FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.234
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Solidan TOTW

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
FIFA 13

evo sad potrošio 100k na packove, misleći kako je vec izasao novi totw. i piše mi onako dole u kutu found totw player i onako sretan čekam da vidim sta ce izac, onako, gledam skrivečki i dobim šugavog granqvista, i skužim da je još u packovima prošli totw. preloše

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Šta je sad sugavoj FIFA-i? Non stop me u zadnjih 7-8 pokusaja igranja utakmice spaja s cheaterima :S

U prosloj sezoni sve dobro, skupim 16 bodova i 2 utakmice do kraja kad ono opet dođe cheater, izađe i meni pise nova sezona...Sad krenem novu, odigram jednu utakmicu i nemos se vise spojit s normalnim nikako. Nije mi jasno da se to ne moze nekako rijesit ili barem da ti ostanu te 1-2 utakmice, a ne sve ispocetka...Glupo je kad si blizu osvajanja/ostajanja u diviziji da se moras molit da ti dođe neko normalan :S

Da bar imam XBOX, lagano spojis na tv, odigravas utakmice i bar znas da je sve fer i posteno...ovo totalno ubije draz igre...

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 16:35 (axest).

0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 13

dobar pack 

13 godina
FIFA 13

Prodas mi Cole.a za jeftino ? :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Prodas mi Cole.a za jeftino ? :D 

ej ostavio sam ga sebi, taman mi je u 4-1-2-1-2 formaciji {#}

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Zna neko zasto u igri kad probam sloziti da mi se igrac npr. pomice lijevo kad ja stisnem strelicu lijevo ? Kad to u postavkama napravim u igri mi toga nema. Probao sam to na laptop tipkovnici i na komp. tipkovnici i nece . Moze neko pomoc ? Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
CroChef kaže...

Solidan TOTW

uf da mi je dobit vakog Thiaga {#}

13 godina
BoobZ kaže...
CroChef kaže...

Solidan TOTW

uf da mi je dobit vakog Thiaga {#}

dobio IF Adriana iz Barcelone pa ako nekome treba, znači RB formacija 4-5-1

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ekipa pozdrav. Počeo i ja igrati FUT pa se zarazio {#} zanima me je li moguće nekako detaljnije pregledavati auction house, primjerice koja je prosječna cijena nekog igrača, dresa i slično, koliko ih se količinski trenutno prodaje ... dobro bi mi došli ti podaci da znam postaviti cijenu kad želim nešto prodati 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

futhead, futwiz stranice... tamo pogledaj

Inace lockali mi accout i ne mogu ic na njega jer se nisam mogao sjetit secret questiona. Poludit cu... Sad moram cekat da dodem doma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Odlucio sve prodat sto imam u trade pileu i nista ne kupovati to izlaska TOTY kada budem uzeo nesto fifa pointsa i otvarao paketice...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

100k packovi u storeu!!

24 rare igraca

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#iDLJORpvnIx7A:pc

evo i moj BPL team, sada idem kupiti ovog Pienaara, čini mi se ok igrač, a ne košta puno..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CroChef kaže...

100k packovi u storeu!!

24 rare igraca

di? pošto ih ja ne vidim?

Pričam i serem bezveze
13 godina
FIFA 13

Sa tim 100k packovima totalno su pokazali da podrzavaju haxanje. Ja ne znam igraca koji ima 100k za onako potrosit na te paketice i naravno ne dobit nista u njima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

opet otvorim paketic, i opet mi pise - found totw player, meni se vec kroz glavu vrti luiz ili thiago silva i ono simao

0 0 hvala 0
14 godina
The Unforgiven kaže...
CroChef kaže...

100k packovi u storeu!!

24 rare igraca

di? pošto ih ja ne vidim?

Ni ja ih nevidim :(

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Sa tim 100k packovima totalno su pokazali da podrzavaju haxanje. Ja ne znam igraca koji ima 100k za onako potrosit na te paketice i naravno ne dobit nista u njima.

kakve bi oni imali koristi od podržavanja "haxanja"? ionako cheateri ne koriste fifa pointse za kupovat nego coinse, od kojih ea nema koristi ama baš nikakve

Pričam i serem bezveze
14 godina
SimeKZ kaže...

Sta ti pricas? Nas koliko ce ljudi para uplatit da kupe te paketice? Zaboravio si na Fifa pointse?

A mogo bi i potrosit usteđevinu coinsa koju cuvam za ramosa posto mi se neda kupovat paysafecard xD

13 godina
FIFA 13

Istina, zaboravio na pointse. Imate pravo... sry... 

Inace i dalje trazim LB za barclays ekipu... ako netko ima nesto jeftino za ponudit. 4-3-2-1

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tih 100k na pc-u nema il sam ja pobrkao nešto?
Pričam i serem bezveze
13 godina
SimeKZ kaže...

Istina, zaboravio na pointse. Imate pravo... sry... 

Inace i dalje trazim LB za barclays ekipu... ako netko ima nesto jeftino za ponudit. 4-3-2-1

pa imas Jose Enrique-a nije skup u toj formaciji a odličan

14 godina
The Unforgiven kaže...
tih 100k na pc-u nema il sam ja pobrkao nešto?

Ni ja ih nevidim :(

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kakve to turnire igrate preko ea foruma?hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

imam 5300 coinsa i trebam prodat kaku jos i iamt cu oko 10k .

kako da zaradim jos vise i da si kupim neki normalan tim .

kupio sam igru prvenstveno radi FUTA :S

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

bilo je samo 2500 paketica valjda su se svi rasprodali

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...

Netko organizira UT turnir sa svojim odredjenim pravilima na ea forumu i onda se prijaviš i onda u principu se igra prvo skupina, pa knock out i pobjednik dobiva nekakve nagrade, trenutno su u tijeku dva turnira, jedan bronze i drugi gold sa odredjenim pravilima itd itd. na jednom je nagrada za prvo mjesto 100k, a na drugom 60k

http://forum.ea.com/uk/posts/list/2149147.page - ovdje je primjer tog jednog turnira

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2012 0:07 (antiljano27).
14 godina
antiljano27 kaže...
trolljegeren kaže...

Netko organizira UT turnir sa svojim odredjenim pravilima na ea forumu i onda se prijaviš i onda u principu se igra prvo skupina, pa knock out i pobjednik dobiva nekakve nagrade, trenutno su u tijeku dva turnira, jedan bronze i drugi gold sa odredjenim pravilima itd itd. na jednom je nagrada za prvo mjesto 100k, a na drugom 60k

http://forum.ea.com/uk/posts/list/2149147.page - ovdje je primjer tog jednog turnira

Jel duze vec igras te turnire? Koliko si dosad zaradio?

16 godina
FIFA 13

jel ovo kome poznato ? igram fut offline seasons, svake sezone je tak nešt samo su drugi golmani u pitanju, evo na ovoj slici je hart junačina koja skida lopte koje ne obrani niti 10 golmana na golu. Prošli put je Sirigu ili kako se zove ovaj iz PSG-a bio isto takav hero, pa je Neuer isto bio.. što je najbitnije zabiju mi pred kraj utakmice 2 gola iz 2 jedina napada, i to takva gola da me bog oslobodi, prvi gol nabaci neko iz centra i tevez s voleja s 18 metara s prve u gol, a drugi gol se lopta nekako iz odbijala nit sam ne znam kako i zabili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice