9.kolo
Nokialino vs Marrone_Pogba
Aswada vs Strbi_zg
SimekZ1 vs CroatianRacer
Separathor vs Boobz
Kico vs Goldmember
tko je Separathor ne vidim u prvom postu origin id?
9.kolo
Aswada vs Strbi_zg
SimekZ1 vs CroatianRacer
Separathor vs Boobz
Kico vs Goldmember
9.kolo
Aswada vs Strbi_zg
SimekZ1 vs CroatianRacer
Separathor vs Boobz
Kico vs Goldmember
Nek mi daju origin id od njega da ga zamjenim u prvom postu:)
Odigrano kolo, teška/tvrda utakmica, sreća na mojoj tj. strani Podolskog. 1:0 za mene, konačan rezultat.
Dobar start Ćire na klupi.
pečat :D
ništa mi nije htjelo u gol, i jos onaj glupi hart..
SimeKZ 3 - 0 CroatianRacer. Izaso je van iz igre na 3-0.
teško je bilo stavit rezultat i šutit?
Da se zna, ipak takvih stvari nebi trebalo bit u ovakvoj ligi. I Kico je gubio i ja sam gubio po 6 razlike. A ti si kao neki gospodin koji ne smije. Mislim da bi se mogle sankcije nkee uvodit ako netko namjerno izade iz igre zato jer ragea.
Da se zna, ipak takvih stvari nebi trebalo bit u ovakvoj ligi. I Kico je gubio i ja sam gubio po 6 razlike. A ti si kao neki gospodin koji ne smije. Mislim da bi se mogle sankcije nkee uvodit ako netko namjerno izade iz igre zato jer ragea.
nisam ja gospodin s kojim si igrao al opet neke bi se mjere pristojnosti trebali držati
Pa ne vidim problem u tome, netko je izaso i to je to, nije to nikakva sramota. Netko kad dobije par golova više izlazi, a netko pokusava, ili jednostavno nece izac. Nikakva to nije sramota...bar za mene nije
... ja kad dobim 3 gola i vidim da mi ne ide ili mi se jednostavno neda igrat se pocnem zajebavat, izlazit sa golmanom cim protivnik dobije loptu i slicno, a ova gospoda ne zeli gubit na gol razlici...
cemu strka? to je bio rage quit, ajmo dalje, nezanima me nikakva gol razlika lol.
cemu strka? to je bio rage quit, ajmo dalje, nezanima me nikakva gol razlika lol.
ma dobro,, just sayin', nije moja stvar, nisam trebao ni pisat..
9. Kolo kompletirano
Matekws poceo pobjedom
aswada potopio strbija
simek iznervirao rejsera
goldmember podjelio bodove s kicotom
nokialino srusio maronea
10. Kolo (utorak,srijeda)
Utakmice zaostatka
Marrone_Pogba vs SimekZ1
Matekws vs Aswada
Nokialino vs StrbiZg
Kico77 vs boobz
Nokialino vs Goldmember
CroatianRacer vs Matekws
da, al ces kasnije jedno kolo preskociti...
Ja sam vec igrao 2 sa boobzom (slucajno odmah u 1. kolu i uzvratnu)
Treba tablicu update. Kad je kasnilo ono kolo.
kad ste vi igrali uzvrat?? sada vam je uzvrat.
Igrali smo 15.1., zavrsilo je 1:1, slika je u prosloj temi, al ako on zeli mozemo i ponavljat.
Igrali smo 15.1., zavrsilo je 1:1, slika je u prosloj temi, al ako on zeli mozemo i ponavljat.
igrali ste u prvom kolu i ti si dobio 5:2. sad gledam post ispod toga piše "uzvrat" 1:1, al to ste vi igrali na svoju ruku koliko sam ja tada shvatio, jer nigdje vam nije bilo pisalo da odma igrate uzvratnu utakmicu u prvom kolu... a i ta utamica nikad nije zabilježena u statistici..
igrali ste u prvom kolu i ti si dobio 5:2. sad gledam post ispod toga piše "uzvrat" 1:1, al to ste vi igrali na svoju ruku koliko sam ja tada shvatio, jer nigdje vam nije bilo pisalo da odma igrate uzvratnu utakmicu u prvom kolu... a i ta utamica nikad nije zabilježena u statistici..
pa normalno da se nije racunala, sad ce...
pa obje se računaju. Ali vi cete pauzirat to kolo kada ste zapravo trebali igrat drugu utakmicu
pa normalno da se nije racunala, sad ce...
pa obje se računaju. Ali vi cete pauzirat to kolo kada ste zapravo trebali igrat drugu utakmicu
pa da tako smo dogovorili
ok, ja sam tada shavio kao da je to bila samo revijalna utakmica nakon odigranog prvog kola, jer se ne igraju tako uzvrati... onda sad pišite 1:1 i to je to.
ok, ja sam tada shavio kao da je to bila samo revijalna utakmica nakon odigranog prvog kola, jer se ne igraju tako uzvrati... onda sad pišite 1:1 i to je to.
ma krivo smo skontali obojica
haha