Tablica updejtana.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH 
10.Kolo
CroatianRacer vs Separathor 2-1
IF_Kolarov. Nikako da dode na origin. Ajde mi se javi da odigramo.
pace 7280
Dakle sve je na strani Ogbonne ali frajer ga je odgurnuo i nameto me. Nemam coinsa da kupim contracte, nemam coinsa za fitness. Hebem ti led i tradu i sve nist nece se prodat. FUT ne mozes igrati, smece obicno od igre. Smece.
pace 7280
Dakle sve je na strani Ogbonne ali frajer ga je odgurnuo i nameto me. Nemam coinsa da kupim contracte, nemam coinsa za fitness. Hebem ti led i tradu i sve nist nece se prodat. FUT ne mozes igrati, smece obicno od igre. Smece.
i meni je sve krivo kad gubim.
Dogada mi se u drugim tekmama isto. Ko i ono kad je Di Natale izguro Ramosa. Smijesno.
10. Kolo kompletirano
11.KOLO
Marrone_Pogba vs Goldmember
Kico77 vs SimekZ1
Aswada vs Boobz
StrbiZg vs CroatianRacer
Napominjem: sve utakmice 11 kola moraju se zavrsiti danas, 2 igraca neigraju 11.kolo jer imaju utakmicu viska, znaci sve utakmice 11 kola veceras moraju bit predane,hvala.
Ne kuzim zas sam ja jos uvijek pod najvise izgubljenih kad ja imam 6 a strbi 8, i jos si napisao tako da ispada obratno, ja 8 on 6.
2 se stavljaju ako je iznos jednak, a bome vise nije...
Ne kuzim zas sam ja jos uvijek pod najvise izgubljenih kad ja imam 6 a strbi 8, i jos si napisao tako da ispada obratno, ja 8 on 6.
pa drugi si najgori s izgubljenima LOL
pa drugi si najgori s izgubljenima LOL
a di je 2. sa:
Najviše pobjeda
Najviše zabijenih golova
Najmanje zabijenih golova
Najviše primljenih golova
Najviše zabijenih golova u jednoj utakmici
Najviše primljenih golova u jednoj utakmici
Najveci rezultat
Koliko ja vidim samo stavljas prve , onda makni moje ime il dodaj svugdje 2. :)
ma daj ne tlaci i igraj tamo i tiho
11.KOLO
Marrone_Pogba vs Goldmember 0:3
Efikasna utakmica, vi neznate pokraj gola koji put puknut ? :P
CroatianRacer 1-0 StrbiZg slika nemam, fraps je malo lud, neka strbi potvrdi.
CroatianRacer 1-0 StrbiZg slika nemam, fraps je malo lud, neka strbi potvrdi.
Potvrdujem
11.KOLO
Marrone_Pogba vs Goldmember 0:3
Efikasna utakmica, vi neznate pokraj gola koji put puknut ? :P
igrali smo do 20-te minute pa je statistika takva kakva je...
šta simek i kico vi ste gospoda ovdje, vi necete igrat do kad se kaze, svi mogu samo vi ne,a? sad cete do kraja sezone imat jedno kolo manje pa da znate za ubuduce.
šta simek i kico vi ste gospoda ovdje, vi necete igrat do kad se kaze, svi mogu samo vi ne,a? sad cete do kraja sezone imat jedno kolo manje pa da znate za ubuduce.
evo da citiram tebe:
ma daj ne tlaci i igraj tamo i tiho
I sta ti imas pravo meni uzimat kolo ako njega nema cijeli dan na originu? aj zabi se u rupu i ti i tvoja organizacija ovoga, leavam ligu nađite mi zamjenu, nece meni niko srat zbog drugih.
+ stavis raspored za srijedu,cetvrtak u cetvrtak i kazes svi morate do kraja dana odigrat? a sta ako nemozemo, tj. ja sam mogo al njega nije bilo? svaka cast...
jel bi ti ruka otpala da si napisao prije ponoci da simeka nema online? bi?
nebi, al ionako mi se vise neda natezat ovdje, ova liga nema nagrada i svrha joj je bila samo dobra zabava, a ne komandiranje.
uostalom barem 5 utakmica dosad se odigralo naknadno a sad je to odjednom velik problem.
nebi, al ionako mi se vise neda natezat ovdje, ova liga nema nagrada i svrha joj je bila samo dobra zabava, a ne komandiranje.
uostalom barem 5 utakmica dosad se odigralo naknadno a sad je to odjednom velik problem.
pa upravo zato da se dovede u red i stane tome na kraj, nea veze idi tamo na onaj svoj citerski turnir.
ne zanima me.
pa upravo zato da se dovede u red i stane tome na kraj, nea veze idi tamo na onaj svoj citerski turnir.
Oces rec da je bolje objavit tako da imamo 12h za odigrat ligu nego prije kad se objavljivalo dan-dva ranije? ja vec 3 dana nisam nijednu utakmicu u ligi odigrao. neznam zasto si se ti uopce javio za zamjenit darksidea kad nisi sposoban.