cini se da se skriptanje igre još više osjeti nakon zadnjek updatea, barem meni tako izgleda. dešavaju mi se neviđene sitacije i više ne mislim da je to neka slučajnost. u ovih par dana barem 10 -tak puta sam promašivao prazan gol, pa čak i kad sam točno pred golom, na sredini, 4 metra od njega, golman iza mene, ja pogađam stativu, e to sam trebao snimiti... igra nekad jednostvano neda da zabiješ.
i to što je neko rekao, kad zabiješ, vrlo brzo lagano primiš gol... tvoji igraci jednostavno postanu kameni na terenu... ne znam, meni je ovo sada prevše, teško zadržavam vodstvo i već unaprijed znam kad ću primiti pogodak.
Igram jučer prvu ligu i vodim lika 3:1. Uputim preko 20 udaraca po golu i jedva zabijem ta tri gola. Lik pukne jednom i zabije taj gol i onda zadnjih dvadesetak minuta pukne još tri puta i zabije mi tri gola. Stisnem ga, pogodim 2 stative i u zadnjim minutama dva puta s 5 metara fulam prazan gol? Jednom ode preko gola a drugi put pored gola. Omjer posjeda lopte 68-32 za mene. Doslovce, ubijem lika a na kraju izgubim. Nakon toga igram s nekim likom posve ravnopravnu tekmu. Vodim 2-1. Lik iz dvije matne situacije pogodi dvije stative a u zadnjim trenucima fula prazan gol i u kontri mu zabijem treći. Znači, na jednoj tekmi mi je igra uzela a na drugoj mi je vratila.. bar ja tako to vidim. Stvarno ne vidim koji je razlog tome? Samo se bezveze živciramo a možda je to i jedini razlog. Ako su htjeli dobili su što su tražili.
I samo bih još dodao, jednu tekmu igram i do neke 85 minute bez golova. Zabijem gol i odmah formaciju prebacim u totalno branjenje zadnjih par minuta i što mi se dogodi. Izgubim loptu pred njegovim golom i lik mi proda kontru? Od centra sam trči na golmana a od moje ultra obrane ni o. No sreća pa se spetljao i pokušao lobati golmana i ovaj uhvatio loptu. E sad što me muči? Ako sam prebacio formaciju u ultra obranu, gdje su moji stoperi?
Gdje su bočni? Zašto su svi preko centra a vezni zajedno s napadačima ispred 16 m protivnika? Kao da je namjerno sve napravljeno da popijem gol?