Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.224
|
čitano: 8.254.481
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Xperiax1 kaže...

Jel to neki tuning mod za stop svijetla? Ako je jel mozes dat link da skinem?

Ovu zadnju sliku je skinuo sa ProMods Facebook stranice. Za takve stvari sam bio koristio MegaShop MultiMod ili kako se već zvao... Ima toga na ets2.lt pa nađi pod ovim pojmovima koje sam stavio

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo igram neko vrijeme,... igram samo SP.. ugl pitanje, jel moguce cijelu mapu popunit kartama?  tj dal ce sve raditi ili? posto mi se desilo par puta kad sam neku stavio, da mi igra ne ucita ili mi izbacuje...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

Evo igram neko vrijeme,... igram samo SP.. ugl pitanje, jel moguce cijelu mapu popunit kartama?  tj dal ce sve raditi ili? posto mi se desilo par puta kad sam neku stavio, da mi igra ne ucita ili mi izbacuje...

Ne.Mozes recimo samo TSM a mozes i ProMods a ona je kompaktibilna sa ruskom,poland rebuilding i jos nekom (neka me netko ispravi ako sam pogrijesio)..Mozes samo Mađarsku,sve te mape nemozes spojiti.

16 godina
Euro Truck Simulator 2

Napokon malo opremio limenog ljubimca , jest da sam se istrošio ali ne žalim.

Je li istina da su Volvo/Scania najbolji kamioni a Renault/Iveco najgori u igri?

Razmišljam koji sad uzeti, vozio sam ga malo u brzim poslovima i Volvo izgleda kao da ga je najlakše voziti nekako je "preluksuzan", plovi cestom.

Blue Scania streamline Blue Scania streamline
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 13:17 (zrimo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Napokon malo opremio limenog ljubimca , jest da sam se istrošio ali ne žalim.

Je li istina da su Volvo/Scania najbolji kamioni a Renault/Iveco najgori u igri?

Razmišljam koji sad uzeti, vozio sam ga malo u brzim poslovima i Volvo izgleda kao da ga je najlakše voziti nekako je "preluksuzan", plovi cestom.

Nema najboljeg i najgoreg kamiona, ja vozim Iveco Stralis i prezadovoljan sam.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Ma dobro znam da je to sve do osobnog ukusa i meni nekako Volvo nije zanimljiv za vožnju a po forumima ga većina hvali kao najbolji kamion, dok se većina žali na slabi Renault.

Koji je po vama najbolji način za zaradu, da ovim zaposlenicima kupim najeftiniji kamion, Iveco ako se ne varam, imate neku posebnu motodu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 13:45 (zrimo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Ma dobro znam da je to sve do osobnog ukusa i meni nekako Volvo nije zanimljiv za vožnju a po forumima ga većina hvali kao najbolji kamion, dok se većina žali na slabi Renault.

Koji je po vama najbolji način za zaradu, da ovim zaposlenicima kupim najeftiniji kamion, Iveco ako se ne varam, imate neku posebnu motodu?

Sve ti je od osobe do osobe.Iveco mi nije nesto pretjerano drag kamion,stralisov interijer mi je siromasan i djeluje mi bas kao od jeftine plastike,dok hi-way jos moze proci ali ni njega bas ne vozim,jedino u brzim poslovima kad mi dosadi vlastiti kamion.Kad sam krenio igrati ets 2 poceo sam sa Scaniom i vozio ju kojih godinu i pol i onda mi je dojadila pa sam se prebacio na Mercedesa,Renaulta i sad opet na Scaniu.Kupis radniku kamion full sredjen ako imas novce i lvl i pustis da sam napreduje,a mozes i najosnovniji kamion pa ga mozes sa vremenom nadogradjivat..

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

iz osobnog iskustva mogu reći (napisati) da je MAN dobar za vlasnika a mercedes za vozača...

kad sam ulazio u svijet teretnjaka nisam nalazio previše razlika između npr. mercedesa "šiftera" i (recimo) renault MAGNUM-a...

ovaj je ugodniji ruci ali osjetljiviji, onaj je grub ali izdržljiviji.....to su najčešće teorije "kamiondžija"..

u igri je valjda svejedno koji kamion kupiš "radnicima", jer nisam primijetio da mi garaža sa full nabrijanim kamionima zarađuje više od garaže sa osnovnim (najjeftinijim) modelima..

obično kupujem kamione prema državi u kojoj kupujem garažu (italija-iveco..) i podjednako zarađuju, a u ovisnosti od stadija napretka koji zadajemo da usavršavaju..

kako u RL više ne sjedim u kabini ne mogu realno sudit o današnjim dostignućima, ali u igri sam prezadovoljan VOLVO kamionima i (pre)često mijenjam konfiguraciju motor-getriba-podvozje jer volim mučenje sa "šaltanjem" i "znojenjem" k'o u RL

još uvijek nisam naišao na dobru kombinaciju, kamion sa 5 osovina (2 okretne) i specijalni uteg te dobre (široke i teške) terete...ako se dobro sjećam u ETS je bila kombinacija MAN+lokomotiva, i to je bila uživancija... neda mi se kopat po arhivi igara da nađem koji SS

{#}

{#}

Moj PC  
7 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Nest' se desava u MP, valjda ce i bude ... {#}

Imali su napad, serveri su down do daljnjeg, baza podataka korisnika, srećom, nije dirnuta.

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Novosti o DLC Skandinavija. Ne treba je očekivati tako skoro jer između ostalog u objavi stoji i slijedeće: 

''You should be aware that with the scale of the add-on, it will take months of polishing before we can consider our work ready for release.''

Do tada vlada Promods i dalje, a nadam se da će uskoro izbaciti bar 1.14 verziju i neke informacije o DLC-u sa tandem prikolicama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ETS2MP opet u pogonu. Radi dobro, provjereno :) . Ima tko da igra multiplayer?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
midzan21 kaže...
Xperiax1 kaže...

Jel to neki tuning mod za stop svijetla? Ako je jel mozes dat link da skinem?

Ovu zadnju sliku je skinuo sa ProMods Facebook stranice. Za takve stvari sam bio koristio MegaShop MultiMod ili kako se već zvao... Ima toga na ets2.lt pa nađi pod ovim pojmovima koje sam stavio

da, sa promods je slika, sto se tice mod za svjetla ja koristim  Tue AI Lights v5.5, imas na ets2.lt

14 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Ma u igri ti je kako sto voli to kupi, najvise hvale Volva jer ima najjaci motor, a zapravo meni uopce nije gust uzeti 750HP od Volva ili 730HP od Scanije i onda nemas osjecaj uopce da vuces teretm jer su ti motori jednostavno prejaki.

Najcesce vozim Scaniju, ovaj novi motor 520 Euro 6 ili Volva 540 cini mi se, motor nije prejak, niti pre slab, jos ako imas rucni minjac eto gusta ;)

Sto se tice RL, vozio sam najvise stare MAN-ove, 30.331 ili 26.361, to su kamioni stari skoro 30 godina, motori su (ova 2 navedena, 330 ili 360HP), vi nemozete virovati kako ti motori lete, jos u pretovaru sa 40 tona sveukupne na sebi, bez problema do 90 km/h dodem, do 100km/h si brzi od malog auta, odmah ga ušaltas u brze brzine, kreces iz 5 spore pa da vidis kako tatini sinovi u BMW-u ostanu u cudu kako dobar start imas na semaforu, ti stari motori su nepoderivi i dokle god budem imao priliko voziti te starije kamione, uvik cu ih birati prije nego novoga. Jos sef mi misli kompletno obnoviti 26.281, uff jedva cekam :)

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

{#}, fake?

Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Lagano kotrljanje...{#}

sup bro?
Moj PC  
5 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
2 5 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Kao feletova ideja za gradove, evo i moje za malo mozganja :D Znaci, zadatak je

• Smjer iz kojeg se kamion kretao
  • Tko je i zašto skrivio nesreču
  • Kako sprječiti ovakve nesreće u budučnosti?
sup bro?
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 1:13 (Strm).
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

za pocetak, somewhere in england :D

preticao si ovu kolonu, medjutim dosla je kolona iz surpotnog smjera, udario si u bankinu i prevrnuo se ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 10:06 (Fele08).
17 godina

1. kretao se pogrešnom stranom ceste

2. ti zbog vožnje pod 1.

3. voziti ispravnom stranom ceste

Support SCS Software: http://blog.scssoft.com
14 godina
zstef kaže...

1. kretao se pogrešnom stranom ceste

2. ti zbog vožnje pod 1.

3. voziti ispravnom stranom ceste

{#} Točan odgovor, danas kasnije ide druga slika{#}

sup bro?
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel mi može netko dat dobar mod za Man f2000 ako netko ima , ovo što sam našao je živo smeće . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Najnovija TSM Map 5.2https://bitly.com/bundles/thomastsm/M

JustPlayMod for TSM 5.2https://bitly.com/bundles/thomastsm/N

Neke fotke sam dao i ovdje i jedan ispod ... 

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
3 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
2 4 hvala 0
12 godina
neaktivan

sta je just play mod?

12 godina
Fele08 kaže...

sta je just play mod?

Firme, skin za prikolice razni add za kamione, ma sve i sva za tsm ...

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Hahaha, bas mi se sviđa kamion, jel itko zna kad 1.14 izlazi?

sup bro?
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jel i vama na loading screen u igri pise TSM 5.1, iako sam stavio ovaj 5.2

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Fele08 kaže...

jel i vama na loading screen u igri pise TSM 5.1, iako sam stavio ovaj 5.2

Da, to jos nije promjenjeno ...

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Napravio sam novu 'BUG-Trans VTC' firmu, kazu zdrava konkurencija je uvijek i svuda dobro dosla ... {#}

Moja zelja je da svi vozaci ove firme stave ovdje u svoj potpis u profilu: BUG-Trans VTC-driver
Onako kao sto sam to i ja stavio, pa ako to nekome ne pase neka i ne salje zahtjev.
Ali ako koga ipak zanima neka se prijavi na: http://myvtc.net/r/2818 i na tamo dati mail dobice id i pass.
ili meni ovdje u pm da mu ja dam id i pass.
Pa, vidimo se u novoj firmi i ugodna voznja ma gdje bili ... {#}

PS. ha, ma nije mi uspio potpis ...

'BUG-Trans VTC'-Boss // IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 19:00 (suMaper).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Ne tako skoro, ne vjerujem da će izaći u listopadu.

Support SCS Software: http://blog.scssoft.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice