- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad mi router crko taman kad sam vodio 1-0 u polufinalu golden kupa... ja se ko debos veselio jer sam mislio da je njemu crklo
eto stavio sam Marouane Fellaini za 150, pa ako hoce neko vidim na ovoj stranici da jeftino ide.
skinio bi si ali nemam doliko gb rama
Ove trening kartice (šut, driblanje itd.. ) to je sve jednokratno ?
Srao sam po PES u njihovoj temi, a sada kada sam zaigrao Fifu nisam se baš oduševio.Grafika je na razini.Ali nikako da promjene onaj game plan layout, koji je u PES jedno1000 % bolji.Ne znam kako je u multiplayeru, ali singleplayer iskustvo je poprilično loše, balans jednostavno ne valja.Kaže dio ekipe da su svi ko Barca, odigrao sam jedno pet šest tekmi, i to sa Barcom, Realom, i Bayernom protiv nekakvih drugoligaša sa dvije ili tri zvjezdice, na professionalu, bilo je preteško, svi imaju super obranu, što nije realno.
Za one kojima je gameplay prebrz, a sve momčadi ko Barca, evo podešenih slidera (nisu moji, neki lik Orion ih je složio).
Game Settings
Controls: Full Manual (ovo stavite kako vam paše)
Half Length: 15 minutes (i ovo)
Difficulty: World Class(Legendary) ( i ovo)
Game Speed: Normal!!
Analog Sprint: On (samo ako imate xbox 360 kontroler inače off)
Camera: Default(makes a difference with game speed)
Gameplay Sliders(Hum/CPU)
Sprint: 42/42
Acceleration: 49/49
Shot Error: 54/54
Pass Error: 55/61
Shot Speed: 50/50
Pass Speed: 46/46
Injury Frequency: 70/70
Injury Severity: 40/40
Goalkeeper Ability: 60/60
Marking: 69/69
Run Frequency: 50/50
Line Height: 52/52
Line Length: 44/44
Line Width: 48/48
Fullbacks: 54/54
First Touch 59/59
Power Bar(User) 60
U onom packu što dobijemo za preorder sam dobio nekog Adriana iz Atletico Madrida, stavim na njega na aukciju, start price: 700, vratim se ja nakon 5 sati kad ono prodan za 5600!
A van Buytena nemogu prodati!
U onom packu što dobijemo za preorder sam dobio nekog Adriana iz Atletico Madrida, stavim na njega na aukciju, start price: 700, vratim se ja nakon 5 sati kad ono prodan za 5600!
A van Buytena nemogu prodati!
Ja tog Adriana imam vec barem tjedan dana... kupio sam ga za 1900, vidim da je cijena narasla. mozda ga prodam ionako ga ne koristim
BTW evo bas gledam sad, nekuzim kako si ti dobio 5600 za njega kad je na AH buy now između 2-3k za njega xD
Ima itko ideju kaj napravit da mi za firewall status makne oznaku "restrictive"? Otvorio sam neke portove s tamo nekog popisa al i dalje 0 bodova, il je popis nepotpun il sam nes sje***. Brijem da mi radi toga stalno zajebava kad pokusavam online igrat protiv nekoga pa mi javlja da je connection lost...
p.s.
Ovi gold packovi su ziva frustracija, dosad valjda samo 2 igraca "malo bolja"... iz prvog packa M'Villa i danas Lucas onaj iz Sao Paula, nadam se da ce se prodat fino...
Evo dobio Ardu it AMadrida ovr. 84 sad je na aukciji, standard odem na 13k i ja moram ici kupovat paketice...
btw. one staff kartice, sta s njima radim?
Evo dobio Ardu it AMadrida ovr. 84 sad je na aukciji, standard odem na 13k i ja moram ici kupovat paketice...
btw. one staff kartice, sta s njima radim?
Managere sa contract bonusom čuvaj, ostale možeš prodat ako rijetko koristiš fitness i att+ karte.
Ajd se malo smiri, pa ipak je ovo samo igra. Mene da toliko frustrira igra ja bih prestao igrat, a tebe očito da frustrira...
Uzeo VdVaarta najjeftiniji bio oko 14k( da barem dobijem Sylviu gratis).
Ostalo je jos dvadesetak stvari u trade pileu, nadam se da ce biti oko 20k taman da uzmem tog desnog beka.
Kod mene je na manual.
Srao sam po PES u njihovoj temi, a sada kada sam zaigrao Fifu nisam se baš oduševio.Grafika je na razini.Ali nikako da promjene onaj game plan layout, koji je u PES jedno1000 % bolji.Ne znam kako je u multiplayeru, ali singleplayer iskustvo je poprilično loše, balans jednostavno ne valja.Kaže dio ekipe da su svi ko Barca, odigrao sam jedno pet šest tekmi, i to sa Barcom, Realom, i Bayernom protiv nekakvih drugoligaša sa dvije ili tri zvjezdice, na professionalu, bilo je preteško, svi imaju super obranu, što nije realno.
Ne znam što bih ti rekao ako ti je igra preteška na professionalu? Da igram na tom nivou težine imao bih u prvenstvu laganih 38 pobjeda s primljenih desetak a zabijenih stotinjak golova...
mogu li ja ikako vidjet sta moji prijatelji prodaju, sta su stavili na trade. trazio sam ali nikako da nadem, tako da bi se mogao razmjenivat igracima..
Zanima me dali bi netko mjenjo svoj acc sa Fifom 13 za Odlican LoL i NFS World Acc? ako koga zanima vise informacija o accountima na PP
Zaš su Ibri smanjili jump na 72, mislim nema veze što je visok, al i dalje bi trebo imat jump na 85 min.
Ovo vam je vjerojatno najbolja momcad koju cete ikad vidjet
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#bxlSTLlVnHDsZ:pc
Strasni igraci i prirasli su mi srcu, imam score otkako sam krenio, a krenio sam s njima, 18-0-0, 1 bronze cup i 1 silver cup i presli smo iz 5 u 4 diviziju i sve to bez ijednog remija i poraza. Padale su i neke gold i silver ekipe i stvarno su prava klapa :)
To nije tocno prvih 11 jer stalno rotiram i uzimam samo one svjezije, a razlike u kvaliteti skoro pa i nema :)
Zanima me da li kad se pravi zamjena, igrac koji ulazi gubi u ugovoru kao jedan nastup? Pretpostavljam da je, ali zato uvijek moji bez problema izdrze cijelu utakmicu uz gubljenje fitnessa za 2-3. Zatim, jel moze bit chemistry 100 ili 99 ako su igraci razliciti leveli, bronze, silver gold? I imam na 'racunu' 17000 coinsa i da li pocet gradit silver ekipu prvo pa onda gold ili odma gold i koliko ce bit coinsa dovoljno? Mislim da je i ovo vec dovoljno za onaj najnizi gold tj. za igrace koji nisu tako skupi, da li da jos sacekam s ovim ili? :)
Zanima me da li kad se pravi zamjena, igrac koji ulazi gubi u ugovoru kao jedan nastup? Pretpostavljam da je, ali zato uvijek moji bez problema izdrze cijelu utakmicu uz gubljenje fitnessa za 2-3. Zatim, jel moze bit chemistry 100 ili 99 ako su igraci razliciti leveli, bronze, silver gold? I imam na 'racunu' 17000 coinsa i da li pocet gradit silver ekipu prvo pa onda gold ili odma gold i koliko ce bit coinsa dovoljno? Mislim da je i ovo vec dovoljno za onaj najnizi gold tj. za igrace koji nisu tako skupi, da li da jos sacekam s ovim ili? :)
Gubi se 1 contract prilikom zamjene, ali preuzima chemistry od igraca koji je bio na toj poziciji... Tako da ces(poslije vjerojatno, sad je jos prerano) vidjet engleske ekipe, pa kad gube na poluvremenu uvode ronalda....
Tesko ces slozit si chemistry 100... Za chemistry ti je bitna Liga, nacija, i klub
Kad vidis one narancaste poveznice to znaci da ima samo jedanu povezanost (samo liga, a drukcije nacionalnosti i klub...)
Kad vidis one zelene poveznice, to znaci da ima 2 ili vise poveznice...
Sad, tesko da ces uspjet imat dobar chemistry ako pocmes tu uvodit gold igrace, jer ce oni biti iz 1. engleske lige, dok su tvoji iz 4. engleske(znaci nisu ista liga)
Ostavi ovaj squad, i igraj sa njim bronze turnire posto su ti tako dragi :D, sumnjam da ces imat puno uspjeha sa njima u 4. diviziji jer bi tamo vec moglo biti dosta dobrih ekipa, koje ce tvoju jednostavno nadjacat...
Sad sa 17k coinsa, ili si uzmi jednog kvalitetnog igraca iz lige koju zelis igrat (pa makar skupljao jos 3-5k coinsa) i gradi ekipu oko njega, ili tradeaj/igraj dalje i skupi dovoljno love za cijelu ekipu
Ako ces vec ici radit cijelu ekipu za 17k onda si stavi dole u search max price 350 coinsa, jer neki dobri non rare igraci znaju otici za 350 coinsa van...
Sa 17000 kapitala se bez brige dođe u div 1.
evo mojih rusa, još mi Hulk fali :) http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#iLOb0pCGnHDuA:pc
evo mojih rusa, još mi Hulk fali :) http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#iLOb0pCGnHDuA:pc
Stavi Emenikea u špicu, ja sam igro s njim, životinja je, 90 pace i 94 strenght.
eo mojih engleza :) prilicno sam nov sto se tice ovog FUTA pa su svaka kritika i pomoc dobrodosli..fifu 12 nisam igrao..sad sam maloprije prodao Jarvisa i Dyera..krila..ali eo ovo su bili pocetnih 11 skoro svaku, jedino mjenjam Johnsona sa Cooperom u napadu, i ove broncane igrace po potrebi ako slucajno zatreba...coinse trosim na fitnees i ugovore..
Sandra, Naismitha i Agnana sam dobio u goldpacku, pa eto sad jos razmisljam dal da ih prodam ili da ih ostavim..
Inace sam u Division 2 (online) i imam 3 pobjede iz 3 utakmice..sacuvao sam opstanak i treba mi jos par pobjeda za ulazak u Division 1...
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#erzWBx7qnHDxB:pc
ljudi pomoc :D. Zasto mi nece centrirat loptu po podu kad stisnem 3 puta krug,svaki put ide obican lob centarsut po zraku nece da mi prihvati kad stiscem vise puta ima li ko rijesenje inace sve radi normalno...kontrole sam namjestio preko x360ce(tako nekako) desna gljiva takoder sada radi;sve normalno samo me ebe ovaj krug..
Evo cijena fife je zajedno sa cijenom borderlands pala na www.cdkeyhunt.com,mogao bih mozda upinuti ga sad :D