FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 733.011
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 17

meni je igra dopizdila, jer ne mogu ni premirisati toj vikend ligi, kad god udjem na taj chalenge zapadne me netko s 99 ovr i ne mogu meda, mozda jednog i uspijem pobjediti ali drugog ne mogu

ima li kakav drugi nacin da se upadne tu medju (ne citere)??? 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Gstone kaže...

meni je igra dopizdila, jer ne mogu ni premirisati toj vikend ligi, kad god udjem na taj chalenge zapadne me netko s 99 ovr i ne mogu meda, mozda jednog i uspijem pobjediti ali drugog ne mogu

ima li kakav drugi nacin da se upadne tu medju (ne citere)??? 

Ovu sada već prošlu sam upao kroz div 1, jer sam izborio opstanak...kolega na forumu je rekao da isto vrijedi i za div 2, tj., ako izboriš opstanak ili osvojiš div 2.

Btw.,

slijedeću vikend ligu napadam sa ovim, do sada najjačim timom, kada je u pitanju team rating, kao i individualni:

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=gMWeSXtZnMohh:FFA17PCC

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 10:42 (TheMaverick).
11 godina
neaktivan
FIFA 17

u 5oj sam za sad.
Znaci slijedi teska borba :D
Al bar ima sanse

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

jos jedno pitanje.
kako biraju team of the week? jel ima negdje glasanje za igrace ili?
Imam Maneovu crnu karticu pa me zanima jel jedan od kandidata za ponovo skakanje cijene, vidim da sad ide za oko 200 000, a ja ga platio 60k na pocetku

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Prema RL performansama.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
Prema RL performansama.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
11 godina
neaktivan
FIFA 17

znam to, ali opet bude puno igraca s dobrim RL performansima proslog tjedna. kako biraju izmedju tih 50ak? jel ima neki voting ili?

recimo Mane je opet dao 2 gola, na njegovoj RW poziciji je Bale isto s 2 gola kao i Salah sa 3
Ibra takodjer 2 gola, 

Aduriz 5, Abumeyang... i slicno
ako u napadu budu Aduriz i Abumeyang, nema mjesta za Ibru.

MIslim pitam samo radi MAnea :D jedan je od kandidata za TOW pa me zanima dal ce skociti statsi, jer onda bih ga sigurno mogao prodati za finu lovu i ciljati na Aguera/Ibru

0 0 hvala 0
17 godina
Gstone kaže...

znam to, ali opet bude puno igraca s dobrim RL performansima proslog tjedna. kako biraju izmedju tih 50ak? jel ima neki voting ili?

recimo Mane je opet dao 2 gola, na njegovoj RW poziciji je Bale isto s 2 gola kao i Salah sa 3
Ibra takodjer 2 gola, 

Aduriz 5, Abumeyang... i slicno
ako u napadu budu Aduriz i Abumeyang, nema mjesta za Ibru.

MIslim pitam samo radi MAnea :D jedan je od kandidata za TOW pa me zanima dal ce skociti statsi, jer onda bih ga sigurno mogao prodati za finu lovu i ciljati na Aguera/Ibru

Aduriz je dobio prošli tjedan motm karticu za svojih pet golova. Neće mane dobiti if karticu ako je imao isti rezultat kao i na prvoj if kartici. Dakle, ako je za prvi if karticu zabaio dva gola, za sif treba zabiti 2 gola i asistenciju ili tri gola i tako... uvijek se gleda da za sljedeću if karticu igrač ima bolje postignuće nego na predhodnoj kartici. Ima shema po kojoj to rade, potraži malo na netu. Inače imaju likove koji prate sve lige te daju tjedne izvještaje a onda oni na temelju navedenog dijele if kartice. Neki puta to bude i van logike ali to je ipak ea...

11 godina
neaktivan
FIFA 17

e super.
Znaci nece, i prosli put je dao 2 gola :D
hvala na objasnjenju! 

Moglo bi ga se onda i prodati za 200k posto ne vjerujem da ce vise dati 3 gola, iako ne znam koga boljeg staviti na tu poziciju RM hmm mozda williana 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 13:45 (Gstone).

0 0 hvala 0
17 godina
Gstone kaže...

e super.
Znaci nece, i prosli put je dao 2 gola :D
hvala na objasnjenju! 

Moglo bi ga se onda i prodati za 200k posto ne vjerujem da ce vise dati 3 gola, iako ne znam koga boljeg staviti na tu poziciju RM hmm mozda williana 

Na kraju sam se ogradio da znaju biti nepredvidljivi tako da ne uzimaš sve zdravo za gotovo. Logično je da ne dobije no to je ipak ea i neki put znaju iznenaditi. Sutra ćeš na futheadu imati njihova predviđanja tko će biti u totw tjedna pa baci pogled. Uvijek pogode oko 65% totw.

17 godina
FIFA 17

Evo možete glasovati za igrača mjeseca u BPL i odrediti tko će sljedeći dobiti IF karticu nakon Sona i biti u novom SBC za ovaj mjesec.

https://www.premierleague.com/news/133138

Dobio sam samo 3 tokena za draft? Kaj nije trebalo biti pet komada? Prošli tjedan nisam dobio, gledam, nisam dobio niti ovaj tjedan?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 15:43 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Dobio sam samo 3 tokena za draft? Kaj nije trebalo biti pet komada? Prošli tjedan nisam dobio, gledam, nisam dobio niti ovaj tjedan?

5 komada i ja sam dobio svih 5.

[19xx] 4ntraks
10 godina
FIFA 17

Citera milijardu, ne mozes igrati od njih, do sad sam bio dobar igrac u svim fifama ali izg da mi ova ne lezi, dodjem ja i do prve divizije ali nisam zadovoljan igrom, skoro sam "nahvatao" gameplay u 3 dana nisam izgubio, par remija i drugo sve pobede, nisam igrao dva dana i sad nmg nikako da se setim sistema igre hahah strasno, sve losije igram mesto da bude sve obrnuto, razmisljam da prestanem, nije vredno zivaca, ili da malo iskuliram i ohladim se. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Ajde da i mene prosere ovaj besplatan pack ponedjeljkom. Nije nešto ali veseli s obzirom da do sada nisam dobio apsolutno ništa u tim packovima..

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 18:43 (movie).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

ooooooo boze
Dodjem do polufinala ovog weekenda, povedem 1-0, lik me okrene na 1-2, ubacim Loan suareza dam ga u 81oj, i u 90oj izadjem sam na golmana, odbrani mi, odbije se suarezu i s metar mu je skine begovic klizecim startom....
nemoguce
lik bolji od mene 10 puta, u udarcima ja 5-5 on 23-14 i opet imam sansu da ga prodjem i kurac, igrac od 92 promasi gol s metar. u produzecima me prodje golom iz slobodnjaka s 25+ metara....
Tuga

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Neznam kaje to ovaj vikend,ja dobio Chiellinija,Vardya i IF Immobilea.Ludo hehe.

Napravio sam SBC za Giovinca,potrošio previše,ali po meni se isplati,odličan je,agilnost bolja od Messija,svaku tekmu na početku ide na CAMa i za sad mi nije žao coinsa.

15 godina
Gstone kaže...

ooooooo boze
Dodjem do polufinala ovog weekenda, povedem 1-0, lik me okrene na 1-2, ubacim Loan suareza dam ga u 81oj, i u 90oj izadjem sam na golmana, odbrani mi, odbije se suarezu i s metar mu je skine begovic klizecim startom....
nemoguce
lik bolji od mene 10 puta, u udarcima ja 5-5 on 23-14 i opet imam sansu da ga prodjem i kurac, igrac od 92 promasi gol s metar. u produzecima me prodje golom iz slobodnjaka s 25+ metara....
Tuga

ja sam upao. s tim da sam u polufinalu naletio na nekog s vjerojatno 99 overall cheatom (njegovi igrači letili po terenu i imali milimetarski precizna dodavanja i udarce. ni jedna promjena taktike nije pomogla), al je nekim čudom disconectalo prije kraja tekme.

nemam za potpis
17 godina
FIFA 17
Evo kako to izgleda kada lik dobije svih 40 tekmi u vikend ligi te fotka s kojom je to momčadi napravio. Svaka čast.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Ima li ovaj lik kanal na yt-u i gdje si ovo našao?

Nikad nisam vidio da netko ima onakav score.Svaka mu čast.

A što se tiče formacije neleži mi 4321 i neću je igrati više iako nisam imao puni chemistry na igračima u napadu.

A i u obrani mi se bilo dosta teško braniti jer svaki prelazak preko krila ide na beka a ako ga prođe to je pola gola.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ima li ovaj lik kanal na yt-u i gdje si ovo našao?

Nikad nisam vidio da netko ima onakav score.Svaka mu čast.

A što se tiče formacije neleži mi 4321 i neću je igrati više iako nisam imao puni chemistry na igračima u napadu.

A i u obrani mi se bilo dosta teško braniti jer svaki prelazak preko krila ide na beka a ako ga prođe to je pola gola.

Ima twitter pa malo istraži, možda ima i yubito, nisam gledao. Inače, ova formacija mi se sve više sviđa. Zadnja dva tjedna igram s njom i prezadovoljan sam. Pogotovo jer sam složio postavke od ovvya. Ovi krilni igrači mi konačno imaju smisla a ST u ovoj formaciji mi je odličan. Sredina jako dobra. Jedini limit sam ja sam.

Sada mu malo gledam twitter, pa lik svaki vikend ima 40 pobjeda?

https://twitter.com/_Tass_

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 22:43 (movie).
12 godina
protjeran

Mislim da nema ali imamm jedno pitanje...

Znači ta slika koju si postavio je njegova početna postava kad počinje utakmicu ali čim utakmica krene promjeni u ovo formaciju sa slike dole...

A vidim na yt-u gdje je igrao sa matthdgamerom slična stvar samo je druga ekipa u igri...

Čemu to ?

14 godina
FIFA 17

Očito mu bolje leži 41212, ali mora startat sa 4321 kako bi LF i RF bili na full chem.

Upalio sam sad njegov stream i bas je sad x odigrao, drugi uz ~520 pobjeda i 17 poraza. Stalno je gađao grede, inace čudo kako igra lik

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
KiCo77 kaže...

Očito mu bolje leži 41212, ali mora startat sa 4321 kako bi LF i RF bili na full chem.

Upalio sam sad njegov stream i bas je sad x odigrao, drugi uz ~520 pobjeda i 17 poraza. Stalno je gađao grede, inace čudo kako igra lik

Sada sam pogledao kako je odmah nakon remija rastavio lika koji bi opet rastavio mene da igramo međusobno. Protivnik jebeno dobar ali mu ne može ništa.

12 godina
protjeran
FIFA 17

I ja sam gledao ako mislimo na istu utakmicu od 4-0.

Jednostavno je vrhunski.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Jednostavno je vrhunski.

Da. Ako ti se da možeš i Castra pogledati. Dobar igrač i jeben skiller ali mi ide na živce. Gledao sam neki dan kako je s ibrom u dvije tekme u vikend ligi zabio 11 golova. Evo baš hakla.. igra u obrani mu ne prati igru u napadu pa puno golova prima, samo što ih puno i zabija i koliko vidim jako dobro živi od fife...

https://www.twitch.tv/castro_1021

Nisam nikad skužio zašto stavlja jednu preko druge che karticu. Stavi na albu hunter karticu i odmah nakon toga stavi engine karticu? Kaj ima od toga?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 0:00 (movie).
10 godina
U 18 h sam pisao da necu igrati fifu neko vreme, u 19 h sam vec igrao xd
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Ako uhvatim vremena hocu...Inace me zanimaju njihove cjstum tactice i te stvari a inace mi se neda gledati druge kako igraju.

Probat cu sutra 41212 usku firmaciju sutra sa full chemistry,costum tactics i chem stylovima pa cemo vidjeti.
15 godina
movie kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Jednostavno je vrhunski.

Da. Ako ti se da možeš i Castra pogledati. Dobar igrač i jeben skiller ali mi ide na živce. Gledao sam neki dan kako je s ibrom u dvije tekme u vikend ligi zabio 11 golova. Evo baš hakla.. igra u obrani mu ne prati igru u napadu pa puno golova prima, samo što ih puno i zabija i koliko vidim jako dobro živi od fife...

https://www.twitch.tv/castro_1021

Nisam nikad skužio zašto stavlja jednu preko druge che karticu. Stavi na albu hunter karticu i odmah nakon toga stavi engine karticu? Kaj ima od toga?

Taman sam ga ja gledao, rekao je da je slučajno stavio pa je odmah promijenio.

VISCA BARCA
17 godina
Jack Black kaže...

Taman sam ga ja gledao, rekao je da je slučajno stavio pa je odmah promijenio.

Nemam tona ali to mu nije prvi put. Često mu se to događa..

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Jučer sam uložio u novi projekt pod kodnim imenom "INTERstellar" blizu 400k, u cilju što boljeg plasmana u fut champions. Sa novim timom sam odmah startao u div 1, gdje sam od prije imao 8 bodova i 5 tekmi do kraj.

U prvoj dobijem 1-0, u drugoj 0-0, u trećoj 0-0, u četvrtoj win od 3-2, gdje sam vodio 3-0 nakon čega mi se momčad počela gubiti i umalo nisam prokockao sve, iako mi je bod bio dovoljan. U toj tekmi sam čak odbranio kazneni udarac i jako puno sagrješio. Sve tekme koje sam naveo su full odigrane.

Sada trebam obaviti neke analize, kao i postavke i testirati kroz par prijateljski tekmi i sustavno odigrati tekmu po tekmu kada krene vikend liga, jer se isplati...

Ovaj FUT Champions je nešto najbolje do sada kada je FUT u pitanju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 8:09 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice