FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.441
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Čiteri uništavaju određeni dio marketa, slažem se. No, cijene su ovdje uglavnom vece iz prostog razloga što ima manje igrača na PC-u, manje se packova kupuje, znači manje toga je na tržištu. A kada ti imaš 30 kompanya na marketu lagano je držat cijenu 80k+, za razliku od konzola di ih ima pet puta više pa je isto tako normalno da ce cijena bit puno manja. Cijela filozofija trgovanja se bazira na tome. Npr. za TOTY su cijene bile puno manje jer se kupovalo puno više packova, znači puno više toga je bilo na marketu. Smatram da bi i bez čitera cijene bile više nego na konzolama. IF-ovi su druga priča. 

6 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Meni jednostavno nije jasno da igra koja je vani 3mj. Je postala ne igriva. Posto se citeri pojavljuju i u Seasonu vec, a cup je pun takoder. Zasto nista ne rade, pa forumi su im puni sa tim.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Evo jos jednog faila 

{#}

Golman mu se zaglavio iza stative :D

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 12:39 (KiCo77).
Moj PC  
1 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Pesovci koji davate TD ovo vam poručujem:

I don't know who you are. I don't know what you want. If you are looking for ransom, I can tell you I don't have money. But what I do have are a very particular set of skills; skills I have acquired over a very long career. Skills that make me a nightmare for people like you. If you let my daughter go now, that'll be the end of it. I will not look for you, I will not pursue you. But if you don't, I will look for you, I will find you, and I will kill you. 

(Taken)

Moj PC  
5 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

radi ovakvih tekmi još igram fut, od samog početka akcije i s jedne i s druge strane

zabijem dva gola u roku dvije minute, zarate iz nekog čudnog kuta, te zatim i palacio u drugi kut yebačkim udarcem s ruba peterca, 2 minute kasnije on se vraća na 2-1

drugo poluvrijeme, primam 2 retardirana gola, hummels zakucava iz kornera, te 5 minuta poslije retardirano golmanom dodajem Reusu koji s lakoćom zabija za 2-3

83' min, ubačaj, Lavezzi posprema loptu u daljnji kut - produžeci (još sam u 90' imao 1na1 sa zarateom al sam shebo)

prvo poluvrijeme produžetaka nikud nikam, na pauzi uvodim gaitana i ansaldija, još malo pace-whoreanja, u roku 5 minuta 6-3 za mene

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 13:52 (The Unforgiven).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Praetorian1 kaže...

Pesovci koji davate TD ovo vam poručujem:

I don't know who you are. I don't know what you want. If you are looking for ransom, I can tell you I don't have money. But what I do have are a very particular set of skills; skills I have acquired over a very long career. Skills that make me a nightmare for people like you. If you let my daughter go now, that'll be the end of it. I will not look for you, I will not pursue you. But if you don't, I will look for you, I will find you, and I will kill you. 

(Taken)

Punch yourself.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
FIFA 13

dobio if sissoka u packu, cam pozicija, u 4-4-2 formaciji
sad znam da ga trebam prebaciti u neku drugu formaciju (4-2-2-2 imam u klubu) kako bi ga prodao kolko tolko uspješno, pa sad imam pitanje, prodati ga u 4-2-2-2 kao CAM il ga prebaciti u CF (isto imam karticu u klubu) i prodati u nekoj drugoj formaciji?

btw dajem ga za 140k u nekoj od ovih varijanti ako ima ovdje zainteresiranih

8 CAM
0 CF
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 15:26 (The Unforgiven).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Jesi razmišljao da ga pretvoriš u CDM i 4-1-2-1-2 formaciju, po ocjenama i workrate mogao bi biti jako dobar CDM + da ga zacjeniš na 300k otišao bi u roku 3 sata jer su svi u CAM ili CM pozicijama

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Moze prijedlog 5 najboljih cm u braclys ligi.

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 17:13 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ošo za 155k u cam
16 godina
neaktivan

Za mene Dembele i Gerrard i Ramires su najbolji BPL CM ... 

Pogotovo Dembele jeftin a odličan igrač...

X...
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Moze prijedlog 5 najboljih cm u braclys ligi.

Slab ti je izbor za cm mozda cam,cdm,ali nema bas puno evo par njih cm pa cu ti stavit cam i cdm.

Yaya,IF Jack Wilshire,Fellaini,Arteta to ti je to od cm.

Cam:SIF Fellaini,SIF Cazorla,IF Gerrard,Mata,Nasr,Silva,Taarabt i Sessengon.

CDM:IF Luiz,MOTM Mikel,IF Lampard,IF Cleverly,IF De Guzman,Tiote,Garcia.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
FIFA 13

Vjerovatno najzanimljivija tekma i najveci comeback do sad!

Ja:On

0:1

...

0:4 - poluvrijeme

1:4

...

4:4

4:5

5:5 - produzeci

6:5

7:5

Team sam toliko izmjenjo do kraja hahaha..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 18:30 (KiCo77).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kada izlaze svi MOTM igrači u paketićima?

0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Castro IF upecan za 17k coinsa. Ide za preko 40k. Uffff :D 

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 20:11 (SimeKZ).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Uzeo Silvu za 60k :)

Edit: Sta kazete na moj tim :) http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#dOSMcthJnIZTt:pc

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 0:18 (Encyanix).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Jel znate mozda koliko bi npr ronaldo ili messi vrijedio u kunama?

EDIT: Slucajno zaboravio editat prijasnji post.. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 0:43 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Dobra ekipa, to si sastavio tradeom ili igranjem samo ? 

Nemoj bacati novce na te gluposti, a ako si bas toliko ocajan da hoces :D Onda odi na ebay pa pogledaj. Cuo sam na jednom YT filmicu da lik cim je dobio iniestu IF je reko ''do you know how much money can i get on ebay''.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Evo moje ekipe, sastavljene vecinom od igre, malo tradea, paketica nisam 5 ukupno otvorio...

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#katmh9MjnIZUW:pc

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 1:56 (frenky17).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Dobra ekipa, to si sastavio tradeom ili igranjem samo ? 

Nemoj bacati novce na te gluposti, a ako si bas toliko ocajan da hoces :D Onda odi na ebay pa pogledaj. Cuo sam na jednom YT filmicu da lik cim je dobio iniestu IF je reko ''do you know how much money can i get on ebay''.

Igranjem + malo trejdanja ali sam danas iz paketica od 25k dobio falcao-a 89 raitinga i prodao za 250k :)

13 godina

Dajte mod nek se malo pozabavi, tko to lupa bezglavo TD na svaki post..al bas svaki...ja sam mislio da na ovaj forum zalaze normalni...sad vidim da ovdje ima isto biljaka svoje vrste...

Sad mudonje postali odkad se vise ne vidi tko ti da TU i TD...a ovo je cista glupost...nije da me toliko briga dal cu dobit TD na neki post..al da se bas na SVAKI post u ovoj temi stavlja TD..i to pretezno bude jedini...to govori o toj osobi da nije ona bas stabilna. Zar nema neke mjere za ovakve "rage TD-e" ? Ili sta, dopusteno je? Dodje ti dan, udes u temu i samo krenes davat kolektivno TD sljedecih 10 stranica, i nisi kaznjen niti nista?

Izvinjavam se na OFFtopic, al ovo sa TD-om je gore nego javno trolat ili sta vec...

BTW...dobio teveza u paketu...i oso za sicu...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Uzeo Silvu za 60k :)

Edit: Sta kazete na moj tim :) http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#dOSMcthJnIZTt:pc

Zamjeni Ramiresa i Silvu jer Silva je ljevak,a WF mu je 2*

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
FIFA 13

Hebeni EA znaci igram sad tekmu i u 40 minuti pocmu lagovi.. al ne klasicni nego znaci negdje 0.5 fps i tako vec do 60, nezelim livat da dobijem dnf...

Edit: dc-alo nas je nakon 72 minute...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 8:36 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

U subotu sam  ispao u 3. diviziju...Razlog je bio stvaranje nove momcadi...okrenuo sam se španjolcima(Liga BBVA) u 4-3-3 formaciji. Bila mi je potrebna promjena...Pokusao sloziti talijane, spicio coinse pa odustao... Usljedila rasprodaja...Zatim me puklo da slozim francuze spicim coinse, ponovo odustanem-rasprodaja. Dovo sam Klub na rub bankrota i toliko ohladio da sam se htio ostaviti FUTA na određeno vrijeme. Međutim, utopim Nasria i Teveza, zatim Luiza, Richardsa, Clichy-a i još kojeg i tako dođem do svjezeg kapitala...Odmah sam živnuo iako mi je bilo žao POJEDINIH igraca. Tu su još uvjek neki, žao mi ih prodati (Y. Toure, Balotelli). Uglavnom uspio sam sastaviti nikad jacu momcad:  Rating 85, CHAMESTRY 100, po igracu 9.

Uglavnom to sada izgleda ovako, pod palicom "Vincente-a Del Bosque" od milja zvanog "The Boss"

Diego Alves-D Lopez(GK)

J.Alba(LB)....G.Pique(CB)...Pepe(CB)...J Pereira(RB)

Fabregas(CM)....X. ALONSO(CM)...M. Essien(CM)

D.Villa(LW)........Falcao(ST)...Navas(RW) 

Tu su jos: Mascerano, E Benega, T. Costa, R. Soldado, E. Abidal, Pedro, A. Sanchez i ostali. Uglavnom uskoro u vezni red stiže, naš Luka ili Ozil a u napad Benzema. Ostalo mi je za prodati preko 30 igraca od toga jedno 5 zvucnijih...Tako da ce biti dovoljno da se  exxtra pojacam. Sinoc sam protunjao 3. div. sada lagano prošetat 2. div. i vratiti se tamo gdje pripadamo {#}    

Posto sam na poslu, NISAM U MOGUCNOSTI prikaciti link da se sve lijepo vidi, jer ne mogu pristupiti FUT-U.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Prebacio sam se s PES-a na FIFU, i PES sam oduvijek igrao na manual (pass assisted 0, manual shoting ON).. Draže mi je kad se moram pomučit da zabijem gol.. I FIFU isto igram na manual, sve one postavke sam stavio na manual.. Jučer sam protiv frenda igrao online prijateljsku, i rekao mi je da sam lud, i da si stavim na semi - assisted... Zanima me kolko vas igra FIFU na manual??

PES.. FM..
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Evo, ovo je moj maksimum.

http://www.futhead.com/fifa/squads/5489558/#squad-player

Danas sam momčad kompletirao s maiconom i to je to...  više me ništa ne interesira

Hmmm, izgleda da gad nikada ne spava..

Strasan sastav...svaka cast {#} posebno za Maicona i Marcela(meni bi dosao kao kec na desetku)...

Kada ugledam da neko ima Dede-a odmah mi padne mrak na oci {#}

Mene zeza kada pravim ekipu, to sto gledam da IGRAC ima skeniranu facu + one koje  cjenim u stvarnom životu,  pa mi zbog toga trpi "PACE" ali je neprocjenjivo kada izlaze na teren ili kada ih kamera zumira.

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Čekam poštara ko ozebao sunce da mi napokon stigne novi joystick kad ono kita... samo puna torba računa -.-'

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Vidim da Lucio iz Juvea ide za po 17-18k. Fino sam ga onda upecao za 1k coinsa :D Cim skupim dosta love. Slazem Borrusia drotmund hibridnu ekipu sa Paceom. E onda ste hebali jeza :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
soja kaže...

Prebacio sam se s PES-a na FIFU, i PES sam oduvijek igrao na manual (pass assisted 0, manual shoting ON).. Draže mi je kad se moram pomučit da zabijem gol.. I FIFU isto igram na manual, sve one postavke sam stavio na manual.. Jučer sam protiv frenda igrao online prijateljsku, i rekao mi je da sam lud, i da si stavim na semi - assisted... Zanima me kolko vas igra FIFU na manual??

Ja sam igrao dosta na manual čim je igra izašla, super je tak. Zadnje vrijeme igram nešto malo FUT na assisted pa sam ispao iz štosa, ali ako si za koju tekmu lako se dogovorimo. 

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Nisam dugo objavio svoju momčad pa evo: 

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#bVBYa2lTnIZ3o:pc

Nema promjene vec 2 mjeseca sigurno, osim što sam umjesto kaboula i javi garcie probao kompanya i yaya tourea no nikako mi nisu pasali pa sam se vratio na ovo. Išao sam na snagu, heading i dobro izbalansiranu momčad i nikako preskupu momčad i mogu rec da nemogu bit zadovoljniji. Svi osim kagawe su relativno snažni i mogu se nosit sa svakim, a najvece iznenadjenje je definitivno sessegnon. Preporuka svakome! 

0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice