Ne razumijem, kako prepoznati cheatera i čime se služe? Zapravo, sve igrače koji igraju ultra defensive sa petoricom naprijed koji imaju pace iznad 90 bi banirao po defaultu. To nema veze sa nogometom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koja je po vama najbolja formacija
Ja igram 4-3-1-2 bez krila ili centaršuteva previše, nemam igrače za to. 3 čvrsta veznjaka i gore u napadu raznoliko društvo.
Nema letanja po terenu, ali je moguće finu kontru udarit ako recimo u vezi imaš Pirla, Valera i Pizzara :D
Postoji li mogućnost da se obratim suparniku tokom igre? Ne mogu vjerovat koliko bolesnika ima, pa da neće **** X stisnut nikad i onda gleda izlazak igrača na teren, pa cijelominutne izmjene i animacije. Dođe mi da pobrišem **** igru.
Voice chat
Postoji li mogućnost da se obratim suparniku tokom igre? Ne mogu vjerovat koliko bolesnika ima, pa da neće **** X stisnut nikad i onda gleda izlazak igrača na teren, pa cijelominutne izmjene i animacije. Dođe mi da pobrišem **** igru.
Voice chat
Vidiš vidiš, mogo bi sluške metnut pa da mu par prigodnih..
imam xbox360 controler ali nemogu si namjestit kontrole.. postoji koji fix za to?? hvala
Jesi mozda prije toga imao fix za joystick koji nije xbox ? Inace, udes u igru i pod settings slazes kontrole.
Voice chat
Vidiš vidiš, mogo bi sluške metnut pa da mu par prigodnih..
Nemoj ni za boga, jer ako naletis na nekakvo dijete lajat ce cijelu tekmu. Ja jednom imo ukljuceno i nikad vise. Popije mozak. A ovo kad nece prekinut, ja ih kaznima sa po 5 komada pa nek onda pusta kolko oce.
Jesi mozda prije toga imao fix za joystick koji nije xbox ? Inace, udes u igru i pod settings slazes kontrole.
joystick mi ne reagira kad u setingsima zelim nekej stisnut tj promjenit
PES.. FM..
zna neko kak se ukljuci voice chat?
da le se može u FIFI 13 zamjenit R1 sa R2.. tj da mi R1 bude šprint ko na PES-u.. u settingsima mi ne želi.. imam xbox controller.. Hvala
da le se može u FIFI 13 zamjenit R1 sa R2.. tj da mi R1 bude šprint ko na PES-u.. u settingsima mi ne želi.. imam xbox controller.. Hvala
Da imaš x360 kontroler, tipke bi ti bile mapirane, a u settingsu samo zamjeniš r1 s r2. Tak sam i ja, imam speedlink gamepad skinuo sam si x360 fajlove i mapiral i sve radi, čak i desna gljivica je mapirana kak treba.
Itko prodaje fifu13 ? Imam prijatelja zainteresiranog za kupnju pa mi se javite na PM :)
?
Itko prodaje fifu13 ? Imam prijatelja zainteresiranog za kupnju pa mi se javite na PM :)
?
nakon što sam igrao sa likom u 5-2-1-2 na ultra def ja cu je prodat samo neznam kako jel imam 15-ak igara na originu
?
nakon što sam igrao sa likom u 5-2-1-2 na ultra def ja cu je prodat samo neznam kako jel imam 15-ak igara na originu
zna neko kak se ukljuci voice chat?
Kad stisnes play otvori ti se onaj prozor i tu imas Game settings pa ajde na Audio i tu ukljuci.
Proba sam jucer Pro Clubs ono s random ljudima i zanimljivo je, samo sta ima dosta sebicnjaka koji ne zele dodat pa nije gust ka sta bi bio da imas svoj club i ekipu. Mogli bi nesto sredit i pokorit svijet s nekim nasim clubom? :)
?
slušam..axest
Nani (4-1-2-1-2), IF Pienaar(4-1-2-1-2), IF Pienaar(4-5-1) i IF Barton(4-4-2), sve njih dajem za Hazarda. Ako je Hazard LM onda dajem još 5K, a ako je kojim slučajem LM i 4-1-2-1-2 onda dajem 10K dodatno. Imam Nanija na toj poziciji koji mi je odličan, ali skupljam ekipu Chelsea ba bi rađe vidio Hazarda.
kupio ko nove premium packove?
evo, ja se nisam mogao strpit pa si poklonio svih 5, evo hajlajtova, tu je još cleverley, i još par nekih sitnijih riba
Ja sam kupio 1, sranje ko i uvijek
imaš dosta tu dobro za prodat, ubo si prave packove, btw koja je Vermaelen formacija?
Kupio 3 packa, u sva 3 KOLAROV i neka sranja. ah bože sačuvaj
Kupio 3 packa, u sva 3 KOLAROV i neka sranja. ah bože sačuvaj
ma kad neće onda neće, meni 2 bila okej, jedan katastrofa
imaš dosta tu dobro za prodat, ubo si prave packove, btw koja je Vermaelen formacija?
4-2-3-1
AHAHAHA konacno nesto da osvojim da je vrijednije od 10-15k. FABREGASSS 4-3-2-1 nije ni on puno vrijedan ali drago mi je da konacno nesto
znači za manje od 25k mogu kupit tri obična packa. vjerojatnost je da ču dobit4-6 rare igrača+možda koja formacija+position changer pa ovo pa ono i ne vidim nikako kako bi mi se moglo isplatit kupovanje ovog 25k packa
NIje me bilo ovde a ni na fifi bas dugo,juce krenuo da igram i smorio se posle jednog dana,OVA FIFA JE TOTALNI PROMASAJ.Dok sam kod fife 12 igrao sa uzitkom i nikada mi nije bila dosadna.Nista nije promenjeno,sve je isto.A JA SE PONADAO!
Da skratim FIFA 13= PROMASAJ !!!!
NIje me bilo ovde a ni na fifi bas dugo,juce krenuo da igram i smorio se posle jednog dana,OVA FIFA JE TOTALNI PROMASAJ.Dok sam kod fife 12 igrao sa uzitkom i nikada mi nije bila dosadna.Nista nije promenjeno,sve je isto.A JA SE PONADAO!
daj meni org necu se buniti hehhehe 
meni je isto brzo dosadila i nije mi zabavna kao FIFA 12. Previše toga je ostalo isto ili slično kao u 12-ici uz neke manje promjene. FIFA 12 je bila"mini-revolucija" kad je izašla igra, pogotovo nama koji smo je igrali na PC-u i prijašnjih godina smo imali stari engine igre, i zato mi je bila puno zabavnija.