FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.207
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
KiCo77 kaže...
antiljano27 kaže...
trolljegeren kaže...

Kakve to turnire igrate preko ea foruma?hvala

Netko organizira UT turnir sa svojim odredjenim pravilima na ea forumu i onda se prijaviš i onda u principu se igra prvo skupina, pa knock out i pobjednik dobiva nekakve nagrade, trenutno su u tijeku dva turnira, jedan bronze i drugi gold sa odredjenim pravilima itd itd. na jednom je nagrada za prvo mjesto 100k, a na drugom 60k

http://forum.ea.com/uk/posts/list/2149147.page - ovdje je primjer tog jednog turnira

Jel duze vec igras te turnire? Koliko si dosad zaradio?

Ovo su mi prva dva turnira, zainteresirao sam se jer nema više smisla igrat UT, ja nailazim svaku tekmu na cheatere, a gold cup dobivam sa bronze momčadima i reko ae da ovo probam. zasada sam u polufinalu ovog za 100k, a ovaj drugi, bronze turnir cu sigurno uc u cetvrtfinale, a i imam, ako se dobro sjecam jednu od najboljih momčadi za taj turnir

16 godina
FIFA 13

predpostavljam da su ovi turniri več počeli i da više nema prijava, al me zato zanima dal se takvi turniri redovno održavaju ili je to samo sad kroz to "božićno vrijeme"?=

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/146554660

samo bih zelio priloziti jedan od primjera stvari koji meni unistava ovu igru, neki su mozda vec primjetili , neki ce vjerovatno primjetiti u buducnosti, a to je da igra jednostavno svaki puta pomaze slabijem igracu, ako ste i malo bolji igrac gotovo svaku utakmicu ce te imati isti cirkus, povedete 2-0 i onda sljedi raspad sistema, koliki god trud ulozite neminovno je primanje par komada (od do tada totalno slabijeg protivnika, koji u vecini slucajeva nije u stanju uputiti sut prema golu...) 

jednostavno kada racunalo zeli da dobijete gol skoro je pa nemoguce izbjeci to, vasi igraci padaju u svakom duelu sa protivnikom a sto je najgore konstanto se medjusobno sudaraju, spojiti vise od dva pasa je znanstvena fantastika, golman protivnika se pretvara u supermena koji obrani 10 zicera... protiv svega od toga bi se mozda i moglo boriti ali protiv toga da vam se obrana raspada svaki puta je nemoguce... racunalo obrambene igrace (vecinom stopere) mice sa puta udarca/protivnika

konkretno primjer kojeg sam prilozio, prvo na samom pocetku imate primjer tragikomicnog pada/sudara vlastitih igraca , a onda  pratite stopera juventusa i kako ga racunalo odmice sa puta protivnika/udarca prema desno (znaci ne pricam o ovome stoperu sa kojim sam uklizao vec o ovome koji bjezi iz 16erca prema kameri) ...

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

koja je po vama najbolja formacija

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

cesto susrecem 9-0-1

Ja igram 4-2-3-1 (kad igram samo sa igracima iz Reala)

i 4-1-2-1-2 kad igram mix Barcelona-Real+Pereira+Aguero

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 12:30 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mirkossam kaže...

koja je po vama najbolja formacija

klasicni 442 ili 4231

NBA - I love this game !!
14 godina
neaktivan
FIFA 13

jel se to neda ili niko nezna kako igrat na jednom kompu offline tipkovnica,gamepad 1vs1?!?!

0 0 hvala 0
14 godina
schwarz3108 kaže...

jel se to neda ili niko nezna kako igrat na jednom kompu offline tipkovnica,gamepad 1vs1?!?!

Ukljucis tipkovnicu, ukljucis gamepad, upalis igru, odes u kick off, tipkovnica lijevo, gamepad desno, enter, enter, enter

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina

što se dijele igrači na trade pile-u..svi packove kupuju hahaha

16 godina
dZelja kaže...

samo bih zelio priloziti jedan od primjera stvari koji meni unistava ovu igru, neki su mozda vec primjetili , neki ce vjerovatno primjetiti u buducnosti, a to je da igra jednostavno svaki puta pomaze slabijem igracu, ako ste i malo bolji igrac gotovo svaku utakmicu ce te imati isti cirkus, povedete 2-0 i onda sljedi raspad sistema, koliki god trud ulozite neminovno je primanje par komada (od do tada totalno slabijeg protivnika, koji u vecini slucajeva nije u stanju uputiti sut prema golu...) 

jednostavno kada racunalo zeli da dobijete gol skoro je pa nemoguce izbjeci to, vasi igraci padaju u svakom duelu sa protivnikom a sto je najgore konstanto se medjusobno sudaraju, spojiti vise od dva pasa je znanstvena fantastika, golman protivnika se pretvara u supermena koji obrani 10 zicera... protiv svega od toga bi se mozda i moglo boriti ali protiv toga da vam se obrana raspada svaki puta je nemoguce... racunalo obrambene igrace (vecinom stopere) mice sa puta udarca/protivnika

konkretno primjer kojeg sam prilozio, prvo na samom pocetku imate primjer tragikomicnog pada/sudara vlastitih igraca , a onda  pratite stopera juventusa i kako ga racunalo odmice sa puta protivnika/udarca prema desno (znaci ne pricam o ovome stoperu sa kojim sam uklizao vec o ovome koji bjezi iz 16erca prema kameri) ...

Upravo sam o tome pričao u svojem prošlom postu, jednostavno masu puta imam osjećaj da me igra vara i namješta rezultat.

16 godina
FIFA 13

nakon 2 mjeseca neigranja fife, odlucio sam instalirati pes pa da vidim i to. animacije su tragikomicne. no, dodavanja idu tamo kamo i zelis da idu (assisted). i u pesu se dade skuziti kako igraci ne prime svaki puta savrseno loptu, ali to nije toliko izraženo kao i fifi. danas idem ponovo fifu igrat. online i sad mi ibrahimovic ne moze vise puta u tekmi odigrati dupli pas. lopta se od lavezzi-a odbija ko od panja. dodavanja su "cudna". first touch je ziva katastrofa u ovoj fifi. pes nisam igrao dosta dugo. skoro pa da sam pes zamrzio samo radi njihove lijenosti, ali fifa se moze posramiti sa first touchem naspram pes-a... a i svojom logikom pasova...

EDIT: i da. cijelo vrijeme me kopka kako je jedan forumas napisao da jabulani cudno odskace pa ova odbijanja u igri imaju kakve veze sa stvarnoscu. mislim, prvo-  u igri su nike lopte, drugo - ne vjerujem da bi netko isao raditi fiziku lopte po najgoroj lopti ikad...

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 13:21 (Idealist).
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Ovo ti sad moram reći, ti si NOOB. Sorry, ali ja igram s klubom koji ima 1 zvijezdicu i nemam problema s pasovima, više first touch skoro ni ne primjetim. 

A i pogledaj koju utakmicu u RL...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo nakon 250 sati UT i Seasons su mi jednostavno dosadili,pa jel ima neko zainteresiran na forumu da napravimo Pro Clubs ekipu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

Ovo ti sad moram reći, ti si NOOB. Sorry, ali ja igram s klubom koji ima 1 zvijezdicu i nemam problema s pasovima, više first touch skoro ni ne primjetim. 

A i pogledaj koju utakmicu u RL...

da, mislim realno je da igrac natrci na loptu i ona mu se odbije 10 metara dalje (kao da loba). nevjerojatno koliko su neki ljudi zatucani. sigurno se smatras najboljim igracem na forumu jer igras sa klubom sa jednom zvijezdicom. mene ces nazivati n00bom jer sam iznio cinjenice. e pa svaka ti cast....

mislim, imam par komentara na forumu. sa pes-a sam presao na fifu iako je nisam mogal smislit prije. igram sto mi je bolje i realnije... i na bilo kakav komentar da je pes u necem bolji odmah popljujete covjeka. pa ako je tebi REALNO da igrac koji igra u toj i toj ligi u tako jakom klubu ne moze stopati loptu, neovisno da li ja drzim hebeni sprint ili ne, onda je to tvoja stvar i nemas me pravo nazivati nikakvim imenima! DA LI TI JE JASNO?! na ovom forumu ima vise djece nego REALNIH odraslih ljudi. nije mi jasno, ako igrac je**** fifu, zasto onda svaki elemenat drzis savrsenim kada to nije?

i jos nesto, vama manualašima. jesam li (pre)platio igru? zasto bih ja sad trebao igrati na manual da bi mi igrac dodao loptu kamo sam zamislio. zasto su ovi gore koji vas gledaju sa neba (vaši bogovi iz ea-a) nesposobni nesto isprogramirati kako treba?

vama stvarno treba pokazati video sa nekim banalnim stvarima pa vam mozda informacija prođe kroz sav taj idolizam i mozda shvatite nesto!

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 13:46 (Idealist).
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Ne smatram se najboljim igračem...samo hoću reći da nemam problema s first touchem ni s klubom s jednom zvijezdicom...Kažem više ni ne primjetim taj first touch...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

Ne smatram se najboljim igračem...samo hoću reći da nemam problema s first touchem ni s klubom s jednom zvijezdicom...Kažem više ni ne primjetim taj first touch...

pa da zuris u sliku na zidu s vremenom je vec ne bi primjetio. hebem mu, natjerati cete me da uzmem video situacija iz "RL" i iz igre pa da pustim usporedno jedan kraj drugog pa mozda shvatite o cemu pricam!

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 13:48 (Idealist).
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Vjerujem da držiš tipku za štopanje, kod mene je L2, to puno pomogne kod štopanja. A ne znam šta da ti kažem, ja nemam problema s tim, desi mi se da mi lopta ode nekad ali to se dešava i  u RL. Sjećam se dok je RTL prenosio englesku ligu, pa sam se nagledao odbijanja lopti...A to se dešava i najboljima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

Vjerujem da držiš tipku za štopanje, kod mene je L2, to puno pomogne kod štopanja. A ne znam šta da ti kažem, ja nemam problema s tim, desi mi se da mi lopta ode nekad ali to se dešava i  u RL. Sjećam se dok je RTL prenosio englesku ligu, pa sam se nagledao odbijanja lopti...A to se dešava i najboljima.

gle, kuzim i ja tebe. sto govoris. ali da si gledao sad 2 tekme sto sam igrao online, onda ne bi vjerovao svojim ocima. lavezzi-u se lopta odbila kao da je lobao golmana. a najveca finta je bila sto lopta uopce nije bila brza, nego vec odbijena lopta po podu. u trku sam igracem isao okomito (znaci lopta je putovala lagano prema "gore", a ja sam s igracem isao s desna na lijevo) na nju (nemam ciglu na sprintu - nisam sprintao) i lopta se odbije kao da sam je napucao. da nisam igrao online snimio bih pa da vidite. ne govorim da je takvih gresaka bilo puno. bila je ta jedna u 2 tekme, ali je jos bilo puno manjih.

meni to unisti uzitak igranja. a jos je gore kad bi mogao izaći 1 na 1 pa se potrefi to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 14:03 (Idealist).
14 godina
neaktivan
dZelja kaže...

Evo upravo vodio 4-2 i lik mi s Podolskim zabije 2 gola u 90+  Slobodnjak i finesse shot s 15m u prvi kut (imam Neuera na golu) a lopta je isla kojih 20 na sat... nevjerujem poludim na taj OP udarac u prvi kut

13 godina
neaktivan
Idealist kaže...

nakon 2 mjeseca neigranja fife, odlucio sam instalirati pes pa da vidim i to. animacije su tragikomicne. no, dodavanja idu tamo kamo i zelis da idu (assisted). i u pesu se dade skuziti kako igraci ne prime svaki puta savrseno loptu, ali to nije toliko izraženo kao i fifi. danas idem ponovo fifu igrat. online i sad mi ibrahimovic ne moze vise puta u tekmi odigrati dupli pas. lopta se od lavezzi-a odbija ko od panja. dodavanja su "cudna". first touch je ziva katastrofa u ovoj fifi. pes nisam igrao dosta dugo. skoro pa da sam pes zamrzio samo radi njihove lijenosti, ali fifa se moze posramiti sa first touchem naspram pes-a... a i svojom logikom pasova...

EDIT: i da. cijelo vrijeme me kopka kako je jedan forumas napisao da jabulani cudno odskace pa ova odbijanja u igri imaju kakve veze sa stvarnoscu. mislim, prvo-  u igri su nike lopte, drugo - ne vjerujem da bi netko isao raditi fiziku lopte po najgoroj lopti ikad...

PES je postao smeće i to nepovratno. Veliki sam njihov fan bio gotovo 15 godina ali se sa FIFA12 sve promjenilo. 

16 godina

kod mene se to promijenilo vec sa fifom11. za vrijeme pes-a 2010 rekoh sebi, ako ovo smece identicno izađe sljedece godine, necu igrati nista. kada sam cuo da fifa dolazi na pc kao i na konzolama, rekoh ajmo da probamo (igrao sam vec fifu 2010 na pc i izgledala je lose). i sad mi fifa lagano stagnira...

16 godina
neaktivan
FIFA 13

I kod mene je to krenulo s Fifom 11, nakon toga ja više ne mogu odigrat ni jednu tekmu u Pesu. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 15:03 (Praetorian1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Ja ne znam ali imam isti osjecaj ko ono gore. Znaci igrac je puno losiji od mene. I na pocetku zabijem lako golove sa felsom ili onako po podu kraj njega. Par minuta prode ja ne mogu nabaciti loptu u 16m normalno, nista ne mogu. Luiz je ko od papira, M'bia ili Kalou su ne postojeci i tako lako frajer na 2-2 dolazi. Ili udarcima sa 200m lako mi poentira.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Itko prodaje fifu13 ? Imam prijatelja zainteresiranog za kupnju pa mi se javite na PM :)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Itko prodaje fifu13 ? Imam prijatelja zainteresiranog za kupnju pa mi se javite na PM :)

imas na base hostu za 160kn

13 godina
neaktivan
Goldmember kaže...

predpostavljam da su ovi turniri več počeli i da više nema prijava, al me zato zanima dal se takvi turniri redovno održavaju ili je to samo sad kroz to "božićno vrijeme"?=

oba turnira su vec pocela, a ti turniri se i ne održavaju nešto prečesto tako da treba pratit i taj ea forum, ja ga pratim zbog pro clubsa, pa skoknem svaki put na ultimate team da vidim kaj se dešava tek toliko. ja sam zakasnio bio na jedan od ovih, ali sam uspio upast kao rezerva jer se ljudi prijave pa zaborave il se prave blentavi pa kad se ne jave do odredjenog datuma oni otpadaju i ulaze zamjene.

13 godina
Reedy kaže...
dZelja kaže...

Upravo sam o tome pričao u svojem prošlom postu, jednostavno masu puta imam osjećaj da me igra vara i namješta rezultat.

iritantno u vražju mater...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Meni je iritantno šta ne mogu ni sada odigrat koju utakmicu u FUT-u jer me spaja samo s cheaterima! {#}

Nakon jucer sad idem malo bacit i opet nece, pa koji im je k****? Odma čim me brzo spoji, kad treba manje od sekunde, znam da me spojilo s cheaterom. Kako to sad odjednom? Proba sam i polufinale gold cupa i tu me spojilo s likom koji je ima sve najjace iz BPL-a uz 4 informa, Kompany, Agger, Taarabt, Torres...Al eto pobijedio sam ga. I to mi se sve događa nakon sta sam pobijedio u diviziji 1 u prvoj utakmici sezone, 6:0. Otad se ne mogu spojit s nikim normalnim...Jel moguce da me taj prijavio ili nesto? :S

Iako je nemoguce, jer odma nakon te utakmice me pocelo spajat sa smradovima...

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 20:40 (axest).

0 0 hvala 0
13 godina
to i meni na zivce ide kad igram... pobijedim par za redom i ne mogu se spojit uopce. Ili se spajam sa jednim stalno a on cheat. Kako uppce tako moze izac i odmah se vratit u igru Nije mi jasno...
13 godina
neaktivan

Postoji li mogućnost da se obratim suparniku tokom igre? Ne mogu vjerovat koliko bolesnika ima, pa da neće **** X stisnut nikad i onda gleda izlazak igrača na teren, pa cijelominutne izmjene i animacije. Dođe mi da pobrišem **** igru.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice