Jel se vama dešava da kad zabijete gol, i odma ga u istoj minuti primite?
Meni se dešavalo sinoc, kada god postignem gol, on meni odmah sljedeci napad. Nevjerovatnoooo! Više nisam mogao, opustio se i cekao 90-tu.
Uglavnom, završilo je 6:4 za njega.
To se vecinom desi u 89-90....Zabijem gol, ili zabije, sljedeci napad, branici ko da se sami izmicu...tako rec pustaju igrace...totalna ludost...golman postane slampav ko da je bronze od 55 a ne gold od 82...
Strasan sastav...svaka cast posebno za Maicona i Marcela(meni bi dosao kao kec na desetku)...
Kada ugledam da neko ima Dede-a odmah mi padne mrak na oci
Mene zeza kada pravim ekipu, to sto gledam da IGRAC ima skeniranu facu + one koje cjenim u stvarnom životu, pa mi zbog toga trpi "PACE" ali je neprocjenjivo kada izlaze na teren ili kada ih kamera zumira.
Na toj poziciji izmjenjujem david luiza s dedeom kao i u sredini diega, juninha i paulinha a u špici wellintona. Robinho i Bastos čekaju svoju priliku. Na golu sam imao llorisa ali me mučilo zbog chemistrya da li daje ono što bi trebao dati pa sam ga maknuo s gola. Svi mi imaju che9 a on 6. Mogao bih mu ga podići kad bi našao dva brazilca stopera iz engleske lige. Jedan je luiz a drugi mi ne pada na pamet? Probao sam nešto slično slagati s englezima no nije mi se dopalo kako igraju pa sada rasprodajem cijelu momčad.. Bezveze sam gubio vrijeme i novac....
Meni su CB-i Dede i Felipe Santana..zivotinje od 190+ CM...sa paceom 81...nemozes ih srusit, nemozes ih pretrcat tako lako, nemozes doc do lopte glavom pored njih...svaki korner cistim loptu...i skoro svaki korner bar jedan od njih dvojce uspije loptu uputit prema golu...znaci konstantna prijetnja na kornerima...a i u obrani su odlicni..
Meni se dešavalo sinoc, kada god postignem gol, on meni odmah sljedeci napad. Nevjerovatnoooo! Više nisam mogao, opustio se i cekao 90-tu.
Uglavnom, završilo je 6:4 za njega.
E baš to se dešava, daš gol i odma popiješ gol i obratno.
Eo prvi power shot FK sa vise od 40 metara da je uso u gol, bio je dosta preslab, ali ramires je malo pripomogao haha.
(full screenr recommended)
I sta je ovo danas, igro sam 2 tekme sa brazilcima, u prvoj mi je izaso lik u 65.toj minuti nakon sta sam zabio za 7:0, drugu sam dobio 11:2... hahahahah ... a i jedan i drugi su imali ful dobre timove, BPL.
I svi koji ste govorili protiv hulka, da je spor, zgoljav itd. nemate to pravo! I fala nokialinu sta mi je jucer pokazao da je hulk pravi hulk :D
I vi koji hvalite maicona morate probat dani alvesa :P u obrani odlican, u napadu brz, okretan, ubojit shot power i jedan od naj driblera
Eo prvi power shot FK sa vise od 40 metara da je uso u gol, bio je dosta preslab, ali ramires je malo pripomogao haha.
I sta je ovo danas, igro sam 2 tekme sa brazilcima, u prvoj mi je izaso lik u 65.toj minuti nakon sta sam zabio za 7:0, drugu sam dobio 11:2... hahahahah ... a i jedan i drugi su imali ful dobre timove, BPL.
I svi koji ste govorili protiv hulka, da je spor, zgoljav itd. nemate to pravo! I fala nokialinu sta mi je jucer pokazao da je hulk pravi hulk :D
I vi koji hvalite maicona morate probat dani alvesa :P u obrani odlican, u napadu brz, okretan, ubojit shot power i jedan od naj driblera
Treba imati novce za alvesa. Maicon je gotovo 4x jeftiniji a mislim da ovaj nije zato 4x bolji...
A dobro, i to je istina, ja vec mjesec dana odgađam kupovinu i cekam dal ce mu cijena past ali nista od tog pa sam ga na kraju uzeo :)
Pobjeda 6-4, najluđi gold cup do sad, ocekujem puno od finala :D
Ovo gore je zabio Ramires kolko mi se cini posto je napravio skarice i proslijedio loptu. Tako da nist' od powershota :D
Kako puknut u igri fels i to. Drzim R2 pa mi doda novog igraca. Dok u treningu drzim R1 fino ide fels, L2 ide po podu i L1 ide jaka po zraku. Kako to sloziti u igri ?
Ovo gore je zabio Ramires kolko mi se cini posto je napravio skarice i proslijedio loptu. Tako da nist' od powershota :D
Kako puknut u igri fels i to. Drzim R2 pa mi doda novog igraca. Dok u treningu drzim R1 fino ide fels, L2 ide po podu i L1 ide jaka po zraku. Kako to sloziti u igri ?
Pa da, zato sam i napisao da "power shot" bas nije bio nesto jak i da je ramires pripomogao :P tj stao je na putanju lopte i samo je proslijedio preko golmana.
sta se toga tice meni je sve jednako ko na treningu :)
Skacu Boateng i Giovinco i Giovinco je uzeo skok Boatengu i zabio glavom. Samo sma ugasio.
Ja imam Danila na RB...pace 86...solidan...
Nista od Fut turnira, tjedan dana je proslo i premalo ljudi se prijavilo, nagrada ce vjerovatno ostat za iducu sezonu nase lige :)
Vi kao da ste vaterpolo igrali, svaka čast
Pa kaj je ovo? Cijena squad fitness kartica skočila gotovo duplo?
kako sam mogo dobro zaradit da sam prekjucer kupio riberya...
jos sam se premisljao pa sam odlucio da mi netreba i da je preskup,
a sad mu je cijena skocila za 1m i ljudi svejedno bidaju ...
Robben skocio za 200k,
Messi i Ronaldo se ne spustaju
Agbonlahor sa 300k na 600k
druge necu ni spominjat...
Sta se ovdje događa jbt.
vise citera - vise cijene
Jel netko probao Vidića, malo sam skeptičan radi pace-a, ali kada pogledam ostale statse izgleda poprilično dobro.
Jaaoo kako me ova igrica mozes izivcirat bogte... ovdje je 100% nesto namjesteno.. igram div jedan i sad imam 3 boda i imam jos 4 utakmice.. i pobjedim sve 4 za redom (lagano o.O), onda ostanem u div1 i izgubim 4 utakmice za redom al stim da dobijem retardirane golove..
Pa ovo nema nigdi, vodin i disconnecta me u 90 minuti i ostanen bez bodova! Nek se gone oni i njihovi serveri u onu stvar!
Tokom dugog perioda igranja FIFE 13 dosao sam do nekih zakljucka...
1. FIFA 13 je skriptirana...koliko god netko htio to nevjerovat ili neodobravat ja sam 99% siguran da je to tako. Naravno ne skriptirana do granice da AI preuzima vas team i radi greske namjerno u korist protivnika, al u smislu da postoji skripta koja radi za i protiv vašeg tima, u smislu morala i igracevih atributa. Uzimomo primjer...utakmica pocne...vi u 30. igrinih minuta vec vodite 3:0...nakon toga...vasi igraci kao da "Uspore"...ok i u pravom zivotu sigurno da se malo opuste u pravom zivotu, al oni ce nakon tih 3:0 usporit, iako vi pokusavali recimo igrat ko da gubite...znaci isti pressing i napadanje kao kad je 0:0. Isto tako... 89-90 min golovi...nisu slucajnost...Ok je da efekt u 89-90 moze bit isto opustanje, i nedostatak stamine, al da se ti preokreti ili izjednacenja dešavaju toliko puta u bas zadnjoj ili predzadnjoj minuti nije normalno...Ja sam imao slucaj di sam gubio 4:2...ja sam u 90. dosao do pazite 4:4 i nakraju sam zabio pobjednicki gol za 5:2 za mene...st aje ludost...u jednoj minuti 3 gola...istina igrao sam jako brzo...i sa ultra attacking...al opet...
2. Su udarci. Dosao sam do zakljucka da toliko ni ne igra ulogu dal imate igraca sa shooting 65 ili 85...jedina uocljiva razlika je u duljini koliko drzite tipku za pucanje. Uzmimo primjer..imate igraca koji ima shooting 85 i shooting power 90, stavite ga u usporedbu sa igracem koji ima shooting 65-70 i shooting power 70, razlika koju ce te uocit je da ce te sa igracem koji ima shooting power 70 morat dulje i malo nize drzat gljivu za sut, dok sa igracem sa shooting power koji ima 90 trebat ce vam krace drzanje tipke za pucanje i moci ce te gljivu drzat višlje...al nakraju krajeva mogu se postignut isti ucinci i efekt.
Isto tako shvatio sam, da imali vi igraca sa shooting 99 ili 70 u trenutku šuta igra vec zna dal ce bit gol, dal ce pogodit golmana, dal ce golman obranit, izbit. odnosno igra vec zna kakav ce bit ishod. To sam uocio na penalima. Znaci vi pucate penal, u onoj sekundi kad vas igrac nogom udara loptu, na tribinama ce navijaci gledat, odnosno svi usmjerit pogled u taj dio gola koji ste vi i rekli da ce te gađat, isto tako, ako je golman pogodio stranu ti isti navijaci ce pogledat tu stranu di pucate i uhvatit se za glavu, i onda ce se desit da ce golman vam obranit udarac. Znaci igra unapred vec zna u slucaju da i vi i golman pgoodite stranu kakav ce bit ishod i prije izvršenja akcije. Radi se nekad o milisekundama, al opet...
Isto tako, znao sam nekad sa losim igracima van 20 metara opalit i uletavale bi golcine, a kad bi blize pucao sa nekim igracem koji ima shooting 85-90 lopte su letile svugdje samo ne u gol...to me dovodi do zakljucka, sa kim god pucali, puno više sreca ima utjecaj dal ce gol bit postignut nego ustvari pucacke sposobnosti nekog igraca. Znaci ako FIFA je tad odlucila da bi mogoa bit gol postignut lopta ce vam uletit is a igracem sa shooting 50, ako pak ima fifa neke druge planove, onda vam nece uletit ni sa igracem koji ima shooting 90-99 lupam sad gluposti...
3. Dodavanja. Nekad pokusavate neka dodavanja na srecu ili brzinu i prodju milimetara pored protivnickog igraca, a da on nije se ni osvrnuo, ko d ane igram nogomet, nego eto dosao stajat na teren. Zna se desit, da ide dugo dodavanje po podu, vas igrac tako rec ide na nju, i lopta mu prodje doslovno ispred nosa a on se ne sjeti ni nogu malo istegnut da preprijeci put lopti nego ona doslovno prodje centimetar od njega..
4. For dodavanja...Sigurno vam se dogodilo da ste radili dugi i brzi for loopte igracu napred...u toj mjeri da bi lopta napravila manevar kao da ide doslovno u bananu...al ono, ogromnu bananu...meni se znalo desavat, uputim for loptu po podu sa centra, sa sredine, ona napravi cijeli polukrug da tako rec prodje pored aut linije i vrati se gore do napadaca u noge...totalno nerealno...sta je najbolje, to ni ne bude vanjski sut nego unutarnjom...a nemogu ce je da se napravi bas tako ogroman felš sa bilo kojim igracem...
cini se da se skriptanje igre još više osjeti nakon zadnjek updatea, barem meni tako izgleda. dešavaju mi se neviđene sitacije i više ne mislim da je to neka slučajnost. u ovih par dana barem 10 -tak puta sam promašivao prazan gol, pa čak i kad sam točno pred golom, na sredini, 4 metra od njega, golman iza mene, ja pogađam stativu, e to sam trebao snimiti... igra nekad jednostvano neda da zabiješ.
i to što je neko rekao, kad zabiješ, vrlo brzo lagano primiš gol... tvoji igraci jednostavno postanu kameni na terenu... ne znam, meni je ovo sada prevše, teško zadržavam vodstvo i već unaprijed znam kad ću primiti pogodak.
Ovo si dobro napiso, u potpunosti se slazem.
http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#jawJuipfOLO:360
Stavio sam na prodaju cijelu talijansku postavu, prodalo se par igraca i kupio sa nasria
Mislio sam kupit suareza CF a lamparda stavit na CDM, sad me zanima dal po vama bolje stavit Lamparda ili Gerrarda na CDM ?
Kupit cu Y. Turea jos...
1 | Lampard cdm |
---|---|
5 | Gerrard cdm |
Ovo sve što si ti pričao nije cijela FIFA 13 nego FUT. Treba napravit razliku između toga. Ja puno stvari koje se dešavaju u FUT-u nisam vidio u seasons ili u pro clubsu. ljudi trebaju shvatit da UT nema veze sa "normalnim" nogometom kao što je to primjer u seasons. Svi su OP sa razlogom i to je smisao FUT-a, da sa chemistrijem i tim glupostima nabriješ ekipu da leti i bla bla bla. Slažem se, naravno, sa većinom toga, ali mislim da treba napomenut da je to stvarno većinom vezano uz FUT a ne uz cijelu FIFU 13.
EDIT: @ maniac - klinkem na link i otvori mi se stranica web appa :D
Eto edit sam post sa novim linkom pa bi trebalo radit :)
Nego ko je po vama bolji koscielny ili m'bia ?
Ajde kad svi iznosimo loše strane, moram i ja.
Jučer dobio Di Mariu u packu..
I da, pitanje :
6 | Falcao |
---|---|
4 | Cavani |