FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.716
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

Ne razumijem, kako prepoznati cheatera i čime se služe? Zapravo, sve igrače koji igraju ultra defensive sa petoricom naprijed koji imaju pace iznad 90 bi banirao po defaultu. To nema veze sa nogometom.

13 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

koja je po vama najbolja formacija

Ja igram 4-3-1-2 bez krila ili centaršuteva previše, nemam igrače za to. 3 čvrsta veznjaka i gore u napadu raznoliko društvo.

Nema letanja po terenu, ali je moguće finu kontru udarit ako recimo u vezi imaš Pirla, Valera i Pizzara :D

14 godina
Lepi_Borko kaže...

Postoji li mogućnost da se obratim suparniku tokom igre? Ne mogu vjerovat koliko bolesnika ima, pa da neće **** X stisnut nikad i onda gleda izlazak igrača na teren, pa cijelominutne izmjene i animacije. Dođe mi da pobrišem **** igru.

Voice chat

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Lepi_Borko kaže...

Postoji li mogućnost da se obratim suparniku tokom igre? Ne mogu vjerovat koliko bolesnika ima, pa da neće **** X stisnut nikad i onda gleda izlazak igrača na teren, pa cijelominutne izmjene i animacije. Dođe mi da pobrišem **** igru.

Voice chat

Vidiš vidiš, mogo bi sluške metnut pa da mu par prigodnih..

16 godina

imam xbox360 controler ali nemogu si namjestit kontrole.. postoji koji fix za to?? hvala

PES.. FM..
13 godina
FIFA 13

Jesi mozda prije toga imao fix za joystick koji nije xbox ? Inace, udes u igru i pod settings slazes kontrole.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Lepi_Borko kaže...
KiCo77 kaže...
Lepi_Borko kaže...

Voice chat

Vidiš vidiš, mogo bi sluške metnut pa da mu par prigodnih..

Nemoj ni za boga, jer ako naletis na nekakvo dijete lajat ce cijelu tekmu. Ja jednom imo ukljuceno i nikad vise. Popije mozak. A ovo kad nece prekinut, ja ih kaznima sa po 5 komada pa nek onda pusta kolko oce.

16 godina
SimeKZ kaže...

Jesi mozda prije toga imao fix za joystick koji nije xbox ? Inace, udes u igru i pod settings slazes kontrole.

joystick mi ne reagira kad u setingsima zelim nekej stisnut tj promjenit
PES.. FM..
13 godina
neaktivan
FIFA 13

zna neko kak se ukljuci voice chat?

0 0 hvala 0
16 godina
soja kaže...
SimeKZ kaže...

da le se može u FIFI 13 zamjenit R1 sa R2.. tj da mi R1 bude šprint ko na PES-u.. u settingsima mi ne želi.. imam xbox controller.. Hvala

PES.. FM..
15 godina
neaktivan
soja kaže...
soja kaže...
SimeKZ kaže...

da le se može u FIFI 13 zamjenit R1 sa R2.. tj da mi R1 bude šprint ko na PES-u.. u settingsima mi ne želi.. imam xbox controller.. Hvala

Da imaš x360 kontroler, tipke bi ti bile mapirane, a u settingsu samo zamjeniš r1 s r2. Tak sam i ja, imam speedlink gamepad skinuo sam si x360 fajlove i mapiral i sve radi, čak i desna gljivica je mapirana kak treba.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Itko prodaje fifu13 ? Imam prijatelja zainteresiranog za kupnju pa mi se javite na PM :)

?

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
Tommy_123 kaže...
Tommy_123 kaže...

Itko prodaje fifu13 ? Imam prijatelja zainteresiranog za kupnju pa mi se javite na PM :)

?

nakon što sam igrao sa likom u 5-2-1-2 na ultra def ja cu je prodat samo neznam kako jel imam 15-ak igara na originu

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
Tommy_123 kaže...
Tommy_123 kaže...

?

nakon što sam igrao sa likom u 5-2-1-2 na ultra def ja cu je prodat samo neznam kako jel imam 15-ak igara na originu

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
13 godina
neaktivan
dagy17 kaže...

zna neko kak se ukljuci voice chat?

Kad stisnes play otvori ti se onaj prozor i tu imas Game settings pa ajde na Audio i tu ukljuci.

Proba sam jucer Pro Clubs ono s random ljudima i zanimljivo je, samo sta ima dosta sebicnjaka koji ne zele dodat pa nije gust ka sta bi bio da imas svoj club i ekipu. Mogli bi nesto sredit i pokorit svijet s nekim nasim clubom? :)

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
13 godina
axest kaže...
BoobZ kaže...
Tommy_123 kaže...
Tommy_123 kaže...

?

slušam..axest

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 13:21 (BoobZ).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Nani (4-1-2-1-2), IF Pienaar(4-1-2-1-2), IF Pienaar(4-5-1) i IF Barton(4-4-2), sve njih dajem za Hazarda. Ako je Hazard LM onda dajem još 5K, a ako je kojim slučajem LM i 4-1-2-1-2 onda dajem 10K dodatno. Imam Nanija na toj poziciji koji mi je odličan, ali skupljam ekipu Chelsea ba bi rađe vidio Hazarda.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kupio ko nove premium packove?

evo, ja se nisam mogao strpit pa si poklonio svih 5, evo hajlajtova,  tu je još cleverley, i još par nekih sitnijih riba

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 14:43 (The Unforgiven).
14 godina
The Unforgiven kaže...

kupio ko nove premium packove?

evo, ja se nisam mogao strpit pa si poklonio svih 5, evo hajlajtova,  tu je još cleverley, i još par nekih sitnijih riba

Ja sam kupio 1, sranje ko i uvijek

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
samo da iniestu prodam dobro, i ja zadovoljan
Pričam i serem bezveze
13 godina
The Unforgiven kaže...
samo da iniestu prodam dobro, i ja zadovoljan

imaš dosta tu dobro za prodat, ubo si prave packove, btw koja je Vermaelen formacija?

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 15:20 (BoobZ).
16 godina
FIFA 13

Kupio 3 packa, u sva 3 KOLAROV i neka sranja. ah bože sačuvaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Reedy kaže...

Kupio 3 packa, u sva 3 KOLAROV i neka sranja. ah bože sačuvaj

ma kad neće onda neće, meni 2 bila okej, jedan katastrofa

15 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

imaš dosta tu dobro za prodat, ubo si prave packove, btw koja je Vermaelen formacija?

4-2-3-1

Pričam i serem bezveze
16 godina
neaktivan
FIFA 13

AHAHAHA konacno nesto da osvojim da je vrijednije od 10-15k. FABREGASSS 4-3-2-1 nije ni on puno vrijedan ali drago mi je da konacno nesto 

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 16:20 (d3stroy3r_cro).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

znači za manje od 25k mogu kupit tri obična packa. vjerojatnost je da ču dobit4-6 rare igrača+možda koja formacija+position changer pa ovo pa ono i ne vidim nikako kako bi mi se moglo isplatit kupovanje ovog 25k packa

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

NIje me bilo ovde a ni na fifi bas dugo,juce krenuo da igram i smorio se posle jednog dana,OVA FIFA JE TOTALNI PROMASAJ.Dok sam kod fife 12 igrao sa uzitkom i nikada mi nije bila dosadna.Nista nije promenjeno,sve je isto.A JA SE PONADAO!
Da skratim FIFA 13= PROMASAJ !!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 16:53 (Nokialino).
15 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

NIje me bilo ovde a ni na fifi bas dugo,juce krenuo da igram i smorio se posle jednog dana,OVA FIFA JE TOTALNI PROMASAJ.Dok sam kod fife 12 igrao sa uzitkom i nikada mi nije bila dosadna.Nista nije promenjeno,sve je isto.A JA SE PONADAO!

daj meni org necu se buniti hehhehe {#}

Zan klo van dam
14 godina
neaktivan
Snadji se i kupi igricu!!!!!!!!!!
15 godina
Nokialino kaže...

meni je isto brzo dosadila i nije mi zabavna kao FIFA 12. Previše toga je ostalo isto ili slično kao u 12-ici uz neke manje promjene. FIFA 12 je bila"mini-revolucija" kad je izašla igra, pogotovo nama koji smo je igrali na PC-u i prijašnjih godina smo imali stari engine igre, i zato mi je bila puno zabavnija.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice