FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.257.959
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Opet ne radi kako treba UT,danas je radio normalno,sada opet koci,cak je sada i online ne igriv,veza je kao jaka ali kada krene tekma irititra koliko je lose!!!!!!!!!!!!!!!!!

Isti problem kao i prosle zar nisu uspeli da izvuku pouke nesto iz predhodne?
15 godina
neaktivan
FIFA 13

u fifi12 sam kod kreiranja online igrača mogao izabrat u kojem će klubu igrat i kada bi igrao prijateljsku s tim klubom igrač bi bio u postavi

u fifi13 je kod kreiranja i editiranja igrača blokirana opcija Team i piše free agent. postoji li fora da ga ubacim u neki klub?

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Odjednom ne mogu igrati Seasons. Kad mi loada squadove (prije ulaska u dio sa odabirom dresa) mi se igra crasha na desktop. Do zadnjeg puta je radilo sve najnormalnije..

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dreammaker kaže...

Odjednom ne mogu igrati Seasons. Kad mi loada squadove (prije ulaska u dio sa odabirom dresa) mi se igra crasha na desktop. Do zadnjeg puta je radilo sve najnormalnije..

Znači, danas je najbolje ne pokretati igru kako je nekima krenulo?

14 godina
neaktivan
FIFA 13

prijedlog s kojim klubom da pocnem igrati karijeru kao manager? ili moze i prijedlog u kojem klubu da se napravim kao igrač :) vidim puno puno bolji je be a player nego prošle godine..šalu te da posudbu i sve

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 23:52 (KiX777).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
dreammaker kaže...

Znači, danas je najbolje ne pokretati igru kako je nekima krenulo?

Kako je krenulo ,zamalo da polupam joy zbog laga,a to ne sada koji lag vec onaj koji kada nemozes da kontrolises normalno igraca,oces u bilo koju stranu ono kasni ,sut isto tako,dodavanja,znaci poludeo sam,vodim lepo sve fino ali me ubi taj irititajuci lag,kao da nemam poptiuno kontrolu nad svojim igracem i u fazi odbrane i u napadu.I ja lepo dugme restart na kompu i nek se nosi u tri lepe i lag i ea.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 0:18 (Red_Star_Forever).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

sad naletio na 3-4 kartice fitnesa +30 za cijelu ekipu za 300 coinsa :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

To se i meni počelo neki dan dešavat. Kad sam popi**** bio je uninstall, skidanje na novo i od tad ni najmanjeg problema!

P.S. to mi se počelo dešavat kad sam nekaj prčkao po originu i stisnuo na fifu Check for updates, sad nema šanse da više ikad to pipnem..

13 godina
neaktivan
FIFA 13

pa koji je K sa ovim blokiranjima suta ? 

sto vise igram seasons vise nailazim na igrace koji uzmu bayern, stave vjerovatno ultra defensing, i nabiju se u svoj sesnaesterac i nemozes im nista, gotovo svaki udarac zavrsi u blokovima, 20-30 blokova po utamici, i to dosta nadljudskih/nemogucih blokova, puno njih iza ledja u klizecem startu ( u fifi 12 redovito faul) 

i onda kad tad uspiju sa robbenom u kontri pobjeci po boku , lagani centarsut na peterac i gol...

takva mi je svaka druga utakmica...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13
Evo jedan kratak dijalog prijatelja sa foruma :-)
Posle oko nedelju dana igranja nove fife (PC), evo male recenzije s moje strane... kroz zamisljen intevju sa nekim od CEO-va (direktorcica) u EA sportsu.

-Dobar dan gospodine CEO.
-Jabadaba duuu, dobar dan i tebi momce!

-Hmm, da. Eto izasla je nova fifa i prodaja ne ide lose. Mnogi kazu da je to posledica sjajnog izdanja v12, ali i da nisu sigurni da ce kupiti i v14 sledece godine. Sta kazete na to?
-Pa, to su tabloidne price. Pogledajte samo koliko unapredjenja imamo u ovoj verziji (13) i shvaticete da imamo dobar zalog za buducnost.

-Mozete li malo da pojasnite?
-Hehehehe, mladicu, mi imamo novi i veoma jak tim ljudi iza sebe koji detaljno analizira trziste i kao proizvod te analize, donosimo odluke kako da poboljsamo igru iz godine u godinu.

-Pa, dobro, zasto je, onda, gameplay ubrzan do epilepsije?
-Pa, bas ti o tome i pricam mladicu! Eto, taj nas tim koji se bavi analizom, posle podrobnog istrazivanja, izneo je pred bord sokantno saznaje: mala deca rastu i za par godina postanu velika deca!

-Ko bi rekao!?
-Jeste, tako je! Takvo jedno saznanje, napravilo je mali zemljotres u bordu, valjalo je doneti ispravne odluke. Mala deca vole brze i sarene stvari, tako da smo morali da ubrzamo gameplay. Vidite, mi moramo da ulazemo u buducnost, mala deca postanu veliki igraci, veliki igraci dobiju malu decu i tako u krug. A sadasnja generacija fifasa je tu na granici da dobije ili su dobili malu decu- koja ce postati veliki igraci. Sa fifa12, zadovoljili smo veliki deo jedne generacije, a sa fifa13 kupujemo sledecu. Vec vidim nekog novopecenog caleta koji daje disk (fifa13) svom sinu od 2...3 godine, a hteo je sam da se igra.

-Mislite, daje mu disk besno i razocarano?
-Vickasti ste, hehe, ali se ocigledno ne razumete u tokove trzista i marketing, kao i trenutno stanje u ekonomiji. Verovatno ste i sami svesni da je velika ekonomska kriza u celom svetu, tako da smo morali da smanjimo tim koji je radio na ovom izdanju. Zadrzali smo desetak ljudi koji ce jos malo poraditi na impakt endzinu i jednog malog sto je ubrzao igru. Naravno, bord za odluke je ostao isti, heheheh, sto se ono kaze, tim koji dobija, ne menja se, hehehehehe.

-Ali igra sada lici na fliper!
-Pa, daaaa, odlicno kapiranje. Rekao sam ti da radimo na smeni generacije, momce, a brze, sarene i bucne stvari privlace malu decu. Ja i jesam bio izneo predlog da ubacimo zvuk flipera u igru, ali ga ostatak borda nije prihvatio iz nekog razloga. Ali imam ja jos ideja! Eto, uskoro cemo izbaciti i verziju sa potpuno novim igracima i malo modifikovanom anatomijom. Recimo, imacemo Medu Messija, Rakuna Ronalda, Pile Buffona, Slonce van Persija... mala deca vole zivotinje! A timovi ce biti zabavni i komicni: Cudesna Suma Madrid, Mancester Bambilend, Yu-gi-oh-Lona, Paris st.Alladin, Partizan, Zvezda. Ali i stariji i rigorozni sladokusci ce imati to zadovoljstvo da svi igraci i timovi budu licencirani. I sve to za samo 40$!

-Hmmmm, sjajno. Dobro, vratimo se na ostale novitete u fifi13. Poboljsan impakt endzin...
-Zurim. Caos.

Da li cu je ipak igrati ove godine? Hocu, ali...
Da li cu je kupiti i sledece godine? Mozda, posle dva, tri meseca igranja piratske verzije i ukoliko PES ne uprska sa novim Endzinom!

1 13 hvala 1
17 godina
dZelja kaže...

pa koji je K sa ovim blokiranjima suta ? 

sto vise igram seasons vise nailazim na igrace koji uzmu bayern, stave vjerovatno ultra defensing, i nabiju se u svoj sesnaesterac i nemozes im nista, gotovo svaki udarac zavrsi u blokovima, 20-30 blokova po utamici, i to dosta nadljudskih/nemogucih blokova, puno njih iza ledja u klizecem startu ( u fifi 12 redovito faul) 

i onda kad tad uspiju sa robbenom u kontri pobjeci po boku , lagani centarsut na peterac i gol...

takva mi je svaka druga utakmica...

Sjeti se chelsea i barcelone prošlu sezonu. Ista stvar... i to je nogomet

14 godina
Zoki Mpek kaže...
Evo jedan kratak dijalog prijatelja sa foruma :-)
Posle oko nedelju dana igranja nove fife (PC), evo male recenzije s moje strane... kroz zamisljen intevju sa nekim od CEO-va (direktorcica) u EA sportsu.

-Dobar dan gospodine CEO.
-Jabadaba duuu, dobar dan i tebi momce!

-Hmm, da. Eto izasla je nova fifa i prodaja ne ide lose. Mnogi kazu da je to posledica sjajnog izdanja v12, ali i da nisu sigurni da ce kupiti i v14 sledece godine. Sta kazete na to?
-Pa, to su tabloidne price. Pogledajte samo koliko unapredjenja imamo u ovoj verziji (13) i shvaticete da imamo dobar zalog za buducnost.

-Mozete li malo da pojasnite?
-Hehehehe, mladicu, mi imamo novi i veoma jak tim ljudi iza sebe koji detaljno analizira trziste i kao proizvod te analize, donosimo odluke kako da poboljsamo igru iz godine u godinu.

-Pa, dobro, zasto je, onda, gameplay ubrzan do epilepsije?
-Pa, bas ti o tome i pricam mladicu! Eto, taj nas tim koji se bavi analizom, posle podrobnog istrazivanja, izneo je pred bord sokantno saznaje: mala deca rastu i za par godina postanu velika deca!

-Ko bi rekao!?
-Jeste, tako je! Takvo jedno saznanje, napravilo je mali zemljotres u bordu, valjalo je doneti ispravne odluke. Mala deca vole brze i sarene stvari, tako da smo morali da ubrzamo gameplay. Vidite, mi moramo da ulazemo u buducnost, mala deca postanu veliki igraci, veliki igraci dobiju malu decu i tako u krug. A sadasnja generacija fifasa je tu na granici da dobije ili su dobili malu decu- koja ce postati veliki igraci. Sa fifa12, zadovoljili smo veliki deo jedne generacije, a sa fifa13 kupujemo sledecu. Vec vidim nekog novopecenog caleta koji daje disk (fifa13) svom sinu od 2...3 godine, a hteo je sam da se igra.

-Mislite, daje mu disk besno i razocarano?
-Vickasti ste, hehe, ali se ocigledno ne razumete u tokove trzista i marketing, kao i trenutno stanje u ekonomiji. Verovatno ste i sami svesni da je velika ekonomska kriza u celom svetu, tako da smo morali da smanjimo tim koji je radio na ovom izdanju. Zadrzali smo desetak ljudi koji ce jos malo poraditi na impakt endzinu i jednog malog sto je ubrzao igru. Naravno, bord za odluke je ostao isti, heheheh, sto se ono kaze, tim koji dobija, ne menja se, hehehehehe.

-Ali igra sada lici na fliper!
-Pa, daaaa, odlicno kapiranje. Rekao sam ti da radimo na smeni generacije, momce, a brze, sarene i bucne stvari privlace malu decu. Ja i jesam bio izneo predlog da ubacimo zvuk flipera u igru, ali ga ostatak borda nije prihvatio iz nekog razloga. Ali imam ja jos ideja! Eto, uskoro cemo izbaciti i verziju sa potpuno novim igracima i malo modifikovanom anatomijom. Recimo, imacemo Medu Messija, Rakuna Ronalda, Pile Buffona, Slonce van Persija... mala deca vole zivotinje! A timovi ce biti zabavni i komicni: Cudesna Suma Madrid, Mancester Bambilend, Yu-gi-oh-Lona, Paris st.Alladin, Partizan, Zvezda. Ali i stariji i rigorozni sladokusci ce imati to zadovoljstvo da svi igraci i timovi budu licencirani. I sve to za samo 40$!

-Hmmmm, sjajno. Dobro, vratimo se na ostale novitete u fifi13. Poboljsan impakt endzin...
-Zurim. Caos.

Da li cu je ipak igrati ove godine? Hocu, ali...
Da li cu je kupiti i sledece godine? Mozda, posle dva, tri meseca igranja piratske verzije i ukoliko PES ne uprska sa novim Endzinom!

Sta ti brijes jbt? Nes nije u redu s tobom, ako nis barem imas bujnu mastu

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
neaktivan
FIFA 13

otvorio sam ultimate edition pack jutros. Užas :)  jedino sto valja je contracts ostalo sve kad bih prodao nebi dobio ni 5k coisa

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Sta ti brijes jbt? Nes nije u redu s tobom, ako nis barem imas bujnu mastu

Kužiš, ja im spamam grupu kad kažem da u igri ne valja golman, da su pucanja mimo svih zakona fizike itd, itd.... a on u ovakvim djetinjastim postovima koji nemaju nikakve veze sa stvarnošću ne spama.

Volio bih da o igri kaže nešto objektivno i iz svog iskustva ali izgleda da previše tražim... ovako je ipak lakše...

13 godina
FIFA 13

Jedino se na PES.u dogada da igraci imaju overvall 99... cista glupost. Inace, sutra, prekosutra mi stize FIFA...

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13
Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Moj gol sezone zabijen u be a pro online {#}

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ma nebi mi ni bunker smetao da nije ovako nerealno tj da igrac ima nekakav utjecaj na te blokove, 90% tih blokova racunalo samo odradi, i sto je najgore puno tih blokova su uklizavanja u sut , isto je bilo u fifi 12 ali sa tim da je tamo puno tih uklizavanja u sut donosilo slobodne udarce, ovdje niti jedan faul nisam dobio na racun toga, racunalo jednostavno ne grijesi i ima savrsen tajming...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jedino se na PES.u dogada da igraci imaju overvall 99... cista glupost. Inace, sutra, prekosutra mi stize FIFA...

Meni na PES-u Ronaldo ima 105 u master ligi a tek pola sezone proslo :D

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Stavio sam kontroler postavke sve na manual osim pucanja. Savršenstvo od igre. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Još nisam dobio pack, gdje ga točno dobijem?
Nije valjda da nisam dobio Ultimate Edition nego regular key :( 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako  da vidim neciji profil s kim sam upravo igrao ut ili seasons match?

EDIT: našao.

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 14:30 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

otvorio sam ultimate edition pack jutros. Užas :)  jedino sto valja je contracts ostalo sve kad bih prodao nebi dobio ni 5k coisa

ja jutros dobio vidala iz juvea, ide barem za 20K:)

13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

ja vec treci put dobijam ovaj gold pack besplatno, i nisam jos nista od ti free packova dobio, a dnevno otvorim sigurno 20 premium gold packova

13 godina
neaktivan
JA sam taj dugacak nazovi dijalog procitao na serbia pes-u,svasta sam rekao u vezi tog posta i ono kao neki lik mi salje pruku,kao nemoj tako da ne budes banovan,mislim se boli me uvo,tamo kada citas utiske vezano za pes,onaj koji nikada nije igrao fudbalsku simulaciju pomislice vau pa ovo je najboolji fudbal na svetu.Svi lazu jednog drugog,znaci strasno.

Kao nemoj postavljati takve kometare da ne budes banovan,sta ne smem izneti svoje misljene o postu,sacuvaj Boze!!!!!!!!!!!
14 godina
FIFA 13

Caceresa stavim na sale pocetna 950, nabidali ga do 12.250 a na futheadu ga procjenjuju na 4.000.... nije lose... Santona slucajno stavim 150 i na kraju prodam za 3700 (procjena Futhead- 2.000)

Jbt kad stavim niske cijene ljudi polude.. mogu se kladit da sam stavio pocetnu 12.000 za Caceresa da se nebi prodao..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Ovaj dialog je daleko i od sprdnje...to je jedna velika glupost...Odigras utakmicu PES-a, pa onda FIFE, nemozes se više vratit na PES, sve ti se cini zaostalo, zakrzljalo...pocevsi od menia koji su u PES zalost...prezentacija igre nula...za ostalo...no comment...i da ovo dolazi od nekada velikog fana PES-a(do 2009)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
16 godina
EraserHead kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

daj ga meni prodaj :D

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
EraserHead kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

daj ga meni prodaj :D

može, javi se na pp:)

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 15:05 (EraserHead).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice