FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.257.963
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Je li se može igrati FIFA 13 sa Saitekovim PS2700 kontrolerom? Pls neka ni netko odgovori...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
V3ctor kaže...

Je li se može igrati FIFA 13 sa Saitekovim PS2700 kontrolerom? Pls neka ni netko odgovori...

Naravno da moze!

Love is in the air :)
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Kad ćemo dobiti gold packove koji su došli sa Ultimate verzijom?

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

kad vam se isteknu ugovori od igrača, šta radite ? kupujete 1 po 1 contract i produljujete ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Reedy kaže...

kad vam se isteknu ugovori od igrača, šta radite ? kupujete 1 po 1 contract i produljujete ? 

Imam 10 shiny gold contracata(+24) i 20 obicnih golda (+13 ako se ne varam) tako da nemam vise problema s njima, kad ih kupujes stavi max bid na 300

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
Slash 666 kaže...

Kad ćemo dobiti gold packove koji su došli sa Ultimate verzijom?

Svaki ponedjeljak dobiješ jedan.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Iz nekih izvora kola informacija da su svi bugovi u igri brzi gameplay trzanje ,smrzavanje i ostalo namjerno napravljeni radi zaštite od piratstva i da će to bit riješeno patchom koji se nemože skinuti ako igra nije original.Živi bili pa vidjeli ,a nadam se da je to istina.

0 0 hvala 0
14 godina
ak75 kaže...

Iz nekih izvora kola informacija da su svi bugovi u igri brzi gameplay trzanje ,smrzavanje i ostalo namjerno napravljeni radi zaštite od piratstva i da će to bit riješeno patchom koji se nemože skinuti ako igra nije original.Živi bili pa vidjeli ,a nadam se da je to istina.

{#}

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Da li se ti patchevi koje je spomenuo i movie mogu skidati i za ps3? movie ti češ znat{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 16:52 (marcus1950).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ne treba se veseliti "neuspjehu" konamija, ako se pes marginalizira ili ako ostanemo bez njega (sto je vjerujem nemoguce), EA bi vjerovatno kompletno usporio razvoj fife i prodavao nam maglu (nije da i ovako ima nekih dramaticnih napredaka iz  godine u godinu...)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

jel se vama dogada da u H2H seasons cim vas spoji sa protivnikom, vas izbaci? nije mi se prije desavalo, a sada cim sudac svira pocetak, javi disconnect..neznam koji racku..kak da to sredim?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
KiCo77 kaže...
Reedy kaže...

Imam 10 shiny gold contracata(+24) i 20 obicnih golda (+13 ako se ne varam) tako da nemam vise problema s njima, kad ih kupujes stavi max bid na 300

Pa kako si to uspio skupiti ?

14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Reedy kaže...

Daju se nabavit i za 200 samo sto se razgrabe u par sekundi.

Btw. 

Danas uzmem goldpack u njemu Afellay i 6000 coinsa reko kad je tako dobro krenulo i drugi bi trebo biti dobar ono katastrofa.

Aj barem sam vratio pare ulaskom u ligu vise (trebala mi pobjeda u zadnje 3 utakmice, pritisak takav da sam izgubio od broncane americke ekipe fail...).

13 godina
neaktivan
strbi kaže...

jel se vama dogada da u H2H seasons cim vas spoji sa protivnikom, vas izbaci? nije mi se prije desavalo, a sada cim sudac svira pocetak, javi disconnect..neznam koji racku..kak da to sredim?

meni se to dogadja cjelo vrijeme...

nekad pomogne da izbrisem u my fifa sve custom squadove, pa prodaradi na desetak utakmica, nekad pomaze da wait for vsync ukljucim ili iskljucim itd

uglavnom lutrija mi je svaki puta ocu moci igrati seasons, dok ultimate team savrseno funkcionira...

17 godina
marcus1950 kaže...

Da li se ti patchevi koje je spomenuo i movie mogu skidati i za ps3? movie ti češ znat{#}

Generalno gledajući kad se rade neke ispravke gameplaya patch izlazi za sve platforme u isto vrijeme. Ako se uoće neki problemi na konzolama  ili  računalu rade se dodatni patchevi za tu vrstu hardvera.

Tako je bilo do sada.. Znači, prošle godine je izašlo 5 patcheva za PS3. Koliko ih je izašlo za računalo ne znam jer origin sam skine nadogradnju pa je teško pratiti a nigdje ne piše koja je verzija igre trenutno na računalu.

Cijelo vrijeme je pisalo 1.0 a nije jer znam da sam skinuo bar dvije nadogradnje za računalo prošle godine...

16 godina
neaktivan
dZelja kaže...
strbi kaže...

meni se to dogadja cjelo vrijeme...

nekad pomogne da izbrisem u my fifa sve custom squadove, pa prodaradi na desetak utakmica, nekad pomaze da wait for vsync ukljucim ili iskljucim itd

uglavnom lutrija mi je svaki puta ocu moci igrati seasons, dok ultimate team savrseno funkcionira...

tako i meni nekad radi season nekada ne...kada ce vise update izaci idu mi na laganu kurcinu,ako me razumijete...

PS:ispricavam se na izrazu 

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 18:41 (deno100).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Movie, hvala puno na opširnom odgovoru{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Reedy kaže...
KiCo77 kaže...
Reedy kaže...

Pa kako si to uspio skupiti ?

otvorio sam negdje 15 packova od 150 (sa fifa pointsima) i jedino dobro sta sam dobio su bili contracti i fabregas xD

15 godina
neaktivan
kako dobiš te fifa pointse?
Pričam i serem bezveze
13 godina

Ovi EA serveri opet zahebavaju...napravio dvije pobjede u karier modu, nije mi digo ni XP ni ništa...sad odigram trecu pobjedu i sad se sjetio dodat mi 300 i nesto XP-a da dođem na 25 lvl...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 19:25 (KiCo77).
13 godina
KiCo77 kaže...
The Unforgiven kaže...
kako dobiš te fifa pointse?

Ne dobis, nego kupis

pravim parama :)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ovi EA serveri opet zahebavaju...napravio dvije pobjede u karier modu, nije mi digo ni XP ni ništa...sad odigram trecu pobjedu i sad se sjetio dodat mi 300 i nesto XP-a da dođem na 25 lvl...

Meni vec drugi dan evo zeza u FUT-u, nece mi nac protivnika, stalno kaze connection lost...

14 godina
FIFA 13

Gdje mogu provjeriti jel imam običnu ili ultimate verziju FIFE13?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
piše ti "ultimate edition" na boxu/game artu u originu
Pričam i serem bezveze
14 godina
FIFA 13

Znam da je vec masu puta pitano...

Gdje se najjeftinije moze kupiti key?

Ako uzimam,dali da uzmem ultimate/limited edition ili ne?

U cemu je razlika izmedu editiona i obicnog?

Hvala

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Volos kaže...

Gdje mogu provjeriti jel imam običnu ili ultimate verziju FIFE13?

Ako sutra dobiješ free gold pack u FUT-u onda imaš ultimate. Nisam siguran da li ti sad igdje piše koja je verzija. Pisalo ti je kod aktiviranja igre.

S Ultimate verzijom se dobije 24 gold packa za FUT mod. Ako košta nekih 20-30 kuna više, isplati se razlika. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 19:41 (Hexfire).
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Hvala

EA SPORTS is offering an exclusive FIFA 13 Ultimate Edition that will supply fans with 24 FIFA Ultimate Team gold packs to kick-start their season, and its most extensive global pre-order* incentive in the history of the FIFA franchise.

http://www.ea.com/uk/football/news/fifa13-ultimate-edition-offers

Pričam i serem bezveze
14 godina
drahic kaže...

Hvala

I da,tamo gdje ste uzimali,dali ste imali problema sa doticnima u svezi isporuke key-eva?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice