FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.687
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
Re: FIFA 13
Goldmember kaže...

cini se da se skriptanje igre još više osjeti nakon zadnjek updatea, barem meni tako izgleda. dešavaju mi se neviđene sitacije i više ne mislim da je to neka slučajnost. u ovih par dana barem 10 -tak puta sam promašivao prazan gol, pa čak i kad sam točno pred golom, na sredini, 4 metra od njega, golman iza mene, ja pogađam stativu, e to sam trebao snimiti... igra nekad jednostvano neda da zabiješ.

i to što je neko rekao, kad zabiješ, vrlo brzo lagano primiš gol... tvoji igraci jednostavno postanu kameni na terenu... ne znam, meni je ovo sada prevše, teško zadržavam vodstvo i već unaprijed znam kad ću primiti pogodak.

Igram jučer prvu ligu i vodim lika 3:1. Uputim preko 20 udaraca po golu i jedva zabijem ta tri gola. Lik pukne jednom i zabije taj gol i onda zadnjih dvadesetak minuta pukne još tri puta i zabije mi tri gola. Stisnem ga, pogodim 2 stative i u zadnjim minutama dva puta s 5 metara fulam prazan gol? Jednom ode preko gola a drugi put pored gola. Omjer posjeda lopte 68-32 za mene. Doslovce, ubijem lika a na kraju izgubim. Nakon toga igram s nekim likom posve ravnopravnu tekmu. Vodim 2-1. Lik iz dvije matne situacije pogodi dvije stative a u zadnjim trenucima fula prazan gol i u kontri mu zabijem treći. Znači, na jednoj tekmi mi je igra uzela a na drugoj mi je vratila.. bar ja tako to vidim. Stvarno ne vidim koji je razlog tome? Samo se bezveze živciramo a možda je to i jedini razlog. Ako su htjeli dobili su što su tražili.

I samo bih još dodao, jednu tekmu igram i do neke 85 minute bez golova. Zabijem gol i odmah formaciju prebacim u totalno branjenje zadnjih par minuta i što mi se dogodi. Izgubim loptu pred njegovim golom i lik mi proda kontru? Od centra sam trči na golmana a od moje ultra obrane ni o. No sreća pa se spetljao i pokušao lobati golmana i ovaj uhvatio loptu. E sad što me muči? Ako sam prebacio formaciju u ultra obranu, gdje su moji stoperi?

Gdje su bočni? Zašto su svi preko centra a vezni zajedno s napadačima ispred 16 m protivnika? Kao da je namjerno sve napravljeno da popijem gol?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 11:21 (movie).
16 godina
movie kaže...

Igram jučer prvu ligu i vodim lika 3:1. Uputim preko 20 udaraca po golu i jedva zabijem ta tri gola. Lik pukne jednom i zabije taj gol i onda zadnjih dvadesetak minuta pukne još tri puta i zabije mi tri gola. Stisnem ga, pogodim 2 stative i u zadnjim minutama dva puta s 5 metara fulam prazan gol? Jednom ode preko gola a drugi put pored gola. Omjer posjeda lopte 68-32 za mene. Doslovce, ubijem lika a na kraju izgubim. Nakon toga igram s nekim likom posve ravnopravnu tekmu. Vodim 2-1. Lik iz dvije matne situacije pogodi dvije stative a u zadnjim trenucima fula prazan gol i u kontri mu zabijem treći. Znači, na jednoj tekmi mi je igra uzela a na drugoj mi je vratila.. bar ja tako to vidim. Stvarno ne vidim koji je razlog tome? Samo se bezveze živciramo a možda je to i jedini razlog. Ako su htjeli dobili su što su tražili.

I samo bih još dodao, jednu tekmu igram i do neke 85 minute bez golova. Zabijem gol i odmah formaciju prebacim u totalno branjenje zadnjih par minuta i što mi se dogodi. Izgubim loptu pred njegovim golom i lik mi proda kontru? Od centra sam trči na golmana a od moje ultra obrane ni o. No sreća pa se spetljao i pokušao lobati golmana i ovaj uhvatio loptu. E sad što me muči? Ako sam prebacio formaciju u ultra obranu, gdje su moji stoperi?

Gdje su bočni? Zašto su svi preko centra a vezni zajedno s napadačima ispred 16 m protivnika? Kao da je namjerno sve napravljeno da popijem gol?

too much fernando torres in the game..

kaj se tice obrane probaj napraviti custum tactic i tamo stavi pod  pressure-> deep, aggression -> contain , team width -> narrow (samo ako želiš da igraci budu više stisnuti), al svejedno ces lagano primit gol ako igra to zeli...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 12:15 (Goldmember).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

ja sam jučer vodio 3-0 do 40te minute, onda igrači kao da su mi stali, panjevi nisu išli na lopte obrana je jednostavno bila nikakva napadači nisu bili isti nakon 3-0 nisu ulećivali na kraju sam ostao 4-4, al neznam stisnuo je start na toj 40toj minuti nije ništa mjenjao nikakve igrače, nakon tog starta ništa nije bilo isto

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 12:23 (bjong).

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Dali kome treba para na ps3-u ? javite se na PP

EDIT: Sta nitko neigra fifu na ps3-u?

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 16:22 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sta da radim tj ne mogu da se odlucim na sledece:

0 Kupiti Ps3?
6 Nadograditi PC?
5 Kupiti Xbox i zasto?
2 Ili cekati nesto novo?
15 godina
Nokialino kaže...

Sta da radim tj ne mogu da se odlucim na sledece:

Ako volis igrat igrice sa frendovima tipa gran tursimo, tekken, nba, ufc, fifa uzmi si konzolu.. ak vise volis nabacit neku pucacinu ili slicno online nadogradi si komp. Po meni nadogradi komp (ne previse, tek tolko) pa kad dodu nove konzole i padnu cijene si uzmi.. i onda si miran 5 godina min..

14 godina
neaktivan
Ja ti samo pikam fudbal......
15 godina
Nokialino kaže...
Ja ti samo pikam fudbal......

Onda se strpi i uzmi si novi konzolu {#}

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako me živcira kad imam preko 25 udaraca po golu a moj protivnik 4 udarca, a na kraju spušim 1:0. 

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Goldmember kaže...

kaj se tice obrane probaj napraviti custum tactic i tamo stavi pod  pressure-> deep, aggression -> contain , team width -> narrow (samo ako želiš da igraci budu više stisnuti), al svejedno ces lagano primit gol ako igra to zeli...

Malo gledam i primjećujem sad kad sam ih stisnuo lakše je jednom loptom prebaciti kompletnu obranu.  Ne znam kaj je bolje?

16 godina
movie kaže...
Goldmember kaže...

Malo gledam i primjećujem sad kad sam ih stisnuo lakše je jednom loptom prebaciti kompletnu obranu.  Ne znam kaj je bolje?

kako te prebacuju ako igraš deep? znaci praktički skoro svi tvoji igrači su na tvojoj polovici, obrana je nekih 16 m od gola kad on igra napad? ako ti ne odgovara nerrow vrati to opet do nekih 50, mada je bolje da su ti igraci vise stisnuti kad igraš defenzivu, čuvaš rezultat...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Boze scuvaj danas...

Znaci igram i sad 1-0 za njega ide kontra njegova i lik sa podloskim sutne s 35 metara po podu i uđe.odma mi pao mrak na oci :/

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Evo tima kojeg želim, odnosno fale mi još Torres, Di Maria i Valdes: http://www.futhead.com/fifa/squads/5664755/#squad-player

Što poboljšati nakon ovoga, da zadržim CHM: 9 igračima te da nisu basnoslovne cifre. Gledao sam Benzemu ali ne ide CHM iznad 7 u nijednoj kombinaciji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evo sada sam video kako fifa namesta da ja izgubim do mojih dva nula moji igraci leteli i pravili cuda po terenu i kao da sam znao sta ce biti sledece,moji igraci odjednom ne znaju gde se nalaze na terenu,ne pokrivaju svoju poziciju i ja naravno izgubio,kao da im je fintes i moral i sve njihove ocene pale za 50 posto.I ja izasao iz igre i namrevam jedno vreme da je uopste ali uopste ne igram jer ovo je previse da me neko na ovaj nacin zeza i nervira.Ovoga nije bilo u toj meri u fifi 12 kao sada,ovde je to sada pa skoro svaka tekma takva,pre te utakmice koju sam dobio na penale isti scenario samo se ja zinatio pa nekako uspeo da izbucem penale,njemu ulazi sa bilo koje pozicije dok meni te stativa precka i pored gola lopta prolazi.
15 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Evo sada sam video kako fifa namesta da ja izgubim do mojih dva nula moji igraci leteli i pravili cuda po terenu i kao da sam znao sta ce biti sledece,moji igraci odjednom ne znaju gde se nalaze na terenu,ne pokrivaju svoju poziciju i ja naravno izgubio,kao da im je fintes i moral i sve njihove ocene pale za 50 posto.I ja izasao iz igre i namrevam jedno vreme da je uopste ali uopste ne igram jer ovo je previse da me neko na ovaj nacin zeza i nervira.Ovoga nije bilo u toj meri u fifi 12 kao sada,ovde je to sada pa skoro svaka tekma takva,pre te utakmice koju sam dobio na penale isti scenario samo se ja zinatio pa nekako uspeo da izbucem penale,njemu ulazi sa bilo koje pozicije dok meni te stativa precka i pored gola lopta prolazi.

Kako se meni to ne dešava? XD A imam 300h igranja fifa-e 13

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
16 godina
neaktivan
FIFA 13

meni se to počelo dešavat od nedavno. Totalno neke situacije djeluju namješteno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Ma ja ne mogu vjerovat. Igram ovaj kup i nikak oda prodem uopce osminu finala. Pa jel moguce da je onaj Lloris toliko OP. 27 udaraca po golu i od toga samo tri gola. Dok sa druge strane i naravno jedan Aguero koji je takoder OP ne moze promasiti gol. Kupim Santanu da bude jedan brzi CB. Kompany ga nadskoci u svakom duelu. Pa jel moguce da ova igra toliko kenja oko takvih stvari da ne mozes na miru odigrati tekmu. 
Gomez u napadau ja lobam llorisa i frajer se vraca sa 16m i lovi loptu... ja nisam mogo vjerovat. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
I da primetio sam da vecina njh koriste formaciju 3-5- 2 sta je tajna u toj formaciji ako neko moze da mi objasni jer ozbiljno mislim da probam i sa tom formacijom.
13 godina
FIFA 13

Carlos Alberto i Welliton su ubojice. Mada Frajer sa Cavaniem je nabacio sa centra a Di natale sa 16m volej pod precku. Volim tako izgubit u 119min :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Prodaja!

Di Maria - RF 4-3-1-2 = 15K

Xabi Alonso - CM 4-3-3 = 10k

Marcelo - LB 4-4-2 = 75K

Higuain (ojacani) - ST 4-3-1-2 = 300K

Cijene su vrlo niske :)

EDIT: Btw koji je bolji ST

7 Aguero
9 Baloteli
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 20:21 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Carlos Alberto i Welliton su ubojice. Mada Frajer sa Cavaniem je nabacio sa centra a Di natale sa 16m volej pod precku. Volim tako izgubit u 119min :D 

Nije alberto malo spor? koliko mu je pace? Welliton je zivotinja...golovi od svugdje padaju sa njime...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
neaktivan
što se tiče omjera cijene i dobivenog, definitivno balotelli, imam aguera sad, nije ništa posebno, zna dosta dobro opalit ponekad, al nije vrijedan 170k
14 godina
The Unforgiven kaže...
što se tiče omjera cijene i dobivenog, definitivno balotelli, imam aguera sad, nije ništa posebno, zna dosta dobro opalit ponekad, al nije vrijedan 170k

Jel mi igramo sa istim Aguerom? Definitivno bolji od balotellija, brzina, nevjerojatan sut moze opalit iz bilo koje daljine, sve pohvale, ali ako si ga nemozes priustit normalno da ces uzet nekog jeftinijeg.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo mojih zvijeri http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team#/show-off#kk7W1teZOTY:360

Za par sati kupujem Company-a.. :D

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Carlos Eduardo i Weilton... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Fina ekipa. Ja sad cekam da mi se prodaju remy, gerrard i Santana da malo poboljsam brazilce. Ali skuzio sam da ako imas Santanu u jednoj ekipi da ne mozes imati jos jednog u drugoj sta je totalno glupo ali neka im. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Fina ekipa. Ja sad cekam da mi se prodaju remy, gerrard i Santana da malo poboljsam brazilce. Ali skuzio sam da ako imas Santanu u jednoj ekipi da ne mozes imati jos jednog u drugoj sta je totalno glupo ali neka im. 

Kako nemozes? imas 1 igraca i mozes ga stavit u bilo koji squad koji imas.

14 godina
Encyanix kaže...
SimeKZ kaže...

Kako nemozes? imas 1 igraca i mozes ga stavit u bilo koji squad koji imas.

Moze se da, nemozes jedino ako imas u squadu santanu u formaciji 4-3-2-1 i sad kupis jos jednog u drugog formaciji jer ce ga automatski bacit ovog 1. na trade pile il gdje vec.

Mos mi objasnit zas si stavio 3 ista linka gore? xD

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 21:30 (KiCo77).
14 godina
neaktivan
FIFA 13
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 21:53 (bjong).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice