FIFA 13 Ultimate Team liga

poruka: 240
|
čitano: 29.345
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 13 Ultimate Team liga
KiCo77 kaže...
CroatianRacer kaže...
KiCo77 kaže...
CroatianRacer kaže...

jel bi ti ruka otpala da si napisao prije ponoci da simeka nema online? bi? 

nebi, al ionako mi se vise neda natezat ovdje, ova liga nema nagrada i svrha joj je bila samo dobra zabava, a ne komandiranje.

uostalom barem 5 utakmica dosad se odigralo naknadno a sad je to odjednom velik problem.

pa upravo zato da se dovede u red i stane tome na kraj, nea veze idi tamo na onaj svoj citerski turnir.

Oces rec da je bolje objavit tako da imamo 12h za odigrat ligu nego prije kad se objavljivalo dan-dva ranije? ja vec 3 dana nisam nijednu utakmicu u ligi odigrao. neznam zasto si se ti uopce javio za zamjenit darksidea kad nisi sposoban.

ajde ajde idi tmao u fifa 13 topic pa se tamo svadaj, svakom si loncu poklopac, necu se svadat.

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
16 godina

zato ubuduće treba stavit na početku tjedna raspored od 5 kola i da se do kraja tjedna to odigra (nebitno kojim redom), jer teško je ovako kad ljudi imaju dan, dva da odigraju utakmicu, nekome paše ujutro, nekome navecer, i tako 3 kola tjedno...uvijek ce se naci par koji si vremenski nece odgovarat baš tog dana....

2 0 hvala 0
15 godina

razgoavarli smo o tome, i sredit cemo al sad je ovako kako je sljedecu sezonu cemo nappravit to i bok,uglavnom ova dvojica ako oce odigrat utakmicu danas nek odigraju al im je zadnje upozorenje.

Mislite li da trebamo nastaviti ovakvu ligu, bez nagrada i ostaloga? ili zapoceti novu ligu s novim clanovima s nagradama?

8 da, ja sam za novu ligu
1 ne, neka ostane ovako
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 12:29 (CroatianRacer).
14 godina
neaktivan
Vi hocete novu ligu a ovu nismo ni zavrsili tj da ;li ce i ta nova imati tipa,ja odustajem jer sam zadnji,ili mi je smorno,ili ovog nisam dobio danas i slicno tome,sto se tice nagrada meni nije uopste stalo do toga vec samo takmicenje.
16 godina
Nokialino kaže...
Vi hocete novu ligu a ovu nismo ni zavrsili tj da ;li ce i ta nova imati tipa,ja odustajem jer sam zadnji,ili mi je smorno,ili ovog nisam dobio danas i slicno tome,sto se tice nagrada meni nije uopste stalo do toga vec samo takmicenje.

Slažem se , bitno je da se odigra, zafrkava i upoznaš domaće ekipe na UT-u. Ako hoću igrati za coinse, ići ću na turnir neki ili pak igrat 1. ligu.. 
Kud bi igrali za pare kad se već ovako dešavaju 'trzavice' kod nekih {#}

13 godina
neaktivan

Dajte dajte, dok sam ja vodio bio je kompletni mir, sad odjednom svi bi sa svima se kacili...ne igra se liga radi para neznam ni ja cega, nego zabave prvenstveno...izmjedju sebe da se natjecemo...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
CroatianRacer kaže...

razgoavarli smo o tome, i sredit cemo al sad je ovako kako je sljedecu sezonu cemo nappravit to i bok,uglavnom ova dvojica ako oce odigrat utakmicu danas nek odigraju al im je zadnje upozorenje.

Mislite li da trebamo nastaviti ovakvu ligu, bez nagrada i ostaloga? ili zapoceti novu ligu s novim clanovima s nagradama?

Ja ne znam odakle ti pravo da se ovako ponasas prema Kici i meni? Prvo tvoja je greska sto si za kolo srijeda, cetvrtak postavio i cetvrtak popdne. Ja sam od jutra imao obveze na fakultetu a navecer sam isao van bez da sam uopce upalio laptop. 

Pricas o nekakvoj gospodi, prvi koji je poceo raditi bilo kakve razmirice si ti sa svojim izlazenjem u utakmici protiv mene, no ne zelim stari pricu naceti.

Kico i ja cemo odigrati, ja sam bas stigo doma pa imam vremena. 

A ti se malo stabiliziraj i pocni voditi ovo kako spada a ne direktnim napadom i prozivkom zbog jednog dana. Ne vise svi cijeli dan na forumu. 

I ovo za nagrade, kakve nagrade, dajte ljudi. Ovo bi trebalo biti za opustanje a ne nekakvo nadmetavanje oko nekakvih banalnih nagrada i takvih gluposti. Nek bude sve u lezernom tonu da odigramo koju zbog onih citera i ostalo. 

Kico ti se meni javi pa cemo picit mi jednu.

14 godina

evo jos jedne blamaze, vec dugo nisam haha

svaka cast protivniku

SimeKZ1 5 : 1 KiCo77

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

12. kolo

Boobz vs goldmember

CroatianRacer vs Aswada

Nokialino vs Kico77

Simekz1 vs separathor

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

12.kolo

Kico77 - Nokialino 1 : 3 (sta je njemu promasio Falcao glavom (heading 95) sa tri metra tj sutnuo je tako da je malo hvalilo da pogodi korner zastavicu al dobro imao je duha na ledjima nemoj te mu zameriti,koliko je ova EA otisla u tri lepe) Ja sam video gol prilikom centarsuta Di Marie......

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 13:47 (Nokialino).
13 godina

separathor javi mi se na origin da odigramo.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Nokialino kaže...

12.kolo

Kico77 - Nokialino 1 : 3 (sta je njemu promasio Falcao glavom (heading 95) sa tri metra tj sutnuo je tako da je malo hvalilo da pogodi korner zastavicu al dobro imao je duha na ledjima nemoj te mu zameriti,koliko je ova EA otisla u tri lepe) Ja sam video gol prilikom centarsuta Di Marie......

Istina, razocaranje, nmg shvatit kako je to fulao... a bio je sam, niko ga nije drzao...

totalno druga prica u drugom poluvremenu, manji preokret, puno vise sutova, al jbt ovaj ima neprobojnu obranu haha.

i jos da se nadovezem s jednom slikom posto mi je ovako u zadnjih 10 utakmica xD (njegov tim na slici)

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 15:01 (KiCo77).
16 godina

Odigrano kolo, 2:1 za mene.. Sreća, ništa drugo.. Trebalo bi zabraniti igrati nedjeljom, kad je vidljivost slaba :)

13 godina

Cavani metar od gola i prebaci gol, nevjerovatne brije u tekmi :D Nisam mogo vjerovat sta se moze sve fulat :D Nema veze, dobra je bila tekma.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

ja i boobz cemo vjerojatno sutra odigrati utakmicu, nikako da se sretnemo online.

1 0 hvala 0
13 godina

BoobZ  -  Goldmember 1:4

16 godina
Marrone_Pogba kaže...
SimeKZ1 0-3 Marrone_Pogba

Dobra tekma dok Nicklas Bendtner nije stupio na scenu i sa tri gola resio mec.

Tek sad vidim ovu poruku i nemrem se prestati smijati. {#} 
Pardon na zakašnjeloj reakciji. 

14 godina

Pa di su ta kola vise, u onoj tablici je jos od proslog cetvrtka -.-"

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

13.Kolo

Simekz1 vs theDarkside

Marrone_Pogba vs Boobz

Kico77 vs Aswada

Goldmember vs CroatianRacer

14.Kolo

Boobz vs Nokialino

Borna41 vs Kico77

Goldmember vs theDarkside

Marrone_Pogba vs CroatianRacer

15.Kolo

Aswada vs Marrone_Pogba

Boobz vs theDarkSide

Nokialino vs SimekZ1

Goldmember vs Borna41

Kico77 vs CroatiaRacer

16.kolo

Kico77 vs Marrone_Pogba

Borna41 vs theDarkSide

SimekZ1 vs Boobz

Aswada vs Goldmember 

CroatianRacer vs Nokialino

17.kolo

Borna41 vs Marrone_Pogba

theDarkSide vs Kico77

Goldmember vs SimekZ1

Nokialino vs Aswada

CroatiaRacer vs Boobz

Utakmice zaostatka

SimekZ1 vs Marrone_Pogba

Aswada vs Borna41

theDarkSide vs Nokialino

18.kolo

Marrone_Pogba vs Nokialino

theDarkSide vs Aswada

CroatianRacer vs SimekZ1

Boobz vs Borna41

Goldmember vs Kico77

Evo vam sva kola pa ih odigrajte u roku otprilike tjedan dana, postavite slike i molim vas napisite pored svake slike koje je to tocno kolo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima li mjesta za mene?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

I btw borna i thedarkside znate tko je umjesto njih (separathor i Strbizg) , možeš kad se ovo završi za otprilike tjedan dana pocinjemo novu ligu, koja ce bit znatno bolja bit ce i nagrada i svega.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

14 kolo Boobz - Nokialino 2:3

14 godina
neaktivan

Simekz1 je prekinuo kod rezultata 3 prema o za mene,jer ja imam cheatersku ekipu,sa istom ekipom sam  igrao i prosli put i tada mu nije smetalo jer je bilo gusto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 1:44 (Nokialino).
16 godina

17.kolo

Goldmember vs SimekZ1 3:0

izgleda da mi fraps nije spremio slike, ili sam nešto krivo pritisnuo, možda čak i zaboravio, ne sjecam se xD ( prvi puta mi se dogoodio).

eto, neka SimeKZ1 potvrdi rezultat ako nije problem.

0 0 hvala 0
16 godina
drakula789 kaže...

Ima li mjesta za mene?

15 godina
Nokialino kaže...

Simekz1 je prekinuo kod rezultata 3 prema o za mene,jer ja imam cheatersku ekipu,sa istom ekipom sam  igrao i prosli put i tada mu nije smetalo jer je bilo gusto.

ahahahhahahhaahh {#}

13 godina

Podivljo sam kad sa kakom ne mogu fintu napravit do kraja, vuce se ko mrcina. Neda mi se vise ova liga. Cekam drugu. 

A ti se racer ne smij, isto si napravio kad sam te tovario.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
matekws kaže...
drakula789 kaže...

Ima li mjesta za mene?

Ti sesalis,a ja ozbiljno.

Mogu li sljedecu igrati?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
neaktivan

Da li sam ja trebao kada sam video njegovu ekipu da kazem da je citer,naravno da me to ne interesuje,malo pre igrao gold cup i naisao na lika sa ekipom na slici koju mozete da vidite a ja kao po obicaju golsd cup peglam sa slabijom ekipom ,tacnije sa silver timom.U prvi mah kada sam mu video napad mislio sam da ce biti bas tesko ali lik je posle dva nula za mene u 20 minutu izasao i verovatno i on misli da mi je citerska ekipa.Eto jos jedan dokaz da nije sve u gold igracima ali oni RARE vec u u onom ko igra sa njima.

Silver team Silver team
Njegov tim Njegov tim
15 godina

daj si pet.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice