Razlika je u timu, protivniku, rezultatu, statistikama.. ima puno razlika... zas pitas?
Razlika je u timu, protivniku, rezultatu, statistikama.. ima puno razlika... zas pitas?
Ja bi nekako prije Nasria. Mata je vise orijentiran na lijevu nogu i nizak je.
6.Kolo CroatianRacer - Kico77 7:0
Veoma tijesna igra, do zvizduka se nije znalo ko ce pobijedit, dominirao sam sta se moze vidit po statistikama , imao je vise srece ocito.
EDIT: Da ne ispadnem totalni retard sta se tice fife (xD) isli smo rematch igrat, 2-2, hart mu je bio retardiran poprilicno xD, idemo jos jednu, hart sve brani ahahahahah, ja nisam mogo vjerovat, ubio me 4-1, u 75. sam zabio gol sa 2 metra. Svaka utakmica totalno drugacija, luda fifa...
ma to je sarkazam
Sarkazam- pojačana ironija.
ma to je sarkazam
Sarkazam- pojačana ironija.
vidim Jones je zabio....
5* puta manje, i 8 puta manje on target, i 38% possesion.
Na poluvremenu 0 suteva XD
Mislio sam da je sarkazam očit, očito sam se prevario :D
I nakon svih ovih tekmi me on pita zas ne igram normalno ligu nego tek tekmu poslje (koja se ne racuna) ahhahah

Borna41 2:6 Goldmember
Po statistici dominacija njegova svakako,iako su mu prva tri gola stvarno sretna bila,al jbg nisam imao sreče,drugo poluvrime se pokušao otvoriti al nije išlo i primia još par,al u svakom slučaju zaslužena pobjeda njegova , gg i jedva čekam revanš Goldmember :)
tvrd je zvone 
Lol, zadnja slika, odkud je ovaj nasri zabio xD
Lol, zadnja slika, odkud je ovaj nasri zabio xD
zabio je glavom al je gol prepisan izvođaču kornera, zna tako biti... bug.
Kico...ti kako si krenuo, postat ces za napucavanje :D 7 golova:D...ok nisam ni ja bajan u ligi, al nadam se da cu se probudit:D al tebi bar ide:) vec kad neide kod bodova bar radis jedinstvenu statistiku sta se tice primljenih golova :)
Kico...ti kako si krenuo, postat ces za napucavanje :D 7 golova:D...ok nisam ni ja bajan u ligi, al nadam se da cu se probudit:D al tebi bar ide:) vec kad neide kod bodova bar radis jedinstvenu statistiku sta se tice primljenih golova :)
Trudim se sto vise primit xD Bez brige, tebi necu dat, tebe cu napunit :D Sad krecem sa ozbiljnom igrom
Trudim se sto vise primit xD Bez brige, tebi necu dat, tebe cu napunit :D Sad krecem sa ozbiljnom igrom
Samo radi tebe sam se odlucio da ce ispod statistika bit specijalni "rekordi" i igraci kola, i tako to:) nesto kao Hall of fame, ili records :) Za golove, utakmice itd itd :)
Samo radi tebe sam se odlucio da ce ispod statistika bit specijalni "rekordi" i igraci kola, i tako to:) nesto kao Hall of fame, ili records :) Za golove, utakmice itd itd :)
Dodaj i najmanje zabijenih golova 
TheDarkSide - Boobz ZAVRSNI REZULTAT 0:1
Desio se EA diskonekt u 65. pa smo nastavili onda drugu utakmicu do 30.
Jos jedna katastrofalna izvedba od mene...likove u div1 dominiram, al kad krenu ove nase ligaske utamice, kao da se totalno promjenim ja i igraci...
Jos jedna katastrofalna izvedba od mene...likove u div1 dominiram, al kad krenu ove nase ligaske utamice, kao da se totalno promjenim ja i igraci...
Evo i rekorda u shoot accuracy (s lijeve strane) xD
Evo i rekorda u shoot accuracy (s lijeve strane) xD
hahahahahah 
Hahaha, a sta si ti mislio da ce mi pisat neki postotak ako sam imao šut, al nije bio u okvir? haha...shoot acc se racunaju samo ako je šut u okvir...
Updejtane statistike nakon 6. kola i dodane neke dodatne statistike ispod i "rekordi". Ako tko vidi kakvu gresku nek javi na PM. Ili ako ima kakvu ideju za jos kakav rekord.
Link je kao i uvijek i bit ce u prvom mom postu:)
7. kolo (utorak, srijeda) dolazi veceras
Daj sto prije pls :)
Evo vidis kako sam lijepo dao svom sugrađaninu 2 rekorda :D Morao sam nekom dat nokiin rekord :P
7. kolo (utorak, srijeda)
Marrone_Pogba vs KiCo77
TheDarkSide vs Borna41
Boobz vs SimekZ
Goldmember vs Aswada
Nokialino vs CroatianRacer
Bit ce ovdje dobrih dvoboja:) Nokialino i CroatianRacer...dal ce CRo se uspijet priblizit Nokialinu, ili ce izgubit pa ga Goldmember prec ukoliko pobjedi Aswadu......Nokialino ima sansu pobjec jos više u slucaju pobjede...
7. kolo (utorak, srijeda)
Marrone_Pogba vs KiCo77
TheDarkSide vs Borna41
Boobz vs SimekZ
Goldmember vs Aswada
Nokialino vs CroatianRacer
Bit ce ovdje dobrih dvoboja:) Nokialino i CroatianRacer...dal ce CRo se uspijet priblizit Nokialinu, ili ce izgubit pa ga Goldmember prec ukoliko pobjedi Aswadu......Nokialino ima sansu pobjec jos više u slucaju pobjede...
ma cro ce ga razbit :D a ja ocekujem pobjedu napokon :)
evo prigodna jedna slikica
Hala Madrid!!!
Jos da neko od vas igra sa BBVA teamom ... :D