Isto, mozda ima neko iz vana pa da rijesi neki survery koji se neplaca ...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako bih netko mogao, zamolio bih ga da mi kaze gdje su najbolji modovi za skinuti i koji su vama osobno najbolji modovi koje koristite...i gdje ima za skinuti ono da se makne speed limit i gdje se ubacuje? :D takoder i neka nova mapa za europu
Ja sam probao skinit to i pratit njega ali mi nece download tu datoteku...Pojavi mi se ono za melodije ali dalje nece...Jesi ti uspio skinit tu datoteku?
Imam osjećaj da je nažalost ipak fake.. Msm lako je napraviti youtube acc i napisati kao hvala hvala omg omg, a i nebi sečudio da su mu frendovi pomogli u tome.. Nadalje, zašto nije pokazo ingame video? Nego samo slike, jer to mogu i ja u fotošopu samo staviti gore slova a to su ai driveri.. I da nebi na kraju downlaodali, stavio je tu neke surveye da nam spriječi download.. Ako neko uspije downloadat, prvi sam ovdje da se testira i da igramo zajedno, no do tada imam osjećaj da je ovo ipak nažalost fake..
U pravu si da...Nista sacekat cu malo da oni naprave MP kak spada a dotad ce mi valjda doc volja za igranjem :D
ako bih netko mogao, zamolio bih ga da mi kaze gdje su najbolji modovi za skinuti i koji su vama osobno najbolji modovi koje koristite...i gdje ima za skinuti ono da se makne speed limit i gdje se ubacuje? :D takoder i neka nova mapa za europu
Napisano je valjda 50 puta u ovoj temi ali evo opet, modove potraži ovdje www.ets2.lt Mape, skinovi, zvukovi...sve možeš tamo pronaći. Ima dakako još stranica ali mnogi ovu preferiraju jer su modovi provjereni i uvijek postoje komentari korisnika.
Nakod downloada modove raspakiraš i stavljaš u C:\Users\XYZ\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod, potom nakon pokretanja igre odeš na "edit profile" i aktiviraš mod koji želiš
slažem se s luxxom, takvih videa je bilo i previše, i svi su fake, treba čekati službeno izdanje multiplayera, ovo sve do sad je samo scam
Jel isprobao netko ovu mapu,izgleda mi zanimljiva i teška. Ako netko ima neki drugi link za skinut je neka mi ga da jer je na ovom neki virus.
http://ets2.lt/en/truckers-map-v8/
Jel isprobao netko ovu mapu,izgleda mi zanimljiva i teška. Ako netko ima neki drugi link za skinut je neka mi ga da jer je na ovom neki virus.
ja sam je testao nije lose ali ako nemas da se ne ostecuje kamion gotov si.... udara jako od tlo i ostecenje se nabija a ja ja sam zaglavio bio 2-3 puta i jedva se izvuka
Ja sam probao skinit to i pratit njega ali mi nece download tu datoteku...Pojavi mi se ono za melodije ali dalje nece...Jesi ti uspio skinit tu datoteku?
Ko skine svaka mu cast
ja sam je testao nije lose ali ako nemas da se ne ostecuje kamion gotov si.... udara jako od tlo i ostecenje se nabija a ja ja sam zaglavio bio 2-3 puta i jedva se izvuka
A odakle si skinuo?
A odakle si skinuo?
evo link: http://www.modbox.us/euro-truck-simulator-2-mods/5671-truckers-map-by-goba6372r8-tested.html
A odakle si skinuo?
evo link: http://www.modbox.us/euro-truck-simulator-2-mods/5671-truckers-map-by-goba6372r8-tested.html
ja sam probao napravio sam novi profil i ostavio samo mod za mapu uključen i nakon pet minuta igra mi je zaštekala i izbacilo mi je neku poruku...i morao sam prisilno izaći iz igre. Sliku poruke sam posavio stranicu prije
nez ja nisam smio koristiti niti jedan drugi mod samo tu mapu
Druze, treba li napraviti novi profil prilikom pokretanja ove mape, ili se moze nastaviti na stari profil i na onu obicnu prvu mapu.
Igra li tko s joystickom ili ima kakav za preporučiti?
Slučajno sam naletio na yt videe ovog lika koji vozi s joystickom i vidim da mu dobro ide. Btw lik snima sve što radi u ETS-u, od samog početka i to na vrlo zabavan način, iako su mu videi dugački isplati se pogledati
Video je prvi od 14 u playlisti
Torsen koju god novu mapu ubacujes moras novi profil radit..Vec je to neznam koliko puta receno...
Igra li tko s joystickom ili ima kakav za preporučiti?
Slučajno sam naletio na yt videe ovog lika koji vozi s joystickom i vidim da mu dobro ide. Btw lik snima sve što radi u ETS-u, od samog početka i to na vrlo zabavan način, iako su mu videi dugački isplati se pogledati
Video je prvi od 14 u playlisti
ja imam xbox-ov kontroler ali je prilicno lose, stavim na najmanje sensitivity a ono taknem analog i on skrece ko lud, mozda bi se dalo nesto izvuci ali je za moj kontroler jako lose
Ja sam igrao s nekim joystickom s ebay-a, izdledao je isto kao onaj za playstation. I bilo je puno lakše vozit nego sa tipkovnicom.
a zašto ne vozite mišem...ja mislim da je najlakše i najtočnije ako nemaš volana...npr ja upravljam mišem i lijeva tipka mi je gas, a desna kočnica, kotačić gore mi je brzina više, kotačić dole brzina manje. Sad ću si još kupiti miš koji ima još koju funkciju više da si složim i žmigavce na miš...tako da mi je sve pri ruci...Volan nemam, a i ne mislim ga kupovat 
a zašto ne vozite mišem...ja mislim da je najlakše i najtočnije ako nemaš volana...npr ja upravljam mišem i lijeva tipka mi je gas, a desna kočnica, kotačić gore mi je brzina više, kotačić dole brzina manje. Sad ću si još kupiti miš koji ima još koju funkciju više da si složim i žmigavce na miš...tako da mi je sve pri ruci...Volan nemam, a i ne mislim ga kupovat 
A kako gledas lijevo-desno?
imam na -a pomicanje kamere lijevo i na -d desno a na -s centriram ili pritisnem -alt i pomičem mišom kameru kamo želim...dok mi ne treba volan..
imam na -a pomicanje kamere lijevo i na -d desno a na -s centriram ili pritisnem -alt i pomičem mišom kameru kamo želim...dok mi ne treba volan..
Ili staviš da gledaš po kabini sa tipkom na kotačić (kada ga stisneš).. I sa 1 centriraš (tako je meni).
Ili staviš da gledaš po kabini sa tipkom na kotačić (kada ga stisneš).. I sa 1 centriraš (tako je meni).
možeš bilo kako složiti..ja igram ovako još od starog ETS-a iz 2008
Probao sam se mišem nekolio puta, al nikako da se ufuram, možda je do miša možda do mene, zato bih htio probati s joystickom. Ako kupim volan onda ću još više vremena porvoditi za igrom, što mi baš nije pametno ;)
I ja volim da su mi sve tipka na dohvat ruke, kotačić na mišu promjena brzina, ostale tipke su cruise control, promjena kamere i duga svjetla.
Na tipkovnici q,e žmigavci, x pokretanje motora, c četiri žmigavca, v rotirke, b kočenje motorom, f kamera i kabine, tab promjena info displaya, caps promjena karta i što mi je vrlo važno kod nizbrdica shift retarder, crtl deaktivacija retardera.
Ako netko traži v8 zvuk za scaniju mogu preporučiti ovaj mod http://ets2.lt/en/ultimate-scania-sound/ radi se o već viđenom modu koji je malo dorađen.
Isprobao sam ga, nije loš, ali radi kako treba samo ako se vozi s manualnim mjenjačem, jer tek onda zvukovi prebacivanja brzina dolaze do izražaja.
Edit:
Već sam duže u potrazi za dobrim zvukom v8 motora. Većina dostupnih zuvkova je po mom mišljenju pretiha u kabini, pa ću ovih dana neki od modova prepraviti da bude bučniji u kabini
Jer defaultni zvuk motora u igri nije niti približno sličan ovome
https://www.youtube.com/watch?v=HpFlWtLKZs4
Ja sam si kontrole na tipkovnici naštimao ovako: w-gas,s-koćnica,a-pogled ljevo,d-pogled desno,q-niža brzina,e-viša brzina,ona tipka kraj broja 1-blicanje,tab-duga svjetla,strelice ljievo i desno skretanje,strelica dolje-motorna kočnica,brojevi 1 i 2 kraj strelica žmigavci itd...
Cijenjeni kolege kamiondžije koji vozite Scanie ovdje je dorađeni V8 zvuk za vaše kamione :)
Popravo sam i pojačao zvukove motora, posebice one u kabini. Prepravio sam zapravo dva moda, ali kod oba je po mom mišljenju problem bio što je zvuk u kabini bio previše tih, a neki zvukovi su previše pištali.
Trebalo mi je manje vremena nego što sam mislio, sveukupno oko sat vremena za prepravke i testiranje pa je ovo verzija 1.1 ;) S obzrirom na to da nemam trenutačno gdje poslušati pravi zvuk R serije osluškivao sam kako to zvuči na YouTube. Po mom mišljenju ovaj mod otprilike je točan.
Snimao sam se s Frapsom, PC na kojem je instaliran ETS nije previše jak, pa mi se čini da možda malo lagga video. Možda sam trebao smanjiit rezoluciju, no mislim da je zvuk važniji od videa ;)
Prvih 15 sekundi videa je s uključenom glazbom, radi usporedbe, a ostalo bez. Mod je testiran na 1.3.1 verzij igre, na kamionu s manualnim mjenjačem.
Downloadajte, testriajte, otvoren sam za sve sugestije kako bi konačno napravili dobar sound mod za Scaniju :)
Jel postoji takav mod za jači zvuk motora Volva?
Jel postoji takav mod za jači zvuk motora Volva?
Sigurno postoji, potraži nekakav mod zvuk za Volva, nešto slično kao ovaj od Scanie, i ja ću ga prepraviti ;)