FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 732.810
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Can i Yaya kidaju na cm/cdm pozicijama.ZA kantea nisam imao kinte,a scream Lukaku nije bas nesto..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 17
ReventoN kaže...

Imao sam Pjacu na RW i nije bio nista posebno

Da, čudno je to kako igrač nije ništa posebno kada ga staviš na krivu poziciju..

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2016 18:35 (movie).
17 godina
Gstone kaže...

Sad imam 140k, i kontam kupiti sancheza lijevo, ali nije vise 120k kao sto je bio prije tjedan, vec mu je sad cijena od 180-200k cccc 
Nikad na zelenu granu :D 

Normalno da mu je cijena porasla kada ga nema tjedan dana u packovima zbog SIF kartice. Pričekaj dan dva jer danas od 19h ponovno se vraća u packove i past će mu cijena..

14 godina
FIFA 17

Taman skupim 120k za Modrica i cijena skoci na 140k  Cekat pad ili uzet Jamesa? I 120k za Jamesa mi izgleda previse.

Jel probao netko njih dvoje da mi moze rec iz prve ruke tko mu se vise svida. CM u 433-2

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2016 18:29 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...

Taman skupim 120k za Modrica i cijena skoci na 140k  Cekat pad ili uzet Jamesa? I 120k za Jamesa mi izgleda previse.

Jel probao netko njih dvoje da mi moze rec iz prve ruke tko mu se vise svida. CM u 433-2

Ja sam dvaput Modrića u paketima dobio i prodao ga odmah :)

Prvi za 60k, a drugi za 100k - nije mi jasno zašto mu cijena raste jer meni uopće nije bio dobar.

Igrao sam s njim nekoliko utakmica i nit smrdi nit miriše.

Dao je par golova dobrih i to je sve.

Imao sam ga na istoj poziciji na kojoj sam lani igrao s njim i to po meni nije isti igrač.

Onaj lani je bio puno bolji i više se isticao u igri i doprinosio momčadi, a ovogodišnji se stalno skriva - moraš ga tražit po terenu maltene.

Možda mu ja nisam dao dovoljno šanse da se dokaže - može biti, ali još jedan razlog zbog kojeg mi ove godine ne odgovara je njegova snaga - svaki kurac ga satre.

Zato ove godine na CM pozicijama imam samo razbijače i grdosije - jbga, to igra traži.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Probaj fanta aduriza, ja sam ga uzeo za 150k, unutar 25m sve zabija.
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Kako da na onom web app companionu prebacim platformu sa pc na xbox one,zeznuo se stavio pc jer nisam imao u planu xb :S deints inst ponovo i nema da biram platformu

0 0 hvala 0
17 godina
ggmu311092 kaže...

Kako da na onom web app companionu prebacim platformu sa pc na xbox one,zeznuo se stavio pc jer nisam imao u planu xb :S deints inst ponovo i nema da biram platformu

Što ti je isti log i za PC i za xbone? Ja sam to imao prije par godina i promijenio jer su mi se stalno miješali acc. Bolje je imati jedan log za PC a drugi za konzole jer ionako ti ništa ne znači isti osim problema. Ako imaš različite samo se odlogiraš i ponovno logiraš s acc od konzole i to je to. Tako ja radim.

14 godina
neaktivan
movie kaže...
ReventoN kaže...

Da, čudno je to kako igrač nije ništa posebno kada ga staviš na krivu poziciju..

Ovo bi trebalo biti smjesno? :D

17 godina
ReventoN kaže...
movie kaže...
ReventoN kaže...

Ne, činjenica. Staviš igrača na krivu poziciju, prepoloviš mu che i očekuješ da ti takva kartica da maksimum? Ne znam kako ti to vidiš ali ja to nikada ne radim.

14 godina
neaktivan
movie kaže...
ReventoN kaže...
movie kaže...
ReventoN kaže...

Ne, činjenica. Staviš igrača na krivu poziciju, prepoloviš mu che i očekuješ da ti takva kartica da maksimum? Ne znam kako ti to vidiš ali ja to nikada ne radim.

Imao sam ga i na LW poziciji, niti tamo nije bio dobar.. Primjer: imao sam standardnog mandzukica i lik je suxao 1 gol u 6 utakmica, kupim inform mandzu i lik u 9 utakmica zabije 23 gola.. sad imam s njim 50 utakmica i 82 gola, znaci lik je pre bolestan.. sto se pjace tice, umjesto njega sad imam kalinica koji je st, a igra rw ( zamisli ti to :D ) i lik dere guzove kako igra :D

17 godina
ReventoN kaže...

Imao sam ga i na LW poziciji, niti tamo nije bio dobar.. Primjer: imao sam standardnog mandzukica i lik je suxao 1 gol u 6 utakmica, kupim inform mandzu i lik u 9 utakmica zabije 23 gola.. sad imam s njim 50 utakmica i 82 gola, znaci lik je pre bolestan.. sto se pjace tice, umjesto njega sad imam kalinica koji je st, a igra rw ( zamisli ti to :D ) i lik dere guzove kako igra :D

Meni je taj mandžukić  bezveze. Jednostavno mi ne odgovara. Što se golova tiče sve ovisi s kime te spoji. Igram s likom, blage nema i Lew zabije 6 golova. Je li Lew toliko dobar ili je protivnik bio toliko loš? Prije bih rekao ovo drugo, tako da se ne opeterćujem tim statističkim podacima koji bar meni malo govore.. Neki igrači su mi dragi i uvijek ću ih imati bez obzira što statistika kaže..

Shvatio sam da je puno važnije od toga dobro izbalansirana momčad s igračima koji imaju dobar w/r za određene pozicije te dobro posložene instrukcije kojima do sada nisam davao preveliku važnost. Malo sam gledao Ovvya i prekopirao njegove instrukcije i postavke za 4-1-2-1-2(2) i savršeno sam se našao u tome. Konačno mi igrači sudjeluju u igri na svakom dijelu terena i konačno se nude u svakoj prilici a sama formacija je idealna za pass igru. S ovakvim postavkama imam u svakom trenutku bar dva rješenja i milina je igrati, za sada. Baš ono što mi treba da mi pokrije nedostatak skilla.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Neki update od 1.14GB je spreman za skidanje...što su nam sada umutili?

Jbt., kako bi bilo lijepo izvuči IF Balea i Aubu, danas kada budem otvarao packove od vikend lige..

Vidi se da se još nisam razbudio i da još sanjam...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2016 7:28 (TheMaverick).

1 0 hvala 0
15 godina
TheMaverick kaže...

Neki update od 1.14GB je spreman za skidanje...što su nam sada umutili?

Jbt., kako bi bilo lijepo izvuči IF Balea i Aubu, danas kada budem otvarao packove od vikend lige..

Vidi se da se još nisam razbudio i da još sanjam...

Patch notes

Nije bog zna kaj bitno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Patch notes

Nije bog zna kaj bitno.

ali dovoljno da sjebu nekaj dobrog...

9 godina
neaktivan
movie kaže...

Shvatio sam da je puno važnije od toga dobro izbalansirana momčad s igračima koji imaju dobar w/r za određene pozicije te dobro posložene instrukcije kojima do sada nisam davao preveliku važnost. Malo sam gledao Ovvya i prekopirao njegove instrukcije i postavke za 4-1-2-1-2(2) i savršeno sam se našao u tome. Konačno mi igrači sudjeluju u igri na svakom dijelu terena i konačno se nude u svakoj prilici a sama formacija je idealna za pass igru. S ovakvim postavkama imam u svakom trenutku bar dva rješenja i milina je igrati, za sada. Baš ono što mi treba da mi pokrije nedostatak skilla.

Uvijek sam se čudio tvojim komentarim gdje si spominjo da nemaš podršku određenih igrača na određenim pozicijama, jer ja nikad nisam imao tih problema u nekoj prevelikoj mjeri, ali možda zato što uvijek nešto vrtim po tim instrukcijama i veliku pažnju posvećujem WR-u. Dan dans se držim nekih savjeta od kolege antiljana koje mi služe kao temelj za sve ostalo.

Evo, ja npr., pokušava naći neku dobitnu formulu tako što sam prešao na novu formaciju i to 4-3-2-1 i jučer sam primjetio dok sam igrao prijateljsku protiv kolege ruya-e da mi je njegov Salah 2 puta projurio po strani a Azpilicuete nigdje i odmah mi se upalio alarm. Reko nemoguće da mi u jednoj tekmi napravi 2 tako velika propusta, jer koristim ga dugo i pouzdan mi je. Kasnije se sjetim da nisam pipnuo instrukcije ili bolje reči da su se restartirale kako sam promjenio formaciju a ja sam sve debelo smetnuo od uzbuđenja da što prije probam novu formaciju. Čim danas dođem doma idem naštimati onako kako mislim da je najbolje i onda tražiti sparing partnera za testiranja jer vikend liga počinje uskoro.

U navedenoj formaciji koristim novu karticu, a to je Kante koji dosta obećava. Rano je još za bilo kakve pohvale, ali vrlo lako bi se mogao pokazati kao bolje rješenje od Tourea. Još jedna novina je ta što sam jučer cijeli dan proveo analizirajući chem. style kartice za pojedine igrače te sam odrješio vrečicu i nabacio na pojedine igrače odgovarajući boost koji je za sada najbolje primio Ander Herrera.

Ako se ispostavi da puše po strani zbog navedene formacije, prelazim na plan B.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2016 8:13 (TheMaverick).
17 godina
TheMaverick kaže...

Uvijek sam se čudio tvojim komentarim gdje si spominjo da nemaš podršku određenih igrača na određenim pozicijama, jer ja nikad nisam imao tih problema u nekoj prevelikoj mjeri, ali možda zato što uvijek nešto vrtim po tim instrukcijama i veliku pažnju posvećujem WR-u. Dan dans se držim nekih savjeta od kolege antiljana koje mi služe kao temelj za sve ostalo.

Evo, ja npr., pokušava naći neku dobitnu formulu tako što sam prešao na novu formaciju i to 4-3-2-1 i jučer sam primjetio dok sam igrao prijateljsku protiv kolege ruya-e da mi je njegov Salah 2 puta projurio po strani a Azpilicuete nigdje i odmah mi se upalio alarm.

Gle, do sada sam igrao 4-3-3(4) i uvijek su mi LW i RW nekako bili odsjećeni ili ko autisti stajali u zaleđu. Priije desetak dana sam prešao na 4-3-2-1 i preporodio se s postavkama Ovvya. Lik mi je sasvim ok, nije serator kao većina. No neki dan sam probao 4-1-2-1-2(2) s njegovim postavkama i to je to. Preporučam ti da probaš tu formaciju s njegovim postavkama. To ti kažem jer znam da gajimo isti stil igre. Bar ovih par dana meni je to nešto nevjerojatno. Konačno igram s guštom.

Baci pogled na njegove instrukcije i postavke za obje formacije. Ništa te ne košta da probaš a uvijek možeš modificirati po svojim afinitetima. Ja nisam ništa mijenjao i trenutno su mi ove dvije formacije najdraže i najprihvatljivije.

17 godina
neaktivan
FIFA 17

pozz imam pitanje u vezi vikend lige,uspio se kvalificirat po prvi put,pa me zanima posto sam tu citao da na ps 4 ima 40 tekmi za odigrat stoga moje pitanje je dali moram odigrat svih 40 da bi dobio nagradu ili koliko stignem,jer nemam bas vremena prek vikenda odigrat tih svih 40 tekmi

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Po,treba mi hitan odgovor.
Da li ps4 kupljen u swiss u 9. mj 500 gb sa 2 gamepada i fifom 17 vrijedi 300 e?
Na koliko se najmanje moze uzeti psn+ pretplata i koliko kosta!
Hvala
Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...
Po,treba mi hitan odgovor.
Da li ps4 kupljen u swiss u 9. mj 500 gb sa 2 gamepada i fifom 17 vrijedi 300 e?
Na koliko se najmanje moze uzeti psn+ pretplata i koliko kosta!
Hvala

Pa imaš google i ukucaš i u sekundi vidiš da imaš pretplatu na jedan, tri i dvanajst mjeseci. Kaj to nije jednostavnije nego satima čekati odgovor?

Ja osobno ne bi dao te novce za taj PS4.

11 godina
neaktivan
FIFA 17

ooooooooooooooooooooooooo
opet na pobjedu do vikend lige i izgubim 3-2
Gubio 0-2, imao 5-6 sansi, sve promasim, izjednacim do 60e i onda pred sam kraj, na sve ili nista primim golcinu od stativu :(

neda se meni ta vikend nikako

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gstone kaže...

ooooooooooooooooooooooooo
opet na pobjedu do vikend lige i izgubim 3-2
Gubio 0-2, imao 5-6 sansi, sve promasim, izjednacim do 60e i onda pred sam kraj, na sve ili nista primim golcinu od stativu :(

neda se meni ta vikend nikako

haha pricaj mi prosli tjedan ispanem u 3 finala i u 4 vodim i pukne veza,jucer konacno uspijem po prvi put,zadnja sansa za kvalificirat se i uspijem pobjedit 1:0 i jos povedem u 5 minuti i cijelu tekmu se molim da mi ne pukne veza :D

EUNE LOL: frenkySTYLE
11 godina
neaktivan
FIFA 17

krenuo ponovo u borbu za ligu, prvo kolo

negdje 10i minut, lik me krsi u 16cu, penal za mene i crveni i on izadje iz igre. i meni nije priznata pobjeda vec ponovo moram igrat a izgubio contracte.... super...

0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Ja debil rekoh da odigram jedan draft i negledajuci dam 15 k koinsa ali protiv kompjutera, kasno sam video i morao sam odigrati, stavio na ultimate zbog nagrada i u 3 kolu ispadnem na penale, u produzetcima promasio sa fabregasom 2 100% i sa mesijem jednu, tacno se vidi da mi igra nije dala da dam gol, jbg u pekovima naravno nista 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Opet ja..

Problem vezan za web app

Dakle,udjem ukucam mail password nece (ne razumijem zasto)?? ,odem da rest password posalo x puta nista mi ne stize,resenje??

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Odakle da kupim fifu 17 za PS 4 ? Kako d aplatim ?

Ako pokusam da ukucam kreditnu karticu nece da je primi ?

U kom formatu se ukucava kartica?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Odakle da kupim fifu 17 za PS 4 ? Kako d aplatim ?

Ako pokusam da ukucam kreditnu karticu nece da je primi ?

U kom formatu se ukucava kartica?

Kakvu karticu i gdje ju pokušavaš "ukucati"? Prilikom transakcije upišeš broj kreditne kartice uz potrebne osobne podatke i to je sva mudrost pod uvjetom da određena stranica prima karticu koju imaš. Ako misliš na PSN, preko njega možeš plaćati jedino masterom i visom. Moraš biti određeniji ako želiš pomoć

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2016 22:57 (movie).
17 godina
FIFA 17
Nema, imam neizlječivu bolest. Gledam kako je večeras market podivljao i odmah sam sve stavio na market. Otišle sve kartice u pet minuta. Stavio u džep lijepu zaradu i sada opet po tko zna koji put sve ispočetka. No s obzirom na stanje marketa izgleda da neću brzo povratiti prodane igrače.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Odigrao 2 na plejki,prva 2:1,tip povede i zatim napravi 3 crvena kartona. Druga 3:0 za mene!

Ima razlike u odnosu na pc !

Gdje je najbolje da kupim psn+ a da moze da se plati preko paypala?

P.S. nasao sam na Ebay ,da li je to to ?Zbunjujem se sto pise gore UK ?Ima li to veze ili ne ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 7:18 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Jucer ostao u diviziji 2 i komentator galami da sam se kvalificirao za vikend turnir, odem van a tamo mi i dalje stoji da se trebam kvalificirati?!?

Ne kuzim

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice