FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 732.275
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FIFA 17
Ja sam jako lose poceo vikend ligu i uzimakuci u obzir jedno 3-4 utakmice sam izgubio na penale jer se golman nije hteo bacati, osvoio sam srebro 1,malo je falilo za zlato 3,jedna pobeda.. Ugl za prvi put, dosta.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Kakvi install kod fife, origin sam skine i cim skine igra je instalirana, na 25 % mozes igrati sa par klubova, slicno kao na demu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Hvala, uspjelo je... ali sada je igra uzasno spora, a demo je radio savrseno

novi win, drajveri, amd 6300 six core, nvidia 650i boost, 8 gb rama, ssd disk,  ocito nije dovoljno iako sam smanjio sve kvalitete grafike, iskljucio msaa, rendering low... kad pocne utakmica kao da se krece 10% brzine od normalne

ako ne rijesim sutra poslat cu im tiket za zamjenu za neku drugu igru ovo nema smisla 

:(

10 godina
willian kaže...

Hvala, uspjelo je... ali sada je igra uzasno spora, a demo je radio savrseno

novi win, drajveri, amd 6300 six core, nvidia 650i boost, 8 gb rama, ssd disk,  ocito nije dovoljno iako sam smanjio sve kvalitete grafike, iskljucio msaa, rendering low... kad pocne utakmica kao da se krece 10% brzine od normalne

ako ne rijesim sutra poslat cu im tiket za zamjenu za neku drugu igru ovo nema smisla 

:(

A izgleda da ti je graficka kartica malo slabija, probaj smanjiti rezoluciju, probaj fut (ako igras) jer lepse radi nego kick off.

15 godina
FIFA 17

Probaj igrat u window modu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Smanjio sam rezoluciju, stavio windows, jos sam smanjio ekran koliko sam mogao ali isto je... po specifikacijama, ova graficka prolazi / nvidia 650i boost 1g /

Mogu shvatiti da ima razlike u demu i gotovo igri, ali ovo je apsolutno neigrivo, igraci se krecu 10 puta sporije

Ako ne rijesim, citao sam da origin daje refound u roku 24h pa cu to morati iskorititi

hvala vam!

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Kako se iz igre ne iz menija mijenja taktika,ono,long ball,high pressure,possesion i sl.?

Nikako ne moze na nacin kako sam  to radio u fifa 16?Sa onim tasterima za gore,dole,lijevo i desno ?

Hvala

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
soul_eclipse kaže...

Ovaj gore sto je postavio link cheata da se odstrani sa foruma.

zbog čega, fifu 17 čak i ne igram, ovo je javno dostupno svima na internetu 

13 godina
neaktivan
Investirao sam u par ovih movember igraca,pa cemo vidit..Ocekujem sbc..
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Del_Boy97 kaže...
soul_eclipse kaže...

Ovaj gore sto je postavio link cheata da se odstrani sa foruma.

zbog čega, fifu 17 čak i ne igram, ovo je javno dostupno svima na internetu 

Zbog pravila foruma. Pročitaj ih pa ćeš vidjeti da se sadržaji ovakvog tipa ne mogu objavljivati.

13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

jel ostaje tim igracima rating ili im sa istekom movembra padne ocjena na zlatnu karticu?

[19xx]C3c1l
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Žao mi ga je sad prodat kad je dobar, ali sumnjam da će držati cijenu dugo.

Trenutno bi ga mogao utopit za 50k coinsa.

Ne znam kakva mu je prije bila cijena?

kupio sam ga prosli tjedan za 38k

[19xx]C3c1l
13 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
drakula789 kaže...

jel ostaje tim igracima rating ili im sa istekom movembra padne ocjena na zlatnu karticu?

Nemam pojma,mislim da ostaje,ali sam upecao Matuidia za 100k pa cemo vidit..

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2016 11:13 (drakula789).
9 godina
neaktivan
Kad neko skupi one plave kartice a hoce da proda fifu neka mi se javi.Cijena, dogovor. Sifra: Sto da se patim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Vecina govnara na sessons koristi cit?! Danas smo drug i ja izgibili 10 za redom majku im jebem citrersku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Ja bi ih se riješio što prije da sam na tvom mjestu. Za dan vještica sam spuhao podosta coinsa na tim karticama a sada će situacija biti i gora jer kartice koliko sam shvatio izlaze cijeli ovaj mjesec. Ako je tako zamisli koliko će ih biti na marketu za dva ili tri tjedna? Gledam matuidi je na PS4 već sada pao na 62k coinsa. Sve kartice gube na vrijednosti. Mislim da tako mala zarada na njima nije vrijedna rizika. Prvih para dana ako se dalo nešto povoljno uzeti pa odmah prodati, ok.. ostalo, nisam ziher...

15 godina
FIFA 17

Zavrsio u gold1 ovaj vikend, tako malo mi je falilo da udem u elite al ajde sad jedva cekam da coinsi sjednu na banku ;) za pakete mi nije ni briga jednio se veselim ugovorima jer od igraca kao i uvijek nista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

JA sam u elite 2 upao..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

svaka cast, nadam se da ces povuc nesto u packovima ;) ma meni 1 pobjeda trebala ziv se pojeo zadnju tekmu ali nije islo. Steta je sta na pcu nije sistem kao na konzolama, 40 tekmi i bolje nagrade i da upadnes direknto u sljedecu vikend ligu ako si zavrsio gold2+ a ne u elite kao na pcu sto je blesavo jer veci postotak pobjeda ti treba nego na konzolama da bi se kvalificiro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Ja sam sad "igrao" od 20 protivnika, 19 citera 

Sve im jbm mrtvo i zivo, to valjda kad upadnes u masinu, samo ti njih dodeljuje, prijavio sam ih 100 do sad i blokirao pa vidim kad dobijem blokiranog, znaci sve novi, verujem da ih ima vise nego postenih igraca, ako ea ne pocne da banuje, ovo se ne isplati vise ni kupovati ni igrati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 17

Ma oni su debili totalni taj ea treba propast i ceo-a zivog zapalit i nabit na kolac. Na njihovom forumu nema staffova koji citaju ista sta community kaze ali cim ti kontra njih kazes nesto odmah mod dijeli raznorazna upozorenja zato sam i dobio ban prosle god na chatu jer sam jednom u pm-u izj*** sve zivo i mrtvo sta ima. Ja vjerujem da ima ljudi tu na forumu koji imaju znanja da u 30 min rijese problem cheatengina i trainera ali oni su igru prodali nema smisla vise radit na njoj vec se odmah stanca fifa 18 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Ja niti ne igram sezonu vise samo igram onu vikend ligu jer tamo nema citera.Dosao sam u petu ligu a nisam ni pokusavao dolazit u cetvrtu jer znam da mi je uzaludno igrat da bi dosao do prve lige koja je puna citera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
The_K kaže...

Ja niti ne igram sezonu vise samo igram onu vikend ligu jer tamo nema citera.Dosao sam u petu ligu a nisam ni pokusavao dolazit u cetvrtu jer znam da mi je uzaludno igrat da bi dosao do prve lige koja je puna citera.

Ma ja sam naisao na par i u vikend ligi, a ostatak igra kao na steroidima, ili toliko dobro igraju ili koriste neko sr*nje.

17 godina
toninho kaže...

Ma oni su debili totalni taj ea treba propast i ceo-a zivog zapalit i nabit na kolac. Na njihovom forumu nema staffova koji citaju ista sta community kaze ali cim ti kontra njih kazes nesto odmah mod dijeli raznorazna upozorenja zato sam i dobio ban prosle god na chatu jer sam jednom u pm-u izj*** sve zivo i mrtvo sta ima. Ja vjerujem da ima ljudi tu na forumu koji imaju znanja da u 30 min rijese problem cheatengina i trainera ali oni su igru prodali nema smisla vise radit na njoj vec se odmah stanca fifa 18 

Nema smisla zbog malog broja igrača. Gubljenje vremena i resursa. Ovako usmjeravaju igrače na jednu od konzola jer ako hoćeš igrati normalno kupiš si konzolu. Stoga im je fokus na konzolama koje čine 98% prodaje. Evo, po izlasku PS4 pro izlazi patch koji će podržavati sve napredne funkcije nove konzole. Koji je uopće smisao igranja na PC kada sam neki dan dva dana sjedio na marketu kako bih kupio hunter che karticu i nisam uspio? Kako vam se da igrati nešto što se igra zove samo na papiru? Po tom pitanju konzole su poderale PC samo tako.. još sada kada izađe PS4 pro i nova zakrpa jaz između konzole i PC bit će još i veći..

15 godina
FIFA 17

Slazem se sa tobom, kad budem imao viska para da bacim na konzolu uzet cu je ali za sad to mi ne pada na pamet jer dat 2.5-3 soma kuna da bi igrao jednu igru je skup sport. Ali nije da ni fifi na konzoli cvijetaju ruze pa pogle koliko se ljudi zale na input delay, taj mini stutter i tome slicno pa po reditu i forumima ima masu postova di se onih top 100 zale na to. Dns sam gledo tipa koji ima 39-1 na xbox1 i to je senzacija kako on igra ali isto tako sam primjetio da u par ofenzivnih/defenzivnih situacija gdje mu igrac neobjasnjivo napravi taj jedan ekstra dodir  ili kasni tih pol sec a u u borbi za top 10-20  je razlika upravo to. Naravno nemze se to mjerit sa pc problemima ali ih ima i svi koje sam gledo ili sto sam cito kazu da je ova weekend liga daleko najgora od pocetka fife sta se tice tih navedenih problema. 

Mi obicni smrtnici moza to ne primjetimo ali to su ljudi koji vec sad imaju po 600-800 odigranih tekmi u fif 17 a vjerojatno jedno 25k od pocetka futa i znaju sve sta se moez znat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
toninho kaže...

Slazem se sa tobom, kad budem imao viska para da bacim na konzolu uzet cu je ali za sad to mi ne pada na pamet jer dat 2.5-3 soma kuna da bi igrao jednu igru je skup sport. Ali nije da ni fifi na konzoli cvijetaju ruze pa pogle koliko se ljudi zale na input delay, taj mini stutter i tome slicno pa po reditu i forumima ima masu postova di se onih top 100 zale na to. Dns sam gledo tipa koji ima 39-1 na xbox1 i to je senzacija kako on igra ali isto tako sam primjetio da u par ofenzivnih/defenzivnih situacija gdje mu igrac neobjasnjivo napravi taj jedan ekstra dodir  ili kasni tih pol sec a u u borbi za top 10-20  je razlika upravo to. Naravno nemze se to mjerit sa pc problemima ali ih ima i svi koje sam gledo ili sto sam cito kazu da je ova weekend liga daleko najgora od pocetka fife sta se tice tih navedenih problema. 

Mi obicni smrtnici moza to ne primjetimo ali to su ljudi koji vec sad imaju po 600-800 odigranih tekmi u fif 17 a vjerojatno jedno 25k od pocetka futa i znaju sve sta se moez znat.

Slažem se s tobom no rezultati prodaje njima govore drukčije. Ja sam im isto rekao par stvari koje mi se ne sviđaju u igri pa mi je admin rekao da sam bezobrazan i ne poštujem igru. Zna se što me smeta i zna se što u ovoj igri nije normalno. Problem je što nogomet oni i ja kao i većina drugih gledamo posve različito i imamo različite afinitete. To kašnjenje komandi na konzoli je možda i izraženije zbog malog milijuna tv aparata koji ga dodatno potenciraju. Nemaju svi 15k kuna za kupovinu idealnog televizora koji ima input lag onakav kakav bi trebao biti u igrama a onda još sama igra dodatno komplicira stvar i naravno da nije idealno. No bar tekme odigraš bez problema niti razmišljaš je li lik ima sve igrače ovrl 99 i hoće ti izaći iz tekme. Naravno miljama sam daleko od plasmana o kojima govoriš pa mene taj problem manje pogađa od onoga o čemu trabunjam već mjesec dana..Zarada od ove igre mjeri se u stotinama milijuna nečega te mi je tim nevjerojatnije da ne poštuju masu ljudi koja im godinama ostavlja novce...

15 godina
FIFA 17

Sve to stoji. mi koji smo "zaostali" ;) na pcu se mozemo samo nadat da ce jednom u patchu pisat da je trainer fixan. 

A ovo si reko da nemoze bit tocnije :"nemoram se piat jel netko koristi trainer ili ne". Svaki put tokom i poslije tekme sam sebe preispitujem jel me mozda dobio zato jer ima 99 OVR ili je bolji ili se tako poslozilo. 

Ali mogu rec da kad se meni poslozi da je igra fluidna, bez stutteringa i tog famoznog delay-a da mi cak i prosjecan igrac sa tim trainerom ne predstavlja toliki problem da me unisti 5-0 nego tekma bude cvrsta i najcesce to bude gol razlike sa jedne ili druge strane. Ali kad netko inace ima ogroman skill i jos ima trainer e onda je to vec druga stvar jer leti kao da ima 10 messia i ronalda na terenu + hobotnicu na golu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
toninho kaže...

Sve to stoji. mi koji smo "zaostali" ;) na pcu se mozemo samo nadat da ce jednom u patchu pisat da je trainer fixan. 

A ovo si reko da nemoze bit tocnije :"nemoram se piat jel netko koristi trainer ili ne". Svaki put tokom i poslije tekme sam sebe preispitujem jel me mozda dobio zato jer ima 99 OVR ili je bolji ili se tako poslozilo. 

Ali mogu rec da kad se meni poslozi da je igra fluidna, bez stutteringa i tog famoznog delay-a da mi cak i prosjecan igrac sa tim trainerom ne predstavlja toliki problem da me unisti 5-0 nego tekma bude cvrsta i najcesce to bude gol razlike sa jedne ili druge strane. Ali kad netko inace ima ogroman skill i jos ima trainer e onda je to vec druga stvar jer leti kao da ima 10 messia i ronalda na terenu + hobotnicu na golu.

ma oni da hoću mogu sve to riješit u par dana. samo da slože da se igrači provjeravaju na serveru više puta tokom tekme i ako nekome primjeti da ima više. automatski izbacivanje iz igre + da ga zabilježi u bazu pa ako ponovi tako nešto više puta, automatski ban. ovako izgleda kao da ih boli ona stvar

nemam za potpis
17 godina
FIFA 17

Ali neće. Žele da svi igraju na jednoj od konzola jer im je to najveći izvor prihoda te jednostavna kontrola same igre. PC im donosi zanemariv prihod pa se shodno tome tako prema njemu i odnose.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Jučer netko listao Marchisia za 9k, a ja umjesto da reagiram brzinom svjetlosti, uhvatim provjeravati da li mu je stvarno toliko pala cijena...? Kada sam vidio da ide po 90k, brže bolje na market, kada tamo ni traga ni glasa od Marchisia.

Btw.,

Projekt A. Madrid koji sam pripremio za vikend ligu uspio je dogurati ponvo do gold rank 2. Imao sam osjećaj da me koštao super full team chem., jer ono što mi se dešavalo ima smisla samo ako imaš momčad koja ima team chem. ispod 50.

Zatim, gubljenje tekmi tipa, kada 2x odduzmeš loptu protivniku na 16m( tamo negdje u 85.min.) od njegovog gola i sjuriš se prema vrataru i jednom pogodiš stativu, drugi put lopta prođe tik pokraj vratnice i onda uđeš u produžetke i izgubiš na penale.

Očekivao sam više, što sam sigurno mogao postići i ostaje žal za najmanje 3 tekme, koje sam tragično izgubio, ali jbg..

Sada idem slagati novi projekt u nekom hybrid fazonu i slijedeći put probati doći do te elite.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 9:16 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice