Meni se boobz nikako ne javlja. Eventualnu sutra. I onda cu biti slobodan u vecernjim satima.
Meni se boobz nikako ne javlja. Eventualnu sutra. I onda cu biti slobodan u vecernjim satima.
evo me može navečer onda iza 10
Kad zavrsava sezona? Takodjer bi se volio prikljuciti(???). Lijep pozzz 
Imam prijedlog za iducu sezonu...znači 10 nas je u ligi, nas 10 svaki da po 15k za sudjelovanj u ligi, i na kraju prva trojca dijele dobitak...od tih ukupnih 150k, prvi bi dobio 65k, drugi 50k i treci 35k..eto jedan prijedlog, vi razmislite :)
Nemaju svi tolike pare. Pogotovo kad je D1 puna cheatera a iz kupa nema vajde.
Kad zavrsava sezona? Takodjer bi se volio prikljuciti(???). Lijep pozzz 
sezona bi prema rasporedu trebala završiti pred kraj drugog mjeseca, točnije 24.2.
Imam prijedlog za iducu sezonu...znači 10 nas je u ligi, nas 10 svaki da po 15k za sudjelovanj u ligi, i na kraju prva trojca dijele dobitak...od tih ukupnih 150k, prvi bi dobio 65k, drugi 50k i treci 35k..eto jedan prijedlog, vi razmislite :)
dobar prijedlog, ja sam za, trebalo je to već za ovu sezonu uraditi... samo da još nagradni fond fude nešto veći 
7. kolo -> Goldmember vs Aswada 4:1
dogodio se njemu crash u 66-toj minuti ( 3:1 ), pa smo odigrali novu utakmicu do 30-te minute (1:0).
zanimljiva utakmica, malo sreće na mojoj strani što je utjecalo na tijek utakmice, te na rezultat koji je u ovom slučaju malo prevelik na mojoj strani.
potvrdujem rezultat. 3. tekma za redom u kojoj nemam bas srece :D al moram priznat da je on igro igro super.
7.Kolo
Marrone_Pogba vs KiCo77 1-3
TheDarkSide vs Borna41 1-3
Boobz vs SimekZ 2-2
Goldmember vs Aswada 4-1
Nokialino vs CroatianRacer 2-2
8.KOLO
Marrone_Pogba vs Borna41
Kico77 vs Strbi_zg
Goldmember vs SimekZ1
Aswada vs Nokialino
Boobz vs CroatiaRacer
Bobz i Simek odigrajte to 7 kolo, i prestanite zabusavat ^^ (Tablica ce bit updejtana nakon utakmice izmedu bobza i simekza)
znaci ja igram protiv strbia? (ti si napiso darkside)
yes yes sori ispravit cu ^^
Vidim da i dalje uredno svi koirste defensive, ultra defensive taktike. Lijepo je tak igrat kad netko posteno igra. A netko glumi neki klinac pa igra tako. Userete cijelu igru sa tim preseravanjem.
A to bi trebali sta znacit ?
A to bi trebali sta znacit ?
A de je pečat?
7. kolo kompletirano i tablica sređena, ukoliko sam nesto fulao slobodno tu napisite ^^
7. kolo kompletirano i tablica sređena, ukoliko sam nesto fulao slobodno tu napisite ^^
majčicu ti ljubim kako ovo grdo izgleda, da sam zadnji haha
Pozdrav ljudi, uživajte još ovu sezonu, ak bude ikako moguće, sljedeću bi se i ja priključio.
Cheers!
Gdje da pocnem ? hahahaha
Borna ima 3 pobjede 1 nerjesenu a tamo pise 8 bodova umjesto 10
Boobz (8 bodova) je iza Aswade (7 bodova)
Marone Pogba ima 1 pobjedu 2 nerjesene to je 5 bodova a ne 4
Meni si fulo gol razliku
daj mi da ovlasti da sredujem tablicu a ti samo slazi kola :D
nene to je to sad je sređeno, to je bilo jer nisam sve odjednom radio, sad cu kad kolo zavrsi sve odjednom ^^ sad sve stima
Sad ako ti i nokialino oboje dobijete i ja dobim strbija idem gore za 2 mjesta ^^
Ja sam u tablici iza Simeka a iman bolju gol razliku,i to treba ispraviti 
Evo i to je sređeno (isprike za ovo kolo, bilo je zbrke i strke, sljedece ce bit bolje hehe)
Sad si mi poremetio plan boobz xD
kakav plan haha
kakav plan haha
Sad ako ti(cro) i nokialino oboje dobijete i ja dobim strbija idem gore za 2 mjesta ^^
kakav plan haha
Sad ako ti(cro) i nokialino oboje dobijete i ja dobim strbija idem gore za 2 mjesta ^^
puno je tu tih "ako" 
Jedan je proso, drugi nije a treci ako tek dolazi :)