FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.257.860
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
LJudi opet ima fora da ne izgubis a odustanes,ako vidis da mu je extra ekipa,niti pise da gubis,niti da pobedjujes,samo ti otkine utakmicu,evo vec 4 zaredom mi se to desilo i poludeo sam.KOja glupost znaci ne verujem,i opet online jede govna.Dal je moguce da je alex brzi od remi-a kada se trkaju za loptom,znaci kao da su mi igraci spriji od njegovih ,wtf!!!!!!!!!!!!!!
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Sad mi router crko taman kad sam vodio 1-0 u polufinalu golden kupa... ja se ko debos veselio jer sam mislio da je njemu crklo {#}

7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

eto stavio sam Marouane Fellaini za 150, pa ako hoce neko vidim na ovoj stranici da jeftino ide.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

skinio bi si ali nemam doliko gb rama{#}

Josip Zubovic

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Ove trening kartice (šut, driblanje itd.. ) to je sve jednokratno ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 13

Srao sam po PES u njihovoj temi, a sada kada sam zaigrao Fifu nisam se baš oduševio.Grafika je na razini.Ali nikako da promjene onaj game plan layout, koji je u PES jedno1000 % bolji.Ne znam kako je u multiplayeru, ali singleplayer iskustvo je poprilično loše, balans jednostavno ne valja.Kaže dio ekipe da su svi ko Barca, odigrao sam jedno pet šest tekmi, i to sa Barcom, Realom, i Bayernom protiv nekakvih drugoligaša sa dvije ili tri zvjezdice, na professionalu, bilo je preteško, svi imaju super obranu, što nije realno.

Za one kojima je gameplay prebrz, a sve momčadi ko Barca, evo podešenih slidera (nisu moji, neki lik Orion ih je složio).

Game Settings
Controls: Full Manual (ovo stavite kako vam paše)
Half Length: 15 minutes (i ovo)
Difficulty: World Class(Legendary) ( i ovo)
Game Speed: Normal!!
Analog Sprint: On (samo ako imate xbox 360 kontroler inače off)
Camera: Default(makes a difference with game speed)

Gameplay Sliders(Hum/CPU)

Sprint: 42/42

Acceleration: 49/49
Shot Error: 54/54
Pass Error: 55/61
Shot Speed: 50/50
Pass Speed: 46/46
Injury Frequency: 70/70
Injury Severity: 40/40
Goalkeeper Ability: 60/60
Marking: 69/69
Run Frequency: 50/50
Line Height: 52/52
Line Length: 44/44
Line Width: 48/48
Fullbacks: 54/54
First Touch 59/59
Power Bar(User) 60

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
0 5 hvala 1
13 godina
FIFA 13

U onom packu što dobijemo za preorder sam dobio nekog Adriana iz Atletico Madrida, stavim na njega na aukciju, start price: 700, vratim se ja nakon 5 sati kad ono prodan za 5600! {#}

A van Buytena nemogu prodati!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
14 godina
KiX777 kaže...

U onom packu što dobijemo za preorder sam dobio nekog Adriana iz Atletico Madrida, stavim na njega na aukciju, start price: 700, vratim se ja nakon 5 sati kad ono prodan za 5600! {#}

A van Buytena nemogu prodati!

Ja tog Adriana imam vec barem tjedan dana... kupio sam ga za 1900, vidim da je cijena narasla. mozda ga prodam ionako ga ne koristim

BTW evo bas gledam sad, nekuzim kako si ti dobio 5600 za njega kad je na AH buy now između 2-3k za njega xD

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima itko ideju kaj napravit da mi za firewall status makne oznaku "restrictive"? Otvorio sam neke portove s tamo nekog popisa al i dalje 0 bodova, il je popis nepotpun il sam nes sje***. Brijem da mi radi toga stalno zajebava kad pokusavam online igrat protiv nekoga pa mi javlja da je connection lost...

p.s.

Ovi gold packovi su ziva frustracija, dosad valjda samo 2 igraca "malo bolja"... iz prvog packa M'Villa i danas Lucas onaj iz Sao Paula, nadam se da ce se prodat fino...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo dobio Ardu it AMadrida ovr. 84 sad je na aukciji, standard odem na 13k i ja moram ici kupovat paketice...

btw. one staff kartice, sta s njima radim?

0 0 hvala 0
14 godina
CroChef kaže...

Evo dobio Ardu it AMadrida ovr. 84 sad je na aukciji, standard odem na 13k i ja moram ici kupovat paketice...

btw. one staff kartice, sta s njima radim?

Managere sa contract bonusom čuvaj, ostale možeš prodat ako rijetko koristiš fitness i att+ karte.

16 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
LJudi opet ima fora da ne izgubis a odustanes,ako vidis da mu je extra ekipa,niti pise da gubis,niti da pobedjujes,samo ti otkine utakmicu,evo vec 4 zaredom mi se to desilo i poludeo sam.KOja glupost znaci ne verujem,i opet online jede govna.Dal je moguce da je alex brzi od remi-a kada se trkaju za loptom,znaci kao da su mi igraci spriji od njegovih ,wtf!!!!!!!!!!!!!!

Ajd se malo smiri, pa ipak je ovo samo igra. Mene da toliko frustrira igra ja bih prestao igrat, a tebe očito da frustrira...

13 godina
neaktivan
Za mene je vise od igre.A kako ce to shvatitit i na koji nacin bas me briga,samo sam rekao a ko slucajno se to nekom desi,da zna u cemu je problem.Mene to ne zanima,sve jedno mi je sa kim igram ili ne.I dal cu pobediti ili ne,vazno je da mi se svidja fifa 13,iznendio sam se kada sam to uocio jer se nisam nadao tome.
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Uzeo VdVaarta najjeftiniji bio oko 14k( da barem dobijem Sylviu gratis).

Ostalo je jos dvadesetak stvari u trade pileu, nadam se da ce biti oko 20k taman da uzmem tog desnog beka.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 20:50 (CroChef).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Za promenu igraca ste stavili air balls,auto ili manual?????
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Kod mene je na manual.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Baotica kaže...

Srao sam po PES u njihovoj temi, a sada kada sam zaigrao Fifu nisam se baš oduševio.Grafika je na razini.Ali nikako da promjene onaj game plan layout, koji je u PES jedno1000 % bolji.Ne znam kako je u multiplayeru, ali singleplayer iskustvo je poprilično loše, balans jednostavno ne valja.Kaže dio ekipe da su svi ko Barca, odigrao sam jedno pet šest tekmi, i to sa Barcom, Realom, i Bayernom protiv nekakvih drugoligaša sa dvije ili tri zvjezdice, na professionalu, bilo je preteško, svi imaju super obranu, što nije realno.

Ne znam što bih ti rekao ako ti je igra preteška na professionalu?  Da igram na tom nivou težine imao bih u prvenstvu laganih 38 pobjeda s primljenih desetak a zabijenih stotinjak golova...

16 godina
neaktivan
FIFA 13

mogu li ja ikako vidjet sta moji prijatelji prodaju, sta su stavili na trade. trazio sam ali nikako da nadem, tako da bi se mogao razmjenivat igracima..

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Zanima me dali bi netko mjenjo svoj acc sa Fifom 13 za Odlican LoL i NFS World Acc? ako koga zanima vise informacija o accountima na PP

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Zaš su Ibri smanjili jump na 72, mislim nema veze što je visok, al i dalje bi trebo imat jump na 85 min. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moj Prvi Fantastican Gol - Ben ARfa (BEAST)!!!

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ovo vam je vjerojatno najbolja momcad koju cete ikad vidjet

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#bxlSTLlVnHDsZ:pc

Strasni igraci i prirasli su mi srcu, imam score otkako sam krenio, a krenio sam s njima, 18-0-0, 1 bronze cup i 1 silver cup i presli smo iz 5 u 4 diviziju i sve to bez ijednog remija i poraza. Padale su i neke gold i silver ekipe i stvarno su prava klapa :)

To nije tocno prvih 11 jer stalno rotiram i uzimam samo one svjezije, a razlike u kvaliteti skoro pa i nema :)

Zanima me da li kad se pravi zamjena, igrac koji ulazi gubi u ugovoru kao jedan nastup? Pretpostavljam da je, ali zato uvijek moji bez problema izdrze cijelu utakmicu uz gubljenje fitnessa za 2-3. Zatim, jel moze bit chemistry 100 ili 99 ako su igraci razliciti leveli, bronze, silver gold? I imam na 'racunu' 17000 coinsa i da li pocet gradit silver ekipu prvo pa onda gold ili odma gold i koliko ce bit coinsa dovoljno? Mislim da je i ovo vec dovoljno za onaj najnizi gold tj. za igrace koji nisu tako skupi, da li da jos sacekam s ovim ili? :)

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 0:11 (axest).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
axest kaže...

Zanima me da li kad se pravi zamjena, igrac koji ulazi gubi u ugovoru kao jedan nastup? Pretpostavljam da je, ali zato uvijek moji bez problema izdrze cijelu utakmicu uz gubljenje fitnessa za 2-3. Zatim, jel moze bit chemistry 100 ili 99 ako su igraci razliciti leveli, bronze, silver gold? I imam na 'racunu' 17000 coinsa i da li pocet gradit silver ekipu prvo pa onda gold ili odma gold i koliko ce bit coinsa dovoljno? Mislim da je i ovo vec dovoljno za onaj najnizi gold tj. za igrace koji nisu tako skupi, da li da jos sacekam s ovim ili? :)

Gubi se 1 contract prilikom zamjene, ali preuzima chemistry od igraca koji je bio na toj poziciji... Tako da ces(poslije vjerojatno, sad je jos prerano) vidjet engleske ekipe, pa kad gube na poluvremenu uvode ronalda....

Tesko ces slozit si chemistry 100... Za chemistry ti je bitna Liga, nacija, i klub

Kad vidis one narancaste poveznice to znaci da ima samo jedanu povezanost (samo liga, a drukcije nacionalnosti i klub...)

Kad vidis one zelene poveznice, to znaci da ima 2 ili vise poveznice...

Sad, tesko da ces uspjet imat dobar chemistry ako pocmes tu uvodit gold igrace, jer ce oni biti iz 1. engleske lige, dok su tvoji iz 4. engleske(znaci nisu ista liga)

Ostavi ovaj squad, i igraj sa njim bronze turnire posto su ti tako dragi :D, sumnjam da ces imat puno uspjeha sa njima u 4. diviziji jer bi tamo vec moglo biti dosta dobrih ekipa, koje ce tvoju jednostavno nadjacat...

Sad sa 17k coinsa, ili si uzmi jednog kvalitetnog igraca iz lige koju zelis igrat  (pa makar skupljao jos 3-5k coinsa) i gradi ekipu oko njega, ili tradeaj/igraj dalje i skupi dovoljno love za cijelu ekipu

Ako ces vec ici radit cijelu ekipu za 17k onda si stavi dole u search max price 350 coinsa, jer neki dobri non rare igraci znaju otici za 350 coinsa van...

14 godina
FIFA 13

Sa 17000 kapitala se bez brige dođe u div 1.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
15 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

Stavi Emenikea u špicu, ja sam igro s njim, životinja je, 90 pace i 94 strenght.

13 godina
FIFA 13

eo mojih engleza :) prilicno sam nov sto se tice ovog FUTA pa su svaka kritika i pomoc dobrodosli..fifu 12 nisam igrao..sad sam maloprije prodao Jarvisa i Dyera..krila..ali eo ovo su bili pocetnih 11 skoro svaku, jedino mjenjam Johnsona sa Cooperom u napadu, i ove broncane igrace po potrebi ako slucajno zatreba...coinse trosim na fitnees i ugovore..

Sandra, Naismitha i Agnana sam dobio u goldpacku, pa eto sad jos razmisljam dal da ih prodam ili da ih ostavim..

Inace sam u Division 2 (online) i imam 3 pobjede iz 3 utakmice..sacuvao sam opstanak i treba mi jos par pobjeda za ulazak u Division 1...

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#erzWBx7qnHDxB:pc

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 13

Jeste vidjeli ovu sliku ljudi?!

haha

The king is back!

10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ljudi pomoc :D. Zasto mi nece centrirat loptu po podu kad stisnem 3 puta krug,svaki put ide obican  lob centarsut po zraku nece da mi prihvati kad stiscem vise puta ima li ko rijesenje inace sve radi normalno...kontrole sam namjestio preko x360ce(tako nekako) desna gljiva takoder sada radi;sve normalno samo me ebe ovaj krug..

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 13

Evo cijena fife je zajedno sa cijenom borderlands pala na www.cdkeyhunt.com,mogao bih mozda upinuti ga sad :D

The king is back!

1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice