FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 649.131
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
mackocicko2004 kaže...
blowfish_cro kaže...

Fifa je užasno frustrirajuća igra, ali liječiti svoje frustracije na drugima nije ok. 

Sto je frustracija ako izadjem iz igre ?Dobijes svoja 3 boda i ok.Ne vidim sta je tu problem?

Sta cu protiv skilera koji ima full Spanski tim ?Da me trpa ?! E neces bato .Izlazak iz igre ne smatram svojim porazom.

Da me neko nakanta to vec smatram licnim porazom . :)

Ma nema smisla. Igraj kako hoćeš, ali onda nemoj biti naporan i plakat po forumu. 

Od boljeg ne možeš ništa naučiti? Pa kako onda možeš? 

I nije predaju ne smatraš svojim porazom? Nego što je onda? To nije samo poraz nego je sramota. Puno veća nego da izgubiš 5-0.

10 godina
blowfish_cro kaže...
mackocicko2004 kaže...
blowfish_cro kaže...

Fifa je užasno frustrirajuća igra, ali liječiti svoje frustracije na drugima nije ok. 

Sto je frustracija ako izadjem iz igre ?Dobijes svoja 3 boda i ok.Ne vidim sta je tu problem?

Sta cu protiv skilera koji ima full Spanski tim ?Da me trpa ?! E neces bato .Izlazak iz igre ne smatram svojim porazom.

Ma nema smisla. Igraj kako hoćeš, ali onda nemoj biti naporan i plakat po forumu. 

I nije predaju ne smatraš svojim porazom? Nego što je onda? To nije samo poraz nego je sramota. Puno veća nego da izgubiš 5-0.

Nisam znao da je sramota da izgubis (malo sam bukvalno uzeo tvoj citat) xd

Svako prolece na Zvezdu mirise...
11 godina
neaktivan
ruya kaže...
blowfish_cro kaže...
mackocicko2004 kaže...
blowfish_cro kaže...

Pa nisam napisao da je sramota izgubiti, napisao sam da je sramota predati meč i izaći kad gubiš 

10 godina
blowfish_cro kaže...
ruya kaže...
blowfish_cro kaže...
mackocicko2004 kaže...
blowfish_cro kaže...

Pa nisam napisao da je sramota izgubiti, napisao sam da je sramota predati meč i izaći kad gubiš 

Sramota je dati nekom 5 +  haha

Svako prolece na Zvezdu mirise...
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Kad je neko puno bolji ne vidim svrhu da igram sa njim niti mogu sta nauciti od njega .

U sahu se isto predaje partija ,ne igra se do mata . ! :)

Ovo nije šah nego nogomet. Zar ti ne zvuči smiješno kada kažeš da nemaš što naučiti od boljeg igrača od sebe? Od koga ćeš naučiti? Od ovoga kojem si dao osam komada? Daj ne budi smiješan i neozbiljan. Ova igra nema opciju predaje niti se taj termin u nogometu koristi. Barca je uvalila Deportivu osam komada. Nisam primjetio da je Deportivo predao tekmu i otišao s terena jer bi to bio potez nesportskog ponašanja ali ti očito o tome nemaš pojma. Inače kada momčad napusti teren prije kraja utakmice snosi sankcije jer nogomet nije šah.

Kad sam počeo igrati fut igrao sam svakodnevno s par igrača koji su bili bolji od mene ali s njima sam volio najviše igrati. Znam da je njima bila tlaka igrati svaku tekmu koju dobiju 5/6 razlike pa ih nisam stalno forsao već sam ih imao nekoliko pa sa svakim bacim 2/3 tekme i nešto sam naučio. od svakoga pobereš nešto i dodaš nešto svoje. Ovogodišnja fifa mi nikako ne odgovara. No nikome nisam izašao iz tekme pa ni onom liku koji mi je uvalio desetak golova. I ja sam nekima utrpao toliko i više. I oni su fer igrali do kraja. Prvo i osnovno je nikada ne ponizi protivnika.

Kako je netko rekao, jednako su odvratni ovi što izlaze kao i ovi što odbijaju igrati pa se dodaju s golmanom i tehniciraju s njim. Danas sam naletio baš na jednog takvog kretena. Dobrih 20 minuta se dodavao s golmanom bez želje za igrom. Prvi put kada je prišao centru uzeo sam mu loptu i složio akciju za gol. Dok je lopta ulazila u gol uspio je izaći iz tekme i završilo je bez golova. Ja ponovno igram isto kolo kupa a njemu dnf. Ima li to ikakvog smisla bez obzira kaj je tenkre kupio igru i s njom radi što hoće?

10 godina
protjeran
blowfish_cro kaže...
mackocicko2004 kaže...
blowfish_cro kaže...

Igrajte malo prijateljske na PC pa kad vam dodje kompletna Barsa ili Real a lik mrtvi skiller.Sta imam da naucim od njega ?

Kako da se branim od skilla?

Gledate li vi YT ,ocigledno slabo,ljudi vezu skill za skilom rade u 16 m sta hoce?!Sta mogu od njih da naucim ?

da popizdim samo .

To vam je isto kad neko od 120 kg tuce nekog od 60 .Besmislena bitka.

To je moje misljenje ,vi imate svoja i ja to postujem.

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
12 godina
mackocicko2004 kaže...
blowfish_cro kaže...
mackocicko2004 kaže...
blowfish_cro kaže...

Igrajte malo prijateljske na PC pa kad vam dodje kompletna Barsa ili Real a lik mrtvi skiller.Sta imam da naucim od njega ?

Gledate li vi YT ,ocigledno slabo,ljudi vezu skill za skilom rade u 16 m sta hoce?!Sta mogu od njih da naucim ?

da popizdim samo .

mozez se naucit branit od njih

10 godina
protjeran
The_K kaže...
mackocicko2004 kaže...
blowfish_cro kaže...
mackocicko2004 kaže...
blowfish_cro kaže...

da popizdim samo .

mozez se naucit branit od njih

Mislim da nema svrhe igrati sa mnogo jacim od sebe ali to je opet kazem moje misljenje.

Sa puno jacim od sebe ne mozes nikakvu igru da razvijes ,eventualno da cekas skript. :)

Ima jedna Rimska poslovica koja kaze: Slican se slicnom raduje .

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 19:48 (mackocicko2004).
11 godina
neaktivan

Ma ti si propali slučaj. Već tjednima ovdje svakodnevno tražiš savjete koje onda sve redom izignoriraš. Ako si pametniji od svih ovdje, onda nema potrebe za jedno te istim pitanjima iz dana u dan. 

Jebo te "skilleri", guštam kad takvog počnem čitati i zatvarati mu sve što pokušava. 

11 godina
neaktivan
Jel moze iko banovat ovog lika?

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Da li je normalno da mene spaja sa ovim timom?2:0 me pobijedio,kladim se

da bi vas 90 % povalio isto .

P.S. Nema potreba za banom .Dodijala mi je i fifa i vi . :)

Pozz

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 23:14 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ej jel neko ovde zna koji je fazon u career modu kad hocu da produzim ugovor s igracem ili on trazi povecanje plate, ono postavi svoje uslove, ja to sve ispostujem ali na kraju odbije. Pokusavo sam i s vecom platom ,bonusima al nista

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

Pozz

jebote pa dosadan si vise sa tim silnim slikama i plakanjem, kako ne razumijes?!

[19xx]C3c1l
10 godina
protjeran
C3c1l kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pozz

jebote pa dosadan si vise sa tim silnim slikama i plakanjem, kako ne razumijes?!

Ma nema frke ,necu vise daviti . :)

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Može li se očekivati dodatni pad cijena ovih običnih gold rare kartica ili je to TO?

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2016 11:24 (Spunkman).

0 0 hvala 0
15 godina
Spunkman kaže...

Može li se očekivati dodatni pad cijena ovih običnih gold rare kartica ili je to TO?

Kad izađe TOTS španjolske lige onda je to TO.

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Moram još sklepati Bundesligu i Ligue 1 i ja sam gotov za ovu sezonu...Jedino preskačem Liga BBVA

Igrači koji mi fale i koji će mi najvjerovatnije ostati nedostižni zbog vražijeg drafta koji mi je izmuzao poprilično coinsa su: Pogba, Y. Toure, Hazard, Aguero, Lewandowski, Reus i Di Maria.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2016 11:45 (Spunkman).

0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Pozz

Naravno da je normalno kao i kada te spoji s puno lošijom momčadi od tvoje. No ne vidim kakav je to razlog za plakanje? Neki dan lik s none rare karticama zasluženo me je pobjedio iako je moja momčad bila teška blizu 3 milje coinsa. Lik je jednostavno bolji i kakve veze ima kakve su boje moje kartice...

Uvijek mi je draže kada me spoji s momčadi nakrcanu raznim bojama i imenima nego kada me spoji s none rare ekipom na današnji dan, jer znam da danas s takvom ekipom igra netko tko stvarno jako dobro igra.. ne znam zašto su ti dojadili ljudi koji su ti dali konstruktivnu kritiku? Od devetog mjeseca tražiš jedne te iste savjete i kažeš da su drugi dojadili tebi? Ne budi cvilindreta!

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pozz

Naravno da je normalno kao i kada te spoji s puno lošijom momčadi od tvoje. No ne vidim kakav je to razlog za plakanje? Neki dan lik s none rare karticama zasluženo me je pobjedio iako je moja momčad bila teška blizu 3 milje coinsa. Lik je jednostavno bolji i kakve veze ima kakve su boje moje kartice...

Uvijek mi je draže kada me spoji s momčadi nakrcanu raznim bojama i imenima nego kada me spoji s none rare ekipom na današnji dan, jer znam da danas s takvom ekipom igra netko tko stvarno jako dobro igra.. ne znam zašto su ti dojadili ljudi koji su ti dali konstruktivnu kritiku? Od devetog mjeseca tražiš jedne te iste savjete i kažeš da su drugi dojadili tebi? Ne budi cvilindreta!

Malo mi dosadno na poslu,znas kako je to,drzavna sluzba,pauza pola sata ,ostanes sat-dva ,onda dremnes malo ,pola sata ,sat max.

Okreni obrni opet moras da sjedis 5 sati ,da se dosadjujes.Malo davim ali necu vise izvora mi planinskog.

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Malo mi dosadno na poslu,znas kako je to,drzavna sluzba,pauza pola sata ,ostanes sat-dva ,onda dremnes malo ,pola sata ,sat max.

Okreni obrni opet moras da sjedis 5 sati ,da se dosadjujes.Malo davim ali necu vise izvora mi planinskog.

Nažalost ne znam... dvadeset i nešto godina sam sam svoj majstor. Koliko privredim, toliko imam...što više drijemam, manje imam...

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Nažalost ne znam... dvadeset i nešto godina sam sam svoj majstor. Koliko privredim, toliko imam...što više drijemam, manje imam...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2016 18:58 (mackocicko2004).
9 godina
protjeran
FIFA 16

Slavlje BARCELONE pogledajte molim vas:
:

0 7 hvala 0
17 godina
neo_jezic kaže...

:

Desetak puta su ti ljudi rekli da ih ovakve gluposti ne interesiraju u fifa temi ali ti si uporan... i naporan... imaš kakav novi skill klip s Ronaldom? Nisi već dugo postao...

13 godina
neaktivan
neo_jezic kaže...

:

kladimo se da ce video mog psa dobiti vise lajkova nego tvoje slavlje Barcelone?

[19xx]C3c1l
10 godina
protjeran
movie kaže...
neo_jezic kaže...

:

Desetak puta su ti ljudi rekli da ih ovakve gluposti ne interesiraju u fifa temi ali ti si uporan... i naporan... imaš kakav novi skill klip s Ronaldom? Nisi već dugo postao...

Pravicete vi mene od blata ! hahahahahahah

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2016 22:48 (mackocicko2004).
13 godina
FIFA 16

Digao sam ruke od paketa, ali me zadnja dva dana svrbi oko šupka da otvorim kojeg zbog Ronalda i ekipe.

I baš iz tog razloga sve coinse što sam jučer imao sam potrošio na igrače koje želim.

Pogotovo što su im cijene sad prilično niske pa da u budućnosti možda i zaradim ponešto ako ih budem prodavao.

I maločas završim sezonu i na kontu imam 8k coinsa i reko idem otvorit jedan paket pa nek ide sve u kurac.

Otvorim onaj obični za 7.5k i plavi Aduriz mi uleti :)

U krasni kurac, sad me jebe da nešto prodam i da otvaram pakete u nadi da ću dobit nedajbože Ronalda :)

Ovaj Aduriz ide po 60k... nije nešto, al prva poštena kartica koju sam u paketima dobio ikad.

Mislim da ću ga probat par partija pa ako ne bude baš dobar da ga zadržim, ide na bubanj i u lov na Ronalda :D

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja sam dobio plavog De Geu kad je bio aktualan BPL team of the season i najveća greška nakon toga mi je bila što sam pomislio da se to može više puta dogoditi. 

Jučer sam otvorio packova za nekih 200k coinsa i nisam dobio apsolutno ništa! Otvarao sam one limited plave packove, što znači da sam dobio blizu 100 igrača i doslovno ni jedan ni je vrijedio više od 2k. Mislim da je FUT gotov za mene na ovoj Fifi. Kad mi baš dođe volja za Fifom, odigrat ću si koji seasons (nemjerljivo bolji i manje frustrirajući mod) i čekati Fifu 17. 

10 godina
protjeran
Treba mi bod iz 4 tekme za 5 div.
Posle toga prekidam,dosta je.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
FIFA 16

Molim vas mi odgovorite jer dobar video, da me uputite u dobar put:

0 6 hvala 0
17 godina
neo_jezic kaže...

Molim vas mi odgovorite jer dobar video, da me uputite u dobar put:

Stari, ti si nepopravljiv slučaj. Ljudi ti otvoreno kažu da si davež a ti svaki novi dan daviš i stišćeš još jače! Shvati, ovo je fifa 16 tema i nikoga ne interesiraju ovi priglupi klipovi koje postaš!

Vidim da ne kužiš niti razliku između riječi jer i jel?

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2016 21:59 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice