FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 732.275
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 17

Ne moze nitko. Taman malo vremena uhvatim da odigram par tekmi i kurcina.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
ruya kaže...
Nmg ni vikend ligu igrati... Dobijem ovu poruku

Nisi jedini

10 godina
Jbg
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Fak,ovaj Dybala je predobar..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Poserem se na svakog ko igra defending,uklizuje ko majmun na fifi.

Pa jel moguce da čovijek sa stoperom me samo povuče sa krugom ko da igram sa bronze igračem?
Cijelu utakmicu samo vuče sa tim sranjem i igra presing i contain pa to je tako gadljivo...

Nijednu loptu nije presjekao sam igra radi za njega.

Otkad su poboljšali contain ovo je gadljivo za igrati jer pokvari svaku zabavu gdje praktički igraš protiv kompjutera.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

U ovoj vikend ligi ili su svi profi ili koriste neki cit, strasno tesko za igrati, znaci umorio sam se i fizicki i psihicki xd imam jedva dve pobede ako do kraja osvojim bronzu 1 bice dobro .

Sad igram protiv nekog lika znaci vodim celu utakmicu, pred kraj 2:1 za mene 90' istekao lik izjednaci, krenuli produzetci povedem 3:2, 120' lik izjednaci haha i na penalima me dobije jer moj golman nije hteo da brani (da se baca) nzm sto, samo pogleda u tu stranu u koju sam mislio da se baci, strasno znaci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ruya kaže...

U ovoj vikend ligi ili su svi profi ili koriste neki cit, strasno tesko za igrati, znaci umorio sam se i fizicki i psihicki xd imam jedva dve pobede ako do kraja osvojim bronzu 1 bice dobro .

Sad igram protiv nekog lika znaci vodim celu utakmicu, pred kraj 2:1 za mene 90' istekao lik izjednaci, krenuli produzetci povedem 3:2, 120' lik izjednaci haha i na penalima me dobije jer moj golman nije hteo da brani (da se baca) nzm sto, samo pogleda u tu stranu u koju sam mislio da se baci, strasno znaci.

http://www.elitepvpers.com/forum/fifa/4166852-fifa-17-99-ovr-trainer-free.html

eto, svima je dostupan pa je vjv to čit

10 godina
Ma necu nista da koristim, igram posteno pa dokle doguram, al necu daleko xd
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
ruya kaže...

http://www.elitepvpers.com/forum/fifa/4166852-fifa-17-99-ovr-trainer-free.html

eto, svima je dostupan pa je vjv to čit

Nisi trebao ,sad ce ove " postenjacine " da te banuju i blokiraju sa foruma ! hahahahha

nije mi krivo kad gubim,nisam nesto u igri ali kad neko igra posteno mogu da se nosim.

Kako igrti protiv nekog ko ima 10 igraca sa overal 99 ?!Ocigledno nikako !

I onda kad trazis nacin da izjednacis uslove onda te pljuju kako si citer.Sramota ! hahahahhaah

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
17 godina
FIFA 17

Nisi cheater samo spadaš u kategoriju pokvarenih likova koji unistavaju igru na ovaj ili onaj način. Ne mogu vjerovati da su za sve tvoje poraze krivi isto takvi likovi. Na kraju tekme imas statse kako ti je netko rekao pa nakon poraza provjeri kako stvari stoje. Već ako i varaš i pokvarenjak si nemoj se s time hvaliti. Samo iritiraš poštene igrače koji su ovdje u jako velikoj većini.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...

Nisi cheater samo spadaš u kategoriju pokvarenih likova koji unistavaju igru na ovaj ili onaj način. Ne mogu vjerovati da su za sve tvoje poraze krivi isto takvi likovi. Na kraju tekme imas statse kako ti je netko rekao pa nakon poraza provjeri kako stvari stoje. Već ako i varaš i pokvarenjak si nemoj se s time hvaliti. Samo iritiraš poštene igrače koji su ovdje u jako velikoj većini.

Saberi se ,sta ti pricas?Ja ne varam ja igram posteno ,drugi varaju.

Vi ste pokvareni sto cinkarite ljude onim pickama iz EA .

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2016 9:46 (goust78).
17 godina
FIFA 17

Kao prvo, sam si se hvalio više puta da si se koristio i da koristš nedopuštena sredstva u igri. Uostalom par redaka iznad tražiš cheat kako bi varao. Kao drugo, nisam nikada nikoga prijavo iako bi to trebalo biti normalno jer je to jedan od legalnih načina kako ukloniti  pokvarenjake iz igre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Htio sam vam se pohvaliti da sam jučer završio ovaj novi SBC i da sam opet imao walk out - Lahm ovaj put.

Probat ću ga par tekmi pa ako ne valja ide na bubanj.

U FIFI 15 i 16 mi je bio odličan CMD, a sad bi mogao biti malčice prespor za RB-a?

Ovo za čiteve... bilo bi dobro da moderatori obrišu post od kolege da se to sranje ne širi okolo bespotrebno.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
goust78 kaže...
movie kaže...

Normalno je da cemo ih cinkarit jer ja za svakog citera izgubim 3min svoga vremena i gubim ugovore.Ako taj citer zabije sam sebi auto gol onda ga necu prijavit jer tako ja ne gubim nista.

12 godina
neaktivan
The_K kaže...
goust78 kaže...
movie kaže...

Normalno je da cemo ih cinkarit jer ja za svakog citera izgubim 3min svoga vremena i gubim ugovore.Ako taj citer zabije sam sebi auto gol onda ga necu prijavit jer tako ja ne gubim nista.

Ma i onda bi ga trebalo prijaviti. Stvarno mi nije do toga da dobijem coinse, igram ovo jer mi se igra nogomet i poprilično je iritantno kad pokrenem tekmu i onda mi izađe nakon 2 minute. 

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Varanje u zivotu,u politici u ljubavi je legalno.

Cinkarenje nije .Cinkarosi su najgora vrsta ljudi.Zapamtite to ....

Moj PC  
0 2 hvala 0
10 godina
goust78 kaže...

Pa macak moram ga cinkariti kad od 10 igraca za redom dobijem 7 citera, da popizdis, ne mozes igrati od tih govana.

17 godina
Skilledžija kaže...

Htio sam vam se pohvaliti da sam jučer završio ovaj novi SBC i da sam opet imao walk out - Lahm ovaj put.

Probat ću ga par tekmi pa ako ne valja ide na bubanj.

U FIFI 15 i 16 mi je bio odličan CMD, a sad bi mogao biti malčice prespor za RB-a?

Ovo za čiteve... bilo bi dobro da moderatori obrišu post od kolege da se to sranje ne širi okolo bespotrebno.

Imao sam prošli vikend lahma za vikend ligu i mogu ti reći da je ponajbolji RB u igri. Apsolutno se ne primjeti nedostatak pacea u igri niti mu je on hendikep, pogotovo zbog njegovog W/R. Malo ima problema u napadu ako želiš protrčati krilom i ući na prvu stativu li centrirati ako ga prati igrač pacea 90, što je i normalno. Interesantno, malo tko ga uspije izgurati a uvijek je na pravom mjestu. Kupio sam ga jako jeftino a prodao sam ga kada mu je opet skočila cijena. Uzet ću ga ponovno krajem mjeseca kada cijene opet budu u padu.. moja preporuka. Koristio sam che karticu shadow.

Ja se i dalje ne mogu pomiriti s ovakvim golmanskim reakcijama. Pa ovako gol ne može primiti veteran s 55 god iz zadnje zagrebačke lige. Zar je to reakcija golmana koji cilja na dres engleske reprezentacije? Lopta ide drito u njega a on se izmiče kako ga ne bi pogodila i odbija ju drito na noge jedinom napadaču u svojih 16m? Malo razmišljam pa mlatim rukama i tvrdim da je prava nauka tako odbiti loptu. Smiješno, što drugo reći..

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2016 12:54 (movie).
17 godina
goust78 kaže...

To je tako u tvome balkanskom razmišljanju i mentalitetu. Samo budala može reći da je varanje legalno. Na kraju krajeva zbog varanja mnogi su osuđeni na višegodišnje zatvorske kazne. Znači, varanje nije legalno. Nije niti moralno. Varanje je zakonom kažnjiivo što možemo vidjeti iz niza pravosudnih slučajeva. Nitko nikoga ne cinkari iz objesti već ga prijavljuje ( znači to je prijava a ne cinkarenje. Cinkarenje je u žargonu nešto posve drugo.) jer radi stvari koje u ovome slučaju nisu u skladu s pravilima igre te uništava konfor i gušt igre onome tko ga je prijavio. Svugdje u svijetu je dužnot i smatra se normalnim prijavljivati situacije koje se kose sa zakonom i civiliziranim normama ponašenja.

Sin mi trenutno živi u Švicarskoj. Nedjeljom je zabranjeno iznošenje smeća iz stana. Slučajno te netko vidi na hodniku kako nosaš smeće po zgradi, odmah ćeš biti prijavljen.

Inače, ne treba govoriti na kojem stupnju razvoja je švicarsko društvo i kako žive njihovi građani te da nitko ne smatra ljude cinkarošima zbog toga već ljudima koji pravilno obnašaju svoju građansku dužnost. Naprosto se znaju pravila igre i svi ih poštuju zbog općeg dobra. U igrama bi isto tako trebalo biti. Platili smo igru kako bi se zabavljali i onda se javljaju smeća koja uništavaju tu istu zabavu. Što bi trebalo? percem po guzi ih maziti?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2016 12:48 (movie).
9 godina
neaktivan
Koliko puta meni uvale cit pa mi ne pada na pamet da ga prijavljujem.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

To se zove kolegijalnost. Koristite istu stvar, na istoj ste strani, kužite se, ne vidite u čemu je problem, tako shvaćate igru i zabavu, sve bi dali za pobjedu, uvijek je jedan brži od drugog, nastavi niz...

13 godina
movie kaže...

Imao sam prošli vikend lahma za vikend ligu i mogu ti reći da je ponajbolji RB u igri. Apsolutno se ne primjeti nedostatak pacea u igri niti mu je on hendikep, pogotovo zbog njegovog W/R. Malo ima problema u napadu ako želiš protrčati krilom i ući na prvu stativu li centrirati ako ga prati igrač pacea 90, što je i normalno. Interesantno, malo tko ga uspije izgurati a uvijek je na pravom mjestu. Kupio sam ga jako jeftino a prodao sam ga kada mu je opet skočila cijena. Uzet ću ga ponovno krajem mjeseca kada cijene opet budu u padu.. moja preporuka. Koristio sam che karticu shadow.

Odigrao sam sad s njim 3 utakmice i iznenadio me ugodno.

Presjekao je par lopti iznenađujuće jer na toj poziciji inače imam Pizczeka koji je također dobar, ali ne sudjeluje u obrani ovako kao Lahm.

U napad ga nisam forsirao, a nisam baš primjetio niti da se sam gura previše gore.

Izvodi mi kornere i bili su opasniji nego inače.

Žao mi ga je sad prodat kad je dobar, ali sumnjam da će držati cijenu dugo.

Trenutno bi ga mogao utopit za 50k coinsa.

Ne znam kakva mu je prije bila cijena?

[19xx] 4ntraks
12 godina
goust78 kaže...

Ja te ljude prijavljujem jer im ne mogu glavu razbit ovako imam bar neko zadovoljstvo.Razumijes sada,ne zelim da netko radi stetu drugim ljudima i da prodje nepovrijedjeno.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Jebes citere,zna li neko kako da oslabim triggere na Logiteck f 310 ?Da li je to izvodljivo i kako ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Prvo bih pozdravio sve, jer sam novi ovdje, pa bih se ispricao ako je ova tema prozvakana ali je nisam nasao u postovima...

Naime, danas sam kupio fifu 17 na originu... i nakon kupnje stavio sam da se skida... citao sam da ima oko 40gb, no kod 15-ak gb je stao download i nudilo mi ne instalaciju... instalirao sam vc iz foldera _installer, i nastavio instalaciju... par trenutaka kasnije je pisalo da je instalacija gotova i naravno nisam mogao pokrenuti igru...

kad otvorim origin, pokazuje mi da je fifa instalirana, ali zatamnjena mi je kockica ''play'', ne radi ni repair, samo radi  uninstall... demo sam igrao bez problema, imam mjesta na disku, ali jedostavno ludim :( sad sam opet stavio da se skida...

trazio sam po forumima rijesenja, ali nigdje ne vidim ovaj problem :(

hvala na svakoj pomoci

0 0 hvala 0
13 godina
willian kaže...

Prvo bih pozdravio sve, jer sam novi ovdje, pa bih se ispricao ako je ova tema prozvakana ali je nisam nasao u postovima...

Naime, danas sam kupio fifu 17 na originu... i nakon kupnje stavio sam da se skida... citao sam da ima oko 40gb, no kod 15-ak gb je stao download i nudilo mi ne instalaciju... instalirao sam vc iz foldera _installer, i nastavio instalaciju... par trenutaka kasnije je pisalo da je instalacija gotova i naravno nisam mogao pokrenuti igru...

kad otvorim origin, pokazuje mi da je fifa instalirana, ali zatamnjena mi je kockica ''play'', ne radi ni repair, samo radi  uninstall... demo sam igrao bez problema, imam mjesta na disku, ali jedostavno ludim :( sad sam opet stavio da se skida...

trazio sam po forumima rijesenja, ali nigdje ne vidim ovaj problem :(

hvala na svakoj pomoci

Znam da se može igrati single player dok se igra skida.

Tebi je vjerojatno to ponudilo kad si došao na 15GB pa se nešto zablesiralo.

Ne znam kako da to premostiš osim da kreneš ispočetka i ako te opet pita ne instaliraj ništa nego skini prvo sve pa onda install lupi.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Za pocetak,posto sam novi na forumu,lijep pozdrav svima 

Dakle,od prosle godine sam presao na fifu (prethodno 14 godina iskustva iss-pesa) 
U kratkim crtama cu napisati kako je bilo.
Coinse sam skupljao igrajuci singl player sezonu i kad bi skupio dovoljno napravio bi neku ekipicu i igrao online.Veze nisam imao o tome da kupim npr karticu Silve za xx k i prodam kasnije za vise itd.

Nikad nisam uspjeo da skupim da kupim igrace sa crnom,ljubicastom il kojom vec bojom kartice.O Suarezu,Modricu,Ramosu,Pogbi nisam ni sanjao.
Ekipa koju sam na kraju imao je Handa,Kolarov,Ivanovic,Lovren,Vrsaljko-Matic,Pjana,Rakitic-Perisic,Dzeko,Tadic.
Klupa:Subasic,Nastasic,Srna,Brozovic,Kostic,Kalinic,Joveta,Radoja,Kovacic.
Tome sam tezio od pocetka,i samo mi Modric falio al nebitno.Juga rulZ 
Najvise sam dogurao do cetvrte divizije.Uglavnom,igram 4-3-3 ona ofanzivna sa dva centralana i jednim of veznim ispred.Neretko i 4-4-2 jer volim igrati sa dva napadaca,jedan tipa Mandzukic drugi nesto okretniji i brzi..

Da sad pocnem sa pitanjima koja me zanimaju i nadam se da cete mi izaci u susret i odgovoriti,nije lako preci sa pesa na fifu 

-Kad je najbolje kupovati a kad prodavati igrace da se prodje sto bolje,cijene kad rastu kad padaju?
-Chemistry,trening,vredili to kupovati?
-Treneri?
-Onaj novi turnir,kako tu upasti i kad se on igra?
-I ako imate jos savjeta nije na odmet 

Sinoc sam igrao malo nesto singl turnira,cackao sqad building malo,fina opcija.
Igraci koje imam.Stojkovic,Ivanovic,Kolarov,Tadic,Grujic,Lovren,Arnautovic,Asenjo,Zinjak loan,ostali nisu vredni pomena.

Inace,prosle godine sam igrao na pc ove prodao i kupio xbox one,prezadovoljan koliko vise igraca ima ..
Unapred vam hvala za potencijalne odgovore.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Ovaj gore sto je postavio link cheata da se odstrani sa foruma.

2 0 hvala 0
10 godina
Zna li neko zasto golman nece da se baca u vikend ligi, vec sam 3 izgubio zbog tog sranja
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

I kod mene isto sranje. Dodjem do penala 4 puta i svaki put mi golman stoji ko ukopan šta god ja radio. Normalno izgubim sva 4 puta. I još jedna stvar, danas sam prijavio njih 5 radi korištenja cheata za ovrl 99. Pa da mogu grkljan im bi izvadio.

Samo sam čitao po forumima da ove debile šta varaju u vikend ligi uglavnom uhvate i dobiju ban. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice