FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.743
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
FIFA 13

Igram paralerno na računalu i PS3 i svaki dan kad preko neta odem na stranicu futa imam klub s kojim igram na računalu. Danas mi se prebacilo na klub s kojim igram na PS3.  Gledam i ne vidim kako da vratim da opet mogu preko računala pratiti ekipu koju vodim na računalu?

Evo skužio, kad prebacim na full screen mod pojavi se opcija biranja između momčadi s različitih platformi..

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 22:21 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 13
KiCo77 kaže...
Encyanix kaže...
SimeKZ kaže...

Fina ekipa. Ja sad cekam da mi se prodaju remy, gerrard i Santana da malo poboljsam brazilce. Ali skuzio sam da ako imas Santanu u jednoj ekipi da ne mozes imati jos jednog u drugoj sta je totalno glupo ali neka im. 

Kako nemozes? imas 1 igraca i mozes ga stavit u bilo koji squad koji imas.

Moze se da, nemozes jedino ako imas u squadu santanu u formaciji 4-3-2-1 i sad kupis jos jednog u drugog formaciji jer ce ga automatski bacit ovog 1. na trade pile il gdje vec.

Mos mi objasnit zas si stavio 3 ista linka gore? xD

Evo bas sad gledam.. svaki put kad odem share mi bude link za engleski tim.. a selektiram spanjolski i brazilski -.- u cemu grijesim ? xD

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
14 godina
FIFA 13

Squad selector, odaberes tim, klikni save za svaki slucaj, share i moras napravit novi link i poslat taj novi.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
KiCo77 kaže...

Squad selector, odaberes tim, klikni save za svaki slucaj, share i moras napravit novi link i poslat taj novi.

E da trebao sam napravit novi link.. evo sad sve 3 ekipe :)

Brazilci, Englezi, Spanjolci

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Idem slagat francuze u 4:2:3:1  ljevi cam nasri , desni cam lucas, cb koscielny, cb kaboul.

Preporucite mi nekog ST-a do 15k :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
remy
14 godina
Encyanix kaže...
KiCo77 kaže...

E da trebao sam napravit novi link.. evo sad sve 3 ekipe :)

Brazilci, Englezi, Spanjolci

Lol, svaka cast, tek si poceo igrat a vec multi-milijunski squad spanjolaca xD

13 godina

Sad gledam carlos eduarda...na CM...u 4321...15k bin 17k BN..dal se islati dat te pare za njega?

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
TheDarkSide kaže...

Sad gledam carlos eduarda...na CM...u 4321...15k bin 17k BN..dal se islati dat te pare za njega?

dat cu ti ga ja za 9k ak oces.. meni se ovi brazilci nesvidjaju, koliko god spojio ljepo igrace oni se idalje vrte po terenu ko budale.. :P

17 godina
FIFA 13

Gledam i dalje ovog lika što dijeli td i mislim si, što tu gubi vrijeme? Što nije na pes forumu i odem nakon dugo vremene pogledati što se tamo događa. Naravno, ništa se ne događa. Nema lik s kim pričati. U deset dana deset postova. Jedino da priča sam sa sobom. Gdje nestadoše svi ti silni hakleri o kojima je pričao šuker? I tako, dobili smo sramežljiv priljepak koji se još nije odvažeo napraviti prvi korak i nešto reći ali ne sumnjam da prikuplja snagu kako bi se s novom fifom priključio svima nama... do tada ćemo ga morat trpiti ovakvog zločestog kakav je trenutno...no samo strpljivo, još jedan pesovac polako postaje fifa boy.. ono neizbježno na kraju se svima dogodi..

Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
movie kaže...

Gledam i dalje ovog lika što dijeli td i mislim si, što tu gubi vrijeme? Što nije na pes forumu i odem nakon dugo vremene pogledati što se tamo događa. Naravno, ništa se ne događa. Nema lik s kim pričati. U deset dana deset postova. Jedino da priča sam sa sobom. Gdje nestadoše svi ti silni hakleri o kojima je pričao šuker? I tako, dobili smo sramežljiv priljepak koji se još nije odvažeo napraviti prvi korak i nešto reći ali ne sumnjam da prikuplja snagu kako bi se s novom fifom priključio svima nama... do tada ćemo ga morat trpiti ovakvog zločestog kakav je trenutno...no samo strpljivo, još jedan pesovac polako postaje fifa boy.. ono neizbježno na kraju se svima dogodi..

ma što se duže zamarate s njim, to će on lupati TD sa sve većim guštom. Prestati će on već jednom, dosadit će mu, samo ga ne prozivajte.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
antimadridista kaže...
movie kaže...

ma što se duže zamarate s njim, to će on lupati TD sa sve većim guštom. Prestati će on već jednom, dosadit će mu, samo ga ne prozivajte.

Zato ja kazem da internet nebi trebao bit dostupan svima, nego tek nakon psiho testiranja, da se ustanovi tko je uopce sposoban se ponašat normalno :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Eto gotovi francuzi http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team#/show-off#fxhReYNhOWM:360

Sad cuvam pare za benzemu

dal znate nekog cf-a koj ima ok pass a da je visok i zna zabit glavom ? :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Momci imam pitanje....

Ovako slažem si 4-2-3-1 BPL i imam sve igrače složene osim napadača jer se nemogu odlučiti...

Na CF mi je Ronney  ljevi CAM je Nasri   desni CAM  je David Silva ....

Znači Ronney na CF je savršenstvo čovjek je životinja,em pomaže obrani i napadu em ima dribling i pass i  95 shot power i više ti ništa ne treba...

Nasri i Silva su odlični playmakeri i i šuteri sa visokim vision i passom...

E sad se nemogu odlučiti između 3 napdača Remy,Balo i RVP.

Remy je pace-er ,Baloteli je owerpowered a RVP nije brz ali ima i šut i skok i sve što je idealno za ovu formaciju sa ova 3 igrača...

Šta vi misite koji bi mi napadač od ove 3 najbolje pasao u ovaj dio sa Roneyem , Nasriem i Silvom...

p.s nekužim ovo o čemu pričate zadnjih 5 stranica o nekom liku koji igra pes i dijeli td ...šta je to td i o čemu se radi!stvarno ne kužim... {#}   hvala

1 Remy
6 Baloteli
2 Van Persie
X...
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 1:40 (X Malisse).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

palac dolje ti je TD. Ja ti u toj formaciji imam baloa i izvrstan mi je. 

13 godina
neaktivan

Giroud :D

14 godina
neaktivan
FIFA 13

hahahahah...sta sve ovde necu videti...pa vi ste jos veci pacijenti kad se bavite tim palcima dole

kad kaze krije se, ne sme u lice da kaze,pusta muda...haahahahah...ma kakvo lice covece ovo je interent...te covek moze i da shvati sto se segace i bacaju koske ne bi li se nasao neko dovljno lud da na to padne

al ovi koji od toga prave dramu, to stvarno nemam reci...i smisljaju da je zbog pesa,prave pricu oko toga,traze razloge...a upravo je to razlog sto i dobijate te negativne kritike...niko zbog pesa to ne radi vec zbog vas samih

veliki ste smaraci...svaki komentar vam je u fazonu, ja sam najbolji...prepricavate vase meceve,kupovine,golove,sto puta al sve na taj ruzan nacin da je poenta cele vase price samo da ishvalite sebe

a licno cenim da ti najveci lajavci najgore i igraju, al to nije ni vazno

i onda kad dobijete td to vam udara na ego, odmah od toga pravite galamu i pokazujete kako vas to pogadja, ko da vam je ovo ceo svet....za mene su takve osobe...bolje i da ne kazem

cenim da ce se sami pronaci oni na kojih se ovo odnosi,a to su uglavnom ovi sto najvise piskaraju i kojima najvise smeta taj td

igram fifu,citam cesto ovaj forum,al retko pisem jer nemam sta pametno da kazem, al ovaj psiholoski fenomen sam moram da prokomentarisem

5 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
fikus kaže...

hahahahah...sta sve ovde necu videti...pa vi ste jos veci pacijenti kad se bavite tim palcima dole

kad kaze krije se, ne sme u lice da kaze,pusta muda...haahahahah...ma kakvo lice covece ovo je interent...te covek moze i da shvati sto se segace i bacaju koske ne bi li se nasao neko dovljno lud da na to padne

al ovi koji od toga prave dramu, to stvarno nemam reci...i smisljaju da je zbog pesa,prave pricu oko toga,traze razloge...a upravo je to razlog sto i dobijate te negativne kritike...niko zbog pesa to ne radi vec zbog vas samih

veliki ste smaraci...svaki komentar vam je u fazonu, ja sam najbolji...prepricavate vase meceve,kupovine,golove,sto puta al sve na taj ruzan nacin da je poenta cele vase price samo da ishvalite sebe

i onda kad dobijete td to vam udara na ego, odmah od toga pravite galamu i pokazujete kako vas to pogadja, ko da vam je ovo ceo svet....za mene su takve osobe...bolje i da ne kazem

cenim da ce se sami pronaci oni na kojih se ovo odnosi,a to su uglavnom ovi sto najvise piskaraju i kojima najvise smeta taj td

igram fifu,citam cesto ovaj forum,al retko pisem jer nemam sta pametno da kazem, al ovaj psiholoski fenomen sam moram da prokomentarisem

trebao si na tome i ostati 

14 godina
neaktivan
Zasto u igri kada sam hteo da igram chalenge skoro svi imaju crno bele kopacke,cak i mesi ima crno bele a trebalo bi njegove adidas crvene ja mislim ili iniesta zute,sta se to desilo da odjednom svi imaju neke bezvezne crno bele???

Antiljano ti je lepo rekao ,nisi interesantan.Uzdravlje!!!
13 godina
Nokialino kaže...
Zasto u igri kada sam hteo da igram chalenge skoro svi imaju crno bele kopacke,cak i mesi ima crno bele a trebalo bi njegove adidas crvene ja mislim ili iniesta zute,sta se to desilo da odjednom svi imaju neke bezvezne crno bele???

Antiljano ti je lepo rekao ,nisi interesantan.Uzdravlje!!!

Oko cega se ti brines haha:) Valjda nisu sinkronizirali kopacke za challenge...nego su ostale crne i bijele...kao default za igrace :D

15 godina
FIFA 13

Prodajem cijeli brazilski tim nesto jeftinije nego sto je u AH :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

bome sa zadnjim patchem su dodatno syebali vec ionako syebanu igru, mislim da je to to što se od mene tiče igranja fife. 

16 godina
X Malisse kaže...

Momci imam pitanje....

Ovako slažem si 4-2-3-1 BPL i imam sve igrače složene osim napadača jer se nemogu odlučiti...

Na CF mi je Ronney  ljevi CAM je Nasri   desni CAM  je David Silva ....

Znači Ronney na CF je savršenstvo čovjek je životinja,em pomaže obrani i napadu em ima dribling i pass i  95 shot power i više ti ništa ne treba...

Nasri i Silva su odlični playmakeri i i šuteri sa visokim vision i passom...

E sad se nemogu odlučiti između 3 napdača Remy,Balo i RVP.

Remy je pace-er ,Baloteli je owerpowered a RVP nije brz ali ima i šut i skok i sve što je idealno za ovu formaciju sa ova 3 igrača...

Šta vi misite koji bi mi napadač od ove 3 najbolje pasao u ovaj dio sa Roneyem , Nasriem i Silvom...

p.s nekužim ovo o čemu pričate zadnjih 5 stranica o nekom liku koji igra pes i dijeli td ...šta je to td i o čemu se radi!stvarno ne kužim... {#}   hvala

Dam ti ja balotellia(man city 3-5-2) besplatno... Kupio si aguera... Javi se na pp sa detaljima iz origina ili me friendaj (Smece12)

17 godina
TheDarkSide kaže...

Zato ja kazem da internet nebi trebao bit dostupan svima, nego tek nakon psiho testiranja, da se ustanovi tko je uopce sposoban se ponašat normalno :)

Dovoljno je uskratiti anonimnost. Ovo što je bug napravio samo potiće ovakve...

14 godina
neaktivan
fikus kaže...

ja sam rekao jednom liku na forumu samo da je došao novi update igrača falcao 88 na 89 i dobio sam TD vjerojatno od istog trolla, sad reci dal je to normalno...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 13:50 (bjong).
17 godina
bjong kaže...

ja sam rekao jednom liku na forumu samo da je došao novi update igrača falcao 88 na 89 i dobio sam TD vjerojatno od istog trolla, sad reci dal je to normalno...

A kaj mu objašnjavaš? Da nešto kuži ne bi lupetao ovako bezveze. Mi šumom on drumom i obrnuto...  naravno da nije normalno. Lik ide po redu i samo lupa TD bez ikakvog razloga. Možda je upala u glavi jedini razlog?

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Upecao Sturridga za 900coinsa i stavio ga na 5k buy now 3 dana

Jesam dobro prosao?

1 jesi
3 nisi
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
drakula789 kaže...

Upecao Sturridga za 900coinsa i stavio ga na 5k buy now 3 dana

Jesam dobro prosao?

Nemos pogledat cijene na Auction Houseu i sam ocijenit jesi li zaradio il ne...?

14 godina
neaktivan
FIFA 13

pa vi opet ne shvatate poentu

slazem sa je da to neko lupa bez razloga, al ste vi jos ludji kad vas to tolko pogadja

meni je smesno sta vama znaci taj td,lajk,hvala,ovaj onaj djavo...da je vamo tolko stalo do nekog uticaja na internetu

cim se ovoliko zestite na taj td, tolko ste bice i srecni kad vidite prst gore i mislite da je to normalno

sta vi imate od toga? mislite da se kvalitet vaseg misljenja meri nekim virtuelnim prstima? to je meni fascinantno

2 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Složio sam Man United, jedino mi fali Vidić, ali ću i njega uzeti sada kad izađe novi TOTW pa cijene malo padnu.

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gpTz9PlJnI08A:pc

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice