Jel su izbacili MP za 1.13?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisu, ni ne budu. Čekaju 1.14 verziju, za ovu ne budu radili MP.
Nisu, ni ne budu. Čekaju 1.14 verziju, za ovu ne budu radili MP.
Tak budem i igrao 
Ljudi znam da se vec vodila rasprava o tome u ovoj temi, ali stvarno je davno bilo tako da mi se neda trazit...nabavio sam nedavno g27 icu...i nikako da je namjestim da radi kako spada...pri malim pokretima volana ne osjecam nikakav otpor, i imam osjecaj kao da vozim kenju sa luftom volana...lakse vozit po okukama nego po pravcu....pa ako ima neka dobra dusa da mi uploada sliku kako da namjestim taj ffb za najbolji dozivljaj bio bih mu jako zahvalan... :)
I malo off topic, ima li tko homemade cockpit, da ga je sam radio, a voljan je meni pomoci da ga napravim...bar da posalje neku skicu, shemu sa nekim mjerama, pa da mi olaksa malo posao..:D
uspio sam riješit problem tako što sam napravio novog windows usera i pomoću njega pokrenuo igru. iako je stari user bio admin, očito je bilo nekih problema s pristupom mapi "Documents".
solidna je igra, dosta je teže vozit nego u ETS1.. licencirani su svi kamioni osim Mercedesa, šta je veliki napredak.
međutim, iznenadilo me koliko je karta površinski mala (broj gradova je i više nego dobar). napravljena je samo istočna Francuska, a Španjolske i Portugala nigdje. Skandinavije također nigdje.. zanima me postoje li službena proširenja karte? mislio sam skinut ProMods, da riješim Skandinaviju i TSM Map da riješim zapadnu Europu, a vidim da u njemu ima i Dalmacija :D
Službena proširenja mape su ti DLC Going East koji dodaje gradove u Poljskoj, Češkoj, Mađarskoj i Slovačkoj. Uskoro izlazi i DLC sa Skandinavijom. No uzmi u obzir da za DLC moraš imati original igru.
Isto tako ne možeš zajedno koristiti Promods i TSM. Osim ako nemaš dva odvojena profila.
Isto tako ne možeš zajedno koristiti Promods i TSM. Osim ako nemaš dva odvojena profila.
i mislio sam.. znači čekam DLC za Skandinaviju.. hvala 
jel TSM 5.1.2 zadnja verzija mape
Isto tako ne možeš zajedno koristiti Promods i TSM. Osim ako nemašdva odvojena profila.
Moze jedan profil ali ne istovrijemeno znaci on/off jednu pa drugu ...
jel TSM 5.1.2 zadnja verzija mape
Da ...
je li neko probao pokrenuti igru kao launch with direct x ili open GL, da li to moze smanjiti lag igre, mislim na Singleplayer
Pa da si probao do sad si mogao i sam znati odgovor na to pitanje, umjesto da cekas da ti neko odg na forumu...Ja jesam nisam nista primjetio.
Pa da si probao do sad si mogao i sam znati odgovor na to pitanje, umjesto da cekas da ti neko odg na forumu...Ja jesam nisam nista primjetio.
pa ko kaze da nisam probao zato i pitam jel neko primjetio razliku
pa ko kaze da nisam probao zato i pitam jel neko primjetio razliku
Pa sam si rekao, jer da si probao znao bi da li može smanjiti lag...iako i to sto si pitao nema veze sa pameću...lag u igri je kasnjenje najcesce u multiplayer online igrama koje nastaje zbog veza sa serverom...
Ljudi znam da se vec vodila rasprava o tome u ovoj temi, ali stvarno je davno bilo tako da mi se neda trazit...nabavio sam nedavno g27 icu...i nikako da je namjestim da radi kako spada...pri malim pokretima volana ne osjecam nikakav otpor, i imam osjecaj kao da vozim kenju sa luftom volana...lakse vozit po okukama nego po pravcu....pa ako ima neka dobra dusa da mi uploada sliku kako da namjestim taj ffb za najbolji dozivljaj bio bih mu jako zahvalan... :)
I malo off topic, ima li tko homemade cockpit, da ga je sam radio, a voljan je meni pomoci da ga napravim...bar da posalje neku skicu, shemu sa nekim mjerama, pa da mi olaksa malo posao..:D
Ja vozim sa G27, nisam nikakve dodatne poatavke podesavao, a volan radi odlicno
ne sviđa mi se ova ideja sa spavanjem u ETS2. na kraju svakog zadatka umor pada na nulu.. bilo bi puno bolje da ostaje isti, pa da mi biramo kad će vozač na spavanje, kao što je bilo u jedinici. to su vjerojatno stavili da vozač ne spava za vrijeme zadatka :D
ne sviđa mi se ova ideja sa spavanjem u ETS2. na kraju svakog zadatka umor pada na nulu.. bilo bi puno bolje da ostaje isti, pa da mi biramo kad će vozač na spavanje, kao što je bilo u jedinici. to su vjerojatno stavili da vozač ne spava za vrijeme zadatka :D
Pa onda jednostavno isključi simulaciju umora.
Neeee ...
ne, nisam na to mislio. glupo je šta nakon svakog zadatka vozač automatski ide na spavanje i umor pada na nulu. nikad nisam morao parkirat i naspavat ga, a to bi bilo idealno napravit po noći, da izbjegnem noćnu vožnju
ne, nisam na to mislio. glupo je šta nakon svakog zadatka vozač automatski ide na spavanje i umor pada na nulu. nikad nisam morao parkirat i naspavat ga, a to bi bilo idealno napravit po noći, da izbjegnem noćnu vožnju
Kod brzih zadataka pada na nulu, kad imaš svoj kamion onda ne.
aha, onda je to ok.. samo moram požurit s kupnjom kamiona :D
i mislio sam.. znači čekam DLC za Skandinaviju.. hvala 
Ja koristim Promods+Poland Rebuild+RusMap odlična kombinacija, naručito je odlično odrađena Rusija, podsjeća na vožnju BH cestama, rupa na rupi 
Uz to Brutal Envir. mod + jazzcat prikolice i promet za potpuni doživljaj.
Ta kombinacija mapa koju si naveo je odlična. I ja je koristim, a pogotovo volim taj dio istočne Europe jer ima dosta lokalnih cesta. Više volim lokalne ceste nego autoceste. Jedino ako se ne varam za Poland Rebuilding i Rus Map moraš imati Going East.
je li neko probao pokrenuti igru kao launch with direct x ili open GL, da li to moze smanjiti lag igre, mislim na Singleplayer
Fudbalska lopta je grub objekat za komp i on nju mnoogo lakse vari nego kuglu iz kuglane. A o stotinama lopti/kugli da i ne govorim. A gdje se tek komplikovaniji objekti od kugle ..
Znaci kvalitet i kolicina (van grada ili u gradu) objekata na svakoj mapi znatno utice na fps, isto kao i skaling u graf. postavkama.
Promods i Poland Rebuild imaju najkvalitenije objekte na mapi, bolje i od SCS mape. I to je jedan od razloga zasto vam je fps losiji nego na drugim mapa, a drugi je to sto vam je komp tu u blizini da to vise/manje osjeti ...
Ovo vazi za SP ali i u MP stim sto se ovdje jos dodaje pad fps zbog servera, neta, kvaliteta moda, broja vozaca u blizini itd.
Hehe, pa nema dzabe ni kod stare babe ... 
kupio sam prvi kamion, najjeftiniji model Renaulta. da stvar bude gora, odem po kiši na prijevoz bagera iz kamenoloma u neki grad.. jadnik je jedva izvukao uzbrdicu u kamenolomu brzinom 1-2 km/h, i to sam jedva uspio pazeći da vozim po dijelovima ceste gdje je manji nagib 
Jel to neki tuning mod za stop svijetla? Ako je jel mozes dat link da skinem?