Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.971.917
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Dota 2

PM za razmjenu igara, imam key...

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
Re: Dota 2

tema postala trznica, nema vise ovdje nitko da kaze neku dobru taktiku, savjet...

14 godina
antimon95 kaže...

tema postala trznica, nema vise ovdje nitko da kaze neku dobru taktiku, savjet...

Moj savjet nemojte igrat AP opet ima pun ku*** rusa jućera sam odigrao 2 gejma jedan single draft i jedan  random draft razlika je stavrno velika ....  P.S   jel se vama dogodilo da dobijete gejm a u match historiju vam pise lost?

15 godina
neaktivan

@Cakija_ST

Jedanput ili dvaput...al zato nikad nije obrnuto :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 11:09 (Swen91).
14 godina
neaktivan
Dota 2

Koji k**** se tolko rusa spaja u EU server? :((

0 0 hvala 0
14 godina
karlek10 kaže...

Koji k**** se tolko rusa spaja u EU server? :((

Ap zaboravi svi koji su ima d2 u inventoriju dobili su po 2 keya i svak je to poklonio tako da je doslo masu igraća  random draft i single draft  vjeruj mi puno je bolje..... je da ces cekat od 2 do 4 min za gejm al isplati se bar nečeš sijede počet dobivat {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 11:25 (Cakija_ST).
14 godina
neaktivan
Cakija_ST kaže...
karlek10 kaže...

AP samo zato igram jer mogu random stisnuti. SD mi je retardiran jer moram birati, tj i ak ne izaberem mi uzme gold ko da sam pickal.

Prvi gejm dns lik (rus) uzme šejkera i od 1. lvl samo zatvara naš tim da nas killaju, 2. gejm lanaya na 17 lvl nema trapove (isto rus). Da ga bar možeš po sve 4 kategorije reportati. :((

14 godina
karlek10 kaže...
Cakija_ST kaže...
karlek10 kaže...

AP samo zato igram jer mogu random stisnuti. SD mi je retardiran jer moram birati, tj i ak ne izaberem mi uzme gold ko da sam pickal.

Prvi gejm dns lik (rus) uzme šejkera i od 1. lvl samo zatvara naš tim da nas killaju, 2. gejm lanaya na 17 lvl nema trapove (isto rus). Da ga bar možeš po sve 4 kategorije reportati. :((

Pa od 3 lika u single draftu bar ti jedan mora pasat za team combo evo ja san jucera igra 2 single drafta u 1 ima san pick izmedju raste svena i spektera a moji su izabrali spirit brejkera, queen of pain, lycana(koji je by the way odma reka da ide u đunglu ko i svaki 2 nadobudni troll i nije ga bilo cjeli gejm vidit),oger magia, ja san izabrao svena(volim ove heroje šta ti puknu STAN u čelo {#})

Gejm je prosao ok lycan je trolla po đungli queen je igrala bot ja san igra mid a spirit i oger su igrali top na lvl6 sam krenio u gankove i sve ostalo vidite u prilozenoj slici. I jos jedna stvar niko iz protivnickog tima nije u niti jednom momentu odusta i otisa afk a kamoli liva gejm.

http://snag.gy/rRizs.jpg

13 godina
neaktivan
karlek10 kaže...
Cakija_ST kaže...
karlek10 kaže...

Ništa to.

Moj tim je neki ludi Wisp cijeli meč teleportao u njihovu bazu.

I da, igram na US serverima, a nisam amerikanca vidio 4 zadnje tekme.

14 godina
Dota 2

http://snag.gy/XSBOS.jpg  Single draft FTW!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Probao američke servere.

rd, pickamo invoker bm, shadow demon, i trax...i lik zadnji uzme rikija

ok ja i trax gore invoker mid. Ja i trax igramo, on krene gore ja  nisam spreman što mu i kažem, pogine i napiše mi da sam noob, ode dolje u trilane.

Na kraju ostane 3 lvl manje od nas i uniši nam igru, a riki je imao 2-3 killa.

Užas, ma blaženi rusi :)

Još naravno protivnička ekipa porovocira, dat ass dat kill dat range oh i can buyback...djetinjasto.

Koliko god ubijao nekog, čemu provociranje, pa ne igramo turnir niti za pare. jadnici.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Mind games prijatelju. To je cijela poanta. Ti dok nekog ubiješ u pojam, ovaj misli na sve samo ne na igru. Ako na provokacije uzvratiš - potučen si na njegovom terenu.

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Imam jedan key pa ako nekog zanima zamjena ili slično neka mi se javi na PM.{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Vi sto se zalite na ruse i raznorazne servere da je svugdje isto kad nabijete veci level imat cete normalnije suigrace i protivnike, a dotad sretno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1337Raptor kaže...

Vi sto se zalite na ruse i raznorazne servere da je svugdje isto kad nabijete veci level imat cete normalnije suigrace i protivnike, a dotad sretno :)

Ja sam lvl 5, sad sam imao partiju u kojoj tip na početku kaže "First game :D".

15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
1337Raptor kaže...

Ja sam lvl 5, sad sam imao partiju u kojoj tip na početku kaže "First game :D".

Znalo mi se desiti dok sam bio 15 lvl da sa mnom bude vise likova 1 lvl.

Kasnije stvarno bude drasticna razlika ja sam isto na pocetku gubio zivce zbog raznoraznih idiota.

13 godina
neaktivan
1337Raptor kaže...

Kasnije stvarno bude drasticna razlika ja sam isto na pocetku gubio zivce zbog raznoraznih idiota.

Ma i ja sam idiot.

Ne bih znao lane support-ati carry-a pa sve da mi život zavisi od toga, propuštam group fight redovno jer uvijek imam nešta što mi nedostaje ili jednostavno ne vidim. Kad je riječi o mikromenadžmentu često ne vidim ni svog heroja u cijeloj frci, uvijek ja kupujem courier-e pa mi nedostaje para na početku (ozbiljno ljudi, pa kupite nekad).

Sve u svemu, uvijek je tu netko gori od mene.

I najgore je kad igram s prijateljima s BUG-a. Vječito me sramota bude.

14 godina
Onjegin kaže...
1337Raptor kaže...

Ma i ja sam idiot.

Ne bih znao lane support-ati carry-a pa sve da mi život zavisi od toga, propuštam group fight redovno jer uvijek imam nešta što mi nedostaje ili jednostavno ne vidim. Kad je riječi o mikromenadžmentu često ne vidim ni svog heroja u cijeloj frci, uvijek ja kupujem courier-e pa mi nedostaje para na početku (ozbiljno ljudi, pa kupite nekad).

Sve u svemu, uvijek je tu netko gori od mene.

I najgore je kad igram s prijateljima s BUG-a. Vječito me sramota bude.

Nije stvar skill-a  uvjek ima boljih  svi mi učimo iz dana u dan al ima ekipe koja i kad vidu da neide jednostavno dalje fidaju pa ljudi drz te se towera i lagano 2 kripa 2 kripa a ne gini ka nadopane tuke u magli :D  doć će 3 u genk nać će se višak

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 15:36 (Cakija_ST).
15 godina
odjavljen
Dota 2

Jel ima koja stranica osim http://dota-trade.com/ za tradanje itema kroz steam?

Pun kufer lihvara rusa koji oće 2 itema za 1 iste vrijednosti.

0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

Nemojte... Igrati... Doombringera. Uber-dosadan je za igrati. Ni po čemu nije poseban, iako može pomoći timu tu i tamo.

Svejedno, pobijedili smo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 19:32 (4ucker).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
kuleee kaže...

Mind games prijatelju. To je cijela poanta. Ti dok nekog ubiješ u pojam, ovaj misli na sve samo ne na igru. Ako na provokacije uzvratiš - potučen si na njegovom terenu.

Ma znam care, diplomirao sam mind games i to, ali ajde kad su ekipe dobre kad se mlati i tuče, ali kad radi kretena koji ode trilane na public gejmu i svima piše noob gubim a ovaj me još prca onda mi dođe da ubijem nekoga :)

Znam ja fore i forice sa prcanjem, ali nekad to nije potrebno, kad pobjediš jer tim ima debila, onad je nepotrebno trolati jer i sam kad dobiješ debila u timu ćeš plakati kao pi.čka.

ali dobro omdorit malo pa opet koju partiju :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
Profesor Jakov kaže...

Jel ima koja stranica osim http://dota-trade.com/ za tradanje itema kroz steam?

Pun kufer lihvara rusa koji oće 2 itema za 1 iste vrijednosti.

http://www.tf2outpost.com/

Trejdanje TF2, Dota 2 i Steam inventory itema.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 20:01 (ZC_Someone).
14 godina

Evo javljanje newbia nakon par odigranih gameova protiv botova,u pocetku su oni easy bili teski unatoc velikom lol iskustvu,jednostavno ne poznajem heroje nisam naviko na takav range bilo towera bilo heroja i krepavo sam nisam kuzio foru sa magaretom i sad sam konacno naso heroja koji mi lezi u dvije partije 2 triple killa znam da su botovi ali i to je napredak sto vi mislite o tome heroju,death prophet, igra li se je li viable ispada mi nesto ko ap carry u lolu ali ovdje tog zapravo nema. Sve mi se vise sviđa igra...

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 22:44 (Hazar).
12 godina
neaktivan
Dota 2

Evo ja sam novi na ovom forumu...... I imam problem... Vec dugo trazim nekakav tim, al nikako da ga nađem... Pa ako je ko zainteresiran neka me pozove. Igram sam Dotu prije par godina, ukupno cca. 1 godinu. Nakon toga sam igrao LoL 2 godine (najveca greska u zivotu) i evo vratia sam se Doti. Imam 90 winova. Mogu igrat support i off lane. (Malo sam neaktivan preko tjedna zbog skole, ali vikednom i praznicima sam uvijek tu)  {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Hazar kaže...

Evo javljanje newbia nakon par odigranih gameova protiv botova,u pocetku su oni easy bili teski unatoc velikom lol iskustvu,jednostavno ne poznajem heroje nisam naviko na takav range bilo towera bilo heroja i krepavo sam nisam kuzio foru sa magaretom i sad sam konacno naso heroja koji mi lezi u dvije partije 2 triple killa znam da su botovi ali i to je napredak sto vi mislite o tome heroju,death prophet, igra li se je li viable ispada mi nesto ko ap carry u lolu ali ovdje tog zapravo nema. Sve mi se vise sviđa igra...

Ona ti je super lik drz se nje za početak dok ne uhvatiš malo ruku ....... Kad sam poceo igrat HoN igra san sa njom ......

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 8:52 (Cakija_ST).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Kad 3 iz vašeg tima odu, jedan je način.

Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
Onjegin kaže...

Kad 3 iz vašeg tima odu, jedan je način.

https://dotabuff.com/matches/18491300  Pudge GG 

12 godina
neaktivan
Dota 2

Pozdrav ekipa. Napokon sam dobio invite za Dotu 2, skinuo igru i pokušao zaigrati, ali ne ide.

Nikako da me ubaci u neku igru, čekao sam 10 minuta, ali ništa. Server sam stavio EU.

Potpuni sam početnik, jel ima neki noob friendly champion? Također koji game type da stavim? Trenutno je all pick.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

nije nešto za hvalit se al evo i moji recordsi :)

https://dotabuff.com/players/92839089/records

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Northen Light kaže...

Pozdrav ekipa. Napokon sam dobio invite za Dotu 2, skinuo igru i pokušao zaigrati, ali ne ide.

Nikako da me ubaci u neku igru, čekao sam 10 minuta, ali ništa. Server sam stavio EU.

Potpuni sam početnik, jel ima neki noob friendly champion? Također koji game type da stavim? Trenutno je all pick.

Pokušaj restartati Dotu i Steam cijeli još bolje. Ne bi smjelo biti poteškoća. O početničkim herojima i počecima igre je bilo riječi na par stranica unazad, ali recimo da ja preporučam nekog range heroja tipa Razor ili Viper za početak. Oba mogu u iskusnim rukama biti veoma neugodni, no opet je s njima lagano ući u igru i ako si potpuni početnik. Puno sreće i dobrih partija u Doti i dobrodošao na forum {#}

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice