2 na plejki,prva 2:1,tip povede i zatim napravi 3 crvena kartona. Druga 3:0 za mene!

Ima razlike u odnosu na pc !

Gdje je najbolje da kupim psn+ a da moze da se plati preko paypala?

P.S. nasao sam na Ebay ,da li je to to ?Zbunjujem se sto pise gore UK ?Ima li to veze ili ne ?

Naravno da ima veze. ako si otvorio acc za HR PSN onda pretplatu uzimaš za HR. ako si otvorio acc za engleski PSN onda pretplatu uzimaš za engleski PSN. i tako dalje..

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Odigrao 2 na plejki,prva 2:1,tip povede i zatim napravi 3 crvena kartona. Druga 3:0 za mene!

Ima razlike u odnosu na pc !

Gdje je najbolje da kupim psn+ a da moze da se plati preko paypala?

P.S. nasao sam na Ebay ,da li je to to ?Zbunjujem se sto pise gore UK ?Ima li to veze ili ne ?

Naravno da ima veze. ako si otvorio acc za HR PSN onda pretplatu uzimaš za HR. ako si otvorio acc za engleski PSN onda pretplatu uzimaš za engleski PSN. i tako dalje..

Otvorio sam HR (Croatia) ,gdje da kupim psn+?

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 9:00 (goust78).
11 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

Jucer ostao u diviziji 2 i komentator galami da sam se kvalificirao za vikend turnir, odem van a tamo mi i dalje stoji da se trebam kvalificirati?!?

Ne kuzim

ja imao 15 bodova 2 utakmice do kraja, trebala mi jedna pobjeda da udjem u prvu
I obe izgubim, jednu me lik rastavi na proste faktore, a drugu sam vec spomenuo.

i nije mi nista komentator rekao :D niti mi igdje stoji da sam se kvalif za vikend turnir.
Vjerovatno smo trebali proci u prvu, ili ostati u prvoj da bi igrali vikend ligu

sad moram cekat iduci tjedan ccc.

11 godina
neaktivan
FIFA 17

If you are on the first online division of FUT Seasons, you are in the good way to be qualified to the weekend league. All you need to do is to play at least one season in the previous week.

In other words, you will be qualified through the online FUT seasons if:

You were promoted from division 2 to division 1;

You hold on the division 1;

You won the division 1 title.

If you meet any of these requirements, you are qualified. It doesn’t matter if, for example, you were relegated to the second division if before that you already won the division 1 title.

0 0 hvala 1
17 godina
goust78 kaže...

Otvorio sam HR (Croatia) ,gdje da kupim psn+?

http://www.sancta-domenica.hr/gaming/playstation-bonovi/plus-card.aspx

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Neznam za ostale, ali poslije updatea se ne osjećam dobro dok igram. Lopta mi djeluje sklisko, kao da se kreće po ledu a ne po travi i nekako kao da nema težinu. Druga stvar, opet sam počeo krivo dodavati, kao da su mi se kontrole pobrkale a odbrana omekšala tj. zahtjeva dosta napora u nastojanju da ne ispadneš.

Daj Bože da sam umislio, ali neki klinac mi je sve čudno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 10:53 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

pozz imam pitanje u vezi vikend lige,uspio se kvalificirat po prvi put,pa me zanima posto sam tu citao da na ps 4 ima 40 tekmi za odigrat stoga moje pitanje je dali moram odigrat svih 40 da bi dobio nagradu ili koliko stignem,jer nemam bas vremena prek vikenda odigrat tih svih 40 tekmi

sto mi nitko nece odg ?

EUNE LOL: frenkySTYLE
15 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...
Ryder007 kaže...

pozz imam pitanje u vezi vikend lige,uspio se kvalificirat po prvi put,pa me zanima posto sam tu citao da na ps 4 ima 40 tekmi za odigrat stoga moje pitanje je dali moram odigrat svih 40 da bi dobio nagradu ili koliko stignem,jer nemam bas vremena prek vikenda odigrat tih svih 40 tekmi

sto mi nitko nece odg ?

Igraš koliko stigneš. O broju tvojih pobjeda ovisi kakva će ti biti nagrada.

13 godina
neaktivan
Gstone kaže...

If you are on the first online division of FUT Seasons, you are in the good way to be qualified to the weekend league. All you need to do is to play at least one season in the previous week.

If you meet any of these requirements, you are qualified. It doesn’t matter if, for example, you were relegated to the second division if before that you already won the division 1 title.

Interesatno, ja sam za "hold" u drugoj diviziji cuo od komentatora da sam kvalificiran, u biti odmah cim sam dao prvi gol poceo je galamit za vikend ligu.

[19xx]C3c1l
9 godina
neaktivan
Pribao sam ps4 i ne svidja mi se.Ako neko hoce dacu je za 300 e + 2 gamepada+ fifa 17 + gta 5.
Ozbiljnom kupcu moze i jeftinije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
Gstone kaže...

Interesatno, ja sam za "hold" u drugoj diviziji cuo od komentatora da sam kvalificiran, u biti odmah cim sam dao prvi gol poceo je galamit za vikend ligu.

i ja bih volio da je tako. jos je netko napisao da se udje. valjalo bi kad bi se i taj javio.
Vikend liga pocinje veceras? 

Kad dodjem kuci s posla nadam se da ce stajat poruka da smo upali :D

17 godina
goust78 kaže...
Pribao sam ps4 i ne svidja mi se.Ako neko hoce dacu je za 300 e + 2 gamepada+ fifa 17 + gta 5.
Ozbiljnom kupcu moze i jeftinije.

Je, zajebano je to kada upadneš u mašinu gdje ima nemjerljivo više igrača a većina zna igrati a nitko ne koristi nikakav cheat. Što ćeš nego vratiti se u malo okruženje pc igrača gdje svatko vara svakoga. Tu si doma. 

9 godina
neaktivan
Sigurno u tom mnostvu igraca na ps4 ima vise nobova pa je veca sansa da doguram dalje...
Igram ja sad solidno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
goust78 kaže...
Sigurno u tom mnostvu igraca na ps4 ima vise nobova pa je veca sansa da doguram dalje...
Igram ja sad solidno.

Nebi reko, prosle godine sam igrao na pc, ove godine na ps4, puno su bolji igraci na ps4..

Inace kupio vardya i preporodio se. Odlican je, super se otvara, ima dobar udarac

http://trakt.tv/user/MjezZza
9 godina
neaktivan
Usao sam u 9. sezona! Hahah
Fut necu igrati...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pitanje dali vam igraci u FUT ponekad sami sutiraju iako niste stisnuli pucanje?

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 16:05 (Ryder007).
14 godina
Ryder007 kaže...

pitanje dali vam igraci u FUT ponekad sami sutiraju iako niste stisnuli pucanje?

Nikad

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
da, i autopass me ubija
17 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Ryder007 kaže...

Nikad

hmm sad kolega tu napisao da se njemu dogadja,a tebi ne znaci moze se negdje iskljucit?

14 godina
Ryder007 kaže...
KiCo77 kaže...
Ryder007 kaže...

Nikad

hmm sad kolega tu napisao da se njemu dogadja,a tebi ne znaci moze se negdje iskljucit?

Ma to se ne moze ni ukljucit, kakvog to smisla ima, da tvoj igrac sam od sebe u random trenutku odluci dodat loptu ili pucat?
Jedino sto mi pada na pamet je pokvaren kontroler ili neki drugi program koji ometa igru ako igras na tipkovnici.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
neaktivan

uf zaboravio sam napisat da igram na ps4

10 godina
neaktivan

-isprike na offtopicu, mogu li prodat serial od fife 17 za pc (koji sam iskoristio na originu)

znaci izbrisat ju s origina nekako i prodat da neko drugi moze iskoristit ili to ide s cijelim accountom, bolja mi bila 16-ica a imam neku kantu od kompa pa ju ni ne vrtim najbolje

17 godina
LennyRi kaže...

-isprike na offtopicu, mogu li prodat serial od fife 17 za pc (koji sam iskoristio na originu)

znaci izbrisat ju s origina nekako i prodat da neko drugi moze iskoristit ili to ide s cijelim accountom, bolja mi bila 16-ica a imam neku kantu od kompa pa ju ni ne vrtim najbolje

Vjenčao si se s njom i acc.

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Ipak nisam uletio u vikend ligu ali totalno mi je svejedno ionako.

U 2 sata sto sam pokusavao odigrati tekmu nisam uspio odigrati niti JEDNU !!! 

Druga divizija sve puno čitera koji niti da sami sebi daju gol nego jednostavno izlaze van, pa reko ajde idem odigrati draft i tamo onda pocinje show program zvani EA jebo sam im mater u usta redom.

Kažu kemistri je jako bitan, a mene samaraju likovi koji imaju Bale na CB.

Dosta mi je igre, uzimam duzu pauzu, sve sam stavio na market pa cu otvorit pakete i uninstal.

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
LennyRi kaže...

Vjenčao si se s njom i acc.

hehe,hvala na odogovoru, steta bas mi nije sjela ova 17-ica

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja sam sinoc kupio fifu 17 na DVD ubacim pokrenem,kopira se na disk jedno 40 min i onda picim

Treba ipak da drzim DVD u Ps4 !Cini mi se da bi taj isti DVD radio sa drugim nalogom na drugom PS4?

Ispade da moze da se igra na vise ps4 i vise acc ?Movie ,da li je tako ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ja sam se dva puta kvalifikovao za vikend ligu (proslu i ovu) tako sto sam oba puta osvoio drugu diviziju, to je ono sto znam, pa eto ako kome pomaze.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Ja sam sinoc kupio fifu 17 na DVD ubacim pokrenem,kopira se na disk jedno 40 min i onda picim

Treba ipak da drzim DVD u Ps4 !Cini mi se da bi taj isti DVD radio sa drugim nalogom na drugom PS4?

Je, tako je samo ne znam kaj ti se s diska kopiralo 40 min?  I nije dvd nego blu ray disk. Dok igraš disk mora biti u driveu-u. Logično.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Je, tako je samo ne znam kaj ti se s diska kopiralo 40 min?  I nije dvd nego blu ray disk. Dok igraš disk mora biti u driveu-u. Logično.

Znaci ispada da moze bilo ko da igra preko tog diska ?Samo napravi svoj acc na Originu ?

13 godina
Ryder007 kaže...

Kod izvođenja kornera mi sami pucaju na gol i čak sam tako zabio 2-3 komada.

U igri mi se to ne događa... nisam siguran, možda jedanput, ali isto kad je nekakva gužva bila u šesnaestercu.

[19xx] 4ntraks
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice