FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.257.619
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Red_Star_Forever kaže...
Kupio Pata ali kada pritisnem da ga stavim u ekipu kaze da je zauzeto tj da je jos activno a zavrsila se aukcija?I sta sada da radim?vec dva,tri sata tako stoji?u cemu je problem?

u tome da je danas tradeu u totalnom k, vec par sati da sam prodao par igraca, jos uvijek nisam dobio coinse niti su se oni "maknuli" sa aktivnih prodaja

My global position systems are vocally addressed
14 godina
neaktivan
iggy81f kaže...
exer1234 kaže...

ajd nek mi netko pomogne... znaci nabavio fifu,, i nikako namjestit kontrole na gamepadu. pa poludit cu vise.. na pes je tako jednostavno, a ovdje tako komplicirano!! ... namjestim u igri sve kak treba. znaci po brojevima.. i opet je sve izmjesano kad igram...hocu da bude gore dodavanje u for, dole normalno kratko dodavanje, lijevo pucanje i desno nabacivanje... i to je to.. kako to namjestit? :D ...

Nije problem namjestit kontrole, čak ne može jednostavnije. Idi u postavke (u samoj igri), nađi kontrole i namisti tipke kako ti odgovara.

NPR. ako ti je ŠUT 3 (ili krug), a ti hoćeš da ti bude 1 (ili kocka) ... selektirašŠUT (3 ili krug) klikni na (2 ili X) da izabereš ... selektiraš (1 ili kocka) i opet klikneš na (2 ili X) i tako za sve komande koje hoćeš prominit.

ma problem je bio sto moj kontroler ima drukcije brojeve.tj redosljed.. nije kao na onom... :D pa zato nije radilo,,, 

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Pozdrav,

Planiram uzeti igru ali nisam siguran da li će mi raditi bez štekanja pošto se radi o prenosniku, karakteristike su mu i5 2.4GHz, 4GB RAM-a, GT540 1GB grafička. Laptop bi spojio na TV i igrao.

Ukoliko ima netko da igra sa sličnim laptopom ili.... neka javi kako to sve funkcionira...

Ukoliko je pozitivan odgovor, može link na najpovoljniju kupovinu ali da se može platiti paypalom?! Hvala

ex Quilombo23 : twitter : @saltcitysinner

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Ma ici ce bez problema

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel moze neko opet napisat kako da pomicem zivi zid unaprijed da smetam ovome sta puca ? :D Tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Smece2 kaže...

ofc epic golman kad se napuni na najjace da izbije

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/137633905

Sljedeći put prilikom ispucavanja lopte probaj umjesto pucanja stisnuti gumb s kojim centriraš pa ćeš vidjeti kako lopta leti preko centra...

Iza centra ako ispucavas sa gumbom za pucanje nema punjenja.....  Tak da jesam sa tim gumbom ispucavao :D samo sto se golmanu nije dalo ispucat valjda :D

15 godina
neaktivan
Fifa 13 maher kaže...
Ovako fifu sam kupio u splitu u gameshop mileniumu za pc Sa aktivacijom nisam imao problema Kada uprem online pojavi mi se tekst ,, thank you for your interest you are not eligible to play this online fature Neznam kako provjerit portove

Stavi u originu da si stariji od 12 godina i onda ce radit....

14 godina
Pas22 kaže...

Jel moze neko opet napisat kako da pomicem zivi zid unaprijed da smetam ovome sta puca ? :D Tnx

Sa LT-RT ga mices lijevo desno, a sa LB-RB ga mices naprijed nazad... pazi jer sam ja tako pobrao žuti, sudac to ne dopušta :P (micanje naprijed-nazad)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Portovi se mogu otvorit na svim routerima...koji podrzavaju TCP/UDP...odnosno DSL ili nešto više...bezobzira na marku routera...i ja imam thompson..za to uđtee u svoj router...

Na nacin 192.168.1.1 upisete u bilo kakav browser di upisujete adrese stranica , pitat ce vas user i password. Za user je vecini to da napisu user ili admin i password onaj koji su dobili sa ugovorm ili zadnji brojevi na routeru sa donje strane, znaci tamo di je barkod

Paznja...nemaju svi ruteri istu adresu odnosno njihovu adresu na koju se spajate preko browsera. Isto tako, neki browseri se pod Username upisuje user, u nekima admin, a u nekima nesto trece napisano u kutiji sa ruterom ili drukcije definirano. Oni koji imaju t-com thomsonov, onaj bijeli...za njh vrijedi ovo:  192.168.1.1   Pod Username se napise user, i onda password koji je na ruteru ispod kod barkoda. Za druge ima varijacija.

Portove je lako otvorit, iako mi se neda sad i to pisat, jer opet, svaki ruter ima svoj interface, svoje opcije i drugacije je...al sve je nakraju ista pašta, samo drugacije upakirano...

Nije meni problem otvorit portove, nego koje portove sve treba otvorit. Otvorio sam prema nekoj listi koju sam nasao na nekom ea forumu pa mi i dalje pise "restricted" u igri i sere stalno kod trazenja protivnika...

13 godina
MBuda kaže...
TheDarkSide kaže...

Portovi se mogu otvorit na svim routerima...koji podrzavaju TCP/UDP...odnosno DSL ili nešto više...bezobzira na marku routera...i ja imam thompson..za to uđtee u svoj router...

Na nacin 192.168.1.1 upisete u bilo kakav browser di upisujete adrese stranica , pitat ce vas user i password. Za user je vecini to da napisu user ili admin i password onaj koji su dobili sa ugovorm ili zadnji brojevi na routeru sa donje strane, znaci tamo di je barkod

Paznja...nemaju svi ruteri istu adresu odnosno njihovu adresu na koju se spajate preko browsera. Isto tako, neki browseri se pod Username upisuje user, u nekima admin, a u nekima nesto trece napisano u kutiji sa ruterom ili drukcije definirano. Oni koji imaju t-com thomsonov, onaj bijeli...za njh vrijedi ovo:  192.168.1.1   Pod Username se napise user, i onda password koji je na ruteru ispod kod barkoda. Za druge ima varijacija.

Portove je lako otvorit, iako mi se neda sad i to pisat, jer opet, svaki ruter ima svoj interface, svoje opcije i drugacije je...al sve je nakraju ista pašta, samo drugacije upakirano...

Nije meni problem otvorit portove, nego koje portove sve treba otvorit. Otvorio sam prema nekoj listi koju sam nasao na nekom ea forumu pa mi i dalje pise "restricted" u igri i sere stalno kod trazenja protivnika...

Otvori onda sve portove...od 1 do 6500 ...TCP i UDP otvori do 200 tisuca...nije bas dobro sta se tice sigurnosti, al bar ce ti sve radit :)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Pas22 kaže...

Sa LT-RT ga mices lijevo desno, a sa LB-RB ga mices naprijed nazad... pazi jer sam ja tako pobrao žuti, sudac to ne dopušta :P (micanje naprijed-nazad)

hahah tnx :D

E i da, ako ovdje ima par nogometnih znalaca..

Koju postavu bi mogao igrat s Chelsiem, sve dolazi u obzir osim varijante s jednim napadacem jer sam doveo Aguera pa imam dvije spice koje moraju igrati, on i Torres.

Pa sad, obranu znam kako cu i sta cu, ali vezni red i sredina su mi ofenzivno u postavi 4-4-2 (Holding) jako losi, dok su defanzivno dobri, ali u napadu jako malo sudjeluju i cesto su mi Torres i Aguero usamljeni..

S tim da u veznom redu imam igrace kao sto su: Mata, Hazard, Oscar, Lampard (ta cetvorka je meni trenutno u prvoj postavi, Mata i Hazard su krila, druga dvojica sredina), a u zamjeni su Ramires, Malouda, Victor Moses, Marko Marin, Obi Mikel i Sturridge..

Mislim, odlicna klupa, igraci sve oko 80 overall, a ne znam sta cu s njima :(..

Pa eto, ako netko zna koju mogucnost, a ako ne onda nazalost idu na transfer listu :D

16 godina
neaktivan
FIFA 13

TheDarkSide: aj mi molim te reci je li ovo u redu sto sam napravio.... je li se to ovako radi i jesam li dobro napravio i sta popravit????

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 21:36 (d3stroy3r_cro).

0 0 hvala 0
13 godina

Pod Protocol nemoj stavit TCP, nego stavi Any

15 godina
neaktivan
FIFA 13

koje portove moram otvorit za fifu?

lnova65

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lnova65 kaže...

koje portove moram otvorit za fifu?

To čini se nitko ne zna napisati...

13 godina

Ima negdje lista...al evo ovo su moji:)Ja sam znaci doslovno otvorio sve portove ovime...nemorate radit za TCP i UDP posebno, nego stavite pod Protocol Any i onda Port range 1000-65350 i on ce automatski pretovirt za obadva protokola( TCP i UDP) Sta se tice sigurnosti, virusa i mogucih hackera, mogu uc lakse jer su svi portovi otvoreni, zato zastitie wi fi, ili ga ugasite ako vam netreba, isto tako zastitite sve konekcije, znaci passwordom i tako time.

Sve mi je na Open sta se tice Firewall statusa. Kad upalim FIFU 13 ono prvih minutu mi zna bit Moderate i onda se prebaci na Open, tako i za sve druge igre, nista ne steka:)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 21:50 (TheDarkSide).
13 godina

FIFA 13 PS3 players simply need to open the following Ports on your connection:

UDP: 3074; 3659; 6000
TCP: 80; 443; 10000 - 10099; 42127; 3659

FIFA 13 PC players should also open these ports:

UDP: 9565; 9570; 9000 - 9999; 3659
TCP: 9946; 9988; 42124; 10000 - 20000; 3569

And FIFA 13 Xbox 360 players should open the following:

UDP: 88; 3074; 53; 3659
TCP: 3074; 53; 80; 3659

16 godina
neaktivan
FIFA 13

je li vam se popravio trade na fifi, ja kupio coentraa za 14k i sa 64 contractsa i sad mi pise da nema ni jedan contract {#} isto tako i sa raulom albiolom imao 1 contract i sad ni jedan.... valjda ce to popravit, neznam koji im je k..

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni jos nije stigao pato,verovatno se uspavao pa propustio let ,pa ce verovatno sutra stici!

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 22:42 (Red_Star_Forever).
14 godina
FIFA 13

Ako ste na T-comu i imate Tompson router, otvaranje portova neće biti od prevelike koristi. Uređaj je jednostavno smeće. Govorim iz iskustva.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Trade jos uvijek u banani, 36 itema ili je prodano ili expired, ne mogu ih maknuti ...

Al zato su paketići danas zakooon, 2 otvorio, prvo micah richards, pa sada samuel etoo {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Hexfire kaže...

Ako ste na T-comu i imate Tompson router, otvaranje portova neće biti od prevelike koristi. Uređaj je jednostavno smeće. Govorim iz iskustva.

A istina, nisu bog zna sta, sa uguranim firmwareom od T-Coma...al meni funkcionira sve :)

15 godina
neaktivan
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

Pozdrav,

Planiram uzeti igru ali nisam siguran da li će mi raditi bez štekanja pošto se radi o prenosniku, karakteristike su mu i5 2.4GHz, 4GB RAM-a, GT540 1GB grafička. Laptop bi spojio na TV i igrao.

Ukoliko ima netko da igra sa sličnim laptopom ili.... neka javi kako to sve funkcionira...

Ukoliko je pozitivan odgovor, može link na najpovoljniju kupovinu ali da se može platiti paypalom?! Hvala

Igrao sam ja na jakom slicnom prijenosniku, moci ces igrati na low detaljima.

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

I nakon otvaranja navedenih portova za PC i dalje mi piše firewall "restricted"... T-com, Thompson shit ruter...

14 godina
MBuda kaže...

I nakon otvaranja navedenih portova za PC i dalje mi piše firewall "restricted"... T-com, Thompson shit ruter...

Baš sam im poslao mail danas da vidim da li je moguće dobiti ruter drugog proizvođača, samo zbog online igranja. Nisam primijetio probleme u drugim igrama, ali izgleda da fifu ne voli baš. Javit ću ako mi odgovore da ga mogu promijenit.

13 godina
MBuda kaže...
TheDarkSide kaže...

To se i meni desavalo, onda sam otvorio sve, i sad radi xd

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja imam ruter od T-Coma, thompson i u igri mi piše da mi je port open. I online radi super...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 23:33 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TheDarkSide kaže...

To se i meni desavalo, onda sam otvorio sve, i sad radi xd

Što točno misliš pod tim sad radi? Osobno nisam primijetio ama baš nikakve razlike između restricted, moderate i open. Jedino o sreći mi ovisi da li ću pronaći protivnika odmah, ili će prije 20 puta doći: opponent found..... connection to your opponent was lost.

13 godina
neaktivan
Ja niti sam otvarao portove,i sve normalno funkcionise.
17 godina
FIFA 13
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 2:21 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice