FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.179
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Lepi_Borko kaže...
KiCo77 kaže...
Lepi_Borko kaže...

Postoji li mogućnost da se obratim suparniku tokom igre? Ne mogu vjerovat koliko bolesnika ima, pa da neće **** X stisnut nikad i onda gleda izlazak igrača na teren, pa cijelominutne izmjene i animacije. Dođe mi da pobrišem **** igru.

Voice chat

Vidiš vidiš, mogo bi sluške metnut pa da mu par prigodnih..

Ma ja se isto počnem nervirati, a onda se skuliram, otkucam mu message "f u" i onda kad krene igra se disconnectam u prvih pet minuta. Još je bolje mu pustiti da zabije gol u prvih par minuta i onda se disconectati, da ga još više naživciraš.

14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Nani (4-1-2-1-2), IF Pienaar(4-1-2-1-2), IF Pienaar(4-5-1)...ta tri igrača i 25K za Hazarda(LM pozicija)

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Jeftin Kompany, 65k {#} ajmo akcija samo veceras

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

oce netko prodat fifu 13?ako da po kojoj najnižoj mogućoj cijeni?

aaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CroChef kaže...

Jeftin Kompany, 65k {#} ajmo akcija samo veceras

gdje si bio prije 10 dana :D

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
17 godina
antimadridista kaže...

meni je isto brzo dosadila i nije mi zabavna kao FIFA 12. Previše toga je ostalo isto ili slično kao u 12-ici uz neke manje promjene. FIFA 12 je bila"mini-revolucija" kad je izašla igra, pogotovo nama koji smo je igrali na PC-u i prijašnjih godina smo imali stari engine igre, i zato mi je bila puno zabavnija.

Dobro si detektirao problem. Nakon desetogodišnje mizerije na računalima došla je fifa 12 koja je izgledala i bila drugi svijet. No nakon fife 12 teško je očekivati bilo kakav značajan pomak u fifi 13 osim poliranja i dodavanja nekih manjih novina. Sumnjam da ćemo ikad više vidjeti jedan takav skok u godinu dana kao tada... na kraju krajeva nema niti prostora.. bar ne za takve mega promjene. Bio bih zadovoljna kad bi sve ove promjene koje smo dobili u ove dvije godine očistili od mogućih bugova i grafički podigli tribine na višu razinu i to je to.

Usput, jučer po prvi put sam doživio da mi je protivnički igrač ušao u golmana i popio žuti. Bilo je simpatično za vidjeti...

15 godina
neaktivan
Iniesta / 3-4-3 / 105k

ako ima netko zainteresiran
Pričam i serem bezveze
14 godina
neaktivan
FIFA 13

jos jedna Bozicna akcija. Marcelo samo 65k u 4-3-2-1

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

6-1 za mene završilo... da mi je znati kako je on došao do tih igrača

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
antimadridista kaže...

meni je isto brzo dosadila i nije mi zabavna kao FIFA 12. Previše toga je ostalo isto ili slično kao u 12-ici uz neke manje promjene. FIFA 12 je bila"mini-revolucija" kad je izašla igra, pogotovo nama koji smo je igrali na PC-u i prijašnjih godina smo imali stari engine igre, i zato mi je bila puno zabavnija.

Dobro si detektirao problem. Nakon desetogodišnje mizerije na računalima došla je fifa 12 koja je izgledala i bila drugi svijet. No nakon fife 12 teško je očekivati bilo kakav značajan pomak u fifi 13 osim poliranja i dodavanja nekih manjih novina. Sumnjam da ćemo ikad više vidjeti jedan takav skok u godinu dana kao tada... na kraju krajeva nema niti prostora.. bar ne za takve mega promjene. Bio bih zadovoljna kad bi sve ove promjene koje smo dobili u ove dvije godine očistili od mogućih bugova i grafički podigli tribine na višu razinu i to je to.

Usput, jučer po prvi put sam doživio da mi je protivnički igrač ušao u golmana i popio žuti. Bilo je simpatično za vidjeti...

Ovakve postove treba brisati i ostaviti samo ove kupoprodajne{#}

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Gdje mogu naci najnoviji Squad update? Ako neko moze neka uploada, biti cu jako zahvalan. :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 14:16 (Almin94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Svima koji igraju ultra defensive i takve stvari zelim dugu i bolnu smrt i dabog da im sve pomrlo. Nije mi problem izgubiti 8-1 uz 3 penala sudena za njega, nije problem. Ali me jede to da ne mogu normalno igrati nogomet i razigravat jer nemam kuda osim po svojoj polovici. Evo jos jednom pomrite i ucinite svijetu uslugu.

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

tražim 1 do 2 dobra pro club igrača. javite se ako imate iskustva i ako smatrate da ste dovoljno dobri

0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Svima koji igraju ultra defensive i takve stvari zelim dugu i bolnu smrt i dabog da im sve pomrlo. Nije mi problem izgubiti 8-1 uz 3 penala sudena za njega, nije problem. Ali me jede to da ne mogu normalno igrati nogomet i razigravat jer nemam kuda osim po svojoj polovici. Evo jos jednom pomrite i ucinite svijetu uslugu.

Pa gle ako te lik ubio 8-1 onda ima sigurno bolju taktiku od tebe sta si i ti ovdje potvrdio, ako se nemos probit kroz njegovu obranu a on kroz tvoju ide di oce zas bi se on ubio ? :)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
FIFA 13

Pa kako mozes probit ako ja napadam sa 3-4 igraca a on se brani sa njih 7 ? Aj mi objasni i jos duboku obranu igra. Ti si toliko pametan pa to uspijevas jelda ? Zato sam se otvorio i popio 8 komada jer drugacije nije islo. Zabio sam gol ali primio jos 8 za taj 1... I dalje zelim da svi pomru, jer to nije nogomet.

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Pa kako mozes probit ako ja napadam sa 3-4 igraca a on se brani sa njih 7 ? Aj mi objasni i jos duboku obranu igra. Ti si toliko pametan pa to uspijevas jelda ? Zato sam se otvorio i popio 8 komada jer drugacije nije islo. Zabio sam gol ali primio jos 8 za taj 1... I dalje zelim da svi pomru, jer to nije nogomet.

longshoot ftw, upravo sam igrao protiv takvog jednog, uzvratis istom mjerom :)

Drugacije nebi islo? A vidim da ovako ide (8-1)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 15:17 (KiCo77).
13 godina
FIFA 13

Pa objasni mi koja je  svrha onda tako igrat. Eo svai put kad tak netko je, ja fino DC... mozes me nazvat sad kako god oces, ali ja ne zelim gubiti zbog glupog buga.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

dajte ljudi pliz jel prodaje neko haha ocu igrat faking fifu online!!!

aaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Bolje nemoj, dobit ces zivcani slom...

Moj PC  
2 3 hvala 1
13 godina
neaktivan

ma joj ja i frend gazimo igramo vec duze vrijeme sam ovu fifu 13 malo kasnije kupujemo pa on nabavio jos se mene ceka i to -.-

aaa
15 godina
neaktivan

Bila ti je na kinguinu neki dan 150 kn,provjeri jeli još 

13 godina
neaktivan
FIFA 13

http://forum.ea.com/uk/posts/list/2168256.page - ima još samo par mjesta za turnir.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 17:01 (antiljano27).

0 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

s kojim klubom si igrao i protiv kojeg? jer sam ja nekog 8:1 pobjedio u kupu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 22:23 (Idealist).
15 godina
neaktivan
FIFA 13

lol - ispadnem iz prve divizije (s jednim bodom - ko kreten igrao), odmah zatim osvojim drugu, pa onda opet prvu... wtf

btw upecao lavezzia, gomez me služio od početka, valjda ću se brzo priviknut

edit: 3 utakmice - 3 gola, nije loše, močan šuter

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 21:34 (The Unforgiven).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Evo ja ispo iz prve divizije... 0-0-7... Prodajem svoje spanjolce i moram napraviti nekakve engleze mocne. Ramires i Clichy dosli... jos da mi je Cecha na gol i Matu u vezu... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Evo ja ispo iz prve divizije... 0-0-7... Prodajem svoje spanjolce i moram napraviti nekakve engleze mocne. Ramires i Clichy dosli... jos da mi je Cecha na gol i Matu u vezu... 

Ma kupi brazilce i nemoj se zezat :)

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Prodajem fifu 13 info u pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

pa jel nisi imao engleze?

13 godina
FIFA 13

Imao sam, sad su jos bolji. Balvaloteli, Ramires, Richards, Cech su pojacanja. Pa sad imam scor 3-0-1 u drugoj diviziji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Ne znam jel za smijat ili za plakat, srećom pa sam preokrenuo u samom završetku utakmice jer bi totalno p******o.r :D

Moj PC  
0 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice