Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.236
|
čitano: 8.879.319
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
game789 kaže...

ekipa nov sam na forumu, mozete li objasniti kako ubaciti kartu map 2.2 u igru, neki jednostavan video il nesto slicno? 

hvala!

Svi modovi se stavljaju u C:\Users\XYZ\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod

Nakon toga napraviš novi profil odeš na edit, s desne strane pod popisom modova označiš mod gdje se nalazi TSM mapa klikneš aplay pokreneš i to je to 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ok. hvala!

1. sto bi jos bilo pozeljno odmah ubaciti u mod, tako da igrica bude potpuna i da se ne crasha?

2. kako je najbolje poceti karijeru? kredit + kamion ili stalno gonati ture sa drugim kamionima, ili nesto treće sto bi bilo najisplativije?

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 15:09 (game789).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
game789 kaže...

ok. hvala!

1. sto bi jos bilo pozeljno odmah ubaciti u mod, tako da igrica bude potpuna i da se ne crasha?

2. kako je najbolje poceti karijeru? kredit + kamion ili stalno gonati ture sa drugim kamionima, ili nesto treće sto bi bilo najisplativije?

Staviš najprije TSM 2.2. mapu pa onda po tome druge modove, jer radije ću voziti po sjevernoj Africi nego riskirati mapu zbog nekog skina ;) 

Vozio sam za druge dok nisam skupio love za prvi kamion, pa onda kupio garažu pa kreditom još dva kamiona.. poslje su radnici lagano privređivali za nadogradnju garaže. Prelaskom kilometara skupljaš xp i napreduješ u levelima pa možeš voziti terete koji donose više novca.

Sad sam na 27 levelu i vozim ture Europa-Sjeverna Afrika ili Maroko-Libija od 2 tisuće kilometara po kojima zaradim od 60 do 100 tisuća, ovisno o teretu. Imam tri garaže koje mi donose solidan profit za kupovinu drugih garaža i kamiona. Imam i 200 tisuća eura kredita ali topi se polako ;) 

Ali svaki je početak težak ;)  

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 19:50 (robisierra92).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

e takve upute su mi trebale ;) hvala!

0 0 hvala 0
18 godina
Euro Truck Simulator 2

TSM 2.2 mapa donosi samo uljepsane gradove ili se njihov broj povecava ? (prosiri se karta ?)

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

TSM 2.2 mapa donosi samo uljepsane gradove ili se njihov broj povecava ? (prosiri se karta ?)

Europa se ne širi drastično, dobije se ukupno 30-ak novih gradova, nove ceste do tih gradova, ali i Sjeverna Afrika :) 

Od Casablance u Maorcu do Triplija u Libiji je oko 2500 kilometara u jednom smjeru i desetak novih gradova i cesta. To mi je uvjerljivo najdraža ruta, lokalne ceste, autocesta, usponi i nizbrdice, ravnica u pustinji.. brzo prođe vrijeme a isplati se financijski ;) 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dobio sam još dva gb rama pa sam podigao grafiku,super mi je kako su napravili odsjaj na cesti kada pada kiša. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
robisierra92 kaže...

A daj mi reci, kolki ti je najcesce price per distance $ ?

Truth in engineering.
14 godina
neaktivan
Batista kaže...
robisierra92 kaže...

Meni je 5 - 6 eura..

17 godina
neaktivan
Batista kaže...
robisierra92 kaže...

Imam vozače s 5.8 i 6.7 rejtingom ali zarađuju manje od mene ;) 

Najviše po jednoj vožnji donesu do 15 tisuća eura, prosječno 5-6 tisuća. Najviše zarađuju oni koji voze "long distance" 

Profit po kilometru se računa prema cijeni tereta i udaljenosti, adr klasa 5 donosi više novca za istu udaljenost nego piljevina pa se na taj način gleda taj rejting 

Ali ruta od 1500 km u kojoj voziš rajčice se također drugačije računa nego adr klasa 5 od npr 300 kilometara

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
instalirao sam TSM 2.2 ali mi nema afrike, da li treba krenuti sve ponovo da bi mogao koristiti mapu ?
Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vucko40 kaže...
instalirao sam TSM 2.2 ali mi nema afrike, da li treba krenuti sve ponovo da bi mogao koristiti mapu ?

nema afrike a "ne rade" niti novi ne gradovi u europi. moraš napraviti novi profil, odnosno krenuti ispočetka 

ako ti je problem ponovno skupljati lovu i xp postoje načini kako si olakšati ;)

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

nija nisam imao afruku tj nisam je vidio na mapi kad stisnem M ali na maki kad trazim posao bila je ,pobriso neke modove i sad radi super

samo nekuzim zasto mi nekada "dropa"igra?? kao da je neki problem i sama izadje a da nesacuva :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

nakon 5 minuta igre sve mi zašteka al me ne izbaci iz igre. kad ja minimiziram prozor od igre na ekranu mi piše ovo što je na slici. zna li tko u čemu je proble...???

i da to mi se počelo događati kad samm zaigrao na ovoj mapi

http://www.modbox.us/euro-truck-simulator-2-mods/5671-truckers-map-by-goba6372r8-tested.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 14:18 (gefufna).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gefufna kaže...

nakon 5 minuta igre sve mi zašteka al me ne izbaci iz igre. kad ja minimiziram prozor od igre na ekranu mi piše ovo što je na slici. zna li tko u čemu je proble...???

http://www.modbox.us/euro-truck-simulator-2-mods/5671-truckers-map-by-goba6372r8-tested.html

meni se javlja error stoped working-steam na toj mapi

Gaming 4ever.
17 godina
neaktivan
balvanar kaže...

nija nisam imao afruku tj nisam je vidio na mapi kad stisnem M ali na maki kad trazim posao bila je ,pobriso neke modove i sad radi super

samo nekuzim zasto mi nekada "dropa"igra?? kao da je neki problem i sama izadje a da nesacuva :)

Igra je slabo optimizirana pa zna nekad zaštekat, a koliko sam skužio po keomentarima po drugim forumima na to utječe i količina modova

gefufna kaže...

kladio bih se da je neki mod negdje u koliziji 

Kakva je ta mapa, što ima novo, radi li s TSM 2.2? 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo sada sam je probao .... po meni je lose jer ovaj put grbavi ostecuje kamion ja sam vozio polagno cak 10 kmh i na 1 km sam imao 6 posto ostecenja..... malo mi je glupo

Gaming 4ever.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

{#}

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kladio bih se da je neki mod negdje u koliziji 

Kakva je ta mapa, što ima novo, radi li s TSM 2.2? 

mislim da ne radi sa TSM 2.2 radio sam novi profil i samo je taj mod za kartu uključen. No opet mi izbacuje onu poruku što je na slici koju sam postavio prije par postova, i igra samo zašteka....al me ne izbacuje

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

http://prntscr.com/157sk5

ovo mene pati ovo mi uvijek izbaci

pobriso sve modove i poceo ispocetka i ok

ubacio samo mapu TSM_map 2.2 verziju  udje vozi 1 min i kicka me

kako da to rijesim a da nemoram mjenjati mapu

ili dali ima neka nova mapa afrika nemora biti samo da ima vise EU gradova

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
gledao sam na YT kako voze kroz pustinju, kod mene to nema cini mi se, mapa mi radi normalno, ne izbacuje,vidio sam par novih gradova ali nigdje nema pustinje, igram na starom profilu ali kad napravim novi onda me izbaci :/
Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
balvanar kaže...

http://prntscr.com/157sk5

ovo mene pati ovo mi uvijek izbaci

pobriso sve modove i poceo ispocetka i ok

ubacio samo mapu TSM_map 2.2 verziju  udje vozi 1 min i kicka me

kako da to rijesim a da nemoram mjenjati mapu

ili dali ima neka nova mapa afrika nemora biti samo da ima vise EU gradova

da li si instalirao zadnju verziju 1.3.1 jer tsm mapa 2.2 nije za sve verzije igre. koliko znam nema druge mape na kojoj je afrika 

vucko40 kaže...
gledao sam na YT kako voze kroz pustinju, kod mene to nema cini mi se, mapa mi radi normalno, ne izbacuje,vidio sam par novih gradova ali nigdje nema pustinje, igram na starom profilu ali kad napravim novi onda me izbaci :/

pustinja ti je u sjevernoj africi, točnije u tunisu. da bi mogao u potpunosti koristiti tsm mapu 2.2, i sve gradove na toj mapi, moraš napraviti novi profil. instaliranje mape u postojeći profil daje samo ceste, ali nemaš luku s kojom prelaziš u afriku a ne možeš niti uzimati poslove u novim gradovima. 

ako te izbaci bit će da je problem u starom save gameu, makni ga iz ets direktorija u potpunosti pa onda probaj 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

da istalirana mi je verzija 1.3.1s

i krekirana i radi odlicno na normalnoj mapi bez izbacivanja i slicno

mora da je onda mod od mape??

moze onda neki mod ako netko zna gdje nema afrike ali da ima drugih cesta i gradova?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozz jucer sam zapoeco sa igrom tako da odma zelim ubaciti mape koje valjaju u igricu...

Pa molim vas preporucite mi koje da ubacim i jel mogu sve u isto vrijeme koristiti ili moram za svaku mapu novi profil raditi?

I sta je sa multiplayerom dali radi?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
imation kaže...

Pozz jucer sam zapoeco sa igrom tako da odma zelim ubaciti mape koje valjaju u igricu...

Pa molim vas preporucite mi koje da ubacim i jel mogu sve u isto vrijeme koristiti ili moram za svaku mapu novi profil raditi?

I sta je sa multiplayerom dali radi?

najbojla je tsm 2.2 moras novi profil ali dodaj si novce i lvl .....

multy jos nije osmisljen samo preko steama

Gaming 4ever.
15 godina
Euro Truck Simulator 2

I tako vozim ja Alžirskom pustinjom kad ono {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

A sta je sa ovim po komentarima se cini da radi?

Jeli iko za da testiramo??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
imation kaže...

Sad me kopka da probam to...Zanimljivo bi bilo :D

15 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
imation kaže...

Sad me kopka da probam to...Zanimljivo bi bilo :D

I mene isto po komentarima na youtubu i na sajtu se cini da radi ... Sta kazes da probamo?

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja sam probao skinit to i pratit njega ali mi nece download tu datoteku...Pojavi mi se ono za melodije ali dalje nece...Jesi ti uspio skinit tu datoteku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice