Naravno da se može.To ti je mod koji se zove: "Only small right mirror mod by Lavigne2005". Ne znam točno s koje stranice sam je skinuo.Ili je s ets2.lt ili neke slično dobre.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problem s ovom TSMovom mapom.. Jel se može netko provozat ovom cestom gdje mi je markerom sada obilježeno, već sam ju jednom prešao u smjeru Nice - Marseille, al kad idem u obrnutom Marseille - Nice onda mi crasha.. Pa ako se može netko provozat vidit jel to do mene ili do mape :)
Slika: http://www.zaslike.com/files/8mqq73te8du80v52i868.png
Naravno da se može.To ti je mod koji se zove: "Only small right mirror mod by Lavigne2005". Ne znam točno s koje stranice sam je skinuo.Ili je s ets2.lt ili neke slično dobre.
Hvala ti...nasao sam bas taj sto si naveo od Lavigne2005
Imam problem s ovom TSMovom mapom.. Jel se može netko provozat ovom cestom gdje mi je markerom sada obilježeno, već sam ju jednom prešao u smjeru Nice - Marseille, al kad idem u obrnutom Marseille - Nice onda mi crasha.. Pa ako se može netko provozat vidit jel to do mene ili do mape :)
Prošao sam nekoliko puta na prema Maroku i radi. Meni se crashala cesta prema Genovi u Italiji nekoliko puta zbog modova na kamionu, na kraju nisam mogao nigdje nego sam morao otkazati vožanju, uklonio neke modove i poslje je sve bilo ok.
Prošao sam nekoliko puta na prema Maroku i radi. Meni se crashala cesta prema Genovi u Italiji nekoliko puta zbog modova na kamionu, na kraju nisam mogao nigdje nego sam morao otkazati vožanju, uklonio neke modove i poslje je sve bilo ok.
I misliio sam da je do toga jer sam prije prolazio normalno.. Ništa bit će red maknut par zadnjih modova hihi :)
Može mi netko reći što se promjenilo u zadnjih 6 mjeseci? Jesi popravili fps? Poboljšali grafiku itd?
Dali se može povećati anti aliasing u igri? vidim u opcijama samo MLAA
tsm map 2.2 dali tko vidi afriku na karti kad stisnem slovo M ja nevidim i neznam di se nalazim XD
tsm map 2.2 dali tko vidi afriku na karti kad stisnem slovo M ja nevidim i neznam di se nalazim XD
Neki od modova ti nije kompatibilan s mapom. Isključi modove pa probaj onda
Mod za one koji se žele "ljuljati" kao u pravom kamionu :)
znate li koje tandem..BDF prikolice za ETS2 osim ovih do sad...nprr..ona crvena, od scania mega mod(mod je odličan al se ruši igra s njim), od mercedes axora, ili ona plava...znači ako tko ima kakvu novu neka stavi link.
I ako tko zna konvertirati modove iz GTS-a (ima jako puno odličnih prikolica...svih vrsta)ili kojeg drugog simulatora ili izrađivati modove..neka napravi koju tandem prikolicu..ako ima vremena i volje...
znate li koje tandem..BDF prikolice za ETS2 osim ovih do sad...nprr..ona crvena, od scania mega mod(mod je odličan al se ruši igra s njim), od mercedes axora, ili ona plava...znači ako tko ima kakvu novu neka stavi link.
I ako tko zna konvertirati modove iz GTS-a (ima jako puno odličnih prikolica...svih vrsta)ili kojeg drugog simulatora ili izrađivati modove..neka napravi koju tandem prikolicu..ako ima vremena i volje...
Evo druze nekoliko prikolica: http://ets2.lt/?s=tandem
za te sve znam, neki modovi su samo skinovi, ova crvena od scanie i povremeno ruši igru
za te sve znam, neki modovi su samo skinovi, ova crvena od scanie i povremeno ruši igru
bilo bi dobro da se odradi pravo prikolica sa rudom sto se isto mota posto sam polago na njoj :) tako zvani prikolicar
pozdrav zanima me dali se zna mozda oce li biti sluzena kakva nadogradnja na postojecu. Naime otkrio sam dosta karte i postaje mi monotono pogotovo kad vidim da neki voze po novim gradovima, koji jako lijpo izgledaju. Vidio sam ako ubacim tu kartu moram ispocetka krenuti, sto zelim pod svaku cijenu izbjegnuti posto sam natukao 5 000 000$ imam firmu s puno vozaca i scaniu napucanu do bola s pitaj boga koliko kilometara. Zao mi je to jednostavno da mi se obrise. Dali se moze kreirati novi profil pa da u njega ubacujem modove a stari da mi ostane???
Možeš kreirat novi profil, i dok ga kreiras tamo pod opcijama imas "edit" kliknes na to, u oznacis modove koje želiš koristit. Ali to radiš na vlastitu odgovornost, da nebi bilo poslije nismo znali
Pozdrav. Trebam pomoć oko ETS 2 1.3.1 verzija trebami neki key koji nenam gdje naci..:D
Hvala
david98
Pozdrav. Trebam pomoć oko ETS 2 1.3.1 verzija trebami neki key koji nenam gdje naci..:D
Hvala
Evo ga
kako si znao da ima piratsku igru, mozda mu se samo izbrisao key u kutiji kad ju je kupio 
Hvala
Evo ga
kako si znao da ima piratsku igru, mozda mu se samo izbrisao key u kutiji kad ju je kupio 
Stvarno treba ovakve izbaciti s ovog foruma.AKO NE ZNAŠ NAĆI KEY NEMAŠŠTA TU RADITI!!!! By the way,meni je trebalo oko 5,5 sec da ga nađem ALI NEMA VEZE!!!!
please do not feed the trol
zato što stvari koje su se učitavale iz modova nemaju više odakle učitati
vrati modove a onda uđi u igru i pokuašaj sve vratiti na default pa onda izbriši. ako to ne možeš onda novi profil ne gine
ekipa nov sam na forumu, mozete li objasniti kako ubaciti kartu map 2.2 u igru, neki jednostavan video il nesto slicno?
hvala!

srećom bez ozljeđenih, samo materijalna šteta