- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo sad potrošio 100k na packove, misleći kako je vec izasao novi totw. i piše mi onako dole u kutu found totw player i onako sretan čekam da vidim sta ce izac, onako, gledam skrivečki i dobim šugavog granqvista, i skužim da je još u packovima prošli totw. preloše
Šta je sad sugavoj FIFA-i? Non stop me u zadnjih 7-8 pokusaja igranja utakmice spaja s cheaterima :S
U prosloj sezoni sve dobro, skupim 16 bodova i 2 utakmice do kraja kad ono opet dođe cheater, izađe i meni pise nova sezona...Sad krenem novu, odigram jednu utakmicu i nemos se vise spojit s normalnim nikako. Nije mi jasno da se to ne moze nekako rijesit ili barem da ti ostanu te 1-2 utakmice, a ne sve ispocetka...Glupo je kad si blizu osvajanja/ostajanja u diviziji da se moras molit da ti dođe neko normalan :S
Da bar imam XBOX, lagano spojis na tv, odigravas utakmice i bar znas da je sve fer i posteno...ovo totalno ubije draz igre...
Prodas mi Cole.a za jeftino ? :D
Prodas mi Cole.a za jeftino ? :D
ej ostavio sam ga sebi, taman mi je u 4-1-2-1-2 formaciji 
Zna neko zasto u igri kad probam sloziti da mi se igrac npr. pomice lijevo kad ja stisnem strelicu lijevo ? Kad to u postavkama napravim u igri mi toga nema. Probao sam to na laptop tipkovnici i na komp. tipkovnici i nece . Moze neko pomoc ? Hvala.
Solidan TOTW
uf da mi je dobit vakog Thiaga 
Solidan TOTW
uf da mi je dobit vakog Thiaga 
dobio IF Adriana iz Barcelone pa ako nekome treba, znači RB formacija 4-5-1
Ekipa pozdrav. Počeo i ja igrati FUT pa se zarazio
zanima me je li moguće nekako detaljnije pregledavati auction house, primjerice koja je prosječna cijena nekog igrača, dresa i slično, koliko ih se količinski trenutno prodaje ... dobro bi mi došli ti podaci da znam postaviti cijenu kad želim nešto prodati
futhead, futwiz stranice... tamo pogledaj
Inace lockali mi accout i ne mogu ic na njega jer se nisam mogao sjetit secret questiona. Poludit cu... Sad moram cekat da dodem doma.
Odlucio sve prodat sto imam u trade pileu i nista ne kupovati to izlaska TOTY kada budem uzeo nesto fifa pointsa i otvarao paketice...
100k packovi u storeu!!
24 rare igraca
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#iDLJORpvnIx7A:pc
evo i moj BPL team, sada idem kupiti ovog Pienaara, čini mi se ok igrač, a ne košta puno..
100k packovi u storeu!!
24 rare igraca
di? pošto ih ja ne vidim?
Sa tim 100k packovima totalno su pokazali da podrzavaju haxanje. Ja ne znam igraca koji ima 100k za onako potrosit na te paketice i naravno ne dobit nista u njima.
opet otvorim paketic, i opet mi pise - found totw player, meni se vec kroz glavu vrti luiz ili thiago silva i ono simao
100k packovi u storeu!!
24 rare igraca
di? pošto ih ja ne vidim?
Ni ja ih nevidim :(
Sa tim 100k packovima totalno su pokazali da podrzavaju haxanje. Ja ne znam igraca koji ima 100k za onako potrosit na te paketice i naravno ne dobit nista u njima.
kakve bi oni imali koristi od podržavanja "haxanja"? ionako cheateri ne koriste fifa pointse za kupovat nego coinse, od kojih ea nema koristi ama baš nikakve
Sta ti pricas? Nas koliko ce ljudi para uplatit da kupe te paketice? Zaboravio si na Fifa pointse?
A mogo bi i potrosit usteđevinu coinsa koju cuvam za ramosa posto mi se neda kupovat paysafecard xD
Istina, zaboravio na pointse. Imate pravo... sry...
Inace i dalje trazim LB za barclays ekipu... ako netko ima nesto jeftino za ponudit. 4-3-2-1
Istina, zaboravio na pointse. Imate pravo... sry...
Inace i dalje trazim LB za barclays ekipu... ako netko ima nesto jeftino za ponudit. 4-3-2-1
pa imas Jose Enrique-a nije skup u toj formaciji a odličan
Ni ja ih nevidim :(
Kakve to turnire igrate preko ea foruma?hvala
imam 5300 coinsa i trebam prodat kaku jos i iamt cu oko 10k .
kako da zaradim jos vise i da si kupim neki normalan tim .
kupio sam igru prvenstveno radi FUTA :S
bilo je samo 2500 paketica valjda su se svi rasprodali
Netko organizira UT turnir sa svojim odredjenim pravilima na ea forumu i onda se prijaviš i onda u principu se igra prvo skupina, pa knock out i pobjednik dobiva nekakve nagrade, trenutno su u tijeku dva turnira, jedan bronze i drugi gold sa odredjenim pravilima itd itd. na jednom je nagrada za prvo mjesto 100k, a na drugom 60k
http://forum.ea.com/uk/posts/list/2149147.page - ovdje je primjer tog jednog turnira
Netko organizira UT turnir sa svojim odredjenim pravilima na ea forumu i onda se prijaviš i onda u principu se igra prvo skupina, pa knock out i pobjednik dobiva nekakve nagrade, trenutno su u tijeku dva turnira, jedan bronze i drugi gold sa odredjenim pravilima itd itd. na jednom je nagrada za prvo mjesto 100k, a na drugom 60k
http://forum.ea.com/uk/posts/list/2149147.page - ovdje je primjer tog jednog turnira
Jel duze vec igras te turnire? Koliko si dosad zaradio?
jel ovo kome poznato ? igram fut offline seasons, svake sezone je tak nešt samo su drugi golmani u pitanju, evo na ovoj slici je hart junačina koja skida lopte koje ne obrani niti 10 golmana na golu. Prošli put je Sirigu ili kako se zove ovaj iz PSG-a bio isto takav hero, pa je Neuer isto bio.. što je najbitnije zabiju mi pred kraj utakmice 2 gola iz 2 jedina napada, i to takva gola da me bog oslobodi, prvi gol nabaci neko iz centra i tevez s voleja s 18 metara s prve u gol, a drugi gol se lopta nekako iz odbijala nit sam ne znam kako i zabili.