Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.236
|
čitano: 8.880.274
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
EasyWay kaže...

ja sam vidio par puta na YT. Evo jedan primjer 

Eh sad ne znam da li je ovo u sklopu moda ili ima neki fazon kako da mu se smanje dimenzije. Volio bi bas ovakav, neprimjetan a koristan. Ovaj sto mi imamo je prevelik,zauzme dosta prostora na monitoru

Naravno da se može.To ti je mod koji se zove: "Only small right mirror mod by Lavigne2005". Ne znam točno s koje stranice sam je skinuo.Ili je s ets2.lt ili neke slično dobre.

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imam problem s ovom TSMovom mapom.. Jel se može netko provozat ovom cestom gdje mi je markerom sada obilježeno, već sam ju jednom prešao u smjeru Nice - Marseille, al kad idem u obrnutom Marseille - Nice onda mi crasha.. Pa ako se može netko provozat vidit jel to do mene ili do mape :)

Slika: http://www.zaslike.com/files/8mqq73te8du80v52i868.png

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
goransmy kaže...
EasyWay kaže...

ja sam vidio par puta na YT. Evo jedan primjer 

Eh sad ne znam da li je ovo u sklopu moda ili ima neki fazon kako da mu se smanje dimenzije. Volio bi bas ovakav, neprimjetan a koristan. Ovaj sto mi imamo je prevelik,zauzme dosta prostora na monitoru

Naravno da se može.To ti je mod koji se zove: "Only small right mirror mod by Lavigne2005". Ne znam točno s koje stranice sam je skinuo.Ili je s ets2.lt ili neke slično dobre.

Hvala ti...nasao sam bas taj sto si naveo od Lavigne2005{#}

17 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Imam problem s ovom TSMovom mapom.. Jel se može netko provozat ovom cestom gdje mi je markerom sada obilježeno, već sam ju jednom prešao u smjeru Nice - Marseille, al kad idem u obrnutom Marseille - Nice onda mi crasha.. Pa ako se može netko provozat vidit jel to do mene ili do mape :)

Prošao sam nekoliko puta na prema Maroku i radi. Meni se crashala cesta prema Genovi u Italiji nekoliko puta zbog modova na kamionu, na kraju nisam mogao nigdje nego sam morao otkazati vožanju, uklonio neke modove i poslje je sve bilo ok. 

Tempus fugit
14 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Hrvek1909 kaže...

Prošao sam nekoliko puta na prema Maroku i radi. Meni se crashala cesta prema Genovi u Italiji nekoliko puta zbog modova na kamionu, na kraju nisam mogao nigdje nego sam morao otkazati vožanju, uklonio neke modove i poslje je sve bilo ok. 

I misliio sam da je do toga jer sam prije prolazio normalno.. Ništa bit će red maknut par zadnjih modova hihi :)

13 godina
protjeran

Može mi netko reći što se promjenilo u zadnjih 6 mjeseci? Jesi popravili fps? Poboljšali grafiku itd?

www.mmo-balkan.com/forum
17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Budala za upravljačem i "teška noga" na gasu - cesta prema Tripoliju u Libiji {#} srećom bez ozljeđenih, samo materijalna šteta {#}

Tempus fugit

2 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Dali se može povećati anti aliasing u igri? vidim u opcijama samo MLAA

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

tsm map 2.2  dali tko vidi afriku na karti kad stisnem slovo M ja nevidim i neznam di se nalazim XD

0 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

Kad bih trebao izać novi patch,zna netko?  

usput par slikica.. {#}

3 0 hvala 0
17 godina
balvanar kaže...

tsm map 2.2  dali tko vidi afriku na karti kad stisnem slovo M ja nevidim i neznam di se nalazim XD

Neki od modova ti nije kompatibilan s mapom. Isključi modove pa probaj onda

17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mod za one koji se žele "ljuljati" kao u pravom kamionu :)

http://ets2.lt/en/realistic-physics-mod-v5-0/

Tempus fugit

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

znate li koje tandem..BDF prikolice za ETS2 osim ovih do sad...nprr..ona crvena, od scania mega mod(mod je odličan al se ruši igra s njim), od mercedes axora, ili ona plava...znači ako tko ima kakvu novu neka stavi link.
I ako tko zna konvertirati modove iz GTS-a (ima jako puno odličnih prikolica...svih vrsta)ili kojeg drugog simulatora ili izrađivati modove..neka napravi koju tandem prikolicu..ako ima vremena i volje...{#} 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 19:48 (gefufna).
13 godina
neaktivan
gefufna kaže...

znate li koje tandem..BDF prikolice za ETS2 osim ovih do sad...nprr..ona crvena, od scania mega mod(mod je odličan al se ruši igra s njim), od mercedes axora, ili ona plava...znači ako tko ima kakvu novu neka stavi link.
I ako tko zna konvertirati modove iz GTS-a (ima jako puno odličnih prikolica...svih vrsta)ili kojeg drugog simulatora ili izrađivati modove..neka napravi koju tandem prikolicu..ako ima vremena i volje...{#} 

Evo druze nekoliko prikolica: http://ets2.lt/?s=tandem

13 godina
neaktivan
torsen kaže...
gefufna kaže...

za te sve znam, neki modovi su samo skinovi, ova crvena od scanie i povremeno ruši igru

13 godina
neaktivan
gefufna kaže...
torsen kaže...
gefufna kaže...

za te sve znam, neki modovi su samo skinovi, ova crvena od scanie i povremeno ruši igru

bilo bi dobro da se odradi pravo prikolica sa rudom sto se isto mota posto sam polago na njoj :) tako zvani prikolicar

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozdrav zanima me dali se zna mozda oce li biti sluzena kakva nadogradnja na postojecu. Naime otkrio sam dosta karte i postaje mi monotono pogotovo kad vidim  da neki voze po novim gradovima, koji jako lijpo izgledaju. Vidio sam ako ubacim tu kartu moram ispocetka krenuti, sto zelim pod svaku cijenu izbjegnuti posto sam natukao 5 000 000$ imam firmu s puno vozaca i scaniu napucanu do bola s pitaj boga koliko kilometara. Zao mi je to jednostavno da mi se obrise. Dali se moze kreirati novi profil pa da u njega ubacujem modove a stari da mi ostane???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možeš kreirat novi profil, i dok ga kreiras tamo pod opcijama imas "edit" kliknes na to, u oznacis modove koje želiš koristit. Ali to radiš na vlastitu odgovornost, da nebi bilo poslije nismo znali

=)=):D:D=);)
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Za ovako nesto napravit treba bit majstor {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 19:39 (gogo17792).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imao sam ja jos i gorih...Evo neki samo posto su mi slike ostale na starom hard disku...

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gogo17792 kaže...

Za ovako nesto napravit treba bit majstor {#}

Xperiax1 kaže...

Imao sam ja jos i gorih...Evo neki samo posto su mi slike ostale na starom hard disku...

{#}

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav. Trebam pomoć oko ETS 2 1.3.1 verzija trebami neki key koji nenam gdje naci..:D

Hvala

david98

0 12 hvala 0
15 godina
David98 kaže...

Pozdrav. Trebam pomoć oko ETS 2 1.3.1 verzija trebami neki key koji nenam gdje naci..:D

Hvala

Evo ga 

14 godina
neaktivan
vrinho kaže...
David98 kaže...

Hvala

Evo ga 

kako si znao da ima piratsku igru, mozda mu se samo izbrisao key u kutiji kad ju je kupio {#}

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
13 godina
neaktivan
ja111 kaže...
vrinho kaže...
David98 kaže...

Hvala

Evo ga 

kako si znao da ima piratsku igru, mozda mu se samo izbrisao key u kutiji kad ju je kupio {#}

Stvarno treba ovakve izbaciti s ovog foruma.AKO NE ZNAŠ NAĆI KEY NEMAŠŠTA TU RADITI!!!! By the way,meni je trebalo oko 5,5 sec da ga nađem ALI NEMA VEZE!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 20:06 (goransmy).
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

please do not feed the trol

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Instalirao sam patch 1.3.1 i kad udjem u nadogradnju kamiona izbaci me iz igrice, modove sam obrisao, u cemu ja kavaka ? :D
Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

0 0 hvala 0
18 godina
vucko40 kaže...
Instalirao sam patch 1.3.1 i kad udjem u nadogradnju kamiona izbaci me iz igrice, modove sam obrisao, u cemu ja kavaka ? :D

zato što stvari koje su se učitavale iz modova nemaju više odakle učitati

vrati modove a onda uđi u igru i pokuašaj sve vratiti na default pa onda izbriši. ako to ne možeš onda novi profil ne gine

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
nema to veze i sa modovim je bilo isto, ali napravio sam :D , kada sam krenuo da pravim novi profil vidio sam da postoji mogucnost odabira modova, onda sam vratio sve modove i onda je radilo kako treba, :)
Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ekipa nov sam na forumu, mozete li objasniti kako ubaciti kartu map 2.2 u igru, neki jednostavan video il nesto slicno? 

hvala!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice